Ga voor kwaliteit en comfort als u een sportbh gaat kopen

Een sportende vrouw weet dat een goede sportbeha belangrijk is tijdens het sporten. Met een mooie sportbh voelt u zich beter en heeft u de juiste ondersteuning tijdens het bewegen. Door bij het kopen van uw sportbh te kiezen voor een goed merk, weet u zeker dat u een item koop dat van voldoende kwaliteit is. Zo zijn de sportbh’s van Q-LINN aan te raden. Elke sport beha van dat merk biedt maximale ondersteuning en comfort bij het sporten. Hierbij zijn de bh’s volledig ademend en vocht-transporterend. Dit zorgt ervoor dat de stof snel opdroogt en dat de bh niet gaat schuren.

Verschillende modellen beschikbaar. Welke sport beha kiest u?

Comfortabel en modieus sportondergoed is verkrijgbaar in diverse maten. Dat is van belang omdat niet elke vrouw hetzelfde is en sommige sporten om andere kwaliteiten vragen. Dit is waarom u bij een merk vaak verschillende typen sportbh’s kunt kopen. Zo ook bij het merk Q-LINN. Zij hanteren drie verschillende modellen, namelijk De Amsterdam, De Athens en De Barcelona. Elke van de modellen heeft zo zijn eigen pasvorm. Zo is De Amsterdam geschikt voor de meeste dames, terwijl De Athens meer geschikt is voor dames met vollere borsten. De Barcelona biedt extra ondersteuning, wat dit model geschikt maakt voor wat intensievere sporten. 

Sportbh kopen? Let hier op!

Het is van belang dat uw sportbh goed aansluit. Dit zorgt er namelijk voor dat uw borsten optimaal worden ondersteund. Tijdens het kopen van een sportbh is het daarom van belang dat u op de volgende zaken let. Zo moet het gedeelte tussen de cups plat op uw borstbeen liggen. Is er ruimte tussen? Kies dan voor een grotere cupmaat. Ook moeten de beugels van de beha comfortabel tegen de huid liggen en niet in uw oksels prikken. Is dit wel het geval, dan is de beha te ruim. Ten slotte is het belangrijk dat de elastische band stevig rond de borstkast zit. Hierbij moet de band het bewegen niet belemmeren. Als de band te strak of te los zit, kunt u de omtrekmaat naar boven of naar beneden bijstellen.