Categoriearchief: Onderwijs

Opleidingsinstituut De eerste verdieping

Wat houdt practitioner NLP in? We leggen het je graag uit! Allereerst de afkorting NLP. Die staat voor neuro linguïstisch programmeren. Deze methode van coachen / trainen ontstond in de jaren zeventig van de vorige eeuw. De kerngedachte achter NLP is: vaardigheden van ‘experts’ worden geïnventariseerd en vervolgens als toepasbare technieken aan andere mensen overgedragen.

Tijdens de opleiding krijg je handreikingen waarmee je weer richting kunt geven aan je eigen leven. Zowel op werkgebied als thuis. En ook in je relatie en met vrienden vriendinnen. Het gaat erom dat jouw specifieke talenten en kwaliteiten tot z’n recht komen en dat je het leven gaat leiden dat je altijd al hebt willen leiden. Een makkelijk proces zal het niet zijn. We vragen van je dat je je openstelt. Dat je eerlijk naar jezelf kijkt en luistert. Met de steun van de coach gaat dit zeker lukken!

Workshop voor een familieopstelling

Familieopstellingen kunnen zeer effectief zijn. Het gaat als volgt in zijn werk. Een van de deelnemers brengt een situatie in om die beter te leren begrijpen. Andere deelnemers wordt vervolgens gevraagd representant te zijn. Zij gaan op een bepaalde plek in het lokaal staan en representeren een familielid / vriend / collega van degene die de situatie inbracht. De opstelling die zo ontstaat heet familieopstelling, maar kan in feite ook een vriendenopstelling of collega’s-opstelling zijn.

Vervolgens wordt gecommuniceerd in de opstelling. Er wordt gevraagd naar gedachten, gevoelens en motivaties. Op deze manier kunnen blokkades, pijnpunten, vervelende herinneringen en dergelijke naar voren komen. Dit zal de inbrenger veel helderheid verschaffen en hopelijk ook aanknopingspunten om nieuwe wegen in te slaan. Familieopstellingen hebben effect op de korte, maar met name op de lange termijn. Heb jij interesse in een avondworkshop Familieopstellingen? Je kunt je online aanmelden bij De eerste verdieping. De coaches die de workshop geven, zijn in het bezit van de juiste papieren en ze hebben veel ervaring. Ze zullen je met raad en daad bijstaan!

https://www.1e-verdieping.nl

Kansen voor administratieve medewerkers

Er is altijd ruimte op de arbeidsmarkt voor mensen met kennis van zaken en passie voor hun vak. En de kansen op de arbeidsmarkt, kunnen voor jou een goede reden zijn om weer de schoolbanken in de duiken. Natuurlijk begint je keuze bij of je als administratief medewerker werkzaamheden wel aantrekkelijk vindt. Als je niet houdt van of goed bent in gestructureerd werken, orde scheppen, overzicht bewaren en de puntjes op de figuurlijke ‘i’ zetten, kun je beter verder zoeken om te kijken wat er beter bij jou kwaliteiten past.

Werken vanuit je kwaliteiten

Iedereen heeft kwaliteiten, maar lang niet altijd ben je je hiervan bewust. Weet je zelf niet waar je goed in bent of vind je het moeilijk om erachter te komen wat je boeit? Vraag het dan aan je partner, je ouders of vrienden. Vaak kunnen zij hele concrete voorbeelden noemen van iets waarvoor ze graag naar jou toe komen voor hulp. Misschien ben jij wel diegene die nooit rood staat, omdat je je bonnetjes altijd goed bewaart, je financiële uitgaven door het jaar heen goed weet te plannen en alles overzichtelijk op de computer registreert. Of je bent juist creatief in het bedenken van oplossingen op het moment dat anderen alleen maar het probleem blijven zien.

Verschillende takken van sport

Binnen de werkzaamheden van een administratief medewerker kun je nog onderscheid maken tussen een financieel administratief medewerker, een secretarieel administratief medewerker en een commercieel administratief medewerker. Voor een verdere uitleg over de overeenkomsten en verschillen kun je de website van Fabius opleidingen raadplegen. Hier staat duidelijk omschreven wat de kern van elke tak van sport is en je ziet dan snel of je een voorkeur voor een van de drie hebt. Het is ook goed om te weten dat je als administratief medewerker zowel part time als full time aan de slag kunt.

Cn-flex

De opmars van het digitale schoolbord

Grote kans dat u uit de generatie stamt die op school nog te maken had met het grijze krijtbord. Ik in ieder geval wel. Ik hoor het gepiep van de krijtjes op het bord nog! Er werden verschillende kleurtjes krijt gebruikt en met een wisser werd alles er weer afgeveegd. Het krijtbord werd opgevolgd door het whiteboard. Alhoewel niet overal; het whiteboard heeft nooit letterlijk de schoollokalen veroverd. De opvolger, het digitale schoolbord ofwel het digibord heeft dit echter wel gedaan. Inmiddels hangt er in 90% van de klaslokalen een digitaal schoolbord!

Hoe werkt het digitale schoolbord

Voor het in werking stellen van een digitaal schoolbord heb je ook een pc en een beamer nodig. De software wordt via de pc geprojecteerd op het digibord. De beamer doet dienst als lichtbron. Het plaatsen van de beamer vraagt om enige precisie. Zo kan je hinderlijke schaduw krijgen wanneer de beamer te ver van het bord afhangt. Ook kan de beamer storend geluid produceren. Is de beamer nog van de oude generatie voorzien van een lamp, dan is vervanging van de lamp een kostbare zaak. De beamer vormt dus een zwakke schakel in de werking van het digitale schoolbord.

Zijn opvolger: de touchscreen

De touchscreen is te vergelijken met een televisiescherm. De lichtbron zit in het scherm zelf, wat een beamer overbodig maakt. Het scherm wordt aangestuurd middels speciale software op de pc of laptop. Sensoren in het scherm registreren de aanrakingen op het bord, waarop de software reageert. Dit maakt de touchscreen een interactief schoolbord. De aanschafprijs van een touchscreen ligt hoger dan die van het digibord en de garantietermijn op digiborden is langer dan op de touchscreens. Dit heeft uiteraard te maken met de techniek. Desondanks wint de touchscreen snel terrein van het digibord. Wil je meer informatie over dit innovatieve product neem dan beslist een kijkje op de website voor audiovisuele producten JFAD.

U kunt de beste taalcursussen, klassikale opleidingen en thuisstudies vergelijken!

Wanneer u in Google “Taalcursus Engels voor beginners” invoert, dan krijgt u een hele waslijst aan zoekresultaten. Vaak zijn dit heel veel aanbieders van taalcursussen. Variërend van thuisstudies tot klassikale taalcursussen en zelfs taalreizen. Het wordt alleen minder transparant. U heeft een website nodig waar u de thuisstudie die u zoekt, eenvoudig onder elkaar kunt vergelijken.

Op onze website Studiemarathon.nl kunt u meer dan 2000 taalcursussen, hobbycursussen, VCA opleidingen, klassikale opleidingen, diverse trainingen en cursussen op MBO- en HBO niveau als thuisstudie vergelijken.

Wij hebben het aanbod van de beste opleiders van Nederland zoals LOI, NHA, NTI, Studieplan, Laudius, Sonnevelt opleidingen e.v.a.

Het opleidingsaanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding. Maar ook diverse taalcursussen, klassikale opleidingen, EHBO cursussen, hobbycursussen, Voeding/Sport/Gezondheid en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Klassikale opleidingen over gezondheid & voeding en sport

Er is een stijgende trend in het bewustwording om gezonder te gaan leven.
Men is meer gaan sporten maar ook bewuster gaan kijken naar voeding. Termen zoals biologische geteelde gewassen, zaden en scharrelvlees horen daarbij.
Op Studiemarathon zijn er diverse opleidingen op het gebied van gezondheid & voeding te vergelijken die op dit thema aansluiten.

Bijvoorbeeld Sonnevelt opleidingen. Deze opleider biedt onder andere de volgende opleidingen aan: Trainer Hormaanfactor, Gewichtsconsulent, Consulent Natuurlijke gezondheid of natuurvoedingsadviseur.

Trainingen en opleidingen vergelijken

Heeft u bijvoorbeeld een opleiding of een cursus nodig voor uw werk? Zoals een VCA training of een BHV cursus? Ook deze opleidingssoort kunt u vergelijken! De behoefte naar korte opleidingen en trainingen worden vaak door werkgevers gecreëerd bij hun werknemers. Meestal om een wettelijke verplichting of een VCA-certificering wat een bedrijf of instelling nodig heeft in hun markt of branche. U kunt ook al een EHBO opleiding volgen die vaak volledig vergoed wordt door uw zorgverzekering. Informeer naar deze voordelen bij uw zorgverzekeraar.

Taalcursussen vergelijken!

Wij hebben het aanbod van diverse opleiders die taalcursussen aanbieden. Deze opleiders zijn o.a. LOI, NHA, NTI, Laudius en Studieplan.

U kunt taalcursussen vergelijken per vreemde taal op onze website. Wij hebben een tweedeling gemaakt in audiocursusen en thuisstudies.
Dus kom eens even kijken op onze website.

Studiemarathon.nl

http://studiemarathon.nl
Cn-flex

Tabouret onmisbare kruk op school

Tabouret de verrijdbare kruk voor leerkrachten!

Het is uiteraard niet meer als normaal dat er tegenwoordig veel tijd en aandacht wordt besteed aan de omstandigheden waarin leerkrachten moeten werken. Hierbij wordt vanzelfsprekend veel aandacht geschonken aan de psychische kant van dit mooie maar soms ook zware beroep. Uit onderzoek blijkt dat leerkrachten bovengemiddeld veel last hebben van emotionele spanningen, psychische klachten en overspannenheid.

Onderbelicht blijven vaak de lichamelijke klachten die zich bij veel leerkrachten voordoen en regelmatig voor uitval zorgen. Neem nu bijvoorbeeld de leerkrachten van een basisschool. Naast dat zij veel afwisselend zitten en door de klas lopen staan zij regelmatig even stil bij een leerling om iets uit te leggen of om voor te doen. Hierbij moet de leerkracht, vooral bij de jongere kinderen die achter een laag schoolbankje zitten flink bukken of door de knieën. Op zich kan dit niet zoveel kwaad maar gebeurd dit dagelijks en meerdere jaren achtereen dan is er wel degelijk een verhoogd risico op lichamelijke klachten.

Een eenvoudige oplossing om dit soort klachten te voorkomen is gebruik te maken van een tabouret. Tabourets zijn lichte en handzame krukken op wielen die traploos in hoogte verstelbaar zijn waardoor de leraar op de goede hoogte naast een leerling kan plaatsnemen zonder te moeten bukken. Hiernaast mag de vijfpotige base niet al te breed zijn. Dit kan ongemak geven als de tabouret tussen de schoolbanken verplaatst moet worden.

Tabouret online kopen!

Goedkopetabouret.nl heeft zich gespecialiseerd in tabourets die van goede kwaliteit zijn en toch betaalbaar. Al jarenlang zijn wij het betrouwbare adres voor veel bedrijven en zorg instellingen. Laat u voor aanschaf van een tabouret altijd informeren zodat u de juiste kruk aanschaft en gegarandeerd bent van jarenlang zitplezier!

Naast onze comfortabele tabourets is goedkopetabouret.nl ook het adres voor ergonomische zadelkrukken.

* Lid Webwinkel Keurmerk

* Achteraf betalen mogelijk

* Snelle levering

* 14 dagen omruil garantie

 

Goedkopetabouret is een webwinkel van tabouret benelux!

 

http://www.goedkopetabouret.nl/
Cn-flex

Het voordeel van een MCSA

Het adres voor een MCSA training

Bent u op zoek naar een aanbieder van MCSA cursussen? Dan hoeft u niet verder te kijken dan bij Decisco. Wij zijn dé opleider van Nederland op dit gebied. Niet alleen bieden wij onze trainingen aan voor scherpe prijzen, ook de kwaliteit is groter dan u elders zult tegenkomen. Uit de evaluatie van Microsoft zelf, de Metrics that Matter (MTM) blijkt dat wij al sinds 2008 tot de top behoren. Tel hierbij op dat wij een kwaliteitsgarantie geven voor iedere cursus, dus ook die tot MCSA, en u weet dat u bij ons terecht kunt. Deze garantie houdt in dat cursisten die ondanks onze zorgen niet 100% tevreden zijn, de lessen kosteloos een tweede maal mogen volgen. Op deze manier kan iedereen naar volle tevredenheid een MCSA certificaat behalen. We gaan er echter vanuit dat u geen beroep zult doen op deze regeling, want we hebben het volste vertrouwen in onze methoden. Tevens garanderen wij de laagste prijs. Kunt u elders in Nederland klassikale lessen MCSA volgen tegen een lager tarief, dan verzoeken wij u de offerte aan ons door te sturen. Wij bieden u dan dezelfde prijs met daar bovenop 10% extra korting. Deze laagste prijsgarantie maakt dat wij altijd de laagste prijzen van het land kunnen bieden. De kans is echter klein dat u van deze regeling gebruik kunt maken, want onze tarieven liggen ver onder die van onze concurrenten. We nodigen u uit om eens de verschillende tarieven die u kunt vinden te vergelijken. Al snel zult u zelf ook de conclusie trekken dat u bij ons het meest voordelig uit bent. Voor een traject van vijf dagen in MCSA of MCSE bent u elders vaak boven de €2295,- kwijt. Voor onze lessen betaald u niet meer dan tweeduizend euro. Sommige certificeringen zijn al te behalen voor minder dan €1500,-. Kijk voor een actueel overzicht op onze website en schrijf u vandaag nog in.

Het voordeel van een MCSA

Tegenwoordig gaat er steeds meer digitaal. Ondanks dat het lastig is een baan te vinden, is er genoeg werk voor mensen die goed met computers om kunnen gaan. MCSA certificatie wordt uitgegeven door Microsoft zelf. Dit maakt dat het een zeer brede en algemene waarde heeft. Wie in het bezit is van een dergelijk papiertje kan daarmee aantonen dat hij voldoende kennis heeft over de besturingssystemen van deze softwaregigant. MCSA staat dan ook voor Microsoft Certified System Administrator. Kortom, wie het examen heeft gehaald is bekwaam om te gaan werken als systeembeheerder. Decisco biedt klassikale lessen aan die u kunnen helpen bij het behalen van een MCSA certificering. Wij zijn niet de enige aanbieder, maar naar ons idee wel de beste van Nederland. We zetten de voordelen graag voor u op een rijtje.

  • Wij zijn een officiële Learning Partner. Dit maakt dat al onze lessen voldoen aan de door Microsoft opgelegde standaard.
  • Al onze trainingen zijn klassikaal en staan onder leiding van gemotiveerde en gecertificeerde docenten.
  • Interactief en praktijkgericht lesgeven staat bij ons centraal. Dit is naar onze overtuiging de beste leermethode.
  • Wij garanderen niet alleen de laagste prijs, maar ook de hoogste kwaliteit. Met onze speciale regelingen zorgen we ervoor dat alle cursisten waar voor hun geld krijgen.
  • Nog goedkoper uit door speciale acties. Bijvoorbeeld een combinatiedeal van MCSA en MCSE.
  • Deelnemers krijgen van ons altijd proefexamens. Zo kunt u goed voorbereid aan het echte examen beginnen.
  • Het is bij ons mogelijk om de lessen flexibel in te plannen, u kunt terecht wanneer het u het beste uitkomt. Zelfs het combineren van dag- en avondlessen is mogelijk.

Bent u nog steeds niet overtuigd? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis MCSA proefles. Dan kunt u onze kwaliteit zelf ervaren.

Examinering en vouchers

Wanneer u onze MCSA opleiding volgt, regelen wij ook uw examenaanvraag. Dit doen wij bij Prometric, dat is een overkoepelende exameninstituut dat wereldwijd opereert. Door heel het land hebben zij examencentra waar de tests online worden afgenomen. Dit gebeurt door middel van een assessment. Het examen boekt u via Decisco. Omdat deze aanbesteding aan u persoonlijk gekoppeld is, is er sprake van een vervaldatum. Zorg er dus voor dat u examens niet te lang uitstelt. Mocht u het MCSA examen om wat voor reden dan ook willen verplaatsen, dan kan dat uiteraard. Dit is geheel kosteloos. Alleen wanneer u de test nogmaals wilt verplaatsen worden er kosten in rekening gebracht. Elke verschuiving na de eerste kost u €35,- exclusief BTW. Houd hier bij de planning rekening mee, opdat uw MCSA niet onnodig duur wordt. U maakt immers gebruik van de goedkoopste aanbieder van Nederland. Hebt u een bedrijf en wilt u uw werknemers door ons laten trainen? Dat kan, en waarschijnlijk is het zelfs kosteloos. Veel organisaties hebben namelijk een Software Assurance-overeenkomst met Microsoft en ontvangen hiervoor vouchers. De waarde van een dergelijke Software Assurance Training Voucher is een gratis cursusdag. Dit maakt het zeer aantrekkelijk om uw ICT-professional een training te laten volgen. Bijvoorbeeld om zijn MCSA te upgraden naar 2012. U kunt zoveel vouchers inwisselen als u zelf wilt. Mits u er genoeg heeft, is de gehele cursus gratis. Het is ook mogelijk om MCSA lessen deels met een voucher te betalen. De korting wordt dan evenredig met de cursusprijs verrekend. Voor het restbedrag ontvangt u een factuur. Twijfel dus niet langer en maak ook gebruik van onze kwaliteit.

http://www.decisco.nl/