Kies voor milieuvriendelijke schermen met led reclame

U zou het wellicht niet verwachten, maar led reclame is een van de meest duurzame vormen van lichtreclame. Dit omdat het weinig energie verbruikt en het ook nog eens veilig is. En dat zijn nog niet eens alle voordelen! Led verlichting is licht en helder. Én het is zeer betaalbaar. Wilt u reclame maken voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld door prachtige letters op uw kantoorgevel te plaatsen? Door uw winkel goed te verlichten? Of door een mooie tekst in of buiten uw restaurant te plaatsen? Met hulp van een specialist als 3TAC heeft u snel een prachtige én aantrekkelijk geprijsde lichtreclame.

Led reclame volledig op maat vervaardigd

Gaat u uw bedrijf ook in de spotlights zetten met led reclame? De specialist maakt hiervoor graag schermen op maat. 3TAC, specialist in binnen- en buitenverlichting, ontwikkelt allereerst een ontwerp dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Vervolgens maakt de specialist het ontwerp met zorg en toewijding. Is het ontwerp af? Dan zorgt de specialist ook nog eens dat het in uw winkel of restaurant of op de gevel van het gebouw waar u het wilt hebben, wordt geplaatst. Tijdens het gehele proces van de ontwikkeling van led reclame houden de vakmensen u op de hoogte, zodat u eventueel nog kunt bijsturen.

Led reclame voor binnen en voor buiten

Led reclame kunt u natuurlijk buiten plaatsen, maar ook binnen is led reclame mogelijk. Daar had u vast niet aan gedacht, maar zo kunt u overal reclame maken voor uw bedrijf, zodat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van uw diensten en producten. Lichtreclame op maat door 3TAC kan overal geplaatst worden. Afhankelijk van uw doelen, kiest u gemakkelijk in overleg met de specialist de reclameverlichting die het beste past. De specialist ontwikkelt, maakt en plaatst vervolgens de gewenste verlichting. Waar vindt u een specialist die u kan helpen bij het ontwikkelen van de led reclame die past bij uw bedrijf? 3TAC is een echte specialist in reclameverlichting.