Categoriearchief: Toerisme

Cn-flex

Jaarlijkse cruise reisverzekering vergelijken (Peru en Polen)

Krijg de juiste dekking voor uw bestemming, voor de juiste lengte van de tijd.

Als u op meer dan één cruise gaat dit jaar, of een cruise combineert met een stedentrip of een paar weken aan het strand, is een jaarlijkse reisverzekering vergelijken voor meerdere reizen soms voordeliger dan een polis voor één reis voor elke vakantie.

Een jaarpolis dekt elke reis die u in de loop van het jaar maakt, zorg er gewoon voor dat hij al uw bestemmingen dekt – u kunt Europese of wereldwijde polissen kopen, afhankelijk van waar u naartoe gaat. Multi-trip polissen hebben meestal een limiet op het aantal dagen dat elke individuele reis kan duren. Als u voor een langere periode op reis gaat, kijk dan naar een reisverzekering voor lang verblijf.

 

Hints en tips

Hier zijn enkele dingen waar u op kunt letten bij het zoeken naar een reisverzekering voor uw cruise:

 

  1. Lees de polisdocumenten zorgvuldig, want ze kunnen bepaalde uitsluitingen en voorwaarden bevatten. Sommige aanbieders dekken u bijvoorbeeld niet als u de boot mist vanwege een excursie die u zelfstandig aan land hebt geboekt.

  2. Cruises zijn een geweldige kans om activiteiten uit te proberen, maar controleer wel of ze onder uw polis vallen. Meer extreme sporten vereisen extra dekking (leeftijdsbeperkingen van toepassing)

  3. Controleer of alle bestemmingen waar u naartoe reist onder de dekking van uw polis vallen. Sommige verzekeraars zullen een bezoek aan regio’s met politieke onrust weigeren te verzekeren

 

Heb ik een reisverzekering nodig voor Peru?

Peru is niet alleen de thuisbasis van Machu Picchu en de Inca Trail, maar ook een rijke geschiedenis en diverse cultuur. Dit zijn enkele van de vele redenen waarom het een van de meest populaire bestemmingen is onder wereldreizigers. Het land is ook een favoriete bestemming voor onze klanten, en velen contacteren ons en vragen zich af of een reisverzekering verplicht is voor Peru reizen. 

Terwijl de aankoop van reisverzekering Peru niet verplicht is, zijn er verschillende redenen waarom reizigers zouden moeten overwegen om dekking te kopen. De meest voorkomende reden dat onze klanten een dekking kopen is om hun ziektekostenverzekering aan te vullen of te vervangen terwijl ze in het buitenland zijn. Vele binnenlandse ziektekostenverzekeringsmaatschappijen bieden geen dekking in het buitenland. In deze situaties, kunnen mensen die Peru bezoeken een reisverzekering kopen om zichzelf en hun reisgenoten te beschermen tegen grote out-of-pocket uitgaven als gevolg van onvoorziene verwondingen of ziekte.

 

Welk type reisverzekering heb ik nodig voor Polen?

Omdat Polen een EU-land is, zal uw reis worden gedekt door elke Europese reisverzekeringspolis. Er zijn echter veel verschillende soorten verzekeringen die geschikt kunnen zijn voor je vakantie. Als je de beste reisverzekering Polen deals vindt, zul je in staat zijn om je verzekering aan te passen aan je behoeften. Enkele categorieën om naar uit te kijken:

 

  • Eenmalige reisverzekering: Als je alleen je reis naar Polen wilt dekken, selecteer je een eenmalige reisverzekering en typ je Polen in als je bestemming

  • Jaarlijkse multi-reisverzekering: Als u twee of meer vakanties per jaar neemt, kan het geld besparen om een verzekering voor het hele jaar te kopen. U kunt kiezen uit een polis die alleen reizen binnen Europa dekt, of polissen die u over de hele wereld dekken. Als u van plan bent de VS, Canada of het Caribisch gebied te bezoeken, hebt u een specifieke polis voor deze landen nodig

  • Backpackersverzekering: Als u Polen bezoekt als onderdeel van een backpackvakantie, kunt u geweldige aanbiedingen vinden voor backpackersverzekeringen, die u kunnen dekken voor langere reizen of als u verschillende landen zult bezoeken

 

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/

Maak een wandeling langs de rivier

wandeltochten ardennen

Mijn manoeuvreerruimte is qua tijd erg klein, dus koos ik voor een korte afstand van 6 kilometer. Hij gaf me een topografische kaart van Google Maps en een satellietbeeld. Ik zal die stap moeten voltooien. In mijn leven heb ik nog nooit een kaart gebruikt. Over het algemeen zal ik handelen naar mijn eigen gevoel en het principe volgen van “we zullen het eindresultaat zien” (soms heb ik het helemaal mis, dus ik ben hopeloos verloren, het is allemaal saaie pijn) . Ik ben erg blij zijn visitekaartje te accepteren en denk dat ik hier een missie moet volbrengen voor uw lieve lezers.

Persoonlijk denk ik dat satellietkaarten intuïtiever zijn. Er zijn enkele straatnamen (die van pas zullen komen als ik het dorp doorkruis), en het belangrijkste is dat ik op de satellietkaart de wandelpaden beter kan onderscheiden (straten, boswegen, grindwegen, enz.). Met deze satellietkaart begon ik mijn kleine reis!

Kies voordat u vertrekt de kaart die het beste bij u past!

De wandeling begint bij het vakantiehuis. Ik vind het leuk dat Belvaux een dorp is. Je vindt er prachtige stenen huizen, kleine straatjes, kerken, cafés, rivieren, bruggen die onlangs zijn gerenoveerd. Een typisch Ardens dorp! De rijst die door het dorp stroomt, zal mijn gids zijn. Ik zal haar minstens 2 mijl volgen.

Magisch bos

Na 500 meter verliet ik het dorp en ging de bosweg op. Ik dwaalde langs Lesee en vond een charmant en mooi bos. Zoals altijd zag ik achter alles om me heen een tweede realiteit … Alleen de volwassenen die diep in mijn hart bleven tussen de kinderen begrijpen me. In een met mos bedekte boomstam zag ik een aambeeld met daartussen het magische zwaard van koning Arthur. Heb jij het ook gezien? Op sommige plaatsen steken boomwortels uit de grond. Het zijn slangen die mensen bijten, ongeacht wie er te dicht bij de Excalibur staat. Het bronwater stroomde vrij op weg naar de rivier, maar de tovenaar Merlijn zorgde voor een doorgang. Ik kroop op mijn hoge, discrete schouders om te voorkomen dat mijn voeten nat werden. Toen ik me op de top van de Mount Everest zag staan, is de hoogte van de Mount Everest zes voet!

Ik keerde snel met mijn benen terug naar de grond. Mijn kalf werkt: hier stijgt! Hoewel ik hoop dat deze klim niet te lang zal duren … en Hallelujah, dat is niet het geval, ik maak me geen zorgen! Geleidelijk verliet Lin Dao de rivier. Ik kan hun stemmen nog steeds horen, maar ik kan ze niet meer zien. De linker- en rechterkant zijn omgeven door loofbomen … er zijn weinig naaldbomen. De bomen zijn hoog en het bladerdak vormt een beschutting. Uitstekend anti-stress bosbad!

Na ongeveer 3 kilometer verliet ik het bos, tot mijn verbazing bevond ik me in een afgrond. indrukwekkend! Onderaan zag ik een plek die eruitzag als een oude parkeerplaats. Het grappige is … ik kreeg later te horen dat dit een oude steengroeve was.

U bent van harte welkom om opnieuw te bevestigen!

Ik ben daar nu, in het dorp Restigne. Het eerste gebouw dat mijn aandacht trok was eigenlijk Restigne Castle, een prachtig gebouw uit de 16e eeuw. Neem de tijd om op de tegenoverliggende bank te ontspannen en te genieten van het prachtige landschap. Helaas is het kasteel niet toegankelijk voor publiek.

Op slechts een paar meter afstand van het hotel zijn alle wandelpaden in de omgeving te vinden. Met behulp van een QR-code inspireert het je om andere wandelingen te proberen. In dit kleine dorp kun je je dorst lessen en honger oplossen in twee of meer kleine restaurants. Ga op elk moment op een foodtour! Helaas kan ik deze restaurants niet verder onderzoeken (vergeet niet om de openingstijden van tevoren te controleren als u hier een pauze wilt nemen). Kortom, in dit kleine dorpje kun je heerlijk rustig wandelen.

Weer op pad …

Ik begon aan het tweede deel van het avontuur. Deze keer kies ik de straat. Ik heb geen spijt van mijn keuze. Nou, ik kwam een ​​paar auto’s tegen, maar ik vond het niet erg. Het landschap is hier compleet anders! Ik ben omringd door velden en in de verte zie ik het bos. De baan slingert zich door een prachtig en uitgestrekt veld. Toen ik verder ging, zag ik hier en daar rustplaatsen op de banken. Het 3 mijl lange weiland- en boslandschap zullen afwisselend verschijnen, waar ik erg blij van word. Eindelijk rook ik de stalgeur en keerde terug naar het mooie dorp Belvaux.

https://www.dergatsjev.be/2020/08/wandeling-ardennen-wandelroutes-mooiste.html

Bed and Breakfast – Lisse

Er is een nieuwe B&B in de bollenstreek! Als je via de brug over de ringvaart Lisse binnen komt,is het gelijk aan de linkerkant langs het water. Hij heet dan ook heel toepasselijk: Aan de waterkant.


 

Bed and Breakfast: Aan de waterkant

Het is een ruim appartement met eigen keuken, slaapkamer en badkamer. In de ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt op je eigen terras.Er staan 2 fietsen klaar, waar je gratis gebruik van mag maken. Het is prachtig om te fietsen langs de bollenvelden naar Noordwijk, Leiden of Haarlem.
 

Bloemencorso


In het voorjaar komt de bloemencorso langs in Lisse en er is dan ook een grote bloemencorsomarkt,waar je van allerlei koopjes kunt vinden! Het centrum van Lisse is ook zeker een bezoekje waard, je vind hier allerlei leuke winkeltjes en er zijn veel restaurants waar je lekker en betaalbaar kunt eten. Al met al is B&B Aan de waterkant zeker een aanwinst voor de bollenstreek.

http://bb-lisse.nl
Cn-flex

Camping? Meppel en Staphorst zijn prachtig!

Wil je op vakantie naar een plek waar je kunt genieten van natuur, cultuur, activiteiten en avontuur? Denk dan eens aan een vakantie in Drenthe. Drenthe beschikt over vele prachtige bossen en afwisselende natuurgebieden, maar er zijn ook vele interessante plaatsen en verrassend veel leuke (kinder)activiteiten te vinden.

Camping bij Meppel, gezelligheid ten top

Wanneer u een camping bij Meppel bezoekt, kunt u genieten van een plaats vol gezelligheid. Vooral in de zomermaanden bruist deze stad enorm tijdens de Donderdag Meppeldagen. Op 6 donderdagen in de maanden juli en augustus vinden er dan vele verschillende activiteiten met elke donderdag een verschillend thema plaats in de binnenstad, terwijl er elke donderdag veel muziek, een kinderrommelmarkt, concerten, markten en een poppentheater georganiseerd worden. Naast dit bruisende evenement, staat Meppel bekend om haar gezellige winkelmogelijkheden en haar ligging tussen drie natuurgebieden. Jezelf vervelen is er dus niet bij in Meppel, dus boek gauw jouw heerlijke verblijf op een camping Meppel!

Camping Staphorst, bijzonder en authentiek

Een bezoek aan Drenthe is niet compleet zonder bezoek aan het bijzondere plaatsje Staphorst. Geloof, klederdracht en authenticiteit staan centraal in Staphorst. Het plaatsje staat bekend als één van de meest kerkelijke plaatsen van Nederland. Het geloof neemt een belangrijke plaats in de samenleving in en vele aanwijzingen zijn hier in het dagelijks leven van te vinden. Zo is de kerk met 2300 (!) plaatsen bijvoorbeeld elke zondag tot 2x toe helemaal gevuld. Vele kerkgangers verschijnen hier in klederdracht, een kenmerk van Staphorst dat ook heel herkenbaar is. Deze herkenbaarheid en authenticiteit draagt Staphorst graag uit. Tijdens drie achtereenvolgende woensdagen in juli en augustus worden op toeristisch gebied de drukbezochte Staphorsterdagen gehouden. Tijdens deze dagen worden de kerkelijkheid met trots uitgedragen en worden onder meer demonstraties van oude ambachten en klederdrachtshows georganiseerd. Op deze manier wordt het authentieke karakter van Staphorst perfect tot uiting gebracht en wordt direct duidelijk waarom je een bezoek aan Staphorst en een verblijf op een heerlijke camping Staphorst niet zou willen missen.

Camping boeken in veelzijdig Drenthe

Drenthe heeft met de bijzondere plaatsen Meppel, Staphorst en Steenwijk al veel te bieden, maar heeft nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u in Drenthe genieten van de meest prachtige en uitgestrekte natuurgebieden, vindt u naast bovengenoemde plaatsen ook nog een de bijzondere plaatsen Zwolle en Giethoorn en zijn er vele leuke (kinder)activiteiten in de provincie te vinden. Dierenpark Emmen, Plopsa Indoor Coevorden, Attractiepark Drouwenerzand, Ballorig en het in Overijssel maar toch dichtbij gelegen Attractiepark Slagharen zijn voorbeelden van ontzettend spannende kinderattracties, terwijl vele musea (denk aan het Veenmuseum), theaters en vele andere culturele rijkdommen vele volwassenen zullen verbazen! Boek dus nu snel uw heerlijke vakantie in veelzijdig Drenthe. Een camping die perfect tussen alle mogelijkheden gelegen is, is Familiecamping De Vossenburcht. Vooral de ligging dichtbij Meppel, Staphorst en Steenwijk is uniek, terwijl de camping zelf ook nog eens over talloze faciliteiten en activiteiten beschikt. Ontdek dus snel de mogelijkheden van deze prachtige camping!

http://www.devossenburcht.nl/
Cn-flex

Taaltraining Engels

Er zijn genoeg taaltrainingen te volgen in Rotterdam. Het is goed om te achterhalen welke bij je past. Ziggurat kijkt eerst samen met jou in een intakegesprek naar wat je wensen en eisen zijn. Tijdens de training volgen ze jou vorderingen op de voet. Blijkt dat de training effectiever kan, dan passen ze de training aan. Ziggurat taaltrainingen is zowel in Rotterdam als Groningen. Zo maken ze optimaal gebruik van de trainingstijden en van jouw capaciteiten. Zij splitsen de taaltraining toe op jouw werkzaamheden in jouw sector. Zo leer je precies wat je in de dagelijkse praktijk nodig hebt. Sectoren waarvoor ze onder andere training hebben voor ontwikkeld zijn:

–          Particulier

–          Bouwnijverheid

–          Overheid en zorg

–          Zakelijke Dienstverlening

–          HRM

–          Industrie

–          Petrochemie

Ook voor jouw sector maken wij graag een taalcursus op maat!

Verschillende trainingsvormen:

–          Privétraining, wil je bijvoorbeeld een taaltraining Engels die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften. Deze cursus richt zich helemaal op wat jij nodig hebt. Je volgt lessen bij je eigen vaste docent en op de tijden die jouw het beste uitkomen. Dit is mogelijk bij jouw thuis, bij ons in Groningen of op het bedrijf waar je werkt. https://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines/dozensluitmachine/

–          Groepstraining met open inschrijving, dit is de perfecte cursus als je bijvoorbeeld taaltraining Engels wilt hebben in een klas van 3 tot 6 personen. Doordat het een kleine klas is kun je volop de aandacht krijgen van de docent. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardigheid, conversatie, grammatica en woordenschat. Een groepstraining bestaat uit 16 lessen van anderhalf uur die je op vaste tijden bij ons volgt.

–          Incompanytraining, dit is een taaltraining voor 1 of meerdere werknemers van je bedrijf. We geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben. De lessen zijn helemaal gericht op de praktijd, van juridisch tot technisch en van verkoop tot zeer specialistisch.

De taaltraining Engels, Duits, Nederlands, Dutch Language Course, Russisch en Frans zijn het meest populair. Ook geven wij taaltrainingen in Arabisch, Deens, Fins, Fries, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Engels is vanaf de 20e eeuw de invloedrijkste taal ter wereld. Dit is deels het gevolg van de Britse expansie in de 19e eeuw waardoor het Engels in veel voormalige koloniën nog steeds de voornaamste taal is maar vooral door de dominerende Verenigde Staten. Engels is de officiele taal van onder andere Australië, Belize, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Canada, Ierland, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde staten van Amerika.

https://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines/dozensluitmachine/