Categoriearchief: Marketing

Automatisch volledige tekst herschrijven

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, welke waarde heeft het dan voor mensen die het niet kunnen zien? In onze digitale wereld kunnen slechtzienden gemakkelijk belangrijke informatie over het hoofd zien of frustrerende en negatieve ervaringen hebben. Stel dat de spreker zijn of haar presentatie na de vergadering opstuurt. De presentatie bevat infographics om een ​​belangrijk punt te illustreren. Zonder de beschrijving van de infographic kan iemand met een visuele beperking de infographic niet begrijpen en belangrijke informatie missen.

Alternatieve tekst is beschrijvende tekst die wordt gebruikt om de betekenis en context van visuele items in een digitale omgeving, zoals op applicaties of webpagina’s, over te brengen. Wanneer schermlezers alternatieve tekst gebruiken om digitale inhoud te lezen, wordt de alternatieve tekst hardop voorgelezen om mensen te helpen de inhoud op het scherm beter te begrijpen. Goed geschreven beschrijvende alternatieve tekst kan dubbelzinnigheid verminderen en de gebruikerservaring verbeteren.

Zorg ervoor dat u de inhoud en het doel van de afbeelding op een beknopte en duidelijke manier overbrengt. De andere tekst mag niet langer zijn dan een of enkele zinnen, meestal slechts een paar zorgvuldig geselecteerde woorden. Denk na over het belang van afbeeldingen. Een belangrijke context kan bijvoorbeeld de omgeving zijn, emoties op de gezichten van mensen, kleur of relatieve grootte.

 

 

automatisch volledige tekst herschrijven

https://www.dergatsjev.be/2021/06/tekst-herschrijven-semi-automatisch.html

Verschillende product display karton soorten

Product display van karton is verkrijgbaar is allerhande soorten, kleuren en maten. Sommige kiezen ervoor om zelf een product display korton te maken. Doordat het product display (POS) wordt gezien als effectief point of sale zal omzet stijgen. Producten die vallen onder POS zijn onder andere banners en posters. Displays zijn er in verschillende vormen, een voorbeeld van zo’n vorm is een glorifier. Een glorifier wordt gebruikt om een klein aantal producten speciaal uit te lichten. Een glorifier kun je herkennen aan het 3D-ontwerp en het de producten presenteert op een unieke en aparte manier. Andere displays zijn etalage displays, deze kunnen groot, maar ook klein van stuk zijn. Product display karton wordt gebruikt om (potentiële) klanten de winkel in te lokken.

 

 

Product display karton is meer dan alleen mooi

Je kunt wel stellen dat het hoofddoel van displays is om meer omzet te genereren. Consumenten worden gestimuleerd om producten te kopen wanneer ze op een mooie of unieke manier worden uitgelicht. Dit leidt vervolgens tot een stijging van de omzet van gerelateerde productcategorieën. Ook zorgt een display voor herkenning, zodat de klant het product de volgende keer sneller kan identificeren.

Artikelen etaleren

Wat handig is aan een display is dat je er verschillende soorten producten op kwijt kan. Grote, maar ook kleine producten kunnen goed samen in een display met de juiste afmetingen. Zo kun je alle gewenste artikelen mooi ten toon stellen voor verkoop.

https://endlessbranding.com/karton-display/
Cn-flex

Online marketing en offline marketing; hoe te combineren?

Tegenwoordig wordt er voornamelijk alleen gekeken naar online marketing aangezien iedereen online te vinden is. Betekend dat nou offline marketing helemaal niet meer werkt? Wij denken van niet! Het is natuurlijk voor iedere branche anders, maar wij denken dat als je het goed combineert dat je hier nog steeds je voordeel uit haalt!

Voor welke branches kan het interessant zijn?

Als je kijkt naar een bepaalde branche, dan kunnen we stellen dat het voor bijvoorbeeld rijscholen, installatiebedrijven, auto wrap bedrijven, scholen en voor bedrijven met een nieuwe dienst of een nieuw product interessant kan zijn om offline marketing in te zetten. Het ligt er ook wel aan of bedrijven heel lokaal opereren of het interessant kan zijn.

Een voorbeeld:

Een autorijschool heeft er heel veel aan om goed gezien te worden en herkend te worden. Dat als iemand de leeftijd krijgt om rijles te gaan volgen, er ook aan jouw rijschool wordt gedacht. Dus als autorijschool wil je gezien worden “branding” bij jouw doelgroep en hiervoor kan je zowel offline marketing gebruiken ‘bijvoorbeeld door je auto te laten bestickeren’ als online marketing ‘bijvoorbeeld door goed gevonden te worden in Google of met sociale media adverteren’.

Combineren van Offline en online marketing

Je hebt dus per branche een eigen aanpak nodig, maar als we naar het voorbeeld hierboven kijken; is een combinatie wel ideaal! Want als je het niet goed combineert dan ben je aan het adverteren voor een ander bijvoorbeeld:

Voorbeeld 1:

Je hebt je auto heel herkenbaar laten bestickeren en je wordt gezien door jouw klanten. Nu is het zover dat voor degene die jou al een paar keer heeft zien rijden, je al een paar keer tegen is gekomen op social media mag gaan lessen, alleen zijn ze de naam van je rijschool vergeten. Wat gaan zij doen? Zij gaan op zoek naar je rijschool in Google en als je er dan niet tussen staat; kiezen ze toch voor een andere rijschool, omdat ze jou niet kunnen vinden.

Voorbeeld 2:

Je hebt ervoor gezorgd dat je goed gevonden wordt in Google door een juist zoekmachine marketing strategie, maar verder heb je geen bestickering op je auto, geen branding gedaan doormiddel van social media en geen reclameborden laten maken voor aan je vestiging. Iemand kijkt in google en ziet jouw bedrijf, hebben daar nog nooit van gehoord of iets ervan gezien. Nu staat de concurrent er ook, alleen hebben zij de rest wel gedaan. Wie valt er meer op en wie zorgt er voor meer vertrouwen?

Antwoord is simpel toch?

Ben je opzoek naar een goede combinatie voor zowel offline marketing als online marketing? Neem dan gerust eens contact op met Allinone Media. Zij zijn gespecialiseerd in online marketing, maar hebben ook contacten met kwalitatieve reclame bedrijven voor de juiste offline uitingen!

https://allinone-media.nl
Cn-flex

Auto bestickeren: kosten vs baten

Je ziet ze wel vaker rondrijden, auto’s in bonte kleuren met daarop groot de naam van een bedrijf, de contactgegevens of het motto van de organisatie. Maar loont dat nu eigenlijk, het bestickeren van je auto? En wat kost het eigenlijk? Om je te helpen bij het maken van je keuze nemen we hier een aantal belangrijke punten door die je keuze kunnen en zullen beïnvloeden.

Kosten voor auto bestickeren

Net zoals bij alle soorten van reclame of promotie is de prijs afhankelijk van wat je wilt. Er is een brede range aan mogelijkheden, van een bescheiden bedrijfsnaam op het portier en de achterklep, tot een volledige auto wrap in de kleuren van je huisstijl waarmee je geheid opvalt tussen het andere verkeer. De prijs loopt dan ook uiteen van een paar tientjes tot honderden of zelfs duizenden euro’s.

Wat win je met een auto wrap?

Die kosten moet je natuurlijk wel in verhouding zien tot het voordeel, of in dit geval de exposure, die je eruit haalt. Een auto wrap of bestickering is een eenmalige uitgave, mits je het laat doen bij een ervaren en geaccrediteerd reclame bedrijf. Voor het geld dat je uitgeeft krijg je wel enorm veel exposure terug als je veel op de weg zit. Je bedrijfsnaam wordt dagelijks door duizenden mensen gezien!

Wanneer kies je niet voor het bestickeren van je auto?

Niet in alle gevallen is het aan te raden om je auto te bestickeren. Deel je de auto bijvoorbeeld met je partner dan is het wellicht een minder goed idee, want ook die moet representatief op zijn of haar werk verschijnen. Kijk ook goed naar het product of de dienst die je aanbiedt. Wanneer je het vooral moet hebben van een hoge oplage is je auto bestickeren een uitstekende keuze maar verkoop je iets dat heel specifiek is, dan is het effect van autoreclame een stuk minder groot.

Twijfel je of een auto wrap zakelijk interessant voor je is? Of wil je weten wat je mogelijkheden zijn wat uitstraling en huisstijl betreft? Een professioneel reclamebureau in Zeeland kan je helpen bij het maken van je keuze!

Cn-flex

Vergroot uw herkenbaarheid, zichtbaarheid en vindbaarheid met passende buitenreclame

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om op te vallen bij uw doelgroep. U wilt natuurlijk nieuwe klanten aantrekken zodat u meer opdrachten binnenkrijgt. Maar welke manieren zijn hiervoor geschikt? Wanneer u uw vindbaarheid wilt verhogen op een zeer effectieve manier, is het plaatsen van buitenreclame een uitstekende investering. Het is een vrij simpele doch effectieve manier om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Denkt u bijvoorbeeld eens aan billboards langs de kant van de weg. Deze staan op zeer strategische plekken en het trekt de aandacht van ontzettend veel mensen. Ziet u dit wel zitten voor uw onderneming? Sla dan de handen in een met een specialist.

Maak uw wensen kenbaar

Door buitenreclame op strategische plekken te plaatsen, trekt u niet alleen de aandacht van uw doelgroep, maar deze vorm van reclame is tevens voor een langere tijd zichtbaar. Hierdoor doet u dus een slimme lange termijn investering. Wanneer u graag buitenreclame wilt ontwikkelen voor uw onderneming, maakt u het best uw wensen kenbaar aan SIGN-PARTNERS. Dit professionele bedrijf heeft alle denkbare disciplines om de signbranche kwalitatief hoogwaardig te kunnen bedienen. Niet alleen denken ze proactief met u mee over de markt, maar zij nemen u nog veel meer uit handen! De medewerkers van dit bedrijf produceren, leveren en monteren maatwerk in de breedste zin van het woord als het om uw buitenreclame gaat. Vertel gerust aan hen wat uw wensen zijn om vervolgens samen de mogelijkheden te bespreken.

Een offerte is eenvoudig aangevraagd

Ziet u de simpele en effectieve manier om op te vallen middels buitenreclame ook wel zitten voor uw onderneming? Het team van SIGN-PARTNERS bestaat uit projectleiders, dtp- medewerkers en monteurs met een schat aan ervaring. Daarnaast beschikken zij over een geavanceerd machinepark waarin de nieuwste productietechnieken zijn vertegenwoordigd. Zij realiseren passende buitenreclame op maat voor uw onderneming! Maak een afspraak of vraag een offerte aan en start met opvallen!

https://sign-partners.nl/
Cn-flex

Je bedrijf in het zonnetje zetten met sign reclame

Jouw bedrijf op laten vallen met sign reclame helpt je in het oog te springen bij gasten of klanten. Zo maak je direct een positieve indruk. Deze naamsbekendheid vertaalt zich direct naar grotere welvaart voor jouw bedrijf. Sign reclame assisteert je bij het bereiken hiervan. Of je nu beelden, letters of logo’s wilt, alles kan worden uitgevoerd met sign reclame. Wat dacht je bijvoorbeeld van lichtreclame boven de deur van jouw bedrijfspand? Het is zo geregeld! Misschien heb je liever een uitnodigende tekst op voertuigen van het bedrijf of een scherper uitgevoerde huisstijl in de vergaderruimte? Bij StudioSign helpen ze jouw bedrijf aan de allerbeste sign reclame.

Sign reclame biedt eindeloze mogelijkheden

Sign reclame is op ongeteld vele manieren toe te passen. Daarom zijn de experts van StudioSign in te schakelen voor deskundig advies. Zo kun jij gericht een keuze maken voor de sign reclame die voor jou het beste werkt. Zij stellen direct een persoonlijk plan voor je op waarin al jouw wensen worden opgenomen. Wil jij ook graag gebruikmaken van in- of outdoorsigning voor de promotie van je bedrijf? Dat regelen zij zo voor je – zelfs een combinatie tussen beide vormen is mogelijk. Bij StudioSign houden ze van een uitdaging – zoals communicatievraagstukken die de zichtbaarheid van jouw bedrijf aanzienlijk kunnen vergroten. Je profiteert bij StudioSign dan ook altijd van een uitmuntende service. Door garant te staan voor een duidelijke communicatie en jou hun uitgebreide kennis en ervaring te beiden, leveren zij diensten waarin alle aspecten altijd van A tot Z geregeld zijn. Zo kun je immer verzekerd zijn van een doeltreffende reclame; zo presenteer je jezelf exact zo naar je consumenten als je zelf wilt.

Jouw bedrijf zichtbaar maken met behulp van de experts

Zoek je een bedrijf die signing verzorgt, dan vind je niet veel beter dan StudioSign. Door iedere klus direct voor je op te pakken, kun je erop rekenen dat je sterker in beeld komt bij de consument. Kies daarom voor sign reclame om je bedrijf zichtbaar te maken. Als jij ook benieuwd bent naar de mogelijkheden, kun je direct een kijkje nemen op de website van deze expert. Het deskundig personeel voorziet je dan graag van advies.

https://www.studiosign.nl/
Cn-flex

Verbeterde online zichtbaarheid met adwords

Voor veel bedrijven is de online zichtbaarheid van groot belang. Het ene bedrijf ziet er meer in dan het andere bedrijf, maar uiteindelijk zullen ze er allemaal aan moeten geloven. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Internet is tegenwoordig een groot kanaal dat ingezet moet worden om het beste te halen uit alle kanalen. Er zijn bedrijven die je kunnen helpen met het inzetten van de juiste instrumenten om online veel beter gevonden te kunnen worden. Hierbij kun je denken aan het adwords uitbesteden. Je kunt adwords zelf ook gaan doen, maar met de expertise van een online marketing bedrijf kun je er vaak veel meer uit halen.

Een bedrijf dat zich specialiseert op dit gebied weet namelijk precies waar je op moet letten met het inzetten van een adwords campagne. Zo weet je zeker dat je het optimale uit een campagne kan halen. Daarnaast kunnen ze je advies geven met wat je het beste kunt doen en wat de beste opties zijn voor jouw bedrijf. Adwords is namelijk een van de vele instrumenten die gebruikt kunnen worden om online vindbaarheid te verbeteren. Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om seo te besteden.

De inzet van het seo instrument is voor de meeste bedrijf al net iets te technisch en ingewikkeld. Hier kun je dus ook gebruik maken van een bedrijf dat zich focust op online marketing. Hiermee kunnen ze het seo gedeelte volledig uit handen nemen en kun je het maximale halen uit het online kanaal. Met een goede inzet van het seo instrument zul je vaak een stuk hoger in google te vinden zijn zonder dat je er ontzettend veel geld aan uit hoeft te geven. Bij Adwords sta je wel direct bovenaan, maar hier moet je constant een vrij groot budget voor aanhouden, omdat je anders je positie kwijt bent.

http://www.economy.nl
Cn-flex

Google adverteren en haar voordelen

Hoog in Google, een begrip wat je in het bedrijfsleven steeds vaker horen zult. Elke ondernemer wil graag in de bovenste resultaten van de zoekmachines te vinden zijn. De vraag is, hoe krijg je dit voor elkaar. Je heb hier verschillende mogelijkheden voor. Als eerste heb je SEO, waarbij je met verschillende middelen zo hoog mogelijk in de organische resultaten probeert te komen. Maar je hebt ook SEA, waarbij je als het ware adverteert op Google.

SEA goed inzetten

SEA staat voor Search Engine Advertising. Het betreft de blokjes binnen de zoekresultaten waar het stukje advertentie of ADV voor staat. Vroeger waren deze blokjes nog geel, maar tegenwoordig heeft Google dit aangepast.

Veel organisaties schrikken al gauw als ze het woord SEA horen. “Dat is toch dat betaalde zoekmachineverkeer?” Daar hebben ze inderdaad gelijk in. Bij SEA betaal je voor elke klik naar jouw website. Echter, wanneer die klik gemiddeld meer oplevert dan het kost, is het wel degelijk interessant om hier mee te gaan werken.

Kan ik zelf Google Adverteren?

U kunt vast en zeker bepalen wat goed is voor uw website, en u weet ook zeker als best waar u op gevonden moet worden. Echter is het wel belangrijk dat het op een goede manier ingezet wordt. Sommige bedrijven pakken het bijvoorbeeld helemaal verkeerd aan, waardoor er veel irrelevant verkeer naar de website geloodst wordt. U adverteert bijvoorbeeld op het zoekwoord boxen, en bent een verkoper van artikelen omtrent de sport boksen. Als u dit niet goed inzet, wordt u ook op geluidsboxen en kinderboxen gevonden. Dit is natuurlijk niet wat u wilt.

Een goed online marketingbureau kan er dus voor zorgen dat u optimaal uw advertentiedoeleinden in kunt zetten, en dat het conversiepercentage (percentage dat overgaat tot een aankoop) zo hoog mogelijk is. Bedenk daarom goed wat u gaat doen als u besluit te kiezen voor het inzetten van SEA. Het is een grote kans, mits je het goed inzet!

http://www.teamnijhuis.nl/google-adwords-uitbesteden
Cn-flex

Linkbuilden doet u met de gebruiksvriendelijke linkbuilding tool van ZipZoo

Een hoge positie in zoekmachines is alleen mogelijk als u zoekmachine optimalisatie toepast in combinatie met linkbuilden. Linkbuilding is dan ook ontzettend belangrijk voor elke website eigenaar. Bij ZipZoo hebben we veel ervaring met SEO en linkbuilding. Wij bieden een platform waarmee u content op relevante websites kunt plaatsen. ZipZoo biedt u toegang tot een grote collectie websites met een Google Pagerank van 0 tot 6. Maandelijks worden er nieuwe websites toegevoegd waardoor ons netwerk blijft groeien. ZipZoo bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar websites die binnen uw doelgroep vallen. Zoekmachines passen regelmatig hun eisen voor linkbuilding aan. Met ZipZoo heeft u daar geen omkijken naar.

 

Linkbuilden met ZipZoo: de voordelen

Als u op internet beter vindbaar wilt zijn door uw doelgroep, begin dan vandaag nog met linkbuilden. De linkbuilding tool van ZipZoo helpt u hier bij. Met deze tool profiteert u van:

 

Bij ZipZoo houden we het graag eenvoudig. Binnen enkele minuten plaatst u uw content op een website van uw voorkeur. Gebruik daarbij het handige schema op onze website.

 

Begin nu uw linkbuilding campagne bij ZipZoo

Wilt u ook beter gevonden worden in Google? Dan is linkbuilden een effectieve manier om dit te bereiken. Maak op een leuke manier kennis met de linkbuilding tool van ZipZoo. Met het proefpakket kunt u de linkbuilding tool namelijk 5 gratis artikelen plaatsen.

Linkbuilding Duitsland

Linkbuilding Duitsland is een heel andere koek dan het in ons kleine kikkerlandje is, want markt ligt in Duitsland heel anders en is de concurrentie moordend.

Markt Duitsland

Markt van Duitsland ligt anders en als je rins succesvol wil zijn moet je heel wat nieuwe dingen leren. Met de linkbuilding dat je in Nederland gebruikt, zal je in Duitsland zeker niet ver komen. De Duitse markt is in de eerste instantie veel groter met 80 miljoen inwoners en de Google in Duitsland werkt  ook heel anders. Je kan dus niet zomaar even je webshop of website goed laten scoren, zonder hiervoor heel wat moeite te doen. In het begin zal je moeten gaan leren hoe de markt Duitsland werkt  en daarna moet je pas gaan verdiepen in het linkbuilding. Linkbuilding Duitsland

Goede links maken

Je zal in Duitsland veel meer aandacht moeten gaan besteden aan het links dat je maakt, niet alleen het kwaliteit moet veel beter, maar ook de kwantiteit moet hoger. Alleen dan zal je beter gaan scoren in Duitsland. Je moet ook veel verschillende soort links hebben en in Duitsland word je veel sneller gestraft. Met blackhead linkbuilding lig je er dus heel snel uit, met zware penalty’s

Ik raad je dan ook aan om de linkbuilding Duitsland uit handen te geven. In Duitsland zitten genoeg marketing bureaus, dat veel ervaring hebben op het gebied. Zo zal je website of webshop al gauw goed scoren. In Nederland zitten ook genoeg marketing bureaus, dat ervaring hebben met internationale linkbuilding en dus ook van het Duitse linkbuilding. Zo kan je ook gewoon in het Nederlands met ze contact onderhouden, wat wel makkelijker is.

Als je toch zelf linkbuilding in Duitsland wil doen, wens ik je veel succes en raad ik je aan om veel onderzoek naar te doen, want het is totaal anders en dit weet ik uit ervaring.

https://duitsewebsite.nl/linkbuilding-duitsland/