Zorg voor een blijvende herinnering door een jaarboek te drukken

Een jaarboek laten drukken zorgt voor een mooi aandenken aan een fantastisch jaar. Of het nu is voor je studentenvereniging, de kinderen van je eindexamenklas, de leden van een club of een andere gelegenheid; het is een unieke manier om een jaar vol herinneringen blijvend vast te leggen. Wanneer je een jaarboek laat drukken wil je natuurlijk wel dat dit met de nodige expertise en oog voor kwaliteit gebeurd. Daarom kies je voor de specialist Het Uitgeefhuis wanneer het aankomt op het drukken van een jaarboek. Zij zijn een professioneel bedrijf dat precies weet wat jij nodig hebt.

Welke manier kies jij voor je jaarboek?

Bij de specialisten van Het Uitgeefhuis zijn er verschillende manieren waarop jij je jaarboek kan laten drukken. Zo kies jij de manier die het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. De drie verschillende manieren die deze specialist aanbiedt zijn als volgt:

  • Laat de lay-out van je jaarboek volledig ontwerpen door Het Uitgeefhuis en laat het boek vervolgens vullen met je eigen content en ideeën.
  • Maak zelf de lay-out in de online editor YPSA en lever de content aan voor de vormgevers van het bedrijf.  Laat vervolgens het jaarboek drukken door de specialisten.
  • Ontwerp het gehele jaarboek zelf en lever het aan in een bestand. Laat Het Uitgeefhuis enkel het jaarboek voor je drukken.

Met zoveel mogelijkheden is er altijd wel een manier die past bij jouw wensen en behoeften. Geef je het volledig uit handen of doe je liever alles zelf? Wat je ook kiest, bij deze specialist is het mogelijk.

Kies voor een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring

Bij deze specialist hebben ze meer dan 25 jaar ervaring. Hierdoor hebben ze alle expertise in huis om steeds opnieuw kwalitatief hoogstaande jaarboeken te produceren. Neem contact op met de vormgevers en bespreek de mogelijkheden.