Rondreis Kenia Tanzania of fly drive Namibië: gegarandeerd een onvergetelijke ervaring

Spectaculaire bezienswaardigheden bezoeken tijdens een rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië: deze landen hebben leuke safaritrips en een heel bijzondere cultuur. Ook kunt u bijvoorbeeld op zoek gaan naar de Big Five. In het zuiden en het westen zijn verschillende wilde dieren te zien. Maar dit is niet alles, naast bezienswaardigheden kunt u ook genieten op de kilometers witte stranden, genieten van exotische visgerechten en ontspannen tijdens de prachtige zonsondergang. Een fly drive Namibië heeft een groot voordeel, hierbij neemt u het vliegtuig naar Namibië en reist u verder met een huurauto. Dit geeft u veel meer vrijheid in uw reis.

Genieten van pure wildernis tijdens een rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië

Prachtige wilde dieren bezichtigen tijdens een rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië. Deze landen staan bekend om hun wilde dieren, waaronder: Afrikaanse wilde honden, chimpansees, zebra’s, giraffen, olifanten en nog veel meer. U kunt genieten van een safari door middel van een toer of zelf met een huurauto. Als u liever meer zelfstandig op vakantie wilt? Dan is een fly drive Namibië een uitstekende mogelijkheid. Hiermee reist u zelf vanuit het vliegveld al met een huurauto. Nog een voordeel van een fly drive is dat u in de openlucht kunt overnachten en ‘s nachts kunt genieten van de spectaculaire sterrenhemel.

Privé rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië

Wilt u kennis maken met de mooie cultuur van Afrika door middel van een privé rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië.  U kunt overnachten in een privésfeer met luxe accommodaties. Tanzania staat bekend om de mooie huwelijksreizen die hier worden gehouden. Wat is nou leuker dan een huwelijksreis op een speciale manier te vieren? Bijvoorbeeld: de privé safari is verdeeld over 7 dagen: dag 1 t/m 3 geniet u van de Tarangire National Park met wilde dieren en prachtige rivieren, dag 4 t/m 7 gaat u naar de bekende natuurgebieden genaamd ‘’Serengeti’’ en komt u oog in oog te staan met de Big Five.

http://www.oryxtravel.nl/