Categoriearchief: Sport

Cn-flex

Sporten met korting kan weer

Het is van groot belang dat uw medewerkers in goede gezondheid verkeren. De vraag is, heeft u dat als werkgever wel in de hand? Het antwoord is Ja en neen.
“Ja” omdat u uw personeel kunt motiveren, om zich goed te voeden, en natuurlijk aan sport te doen, en “neen” omdat u niemand kunt verplichten om zich gezond te houden.
Er zijn echter stimulerende manieren om ervoor te zorgen dat uw personeel handelingen verrichten ten voordele van hun gezondheid. Bijvoorbeeld, een lidmaatschap van een bedrijfsfitnessregeling. Vaak is het zo dat de mensen wel graag aan fitness willen doen, maar het financieel niet altijd haalbaar is.

Dit beseffen wij, en hebben daarom voor bedrijven speciale tarieven, zodat het voordelig is voor U om uw personeel in groepsverband als bedrijf bij ons in te schrijven. Op die manier heeft u 2 vliegen in één klap, u geeft uw personeel de mogelijkheid om aan fitness te doen, en hun gezondheid gaat erop vooruit, waardoor u verzekerd bent van gezonde medewerkers. Iedereen wint op die manier.
Neem gerust contact met ons op, we hebben redelijke tarieven, speciaal voor bedrijven die de gezondheid van hun medewerkers prioriteit geven.

De gezondheidszorg is de laatste tijd erg geconcentreerd op de corona gevallen, maar er zijn natuurlijk ook andere kwalen. In deze tijd van spanningen lijden veel mensen die in dienst zijn van een bedrijf aan allerlei kwalen die veroorzaakt zijn door stress.
Deze vraag is eigenlijk overbodig, omdat U het ongetwijfeld erg belangrijk vindt om gezonde medewerkers te hebben, immers als uw bedrijf ongezonde mensen in dienst heeft, zal het niet succesvol zijn.

https://www.bedrijfsfitnessabonnement.nl/werknemer

Op 18-jarige leeftijd zat Luke Benstead

Op 18-jarige leeftijd zat Luke Benstead een lezing bij de Universiteit van Liverpool, propte psychologie vol en dacht aan meisjes – alles zoals het zou moeten zijn. Maar voordat hij naar bed ging, lag de man in bed, keek naar het losgemaakte behang en droomde. Een wedstrijd van Football Manager 2008 werd gesimuleerd op een computer, de geschriften van Watson, Pavlov, Skinner en andere gedragsdeskundigen lagen vlakbij opgestapeld, en Luke zelf dwaalde mentaal door de Everton-basis, knikkend naar Moyes en grappenmakend met Pienar. Na verloop van tijd verhardde de vormloze droom, verzamelde zich tot een idee en kreeg een specifieke vorm – een verzoek om een ​​stage te accepteren. Brieven, waarin alleen de namen van de teams en de adressen van de bases werden gewijzigd, vlogen weg naar een tiental lokale teams. Tranmin Rovers reageerde. De Donny Club accepteerde de man als analist, maar Luke deed niets. Elke dag spendeerde hij £ 10 op de weg, slenterend rond de basis, observeerde, communiceerde, maar het werk van de stagiair was niet belast. “Ondanks alles was het een lonende ervaring en een goede regel op een cv”, zegt Benstead.

 Voetbalstage in Antwerpen 2000


 

Voetbalstage

 

Voetbalstage

 

https://www.dergatsjev.be/2021/01/voetbalstage-in-provincie-antwerpen.html
Cn-flex

Hoe kies je goede ruiterkleding voor verschillende weersomstandigheden?

In Nederland hebben te maken met verschillende weertypen. In de zomer kan het behoorlijk heet worden maar ook klam en benauwd. In de winter kan het vriezen en regenen en is er weinig daglicht. Aan je kleding de taak om zowel jou als je rijdier bij alle weersomstandigheden te beschermen tegen de elementen. In dit stuk krijg je een aantal tips waarmee jij altijd een leuke, stijlvolle en geschikte outfit vindt waar je altijd goed mee voor de dag komt. Weer of geen weer!

Warme maar ademende kleding van Samshield

Samshield kleding is gericht op optimaal comfort. Het merk staat bekend om zijn innovatieve toepassingen van nieuwe technologieën. Zo is er een lijn met warme, naadloze onderkleding die perfect blijft zitten. En omdat het dicht op de huid zit houdt het de warmte extra goed vast. Ook Samshield rijhandschoenen zijn een fraai stukje technologie. Ze zijn warm maar ook flexibel genoeg om praktisch te zijn tijdens het rijden. En dankzij de anti-slip pads in de handpalm schiet de teugel niet uit je handen. En dan is er natuurlijk nog de Samshield cap. Het neusje van de zalm. De cap is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en staat bekend om zijn luxe uitstraling en hoge draagcomfort. De cap kan zelfs op maat gemaakt worden bij een speciaalzaak.

Luchtige polo’s en rijbroeken van PS of Sweden en Vestrum

In de zomer heb je juist meer behoefte aan luchtige kleding waarbij zweet goed kan verdampen. PS of Sweden heeft een lijn met leuke, kleurige polo’s en T-shirts om te dragen bij warm weer. Dankzij de fraaie pasvorm wordt je bewegingsvrijheid niet beperkt. Combineer de kleurige shirts met een klassieke Vestrum rijbroek om je outfit helemaal af te maken. Ook Vestrum is een merk dat zich kenmerkt door het hoge draagcomfort. En dankzij de Italiaanse styling zijn de items rustig oogverblindend te noemen.

Personal trainer? Breid je skills uit met een Bootcamp opleiding

Ben jij een personal trainer en wil je je skills uitbreiden? Meld je dan nu aan voor een Bootcamp opleiding!

Wat is Bootcamp eigenlijk?

Een Bootcamp opleiding bestaat uit actieve groepstrainingen in de buitenlucht. Er komen veel aspecten aan bod, zoals hardlopen als opwarmer en crossfit en HIIT om sterker te worden. Omdat het buiten is, wordt er gebruik gemaakt van materialen uit de natuur. Een Bootcamp training duurt over het algemeen een uur en kan op verschillende locaties gegeven worden. Denk aan een bos, park of het strand.

Sporten tijdens Covid-19

Nu in de corona tijd zijn er nog maar weinig sportmogelijkheden. Daarom is Bootcamp de perfecte uitkomst! Alles is 100% corona-proof en de trainingen zullen op 1,5 meter afstand gegeven worden. Omdat er minder activiteiten binnen mogen, wordt het populairder om buiten te sporten. Personal trainers werken vaker in de sportschool, maar door een Bootcamp opleiding te volgen krijg je ervaring in buiten sporten. Als sportscholen dicht moeten, kan je als personal trainer buiten sportdiensten uit de Bootcamp opleiding aanbieden aan je klant.

Extra vaardigheden

Als je je opgeeft voor de Bootcamp opleiding, word je opgeleid als Bootcamp personal trainer. Dit is aantrekkelijk, omdat je dan zelf Bootcamp trainingen kan aanbieden. Je kan dan meerdere klanten tegelijk trainen, wat financiële voordelen oplevert. Tijdens de opleiding leer je hoe je mensen het beste kan motiveren. Dit kan nuttig zijn in het dagelijks leven. Door mee te doen aan de Bootcamp opleiding, word je als personal trainer sterker en fitter. De Bootcamp opleiding is zowel gezellig als effectief, omdat er een professionele begeleider aanwezig is die over veel kennis beschikt en je met een groep traint. Dit groepsverband zorg ervoor dat er een kleine sociale druk ontstaat en je nét wat beter je best doet dan dat je alleen zou doen. Daardoor brengt Bootcamp je meer op dan je zou denken. Er zit veel variatie in de oefeningen die gedaan worden, wat nuttig is om beter te worden als personal trainer. Deze oefeningen kun je weer gebruiken bij de trainingen die je zelf geeft. Ook doe je meer kennis op over (on)bekende oefeningen. Je leert hoe ze goed uitgevoerd moeten worden en waarom ze meerwaarde hebben voor het toenemen van je kracht. Hierdoor kan je je eigen klant beter trainen, en boeken zij ook sneller vooruitgang. De Bootcamp opleiding biedt ook perspectief in andere manieren van trainen. Als personal trainer kan je hier inspiratie opdoen om je eigen trainingen aan te passen en effectiever te maken.
Een Bootcamp opleiding sluit tevens goed aan bij de, steeds populairder wordende, evenementen zoals Strong Viking. Bij deze obstakel run is het een vereiste om over voldoende kracht te beschikken. Een leuke uitdaging om met collega personal trainers aan te gaan!

Proefles

Zoals eerder aangegeven, is het mogelijk om je in te schrijven voor een proefles. Deze is geheel vrijblijvend. Het is een gratis les om kennis te maken met de sport. Is het toch niets voor jou? Dan hoef je je natuurlijk niet in te schrijven voor de opleiding.

Cn-flex

Hockey- of voetbalmedailles bestellen en andere aandachtspunten bij het organiseren van een lokaal t

Hockey en voetbal zijn twee van de meest populaire teamsporten in Nederland. De KNVB telt inmiddels 1,2 miljoen leden en hoewel die de Hockey Bond (KNHB) die een kwart miljoen leden telt ver achter zich laat, worden er voor beide sporten ieder seizoen weer talloze toernooien georganiseerd. Maar hoe pak je dat nu eigenlijk aan? Zeker wanneer je voor de eerste keer een toernooi organiseert kun je wel wat handvatten gebruiken. Bijvoorbeeld waar je geschikte en voordelige hockey medailles of voetbalmedailles bestelt. Maar ook hoe je de wedstrijden inricht, waar het publiek moet komen en hoe je de EHBO regelt.

De start van de organisatie: deelnemers regelen

Allereerst moet je mensen op de hoogte stellen van je toernooi. Zonder teams is de dag natuurlijk snel afgelopen. Daarbij komt marketing om de hoek kijken. Hoe ga je potentiële deelnemers bereiken? Stuur je ze een mailtje? Spreek je ze persoonlijk aan op de club? Ga je flyeren? Er zijn verschillende manieren, ieder met zijn eigen voors en tegens. Je kunt het toernooi bijvoorbeeld ook aantrekkelijker maken door voordelige, gepersonaliseerde medailles te bestellen met daarin een persoonlijke uitnodiging. Op het toernooi zelf kunnen de teams dan bijvoorbeeld sportbekers winnen. Zo nodig je mensen op een originele en persoonlijke manier uit en dat zullen ze niet snel vergeten!

Organiseer de organisatie

Wanneer je deelnemers lekker maakt voor je evenement moet de organisatie wel staan als een huis. De dag moet soepel verlopen en professioneel overkomen. Organiseer daarom je organisatie. Breng structuur aan en maak mensen verantwoordelijk voor bepaalde taken. Iemand die de inschrijvingen regelt en iemand die de medailles en sportbekers gaat bestellen bijvoorbeeld. En wat doe je met de financiën? Vraag je inschrijfgeld? Ga je tickets verkopen? Is er een vrijwillige bijdrage of werk je met sponsoren? In dat laatste geval kan het ook een goed idee zijn om medailles of sportbekers te bestellen met daarop het logo of de bedrijfsnaam van je sponsor.

Zet de randvoorwaarden niet buiten spel!

Vergeet aanvullende diensten en werkzaamheden niet tijdens de organisatie van je toernooi! Regel de EHBO goed, zorg dat er voldoende te drinken is voor de sporters en zet een cateringbedrijf in of werk met vrijwilligers in de keuken zodat er wat de eten en te drinken is voor de bezoekers. Zo zorg je voor een compleet verzorgd toernooi waar zowel de deelnemers als de toeschouwers van genieten. Onthoud dat een goede organisatie garandeert dat mensen de keer erop terugkomen!

Cn-flex

Train je op de crosstrainer ook je buik?

Train je op de crosstrainer ook je buik?

Je houdt vast van je crosstrainer. Het is een gemakkelijke cardio-oefening met een lage impact, die je hartslag toch zal verhogen. Aërobe trainingen zijn nog leuker als ze voor meerdere voordelen zorgen, zoals het trainen van meerdere spiergroepen, terwijl je tegelijkertijd ook een cardio workout krijgt. Als je tijdens je training op de crosstrainer die bewegende handgrepen gebruikt, kun je dus ook je armen trainen. Maar jij vraagt je vast af of je met het trainen op de crosstrainer ook je buik traint?

De abs zijn geen gebied wat je specifiek traint

Omdat crosstrainers vooral ontworpen zijn om je benen in beweging te krijgen, zul je dus met name tijdens een training op de crosstrainer je onderlichaam trainen. Alle grote spieren in je benen, zoals je quadricpes, je hamstrings en bilspieren train je tijdens een workout op jouw crosstrainer. Je kunt ook je kuiten trainen, als je ervoor zorgt dat je het pedaal achteruit beweegt, omdat de actie van het induwen van de pedalen naar achteren druk zal zetten op de spieren in je kuiten en deze zo laat samentrekken.

Het trainen van je kern

Crosstrainers richten zich ook niet specifiek op je buikspieren, maar je kunt ze nog steeds gebruiken om op te trainen, als je in een betere vorm wilt komen. Ga goed rechtop staan, want een goede houding tijdens het trainen op je crosstrainer is het halve werk. Dit verlengt je buikspieren en dwingt je ook om je kern te stabiliseren waardoor je meer verbrandt en je je lichaam beter zult ondersteunen. In zijn artikel Are Elliptical Machines Better Than Treadmills for Basic Aerobic Workouts? beschrijft Dr. Edward R. Laskowski de ideale houding tijdens het sporten op een crosstrainer: houd je kin omhoog, schouders naar achteren en je buikspieren strak. Vermijd slungelen en leun vooral niet op de leuningen voor ondersteuning. Laat enkel je handen licht rusten op de handgrepen en dus niet je hele lichaam.

Hoe kan een crosstrainer je helpen om platere abs te krijgen?

Hoewel crosstrainers zich ook niet op je buikspieren richten, is het trainen op de crosstrainer nog steeds effectief voor het afvlakken je buikspieren. Dat komt omdat ze zorgen voor een effectieve cardio workout, een belangrijk aspect voor het verliezen van gewicht. In zijn boek uit 2007 boek The Abs Diet for Women zegt David Zinczenko dat het trainen op een crosstrainer een effectieve vorm van een cardio-workout is en ideaal is voor een intervaltraining, waarmee je je calorieverbranding kunt verhogen. Het resultaat zal dus minder lichaamsvet zijn met inbegrip van minder vet op je buikspieren waardoor je een plattere buik krijgt.

Cardio-oefeningen voor je abs

Hoewel je je dus kunt concentreren op het trainen van je buikspieren als je aan het trainen bent op een crosstrainer, zijn er andere cardio workouts die je buikspieren nog beter zullen trainen. Als je op zoek bent naar een aërobe-oefening die je buikspieren flink laat werken, kies dan voor een oefening zoals boksen, dansen, gymnastiek, vechtsporten, voetbal of zwemmen. In The Everything Flat Belly Cookbook, gepubliceerd in 2009, beschrijven Fitz Koehler en Mabelissa Acevedo activiteiten die je kernspieren zullen trainen en voor een effectieve ab workout zullen zorgen.

Voor het kopen van een crosstrainer ga dan snel naar deze website www.crosstrainerinfo.nl

http://crosstrainerinfo.nl
Cn-flex

Afslanken in slechts 20 minuten? Het kan met Bodytec

Met een goed uitgevoerde Bodytec training door Van Schaik Personal Training kunt u uw lichaam en geest (weer) in balans brengen. Door een Bodytec workout treedt er huidverjonging op, uw figuur wordt gecorrigeerd en u slankt zichtbaar af. Dit alles in slechts 20 minuten per week. Met Bodytec traint u uw lichaam namelijk heel effectief. Zo effectief waardoor u in plaats van normaal gesproken 3 uur per week intensief trainen, al resultaat bereikt in slechts 20 minuten per week. 20 minuten per week om uw doel, zonder al te veel inspanning te bereiken! Hoe gaaf is dat?

Wat is Bodytec eigenlijk?

Bodytec is een innovatieve trainingsmethode die gebruik maakt van een EMS-apparaat (Electro Muscle Stimulation) dat ontwikkeld werd vanuit bestaande en veel gebruikte EMS apparatuur. Apparatuur die in de professionele sportwereld gebruikt wordt. Onder persoonlijke begeleiding volgt u een training van slechts 20 minuten met behulp van Elektro Spier Stimulatie.

Met Bodytec weer strak en slank

Bodytec zorgt voor krachtige spiercontracties waardoor de aanmaak van collageen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Het verhoogt langdurig het energieverbruik. Dit alles heeft een positief effect op uw gewicht en uw vetgehalte. Gewicht en vet worden gereduceerd en uw stofwisseling wordt verhoogd. Met name de lelijke vetophopingen op plekken als taille en heupen worden effectief aangepakt. Uw spieren worden gericht gestimuleerd. Zelfs cellulitis kunt u (tot een bepaalde leeftijd) met een Bodytec workout voorkomen of zelfs bestrijden.

Met Bodytec gebruikt u uw vrije tijd zinvol

Wanneer u minder tijd wilt stoppen in het trainen van uw lichaam, is Bodytec echt iets voor u. Want u wilt uw waardevolle vrije tijd liever niet spenderen aan urenlange fitness- of krachttrainingen. Maar u wilt wel uw lichaam trainen, slanker en fitter worden. Bij van Schaik Personal Training traint u onder begeleiding van een persoonlijke Bodytec coach uw lichaam weer gezond, slank en strak in slechts 20 minuten.

Gratis Bodytec workout, vraag hem nu aan

Bij Van Schaik Personal Training geven wij u de mogelijkheid om gratis kennis te maken met Bodytec. Vraag een gratis proefsessie daarom vandaag nog aan en ervaar deze uiterst effectieve en bijzonder innovatieve manier van lichaamstraining.

Cn-flex

Verschillende Kruisbogen

Verschillende kruisbogen

Als u van plan bent om een kruisboog aan te schaffen is het handig om te weten welke verschillende kruisbogen er zijn en wat ze allemaal kunnen.

Het bezitten van een kruisboog in Nederland
Ten eerste is het goed om te weten dat de Nederlandse wet een kruisboog als een wapen beschouwd. Dit omdat de kracht waarmee de pijlen afgevuurd worden schadelijk kan zijn voor zowel dieren als mensen. Dit houdt in dat de bij de aanschaf de koper minimaal 18 jaar of ouder moet zijn. Daarnaast mag het kruisboog bij vervoer over straat niet gespannen en gebruiksklaar zijn. Kruisbogen mogen alleen recreatief gebruikt worden op eigen terrein en het is niet toegestaan om ze voor bijvoorbeeld de jacht te gebruiken.

Verschillende kruisbogen
Welke verschillende soorten kruisbogen zijn er eigenlijk? Heel simpel, er zijn twee verschillende soorten bogen: de recurve boog is de meest gebruikte boog en de tweede soort is de compound boog. Maar wat is het verschil tussen deze twee bogen?

RECURVE BOOG
Bij de recurve boog schiet de boog, na het afvuren van de pijl, weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. Dit is in principe hetzelfde systeem als bij een hand pijl en boog. Het enige verschil met een hand pijl en boog is dat de boog in het geval van een kruisboog bevestigd is op een kolf die op een geweer lijkt. De pijlsnelheid van dit type boog ligt lager dan bij de Compound boog.

COMPOUND BOOG
Zoals eerder gezegd mag er in Nederland niet met kruisbogen gejaagd worden, mocht dit wel dan zou een compound boog een uitermate geschikt wapen zijn. In het buitenland wordt de compound boog dan ook het meest gebruikt tijdens de jacht. Dit is omdat de compound boog dankzij een katrolsysteem de pijlen sneller en harder af kan vuren dan een recurve boog. Het katrolsysteem zorgt er namelijk voor dat de boog sneller kan ontspannen wat de kracht en de snelheid van de pijlen ten goede komt.

Als u overgaat tot een kruisboog kopen laat u dan goed informeren over de verschillen in prijs kwaliteitsverhouding. Maar ook over welke kruisboog er het beste past bij het doel dat u voor ogen heeft. Daarnaast is het verstandig om u ook te laten informeren over de wetgeving aangaande in het bezit zijn van een kruisboog.

http://kruisboogkopen.com