CN Flex
Image default
Onderwijs

Tabouret onmisbare kruk op school

Tabouret de verrijdbare kruk voor leerkrachten!

Het is uiteraard niet meer als normaal dat er tegenwoordig veel tijd en aandacht wordt besteed aan de omstandigheden waarin leerkrachten moeten werken. Hierbij wordt vanzelfsprekend veel aandacht geschonken aan de psychische kant van dit mooie maar soms ook zware beroep. Uit onderzoek blijkt dat leerkrachten bovengemiddeld veel last hebben van emotionele spanningen, psychische klachten en overspannenheid.

Onderbelicht blijven vaak de lichamelijke klachten die zich bij veel leerkrachten voordoen en regelmatig voor uitval zorgen. Neem nu bijvoorbeeld de leerkrachten van een basisschool. Naast dat zij veel afwisselend zitten en door de klas lopen staan zij regelmatig even stil bij een leerling om iets uit te leggen of om voor te doen. Hierbij moet de leerkracht, vooral bij de jongere kinderen die achter een laag schoolbankje zitten flink bukken of door de knieën. Op zich kan dit niet zoveel kwaad maar gebeurd dit dagelijks en meerdere jaren achtereen dan is er wel degelijk een verhoogd risico op lichamelijke klachten.

Een eenvoudige oplossing om dit soort klachten te voorkomen is gebruik te maken van een tabouret. Tabourets zijn lichte en handzame krukken op wielen die traploos in hoogte verstelbaar zijn waardoor de leraar op de goede hoogte naast een leerling kan plaatsnemen zonder te moeten bukken. Hiernaast mag de vijfpotige base niet al te breed zijn. Dit kan ongemak geven als de tabouret tussen de schoolbanken verplaatst moet worden.

Tabouret online kopen!

Goedkopetabouret.nl heeft zich gespecialiseerd in tabourets die van goede kwaliteit zijn en toch betaalbaar. Al jarenlang zijn wij het betrouwbare adres voor veel bedrijven en zorg instellingen. Laat u voor aanschaf van een tabouret altijd informeren zodat u de juiste kruk aanschaft en gegarandeerd bent van jarenlang zitplezier!

Naast onze comfortabele tabourets is goedkopetabouret.nl ook het adres voor ergonomische zadelkrukken.

* Lid Webwinkel Keurmerk

* Achteraf betalen mogelijk

* Snelle levering

* 14 dagen omruil garantie

 

Goedkopetabouret is een webwinkel van tabouret benelux!

 

http://www.goedkopetabouret.nl/