CN Flex
Image default
Mode en Kleding

Hockeysokken

Hockeysokken

Val op met de hockeysokken van www.ColorMeSocks.nl! Hier geen saaie witte of zwarte sokken, maar hockeysokken in allerlei spetterende kleuren en opvallende designs. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende kleuren?

 • appeltjesgroen
 • bordeauxrood
 • fel oranje
 • aquablauw
 • fluor orange
 • All Gold

Of van de volgende designs?

 • Ladybug
 • Stars en stripes
 • Panterprint
 • Rood-wit-blauw
 • Zigzag
 • Ballen
 • Snorren
 • Hartjes
 • Camouflage
 • Puzzelstukjes

We hebben meer dan 50 verschillende kleuren en ontwerpen in ons assortiment! We hebben voor ieder wat wils! Voor iedere persoonlijkheid een toepasselijk paar hockeysokken! Natuurlijk kun je ook uitkiezen dat goed past bij de rest van je hockeykleding of bij je hockeystick. Maar je staat natuurlijk geheel vrij in je keuze. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt! Met deze hockeysokken maak je echt wel indruk tijdens de hockeytraining! Als je eenmaal hockeysokken van ColorMeSocks hebt, wil iedereen ze! En straks lopen alle meiden op de hockeyclub rond met zo’n fashionable paar sokken aan de voeten. Ook de tegenstander zal geïmponeerd raken… Onze hockeysokken zijn stuk voor stuk unieke ontwerpen die alleen te verkrijgen zijn op onze website. Je vindt ze nergens anders! Eens om de zoveel tijd verschijnt er een nieuw ontwerp op de website. Als je op de hoogte wilt blijven moet je onze website dus goed in de gaten houden. De kans is groot dat jouw gedroomde sok eindelijk werkelijkheid wordt! Al onze sokken zijn even bijzonder. Sokken met persoonlijkheid!

Je kunt natuurlijk alleen hippe hockeysokken voor jezelf bestellen, maar waarom zou je er niet met je hele team blits bij willen lopen? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden! Wij staan voor een goede en snelle levering – ook voor groepen!

Hockeysokken van de aller beste kwaliteit

Onze hockeysokken zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook van de beste kwaliteit denkbaar. Ze onderscheiden zich niet alleen door hun opvallende kleuren en designs, maar ook door hun draagcomfort en de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen. Dit zijn materialen die bekend staan om hun stevigheid en hun duurzaamheid. Hoe vaak je de sokken ook wast, de kleuren zullen niet snel vervagen! Maar wat misschien nog wel belangrijker is: onze hockeysokken passen als een handschoen. Ze geven ultiem draagcomfort en een uitmuntende pasvorm. Ze sluiten prachtig om je voet. Nooit meer last van hinderlijke plooitjes in je schoenen die voor ergernis en erger nog: voor blaren kunnen zorgen! Je hoeft je tijdens de wedstrijd of de training nooit meer te ergeren aan je sokken en je schoenen en gewoon zorgeloos, geheel vrijuit spelen! Want je prestaties mogen natuurlijk niet te lijden hebben onder je hockeysokken! Je wilt hockeysokken hebben van de aller beste kwaliteit. En die kunnen wij van ColorMeSocks je leveren! Niet alleen blinken onze sokken uit in kwaliteit van het materiaal en draagcomfort: ze zien er ook nog eens verbluffend goed uit. Het oog wil ook wat! Nog even over dat comfort: het verhaal wordt nog beter. Onze sokken bieden namelijk optimale ondersteuning aan je voet dankzij hun verdikking bij de hiel en de voorvoet. Deze verdikkingen zorgen tegelijkertijd voor een schok dempend effect bij het neerkomen van de voet tijdens het hockeyspel. Als klap op de vuurpijl nemen onze hockeysokken transpiratie super snel en super goed op: je hebt nooit meer last van zweetvoeten! Nee, aan je sokken hoeft het niet te liggen tijdens de hockeywedstrijd! Ben je nieuwsgierig geworden? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Neem snel een kijkje op onze website om ons schitterende assortiment aan hippe hockeysokken te bewonderen! Heb je nog vragen? Wil je bijvoorbeeld iets weten over de levertijd of over toekomstig te verschijnen modellen? Aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen of ons op te bellen! Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar!

Een positieve gebruikersrecensie

Beste mensen van ColorMeSocks. Ik wil even zeggen dat ik zeer tevreden ben over de hockeysokken die ik bij jullie heb besteld. Jullie moeten weten dat ik onder mijn vriendinnen bekend sta als ‘het lieveheersbeestje’ of als ‘Lady Bug’. Dat komt doordat ik een keer tijdens een trainingskamp een dag lang met zo’n lief insectje op mijn neus heb rondgelopen zonder dat ik daar weet van had. En de meiden maar lachen natuurlijk! Uiteindelijk wreef ik een keer over mijn neus en maakte het arme beestje per ongeluk dood. Dat was wel zielig. Toen ik zag dat jullie op jullie website online sokken verkochten met een Ladybug motief wist ik natuurlijk meteen dat ik moest bestellen! De meiden hebben erg moeten lachen toen ik de volgende training met die sokken op het veld verscheen!  Bedankt overigens voor de snelle levertijd! Ik was eigenlijk wel verbaasd dat mijn pakketje al zo snel bezorgd werd! Het kan dus wel! De meiden waren meteen heel enthousiast over de hockeysokken op jullie website en hebben meteen zelf ook allemaal een bestelling geplaatst. Onze trainer vindt het wel grappig. We lopen nu rond met allemaal totaal verschillende sokken! Het matcht allemaal totaal niet met elkaar, maar dat is niet erg, want ik vind het wel een grappig gezicht. De een heeft fluorescerend gele sokken, de ander een met een sterrenmotief, en weer een ander stijlvolle bordeauxrode kousen. Iedereen heeft nu heel erg zijn eigen persoonlijkheid aan zijn voeten! En daar hebben jullie voor gezorgd! Heel erg bedankt daarvoor! Groeten! Een hockeymeisje.

http://www.colormesocks.nl/hockeysokken-sp-11.html