Categorie archief: Media

gratis mediumchat

Wat maakt gratismediumchat.nl zo goed?

Via gratismediumchat.nl kun je, zoals de naam suggereert, gratis chatten met mediums. De mediums die je hier kunt spreken zijn altijd zeer ervaren en professioneel. Je kunt erop vertrouwen dat je uitstekend met al je vragen en problemen wordt geholpen. Het bijzondere is uiteraard, dat deze site het mogelijk maakt om gratis in contact te komen met een medium. Vragen over de rest van je leven zullen hier beantwoordt worden. Zal ik een leuke baan vinden? Zal ik de loterij winnen? Vind ik de liefde van mijn leven? De mediums weten het allemaal en helpen je graag verder. Maar de mediums kunnen meer. Zij kunnen je bijvoorbeeld ook in contact brengen met je geliefden die niet meer in leven zijn. Waar heeft je opa eigenlijk zijn muntenverzameling opgeborgen? Heb je geen normaal afscheid kunnen nemen van je ouders? De mediums kunnen je in contact brengen met hen en je de mogelijkheid geven alles te bespreken.

 

Hoe werkt het?

Om van al deze bijzondere diensten gebruik te maken moet je eerst een account op gratismediumchat.nl aanmaken. Vervolgens krijg je toegang tot alle mediums. Je kunt precies zien welke mediums allemaal beschikbaar zijn en je kunt ze zien door middel van de webcam. Het is vervolgens slechts een kwestie van een medium uitkiezen waar jij je prettig bij voelt en de chatroom binnen gaan. Hier kun je chatten met het medium en ook met gelijkgestemden. Uiteraard is het ook mogelijk om een privé consult te ontvangen.

http://www.gratismediumchat.nl/gratis-medium-chat/

Plofkraak bij ING Purmerend mislukt

Een enorme knal was er vanochtend te horen in Purmerend. Een poging om geld uit een ING automaat te halen middels een plofkraak mislukte, zo meldt de regionale nieuwssite Stadindex.nl.

 

Vanochtend was het, rond 3:45 uur. Bij de pinautomaat van de ING bank stonden 2 gasflessen. Volgens getuigen gingen 2 mannen er op een scooter zonder verlichting vandoor richting het Tilburyplein. De politie heeft verder weinig informatie. Geen signalement. Mocht iemand iets gezien of gehoord hebben zijn tips natuurlijk van harte welkom bij de politie.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Purmerend? Kijk op Stadindex.nl.

http://www.stadindex.nl/purmerend/1298923-enorme-knal-bij-opblazen-geldautomaat-in-purmerend