CN Flex
Image default
Mode en Kleding

Bedrijfskleding voor een goede herkenbaarheid

Bedrijfskleding voor een goede herkenbaarheid

In veel beroepsgroepen wordt er bedrijfskleding gedragen, zodat buitenstaanders goed kunnen herkennen wat iemands professie is. Zo is het natuurlijk erg handig wanneer de hulpdiensten bij een ongeluk arriveren dat u meteen kunt zien wie de agent is, wie de ambulancemedewerker en wie er namens de brandweer gekomen is. Ook in ziekenhuizen speelt de herkenbaarheid een grote rol bij de keus voor de bedrijfskleding, maar dit geldt net zo goed voor bijvoorbeeld winkelpersoneel of horecamedewerkers. Ook in deze bedrijven is het voor de buitenstaander, in de laatste gevallen dus de klanten, handig om in een oogopslag te kunnen zien wie in het bedrijf werkt en wie niet. Herkenbare bedrijfskleding speelt hier een grote rol bij.

 

Bedrijfskleding voor de veiligheid

Maar in veel beroepsgroepen is bedrijfskleding ook gewoon een kwestie van veiligheid. Zo zijn alle wegwerkers verplicht om felgekleurde werkkleding te dragen, zodat zij altijd goed opvallen tijdens hun werkzaamheden en niet over het hoofd gezien worden door automobilisten. Bouwvakkers dragen kledingstukken die goede bescherming bieden bij het werk dat zij uitvoeren en lassers dragen bedrijfskleding die hen beschermt tegen gesmolten metaal, UV-straling en toevallig vlamcontact. Kleren kunnen dus een sterk beschermende werking hebben en ervoor zorgen dat mensen hun werk veilig uit kunnen voeren.

 

Bestel bij een specialist

Bent u voor uw onderneming ook op zoek naar goede en mooie bedrijfskleding, hetzij vanwege de uitstraling, hetzij vanwege de veiligheid, dan kunt u het beste kiezen voor een echte specialist en niet voor een bedrijf dat het er even bij doet. Bij een goede specialist bent u namelijk verzekerd van:

  • goede adviezen, door de jarenlange ervaring die zij hebben op dit gebied
  • een hoge kwaliteit bedrijfskleding tegen een zeer gunstige prijs
  • verschillende bedrukkingstechnieken
  • regelmatig interessante aanbiedingen
  • mogelijkheden tot kwantumkorting, ook bij kleinere bestellingen
http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/