Snel Engels leren doe je bij The English Center

Tijdens een taalcursus Engels bij The English Center leer je over Engelse grammatica, uitspraak, lezen en luisteren. Daarnaast leer je gesprekken en discussies voeren in het Engels. Wil je beter Engels leren schrijven, beter leren converseren en discussiëren of heb je binnenkort een business meeting in het Engels? Voor elk doel is er een geschikte taalcursus om snel Engels te leren. 

The English Center werkt met cliënten uit veel verschillende landen en bedrijfstakken zoals Ahold, SNS Reaal, SBS Broadcasting, Gemeente Amstelveen, Gemeente Amsterdam, Mammoet. eBuddy, L’Oreal, Media Partners en anderen.

Zoek je naar een cursus waarbij je snel Engels kan leren ? Dan is een spoedcursus Engels echt iets voor jou. Al na korte tijd zie je de eerste resultaten van je inspanningen!

Engels leren vanaf elk startniveau

Voor elk startniveau is er een passende spoedcursus Engels. Wil je jezelf kunnen redden op vakantie? Of streef je naar perfectie en wil je de grammatica tot in de puntjes beheersen? Bij The English Center in Amsterdam kan je snel Engels leren.

Meld je vandaag nog via de website aan voor een spoedcursus Engels en voel je zekerder. Via de website kun je jezelf direct inschrijven voor een van de vele spoedcursussen Engels. En fijn om te weten: ze spreken er ook Nederlands. Verrijk jezelf en volg een taalcursus Engels. Hiervan heb je de rest van je leven plezier, zowel zakelijk als privé.  

http://englishcenter.nl