Categoriearchief: MKB

Kies voor de high tech machines van Twin-Tech engineering

High Tech Machines bouwen

Bij Twin-Tech engineering zijn we ons bewust van één belangrijk aspect. En dat is dat uw machinepark waarschijnlijk de grootste kapitaal is van uw organisatie en dat deze altijd optimaal moet functioneren. Dus wanneer het zover is dat u een nieuwe machine investering moet doen, dan wilt u dat natuurlijk 100% goed doen. Geen fouten, geen storingen en zeker geen mis-investeringen. Bij Twin-Tech ingenenieursbureau zijn we ons dat zeer bewust en werken we daarom met de volste overtuiging aan moderne, high tech machines voor bedrijven uit diverse sectoren. Denk aan:

  • Voedingsmiddelen industrie
  • Agrarische sector
  • Transport en logistiek
  • Productie bedrijven
  • Chemie
  • Infrastructuur
  • Betonbouw

Dankzij onze ervaring in meerdere soorten branches zijn onze machinebouw ingenieurs uiterst ervaren in het bedenken en uitwerken van oplossingen op maat. Ook voor uw organisatie adviseert en ondersteunt Twin-Tech u volledig in het gehele traject, van het ontwerp tot de installatie. Neem contact op via +31 (0) 53 760 1980 voor het maken van een afspraak.

Van Machine ontwerp tot 100% werkend prototype

Een complexe machine dat helemaal afgestemd is aan uw productielijnen, wensen en technische eisen vereist maatwerk. Dat is een langdurig traject wat bestaat uit vele fases en processen die goed moeten gebeuren. Zonder een goede basis kan het project mislukken of niet het gewenste effect opleveren in effectiviteit of efficiency. Daarom beginnen we elk traject met een 1e fase en dat is inventarisatie van wensen en eisen, een duidelijke probleemanalyse, een concept evaluatie en tot slot een gezamenlijke evaluatie om te kijken of alle aspecten zijn besproken.

Tijdens de 2e fase beginnen met het concept omzetten tot een technisch realiseerbaar machine in 3D. Dankzij digitaal 3D engineering kunnen we de machine zodanig inkleden en testen zo als het ware deze echt zou bestaan. We kunnen metingen uitvoeren, een simulatiemodel maken en doorrekenen wat er allemaal mogelijk is in belasting en sterkte. Ook kunnen we direct optimalisaties zoeken en verbeteren zodat er al meteen bij het ontwikkelen van de prototype een groot inhaalslag is gemaakt in efficiency. Wanneer alles goed is getest ( en nogmaals is getest ) beginnen met het opstellen van een technische bouwtekening die als blauwdrukt fungeert voor de nieuwe machine.

In de 3e en laatste fase beginnen met de ontwikkeling van de machine. We maken een prototype die we uitvoerig kunnen testen in onze eigen testlocatie, waar alle ruimte is en alle middelen beschikbaar zijn om de machine te finetunen. Pas wanneer wij 100% tevreden zijn over resultaat, gaan we over tot de fabricage van de uiteindelijke machine en dit doen we op locatie van de opdrachtgever. We zorgen dat alle leverancier de afgesproken onderdelen leveren op de juiste plek en onder toeziend oog van onze engineers wordt de nieuwe machine gemonteerd en geïnstalleerd. Er volgen daarna uitvoerige testen en pas als wij én de klant tevreden zijn wordt de nieuwe machine ingezet.

RVS machinebouw

Voor specifieke industrieën zoals de voedingsmiddelenindustrie gelden strenge eisen ten aanzien van het materiaalgebruik. Zo mag er alleen speciaal RVS worden gebruikt dat voldoet aan wet- en regelgeving om een hoge mate van hygiëne te garanderen. Voedingsmiddelenproducenten moet altijd voldoen aan deze regels, om te waarborgen dat het voedsel wat gemaakt of bereid of verpakt wordt, zo hygiënisch mogelijk gebeurd. Twin-Tech heeft ervaring in RVS machines voor dit soort type bedrijven.

Cobot Machines met grijp- of vacuümtechniek

Nieuwe bij Twin-Tech is de ontwikkeling van slimme Cobot systemen die snel en flexibel inzetbaar zijn voor vele soorten branches. Dat komt omdat onze eigen Robot dusdanig ontwikkeld is dat deze modulair is en aanpasbaar is aan uw wensen. De Cobot kan bijvoorbeeld voorzien zijn van een grijptechniek of een slim vacuümtechniek.

Fullservice ingenieursbureau uit Twente

U raadt het al, dat Twin-Tech wij alles in huis hebben om ook uw project tot een succes te brengen. Niet alleen voor het bedenken en implementatie, maar ook voor continuïteit van uw machinepark kunt gebruik maken van die diensten van Twin-Tech. Bezoek onze website voor een greep van onze projecten of download onze gratis brochure voor meer informatie.

https://www.twin-tech.nl/
Cn-flex

ICT Ede

ICT Ede is een begrip waar ik tegenwoordig steeds vaker mee te maken heb. Ik werk namelijk sinds kort bij een ICT-bedrijf dat gevestigd zit in Ede.

ICT Ede door Cloudbeheerder.it

De term ICT Ede hoor ik met name vaak omdat het bedrijf dus gevestigd is in Ede. Het bedrijf is vooral gericht op clouddiensten, echter zijn de meeste bedrijven nog gericht op de traditionele ICT. Vandaar dat de term ICT nog steeds veel gebruikt wordt binnen het bedrijf, ze willen de mindset van bedrijven veranderen. Veel bedrijven denken namelijk nog te kunnen werken via de traditionele ICT, waarbij veel bestanden worden opgeslagen op de hard ware van computers. Echter is het werken via de cloud veel makkelijker, doordat mensen alles online op kunnen slaan en overal toegang hebben. Vandaar ook dat het belangrijk is om de mindset van de meeste mensen te veranderen.

Niet alleen ICT Ede

Eigenlijk moet de focus niet alleen liggen op ICT Ede, maar veel nationaler. Bedrijven in heel Nederland moeten eigenlijk bereikt worden met de boodschappen dat ze af moeten van de traditionele ICT en over moeten stappen naar de cloud. Wat veel mensen niet weten, is dat ze de hele dag door al gebruik maken van de cloud. Echter wanneer het er op aan komt in de zakelijke sferen, zijn de meesten bang om over te stappen op de cloud. Simpelweg om dat de meesten niet weten wat het werken via de cloud precies inhoudt.

Mindset

Om de mindset van die mensen te kunnen veranderen is het belangrijk om mensen informatie toe te dienen over het belang van de cloud en wat het precies inhoudt. Want wanneer mensen de kennis hebben over de cloud, dan zal het niet lang meer duren voordat iedereen overstapt op de cloud. Het werkt namelijk zo veel makkelijker, doordat alles online staat.

http://www.cloudbeheerder.it/35983/ICT-Ede