Categoriearchief: Telefonie

Bescherm je AirPods

AirPods zie je tegenwoordig overal. AirPods kun je gebruiken om muziek mee te luisteren tijdens het wandelen, fietsen of autorijden. Dat laatste is overigens niet aan te raden aangezien je dan niet altijd goed kunt opletten in het verkeer. Soms kunnen geluiden je namelijk behoeden voor ongelukken en gevaren. Zet dus ook de radio in de auto niet te hard. Zo mis je namelijk die auto met piepende banden voor je.

Steeds meer mensen zijn overtuigd van AirPodhoesjes

De AirPods die mensen hebben zijn vaak erg duur. Zeker wanneer je nieuwste van de nieuwste hebt. Net als bij je IPhone kan het dus verstandig zijn om deze te schermen met een hoesje. Al helemaal wanneer je weet dat je nogal veel laat vallen is het sterk aan te raden. De AirPodhoesjes zijn te verkrijgen is vele verschillende soorten en maten. Dit maakt het mogelijk om je zelfs met een AirPodhoesje te onderscheiden van anderen. Je kunt je eigensmaak hier nogmaals naar voren laten komen. Dit gebeurd namelijk vaak ook al met de smartphonehoesjes. Deze trend kunt je dus ook kopiëren en plakken voor de AirPodhoesjes.

Een extra reden om een AirPodhoesje te kopen

Een AirPodhoesje remt de val van je AirPodcase af. Daarnaast zorgt het hoesje er ook voor dat je geen krassen krijgt. Mocht je nu je AirPods in de toekomst nog willen verkopen dan is een hoesje dus echt een aanrader.

Zoals je kunt lezen zijn een veel redenen om een hoesje voor je AirPods aan te schaffen. Dus waar wacht je nog op?

https://web-wings.nl/
Cn-flex

Telefoon van de zaak gebruiken? Hier moet je op letten!

Veel mensen krijgen tegenwoordig een mobiele telefoon van de zaak. Dit is heel handig, maar er is wel een aantal zaken waar je op moet letten. Zorg in ieder geval ook voor een stevig Samsung Galaxy S10 Lite hoesje. Je wilt je baas niet moeten vertellen dat je smartphone stuk is, omdat er geen stevig hoesje omheen zat.

Altijd bereikbaar zijn met je zakelijke telefoon?

Een telefoon van de zaak heeft veel voordelen. Onafhankelijk van tijd en plaats kan je je werkmail beantwoorden, je agenda inzien en het laatste business nieuws checken. Dat is heel handig, maar altijd bereikbaar zijn heeft ook nadelen. Maak afspraken met je werkgever over de momenten dat je bereikbaar moet zijn. Het is soms handig om ook buiten werktijden bereikbaar te zijn, maar hier zitten grenzen aan. Zet je zakelijke telefoon zo nu en dan uit en laat je voicemail inspreken. Je hoeft echt niet altijd bereikbaar te zijn. Het kan helpen om je telefoon alleen voor zakelijke doeleinden te gebruiken. Zo voel je in het weekend geen druk om al die onbeantwoorde mailtjes te beantwoorden, maar gaat die zakelijke telefoon ook echt uit en gebruik jij gewoon je privé smartphone.

De Belastingdienst en een telefoon van de zaak

Een zakelijke telefoon is niet belast. Dit geldt voor zowel de telefoon zelf als voor de abonnementskosten. Je werkgever bepaalt of een mobiele telefoon noodzakelijk is voor jouw werkzaamheden. Of je privé voordeel hebt van je telefoon, maakt voor de Belastingdienst geen verschil. Je werkgever betaalt de kosten, maar kan jou wel om een eigen bijdrage vragen als je een duurder model of merk wilt dan noodzakelijk is. Als je uit dienst gaat, is het de bedoeling dat je je telefoon weer inlevert. Deze regeling geldt ook voor tablets en laptops.

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-s10-lite-hoesjes/
Cn-flex

Goedkoop iPhone 6 hoesje

Sinds kort heeft mijn oma een iPhone met een goedkoop iPhone 6 hoesje erbij. Ik heb haar geholpen tijdens de aanschaf.

iPhone 6 hoesje voor mijn oma

Mijn oma vertelde mij onlangs dat ze een iPhone wilde. In eerste instantie dacht ik dat ze een grap maakte, maar ze was bloedserieus. Aangezien die toestellen enorm veel geld kosten, zeker ook voor mijn oma, heb ik haar geholpen in de zoektocht naar een iPhone 6. Aangezien de prijs van die toestellen zo hoog is, vond ik het vooral belangrijk dat ze er ook een iPhone 6 hoesje bij nam. Bij het minste of geringste stootje lopen die nieuwste toestellen tegenwoordig al schade op en mijn oma kan zich die schade financieel niet veroorloven.

Afzetters

We zijn meerder winkels langs geweest op zoek naar een passend abonnement met een veilig en gemakkelijk iPhone 6 hoesje. Veel van de verkopers wilden mijn oma gewoon het duurste abonnement aansmeren, maar gelukkig was er ook nog ergens een verkoper die mijn oma daadwerkelijk wilde helpen. We hebben samen met hem gekeken naar de functies die mijn oma nodig heeft en welk abonnement nou het beste bij haar paste. Aangezien mijn oma het niet heel breed heeft, is een abonnement van €50,- per maand niet iets waar ze op zit te wachten.

Webshop

De verkoper was heel erg behulpzaam, hij kon ons alleen niet helpen met de zoektocht naar een iPhone 6 hoesje. Ze boden geen hoesjes aan daar in de winkel, wel wist hij ons door te verwijzen naar een webshop. Hij gaf aan dat hij meerdere klanten door had verwezen naar de webshop en stuk voor stuk hadden zij er positief op gereageerd. Ook bij ons was het idee zeer welkom en uiteindelijk hebben we daar ook een hoesje voor mijn oma kunnen bestellen.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes
Cn-flex

Bellen met een horloge

Als het aan LG ligt dan word iedereen binnenkort een superspion. Het Koreaanse technologiebedrijf heeft namelijk aangekondigd dat ze smartwatches gaan uitrusten met een simkaart. Dit zorgt er voor dat het horloge volledig zelfstandig kan werken. Het is een gadget van de bovenste plan die zowel met een Android als een Apple telefoon werkt. Het beeldscherm is 480×380 pixels. Dat klinkt weinig maar op zo een klein scherm is dat scherper dan een 4K televisie. Natuurlijk bestaan smartwatches zelf al veel langer.

Een smartwatch kan je zien als een polshorloge wat niet alleen de tijd kan weergeven maar ook een reeks andere (digitale) functies heeft. Smartwatches worden steeds vaker door verschillende gadgets voorzien zoals bijvoorbeeld een camera, rekenmachine, aanraakscherm, gps, luidspreker en allerlei andere meetinstrumenten. Je kan een smartwatch eigenlijk zien als een pc om je pols. Hij is dan wel te klein om een tekst op te verwerken maar je kan er wel een hoop andere handige dingen mee. De smartwatches zijn ook geen lelijke plastic logge apparaten meer. (tenminste niet allemaal) Er zijn tegenwoordig trendy designs beschikbaar, verwisselbare bandjes en verschillende kleuren zijn geen uitzondering meer.

Worden deze horloges de toekomst van de telefonie of blijven het onschuldige gadgets die vooral leuk zijn voor erbij? Het is de grote vraag die voorlopig nog niet beantwoord zal worden. Over niet antwoorden gesproken. Heb jij ook wel eens dat je druk aan het werk bent en een klant belt of dat je midden in een vergadering een belangrijk telefoontje krijgt? Het niet opnemen van dit soort telefoontjes kunnen kostbare grappen zijn. Gelukkig heeft antwoordservice een goede oplossing voor je klaarstaan… een service die voor jou de telefoonopname regelt als je zelf even niet beschikbaar bent. Zo zorg je er voor dat je niet onnodig geld misloopt of een secretaresse moet inhuren. Want een nieuw personeelslid is een grote investering in vergelijking met een uitbesteding.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl