Categorie archief: Telefonie

Specialist verhelpt een storing aan uw audio intercomsysteem snel en adequaat

Een audio intercomsysteem is erg belangrijk wanneer u uw bedrijfspand wilt beveiligen. Ook voor uw woning is dit systeem geschikt. Wanneer er een storing optreedt, is het mogelijk dat de deur niet meer vanzelf opent of erger nog, constant ontgrendeld blijft. In zo’n situatie is het fijn als er 24 uur per dag een bedrijf voor u klaarstaat om de storing te verhelpen. Bij Fontein Elektrotechniek is dit het geval. Zodra u uw storing meldt, komt er direct een vakkundige monteur uw kant op. Vervolgens wordt de storing snel en adequaat verholpen. En het mooie is dat u hiervoor geen contract hoeft af te sluiten.  Of u nu een bestaande of een nieuwe klant bent, het bedrijf is u altijd van dienst.

Beveilig zowel bedrijfspanden als appartementencomplexen met een audio intercomsysteem

Heeft u een bedrijfspand of appartementencomplex in uw bezit? Het is altijd raadzaam om een professioneel intercomsysteem te laten plaatsen door Fontein Elektrotechniek. Met dit systeem verhoogt u de beveiliging van uw pand aanzienlijk. Zo weet u dankzij het intercomsysteem altijd precies wie er voor de deur staat en bepaalt u zelf of u deze persoon toegang tot uw woning of kantoor wilt geven. Denkt u erover om dit systeem in uw pand te laten installeren? Dan is het verstandig om hiervoor een professioneel bedrijf in te schakelen. Doordat men binnen Fontein Elektrotechniek over meer dan 30 jaar ervaring beschikt, bent u er van verzekerd dat de installatie van uw audio intercomsysteem op vakkundige wijze gebeurt.

Meer dan 30 jaar ervaring in het aanbrengen, vervangen en onderhouden van het intercomsysteem

Het is belangrijk dat het plaatsen van een intercomsysteem op een vakkundige en professionele manier gaat. Alleen wanneer dit het geval is, weet u zeker dat het systeem goed geïnstalleerd is. Wanneer u een bedrijf als Fontein Elektrotechniek inschakelt, weet u zeker dat het goed zit. Dit bedrijf houdt zich namelijk al meer dan 30 jaar bezig met het aanbrengen, vervangen en onderhouden van intercominstallaties. In al deze jaren hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van intercomsystemen. Hierdoor is geen enkele installatie te gek en voeren ze ook eventuele reparaties op een vakkundige manier uit.

Goedkoop iPhone 6 hoesje

Sinds kort heeft mijn oma een iPhone met een goedkoop iPhone 6 hoesje erbij. Ik heb haar geholpen tijdens de aanschaf.

iPhone 6 hoesje voor mijn oma

Mijn oma vertelde mij onlangs dat ze een iPhone wilde. In eerste instantie dacht ik dat ze een grap maakte, maar ze was bloedserieus. Aangezien die toestellen enorm veel geld kosten, zeker ook voor mijn oma, heb ik haar geholpen in de zoektocht naar een iPhone 6. Aangezien de prijs van die toestellen zo hoog is, vond ik het vooral belangrijk dat ze er ook een iPhone 6 hoesje bij nam. Bij het minste of geringste stootje lopen die nieuwste toestellen tegenwoordig al schade op en mijn oma kan zich die schade financieel niet veroorloven.

Afzetters

We zijn meerder winkels langs geweest op zoek naar een passend abonnement met een veilig en gemakkelijk iPhone 6 hoesje. Veel van de verkopers wilden mijn oma gewoon het duurste abonnement aansmeren, maar gelukkig was er ook nog ergens een verkoper die mijn oma daadwerkelijk wilde helpen. We hebben samen met hem gekeken naar de functies die mijn oma nodig heeft en welk abonnement nou het beste bij haar paste. Aangezien mijn oma het niet heel breed heeft, is een abonnement van €50,- per maand niet iets waar ze op zit te wachten.

Webshop

De verkoper was heel erg behulpzaam, hij kon ons alleen niet helpen met de zoektocht naar een iPhone 6 hoesje. Ze boden geen hoesjes aan daar in de winkel, wel wist hij ons door te verwijzen naar een webshop. Hij gaf aan dat hij meerdere klanten door had verwezen naar de webshop en stuk voor stuk hadden zij er positief op gereageerd. Ook bij ons was het idee zeer welkom en uiteindelijk hebben we daar ook een hoesje voor mijn oma kunnen bestellen.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes

Bellen met een horloge

Als het aan LG ligt dan word iedereen binnenkort een superspion. Het Koreaanse technologiebedrijf heeft namelijk aangekondigd dat ze smartwatches gaan uitrusten met een simkaart. Dit zorgt er voor dat het horloge volledig zelfstandig kan werken. Het is een gadget van de bovenste plan die zowel met een Android als een Apple telefoon werkt. Het beeldscherm is 480×380 pixels. Dat klinkt weinig maar op zo een klein scherm is dat scherper dan een 4K televisie. Natuurlijk bestaan smartwatches zelf al veel langer.

Een smartwatch kan je zien als een polshorloge wat niet alleen de tijd kan weergeven maar ook een reeks andere (digitale) functies heeft. Smartwatches worden steeds vaker door verschillende gadgets voorzien zoals bijvoorbeeld een camera, rekenmachine, aanraakscherm, gps, luidspreker en allerlei andere meetinstrumenten. Je kan een smartwatch eigenlijk zien als een pc om je pols. Hij is dan wel te klein om een tekst op te verwerken maar je kan er wel een hoop andere handige dingen mee. De smartwatches zijn ook geen lelijke plastic logge apparaten meer. (tenminste niet allemaal) Er zijn tegenwoordig trendy designs beschikbaar, verwisselbare bandjes en verschillende kleuren zijn geen uitzondering meer.

Worden deze horloges de toekomst van de telefonie of blijven het onschuldige gadgets die vooral leuk zijn voor erbij? Het is de grote vraag die voorlopig nog niet beantwoord zal worden. Over niet antwoorden gesproken. Heb jij ook wel eens dat je druk aan het werk bent en een klant belt of dat je midden in een vergadering een belangrijk telefoontje krijgt? Het niet opnemen van dit soort telefoontjes kunnen kostbare grappen zijn. Gelukkig heeft antwoordservice een goede oplossing voor je klaarstaan… een service die voor jou de telefoonopname regelt als je zelf even niet beschikbaar bent. Zo zorg je er voor dat je niet onnodig geld misloopt of een secretaresse moet inhuren. Want een nieuw personeelslid is een grote investering in vergelijking met een uitbesteding.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl