CN Flex
Image default
Onderwijs

Het voordeel van een MCSA

Het adres voor een MCSA training

Bent u op zoek naar een aanbieder van MCSA cursussen? Dan hoeft u niet verder te kijken dan bij Decisco. Wij zijn dé opleider van Nederland op dit gebied. Niet alleen bieden wij onze trainingen aan voor scherpe prijzen, ook de kwaliteit is groter dan u elders zult tegenkomen. Uit de evaluatie van Microsoft zelf, de Metrics that Matter (MTM) blijkt dat wij al sinds 2008 tot de top behoren. Tel hierbij op dat wij een kwaliteitsgarantie geven voor iedere cursus, dus ook die tot MCSA, en u weet dat u bij ons terecht kunt. Deze garantie houdt in dat cursisten die ondanks onze zorgen niet 100% tevreden zijn, de lessen kosteloos een tweede maal mogen volgen. Op deze manier kan iedereen naar volle tevredenheid een MCSA certificaat behalen. We gaan er echter vanuit dat u geen beroep zult doen op deze regeling, want we hebben het volste vertrouwen in onze methoden. Tevens garanderen wij de laagste prijs. Kunt u elders in Nederland klassikale lessen MCSA volgen tegen een lager tarief, dan verzoeken wij u de offerte aan ons door te sturen. Wij bieden u dan dezelfde prijs met daar bovenop 10% extra korting. Deze laagste prijsgarantie maakt dat wij altijd de laagste prijzen van het land kunnen bieden. De kans is echter klein dat u van deze regeling gebruik kunt maken, want onze tarieven liggen ver onder die van onze concurrenten. We nodigen u uit om eens de verschillende tarieven die u kunt vinden te vergelijken. Al snel zult u zelf ook de conclusie trekken dat u bij ons het meest voordelig uit bent. Voor een traject van vijf dagen in MCSA of MCSE bent u elders vaak boven de €2295,- kwijt. Voor onze lessen betaald u niet meer dan tweeduizend euro. Sommige certificeringen zijn al te behalen voor minder dan €1500,-. Kijk voor een actueel overzicht op onze website en schrijf u vandaag nog in.

Het voordeel van een MCSA

Tegenwoordig gaat er steeds meer digitaal. Ondanks dat het lastig is een baan te vinden, is er genoeg werk voor mensen die goed met computers om kunnen gaan. MCSA certificatie wordt uitgegeven door Microsoft zelf. Dit maakt dat het een zeer brede en algemene waarde heeft. Wie in het bezit is van een dergelijk papiertje kan daarmee aantonen dat hij voldoende kennis heeft over de besturingssystemen van deze softwaregigant. MCSA staat dan ook voor Microsoft Certified System Administrator. Kortom, wie het examen heeft gehaald is bekwaam om te gaan werken als systeembeheerder. Decisco biedt klassikale lessen aan die u kunnen helpen bij het behalen van een MCSA certificering. Wij zijn niet de enige aanbieder, maar naar ons idee wel de beste van Nederland. We zetten de voordelen graag voor u op een rijtje.

  • Wij zijn een officiële Learning Partner. Dit maakt dat al onze lessen voldoen aan de door Microsoft opgelegde standaard.
  • Al onze trainingen zijn klassikaal en staan onder leiding van gemotiveerde en gecertificeerde docenten.
  • Interactief en praktijkgericht lesgeven staat bij ons centraal. Dit is naar onze overtuiging de beste leermethode.
  • Wij garanderen niet alleen de laagste prijs, maar ook de hoogste kwaliteit. Met onze speciale regelingen zorgen we ervoor dat alle cursisten waar voor hun geld krijgen.
  • Nog goedkoper uit door speciale acties. Bijvoorbeeld een combinatiedeal van MCSA en MCSE.
  • Deelnemers krijgen van ons altijd proefexamens. Zo kunt u goed voorbereid aan het echte examen beginnen.
  • Het is bij ons mogelijk om de lessen flexibel in te plannen, u kunt terecht wanneer het u het beste uitkomt. Zelfs het combineren van dag- en avondlessen is mogelijk.

Bent u nog steeds niet overtuigd? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis MCSA proefles. Dan kunt u onze kwaliteit zelf ervaren.

Examinering en vouchers

Wanneer u onze MCSA opleiding volgt, regelen wij ook uw examenaanvraag. Dit doen wij bij Prometric, dat is een overkoepelende exameninstituut dat wereldwijd opereert. Door heel het land hebben zij examencentra waar de tests online worden afgenomen. Dit gebeurt door middel van een assessment. Het examen boekt u via Decisco. Omdat deze aanbesteding aan u persoonlijk gekoppeld is, is er sprake van een vervaldatum. Zorg er dus voor dat u examens niet te lang uitstelt. Mocht u het MCSA examen om wat voor reden dan ook willen verplaatsen, dan kan dat uiteraard. Dit is geheel kosteloos. Alleen wanneer u de test nogmaals wilt verplaatsen worden er kosten in rekening gebracht. Elke verschuiving na de eerste kost u €35,- exclusief BTW. Houd hier bij de planning rekening mee, opdat uw MCSA niet onnodig duur wordt. U maakt immers gebruik van de goedkoopste aanbieder van Nederland. Hebt u een bedrijf en wilt u uw werknemers door ons laten trainen? Dat kan, en waarschijnlijk is het zelfs kosteloos. Veel organisaties hebben namelijk een Software Assurance-overeenkomst met Microsoft en ontvangen hiervoor vouchers. De waarde van een dergelijke Software Assurance Training Voucher is een gratis cursusdag. Dit maakt het zeer aantrekkelijk om uw ICT-professional een training te laten volgen. Bijvoorbeeld om zijn MCSA te upgraden naar 2012. U kunt zoveel vouchers inwisselen als u zelf wilt. Mits u er genoeg heeft, is de gehele cursus gratis. Het is ook mogelijk om MCSA lessen deels met een voucher te betalen. De korting wordt dan evenredig met de cursusprijs verrekend. Voor het restbedrag ontvangt u een factuur. Twijfel dus niet langer en maak ook gebruik van onze kwaliteit.

http://www.decisco.nl/