Categoriearchief: Toerisme

Bed and Breakfast – Lisse

Er is een nieuwe B&B in de bollenstreek! Als je via de brug over de ringvaart Lisse binnen komt,is het gelijk aan de linkerkant langs het water. Hij heet dan ook heel toepasselijk: Aan de waterkant.


 

Bed and Breakfast: Aan de waterkant

Het is een ruim appartement met eigen keuken, slaapkamer en badkamer. In de ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt op je eigen terras.Er staan 2 fietsen klaar, waar je gratis gebruik van mag maken. Het is prachtig om te fietsen langs de bollenvelden naar Noordwijk, Leiden of Haarlem.
 

Bloemencorso


In het voorjaar komt de bloemencorso langs in Lisse en er is dan ook een grote bloemencorsomarkt,waar je van allerlei koopjes kunt vinden! Het centrum van Lisse is ook zeker een bezoekje waard, je vind hier allerlei leuke winkeltjes en er zijn veel restaurants waar je lekker en betaalbaar kunt eten. Al met al is B&B Aan de waterkant zeker een aanwinst voor de bollenstreek.

http://bb-lisse.nl
Cn-flex

Camping? Meppel en Staphorst zijn prachtig!

Wil je op vakantie naar een plek waar je kunt genieten van natuur, cultuur, activiteiten en avontuur? Denk dan eens aan een vakantie in Drenthe. Drenthe beschikt over vele prachtige bossen en afwisselende natuurgebieden, maar er zijn ook vele interessante plaatsen en verrassend veel leuke (kinder)activiteiten te vinden.

Camping bij Meppel, gezelligheid ten top

Wanneer u een camping bij Meppel bezoekt, kunt u genieten van een plaats vol gezelligheid. Vooral in de zomermaanden bruist deze stad enorm tijdens de Donderdag Meppeldagen. Op 6 donderdagen in de maanden juli en augustus vinden er dan vele verschillende activiteiten met elke donderdag een verschillend thema plaats in de binnenstad, terwijl er elke donderdag veel muziek, een kinderrommelmarkt, concerten, markten en een poppentheater georganiseerd worden. Naast dit bruisende evenement, staat Meppel bekend om haar gezellige winkelmogelijkheden en haar ligging tussen drie natuurgebieden. Jezelf vervelen is er dus niet bij in Meppel, dus boek gauw jouw heerlijke verblijf op een camping Meppel!

Camping Staphorst, bijzonder en authentiek

Een bezoek aan Drenthe is niet compleet zonder bezoek aan het bijzondere plaatsje Staphorst. Geloof, klederdracht en authenticiteit staan centraal in Staphorst. Het plaatsje staat bekend als één van de meest kerkelijke plaatsen van Nederland. Het geloof neemt een belangrijke plaats in de samenleving in en vele aanwijzingen zijn hier in het dagelijks leven van te vinden. Zo is de kerk met 2300 (!) plaatsen bijvoorbeeld elke zondag tot 2x toe helemaal gevuld. Vele kerkgangers verschijnen hier in klederdracht, een kenmerk van Staphorst dat ook heel herkenbaar is. Deze herkenbaarheid en authenticiteit draagt Staphorst graag uit. Tijdens drie achtereenvolgende woensdagen in juli en augustus worden op toeristisch gebied de drukbezochte Staphorsterdagen gehouden. Tijdens deze dagen worden de kerkelijkheid met trots uitgedragen en worden onder meer demonstraties van oude ambachten en klederdrachtshows georganiseerd. Op deze manier wordt het authentieke karakter van Staphorst perfect tot uiting gebracht en wordt direct duidelijk waarom je een bezoek aan Staphorst en een verblijf op een heerlijke camping Staphorst niet zou willen missen.

Camping boeken in veelzijdig Drenthe

Drenthe heeft met de bijzondere plaatsen Meppel, Staphorst en Steenwijk al veel te bieden, maar heeft nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u in Drenthe genieten van de meest prachtige en uitgestrekte natuurgebieden, vindt u naast bovengenoemde plaatsen ook nog een de bijzondere plaatsen Zwolle en Giethoorn en zijn er vele leuke (kinder)activiteiten in de provincie te vinden. Dierenpark Emmen, Plopsa Indoor Coevorden, Attractiepark Drouwenerzand, Ballorig en het in Overijssel maar toch dichtbij gelegen Attractiepark Slagharen zijn voorbeelden van ontzettend spannende kinderattracties, terwijl vele musea (denk aan het Veenmuseum), theaters en vele andere culturele rijkdommen vele volwassenen zullen verbazen! Boek dus nu snel uw heerlijke vakantie in veelzijdig Drenthe. Een camping die perfect tussen alle mogelijkheden gelegen is, is Familiecamping De Vossenburcht. Vooral de ligging dichtbij Meppel, Staphorst en Steenwijk is uniek, terwijl de camping zelf ook nog eens over talloze faciliteiten en activiteiten beschikt. Ontdek dus snel de mogelijkheden van deze prachtige camping!

http://www.devossenburcht.nl/
Cn-flex

Taaltraining Engels

Er zijn genoeg taaltrainingen te volgen in Rotterdam. Het is goed om te achterhalen welke bij je past. Ziggurat kijkt eerst samen met jou in een intakegesprek naar wat je wensen en eisen zijn. Tijdens de training volgen ze jou vorderingen op de voet. Blijkt dat de training effectiever kan, dan passen ze de training aan. Ziggurat taaltrainingen is zowel in Rotterdam als Groningen. Zo maken ze optimaal gebruik van de trainingstijden en van jouw capaciteiten. Zij splitsen de taaltraining toe op jouw werkzaamheden in jouw sector. Zo leer je precies wat je in de dagelijkse praktijk nodig hebt. Sectoren waarvoor ze onder andere training hebben voor ontwikkeld zijn:

–          Particulier

–          Bouwnijverheid

–          Overheid en zorg

–          Zakelijke Dienstverlening

–          HRM

–          Industrie

–          Petrochemie

Ook voor jouw sector maken wij graag een taalcursus op maat!

Verschillende trainingsvormen:

–          Privétraining, wil je bijvoorbeeld een taaltraining Engels die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften. Deze cursus richt zich helemaal op wat jij nodig hebt. Je volgt lessen bij je eigen vaste docent en op de tijden die jouw het beste uitkomen. Dit is mogelijk bij jouw thuis, bij ons in Groningen of op het bedrijf waar je werkt. https://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines/dozensluitmachine/

–          Groepstraining met open inschrijving, dit is de perfecte cursus als je bijvoorbeeld taaltraining Engels wilt hebben in een klas van 3 tot 6 personen. Doordat het een kleine klas is kun je volop de aandacht krijgen van de docent. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardigheid, conversatie, grammatica en woordenschat. Een groepstraining bestaat uit 16 lessen van anderhalf uur die je op vaste tijden bij ons volgt.

–          Incompanytraining, dit is een taaltraining voor 1 of meerdere werknemers van je bedrijf. We geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben. De lessen zijn helemaal gericht op de praktijd, van juridisch tot technisch en van verkoop tot zeer specialistisch.

De taaltraining Engels, Duits, Nederlands, Dutch Language Course, Russisch en Frans zijn het meest populair. Ook geven wij taaltrainingen in Arabisch, Deens, Fins, Fries, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Engels is vanaf de 20e eeuw de invloedrijkste taal ter wereld. Dit is deels het gevolg van de Britse expansie in de 19e eeuw waardoor het Engels in veel voormalige koloniën nog steeds de voornaamste taal is maar vooral door de dominerende Verenigde Staten. Engels is de officiele taal van onder andere Australië, Belize, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Canada, Ierland, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde staten van Amerika.

https://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines/dozensluitmachine/