Gezond afvallen met shakes

 

Smoothies en eiwitshakes voor meer energie

Tegenwoordig is het super hot en in om gezond te eten. Maar buiten het feit dat gezond eten en sporten op het moment een trend is. Is het wel een hele gezonde trend, en is het zeker niet erg om daar ook aan mee te gaan doen. Iedere dag een smoothie nuttigen met fruit en groente is eigenlijk wel een must voor menig persoon. Je krijgt er onder andere een energieboost van, maar bovenal krikt het je weerstand ook lekker omhoog.

 

Eiwitshakes als aanvulling op je dieet

Het nuttigen van een eiwitshake als aanvulling op je huidige dieet kan erg zinvol zijn. Veelal worden eiwitshakes als maaltijdvervanger gepresenteerd, maar beter is om het te zien als aanvulling op je huidige voedingsschema. In eiwishakes zitten namelijk ook veel vitaminen en mineralen maar bovenal veel eiwitten. Eiwitten kun je zien als herstellende factor. Dat is ook één van de redenen waarom sporters veel eiwitten nuttigen. Je krijgt er onder andere energie van en je lichaam kan zich dus een stuk beter herstellen. Handig om in de ochtend te nemen, bijvoorbeeld als smoothie met fruit en water. Stop alles in de blender en geniet.

 

Top 3 beste eiwitshakes

  1. Whey protein: De whey protein van SciTec Nutrition is een uitstekende kwaliteit ultrafiltered whey-eiwit concentraat. Whey-eiwit wordt gezien als beste product voor alle bodybuilding eiwitten.

  2. Whey isolate: levert een hoge concentratie van whey eiwit isolaat in een gearomatiseerde formule. De shake is laag in lactose, vet en koolhydraten.

  3. Whey Core 100: Nutrend whey core 100 is geschikt voor iedereen die kwalitatieve toename van spiermassa wil ondersteunen. De shake is verkrijgbaar in heerlijke smaken en kan makkelijk opgelost worden in water.

 

https://www.eiwitshakestore.nl/blogs