Categorie archief: Kinderen

Deskundige hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Wanneer uw kind niet goed meedraait op school wilt u weten wat er aan de hand is. Kies daarom voor deskundige hulp bij kinderen met gedragsproblemen door Trivers. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kinder- en jeugdpsychologie, waardoor zij een goede diagnose kunnen stellen en uw kind de behandeling geven die hij of zij nodig heeft. De doelgroep van deze behandeling zijn kinderen tussen de twee en achttien jaar, waarbij zich emotionele en sociale problemen voordoen. Door de deskundige hulp bij kinderen met gedragsproblemen is Trivers de meest geschikte partner in elke situatie. Benieuwd wat ze nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ze op via de website.

Hulp bij kinderen met sociale en emotionele gedragsproblemen

Worstelt uw kind met emotionele en gedragsproblemen? Dan wilt u dat hij of zij zo goed mogelijk geholpen wordt om hier goed mee om te gaan. Kies daarom voor de diensten van een specialist als Trivers. Zij hanteren een unieke behandelwijze, die wordt uitgevoerd door ervaren personeel. Uw kind krijgt daardoor exact de behandeling die hij of zij nodig heeft. Echter, voordat deze specialisten hulp kunnen bieden bij kinderen met sociale en emotionele gedragsproblemen is het van belang dat het kind goed gescreend wordt. Dit wordt gedaan door middel van een uitgebreide test om de oorzaken in kaart te brengen. Neem contact op met deze specialist als u meer wilt weten over de behandelmethode.

Hulp bij kinderen met diverse gedragsproblemen

Gedraagt uw kind zich anders dan anders, maar kunt u de vinger er niet op leggen? Kies daarom voor de diensten van een specialist als Trivers. Al jaren bieden zij deskundige hulp aan allerlei kinderen in de leeftijdsgroep twee tot achttien jaar. Bij deze kinderen spelen vaak sociale en emotionele problemen die op de juiste wijze behandeld moeten worden. Voor elke behandeling wordt er daarom uitgebreid gescreend om de juiste behandeling te kiezen. Zo weet u zeker dat de hulp bij kinderen met gedragsproblemen van Trivers aansluit bij uw kind. Dat wilt u toch ook?

Speel met het ontwerp wanneer u een uniek speeltoestel gaat kopen

Binnenspeeltuinen worden steeds populairder. Dat is niet vreemd, want het biedt uren speelplezier in een uitdagende en veilige omgeving. U wilt daarom dat het speeltoestel dat u gaat kopen zowel leuk als veilig is, toch? Bij Ameco Playgrounds is dan ook uw fantasie de enige beperkende factor! Bij deze leverancier van speeltoestellen kunt u een speeltoestel kopen dat u helemaal zelf heeft ontworpen. En dat geldt voor de soorten spellen in het toestel én het thema! Maar wat u ook kiest, of kinderen zich nu piraat, ridder of indiaan voelen, met Ameco Playgrounds wordt het iedere keer weer een avontuur!

Een leverancier van speeltoestellen pakt uit met extra speelelementen

Wilt u een speeltoestel kopen dat voldoet aan uw wensen, de veiligheidseisen en aan de eisen van de kinderen die erop moeten spelen? Dat vraagt om de diensten van een specialist. Ameco Playgrounds is de leverancier van speeltoestellen met de ervaring en expertise waar u naar op zoek bent. En ze bieden u nog een voordeel. Het is altijd gemakkelijk als u een speeltoestel later uit kunt breiden met extra speelelementen. Dat is een stuk voordeliger dan een nieuw speeltoestel kopen! Bekijk de voordelen op de website of ga meteen even langs.

Een kind kan de was doen bij deze leverancier van speeltoestellen

U wilt toch ook iets unieks als u een speeltoestel gaat kopen? U wilt immers een uniek ontwerp, zodat u zich onderscheidt van al de andere binnenspeeltuinen. Maar ja, wat een werk! Een leverancier zoeken, iemand die het geheel in elkaar zet en dan nog een ontwerper die een thema moet ontwikkelen. Kan dat nou niet gemakkelijker? Dat kan zeker gemakkelijker! Kies gewoon voor Ameco Playgrounds, dé leverancier van speeltoestellen die u alle zorgen uit handen neemt. U blijft zelf altijd betrokken bij het project en uw wensen en eventuele ontwerpen worden verwerkt in het uiteindelijke speeltoestel. Een kind kan de was doen!

Stel zelf het programma van een kinderfeestje samen in Zuid-Holland

Wat zijn de wensen van uw kind voor een kinderfeestje in Zuid-Holland? Dit is voor ieder kind anders. Daarom is het verstandig om een bedrijf in te schakelen waarbij u keuze heeft uit diverse activiteiten. Bij Van der Ende Racing Inn in Zuid-Holland zijn de mogelijkheden voor een kinderfeestje zeer uitgebreid. Zo kunnen kinderen onder andere tegen elkaar karten, lasergamen, sumoworstelen, een bungee run doen of een gladiator fight doen of samen bungee soccer spelen. Wat uw kind het leukste lijkt, dat kunt u doen. Bij de specialist in Zuid-Holland stelt u namelijk zelf het hele programma samen. Liever een compleet verzorgd kinderfeestje boeken? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Programma van het kinderfeestje in Zuid-Holland helemaal zelf samenstellen

Als u kind binnenkort jarig is, wilt hij of zij dit graag vieren met leeftijdsgenootjes. Dit door middel van een spannend kinderfeestje in de buurt van Zuid-Holland. Kom eens langs bij Van der Ende Racing Inn. Die biedt namelijk diverse leuke activiteiten en arrangementen aan, waarmee de kinderen de hele middag zoet zijn. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld karten of lasergamen. Omdat er verschillende mogelijkheden zijn bij de specialist in Zuid-Holland, is het altijd mogelijk het kinderfeestje helemaal naar eigen idee samen te stellen. U bepaalt dus hoe de dag verloopt, zowel het programma als de activiteit die wordt gedaan en of de kinderen blijven eten.

Kinderfeestje vieren? Leuke all-in arrangementen bij de specialist in Zuid-Holland

Het is erg fijn als het kinderfeestje in Zuid-Holland dat u organiseert voor uw kind, volledig wordt verzorgd door een professioneel bedrijf. Hier beleven de kinderen zeker een leuke dag en zullen hier nog lang over napraten. Bij Van der Ende Racing Inn kunt u kiezen voor diverse leuke all-in arrangementen. Dat houdt in dat uw kind bijvoorbeeld eerst gaat karten, dan een kinder lasergame gaat doen en vervolgens afsluit met een heerlijk frietje met snack en drankje naar keuze. Een volledig verzorgd kinderfeestje bij de specialist in Zuid-Holland duurt tussen de 1,5 en 2,5 uur en is te boeken vanaf 6 personen tot een leeftijd van 13 jaar.

De 3d pen voor kinderen

De 3d pen is nu al enige jaren op de markt en er komen steeds meer aanbieders voor deze creatieve maar vooral ook innovatieve tekenpennen. Een 3d printer pen is een pen waarmee je 3d objecten kunt tekenen. De Doodler 3d pen is de eerste 3d pen die in de USA is gemaakt en uiteindelijk is uitgegroeid tot verschillende merken die nu de markt van de 3d pennen veroveren met hun eigen unieke pennen. Wanneer we de doelgroep voor de 3d pen bekijken dan kunnen we er niet omheen dat dit voornamelijk kinderen zijn. Creatief tekenen is hierbij de basis en kinderen vanaf 8 jaar kunnen hier goed mee overweg. Het is belangrijk om een goede 3d pen te bestellen want er zijn zeker verschillen in kwaliteit.

Verschillende soorten 3d pennen

De 3d pen is nu al enige tijd op de markt maar toch gaan de technische ontwikkelingen snel voor een relatief nieuw product die snel verbeterd wordt. De belangrijkste verschillen bij de 3d pen komen voort uit de bevindingen van de eerste generatie 3d pennen en kunnen als volgt beschreven worden. De eerste 3d pennen waren vrij groot in formaat. Tegenwoordig kun je dunnere 3d pennen krijgen die het 3d tekenen gewoon eenvoudiger maakt. De temperatuur was niet instelbaar. Hierdoor is het gebruik van andere filamenten niet mogelijk. Er was geen display aanwezig. Een display is noodzakelijk om temperatuur goed af te kunnen lezen. De nozzle was erg heet. Tegenwoordig is de verhitting van de nozzle beter verwerkt in de pen waardoor aanraking voorkomen kan worden.

Waar te bestellen

Het is natuurlijk belangrijk om een goede 3d pen te bestellen en wij adviseren dan ook om dit bij een specialist als 3d pen stunter te doen. Het aanbod is hier enorm maar bovendien is hier ook meer te lezen over de nieuwste 3d pennen. Een persoonlijke keuze voor een geschikte 3d pen is hier dan ook sneller gemaakt dan bij veel andere online webwinkels. Let wel op dat u ook een nieuwe 3d pen aanschaft en geen verouderd type. U zult zeker lang plezier aan de 3d pen beleven als deze ook veilig is en bovendien van alle laatste technische snufjes is voorzien.

 

 

Met een vrolijke Fairy door slaapt jouw kind de hele nacht door

Wist je dat kinderen over het algemeen een veel grotere fantasie hebben dan volwassenen? Droomdeurtjes speelt handig in op deze fantasie. Hoe vraag je? We leggen het graag uit. Bestel je een fairy door bij Droomdeurtjes, dan ben je verzekerd van die veiligheid en kwaliteit. Deze droomdeurtjes zijn namelijk CE gecertificeerd. Elk deurtje is met de hand, met de grootste zorg én op ambachtelijke wijze binnen de Europese Unie geproduceerd. De deurtjes zijn dan ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil jij het zelfvertrouwen van je kind vergroten? Dan kun je bij de specialist uitstekend een veilig en kwaliteitsvol deurtje aanschaffen.

Een fairy door en diverse prachtige accessoires beschikbaar bij de specialist

Met een fairy door van Droomdeurtjes kun je ondersteunende briefjes sturen naar je kinderen. Daarmee help je ze om met vertrouwen de wereld te ontdekken. Zo’n fairy door helpt je kind beter te slapen, beter gevoelens te verwoorden en zich zelfverzekerder te voelen. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten is wat er op die manier in gang wordt gezet. Bij Droomdeurtjes, de specialist die dit droomdeurtje heeft uitgevonden, zijn er verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kun je de leukste accessoires voor bij de deurtjes daar kopen. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stickers, verkleedkleren en nachtlampjes. Alles om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten!

Motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

Voor ieder kind is het van groot belang, nee, van het grootste belang, dat hun ouders achter ze staan en ze op alle mogelijke manieren helpen om zelfvertrouwen te krijgen. Met de fairy door van Droomdeurtjes kun je inspelen op de rijke fantasie van het kind. Een fairy door vormt namelijk de toegangsdeur tot een fantasiewereld van elfjes en draken, die eruit ziet zoals het kind dat graag wil. De deur wordt geleverd met brievenbusje, waarin de elfjes en draken vaak lieve briefjes en complimenten achterlaten. Je kind leest dan ook regelmatig motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes. Het zelfvertrouwen van je kind kun je hierdoor enorm vergroten.

Kinderfietsen en het verhaal.

Goedkope kinderfiets kopen

Aan het eind van de dag is ze altijd er moe. Ze werkt op een kinderdagverblijf en begint haar dagen al om zes uur ’s ochtends, ze maakt werkdagen van wel tien tot twaalf uur. Kinderfiets, bolderkar, appels, kinderwagen, schilderspullen, luiers en huilende baby’s, alles heeft ze op zo’n dag wel ongeveer in haar handen gehad.

Het is het werk van haar leven, ze geniet er intens van. Als ze dit niet zou hebben, zou ze niet weten wat te doen. Ze is immers alleen en heeft weinig vrienden en familie. Toch is ze heel erg leuk met kinderen. Ze voelt zich thuis bij kinderen, kan zich met hen vereenzelvigen. Zelf heeft ze nooit zo’n fijne jeugd gehad. Zij had nooit een kinderfiets, of een kinderwagen,een ledikantje of commode.

Alles gebeurde gewoon op de keukentafel of het aanrecht. Ze sliep in een lade. Het was niet dat haar ouders het niet breed hadden, het was alleen zo dat ze weinig naar haar omkeken. Ze hadden haar eigenlijk niet willen hebben. Haar moeder dacht dat ze geen kinderen meer zou kunnen krijgen na de laatste gehad te hebben zo’n twintig jaar daarvoor.

Maar er kwam er wel degelijk nog eentje en dat was zij. Paulien. Alle babyspullen hadden ze al weggedaan. Haar zus had nog wel een kinderfiets, een kinderwagen en speelgoed gehad, maar haar ouders hadden geen zin meer om dat nog aan te schaffen. Dus dan maar op het aanrecht en in de lade. Ze dachten dat de afwezigheid van kinderfietsen, een bedje of kinderwagen het kind niet zou schaden, maar dat deed het wel degelijk.

Ze had zich nooit geliefd gevoeld. Daarom besloot ze toen ze zestien was uit huis te gaan. Niet bij haar zus in huis, maar zelfstandig . Ze zocht een baantje en vond er één op een peuterspeelzaal. Eerst begon ze als een assistente van de leidsters, maar na een aantal jaar viel haar talent op en mocht ze meer. Ze kocht een goedkope meisjesfiets,een kinderwagen en veel speelgoed voor de peuterspeelzaal en begon zich meer betrokken te voelen. 

https://www.kinderfiets.org

Hoe organiseer ik een kinderfeestje?

Er zijn veel manieren om een verjaardagspartijtje voor kinderen te organiseren. Zo kan gekozen worden voor een speciaal thema en zijn er verschillende spelletjes of activiteiten te bedenken. Er bestaan honderden accessoires om elk feestje tot een onvergetelijk succes te maken.

Vroeger en nu

In het verleden werden tijdens kinderfeestjes vooral spelletjes gespeeld, zowel in als om het huis. Kinderen konden bijvoorbeeld buiten een ballon om hun voet gebonden krijgen met de opdracht deze kapot te trappen. Traditionele activiteiten als koekhappen en een speurtocht stonden vaak op het programma, evenals het versieren van een eigen gebakje of het maken van een knutselwerkje. Als de uitgenodigde klasgenootjes en vriendjes weer weggebracht of opgehaald werden, kregen ze vaak wat snoepjes in een plastic zakje mee naar huis.

Waar vroeger een papieren uitnodiging gebruikelijk was, gaat dat tegenwoordig veel vaker via de moderne media. De grote vraag wie wel en niet uitgenodigd mocht of kon worden, is echter nooit verdwenen. Veel ouders vinden zes tot acht kinderen op een verjaardagspartijtje (meer dan) genoeg. Dat heeft niet alleen te maken met de kosten van het feestje, maar ook met de rust onder de kinderen. Feestjes zijn in de loop der jaren duurder en spectaculairder geworden. Zo gaan veel kinderen naar een bowlingbaan, zwembad of klimwand. Zelfs grote pretparken hebben complete verjaardagsarrangementen, speciaal voor (groepen) kinderen. Aan het eind van een vermoeiende (mid)dag mag patat met mayonaise en een ijsje uiteraard niet ontbreken. Het plastic boterhamzakje met snoepjes als lekkernij om mee te nemen, is inmiddels vervangen door een heuse goody bag inclusief een sensationele gadget.

Themafeestjes

Diegenen die overtuigd blijven van het succes van een feestje thuis, zijn ook met de tijd meegegaan. Themafeestjes zijn nog nooit zo populair geweest als nu. Wat te denken van prinsessen-, piraten- en voetbalfeestjes? Of partijen in het teken van paarden, Woezel en Pip of K3? Een stoer jongensfeestje of een trendy meisjesfeestje? Het ligt allemaal binnen de mogelijkheden! Alles is mogelijk om zoveel mogelijk aan de wensen van de jarige tegemoet te komen, want hij of zij staat natuurlijk centraal tijdens het feest.

(Speciale) versiering

Voor ouders is het makkelijk om aan versiering te komen. Zo bestaan er speciale vlaggenlijnen en ballonnen met paarden, voetballen of prinsessen. De jarige kan een eigen verjaardagshoed met kaarsjes erop dragen. De slingers zijn natuurlijk niet meer zo standaard als vroeger, maar vrolijk, kleurrijk en in verschillende figuurtjes (bijvoorbeeld kikkers, vlinders, olifanten of zelfs treinen). In het ballonnenassortiment is ook een rijke variatie te vinden: er zijn verschillende vormen, plaatjes en kleuren. Voor diegenen die het liever bij klassiek houden, is er natuurlijk ook wat meer uniforme versiering te verkrijgen.

Waar kan ik terecht?

Op internet is veel informatie te vinden over het versieren en organiseren van een kinderfeestje. Met de feestversiering, slingers en ballonnen van feestfestijn.nl heb ik persoonlijk goede ervaringen. Zij hebben een uitgebreid assortiment met borden, diademen, hoeden, roltoeters, slingers en ballonnen. Bovendien bieden zij een keuze uit meerdere thema’s en soorten versiering. Neem eens een kijkje en laat je inspireren!

http://www.feestfestijn.nl/

Fischertechnik

Fischertechnik

Tegenwoordig hebben kinderen eindeloos veel mogelijkheden om zich te vermaken. Velen beschikken over een eigen tablet of laptop en daarnaast hebben ze ook vaak heel veel speelgoed. Voor u als ouders is het natuurlijk wel belangrijk dat uw kinderen zich niet alleen vermaken als zij aan het spelen zijn, maar dat zij ook nog iets opsteken. Daarom is het speelgoed van Fischertechnik ook zo’n goede keus. Dit merk is in Nederland nog niet zo bekend en dat is jammer, gezien de vele mogelijkheden die het doet. Fischertechnik kan het beste omschreven worden als een soort Lego, maar dan een variant waarbij kinderen de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met veel verschillende soorten technieken. Ieder doosje Fischertechnik is een klein bouwpakket, waarmee weer een nieuw artikel in elkaar gezet kan worden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een heftruck, een motor, een achtbaan of een kraan. Doordat alle onderdelen op elkaar passen, kunnen de verschillende bouwpakketten samen ook weer gebruikt worden om andere dingen in elkaar te knutselen. Het grote verschil tussen Fischertechnik en ander bouwspeelgoed, is dat kinderen hierbij de mogelijkheid krijgen om technische constructies uit te proberen. De moeilijkheidsgraad ligt steeds wat hoger en zo leren zij werken met bijvoorbeeld elektriciteit. Het is zelfs mogelijk om modellen te maken die met de computer bestuurd kunnen worden. Spelen met Fischertechnik is dus een zeer goede voorbereiding op een technische carrière en het geeft kinderen de kans om verschillende eigenschappen te ontwikkelen. Daarom is dit merk ook zeer populair bij scholen. Door hiermee te spelen ontwikkelen kinderen namelijk:

 • een goede oog-hand coördinatie
 • hun ruimtelijke inzicht
 • hun grove en fijne motoriek
 • logische vaardigheden en logisch denkvermogen

Daarnaast stimuleert het hun verbeelding en creativiteit, doordat ze met de losse onderdelen allerlei verschillende dingen kunnen bouwen. Hierdoor wordt hun technisch inzicht gestimuleerd en krijgen zij een goed idee van hoe bepaalde constructies werken.

Fischertechnik voor alle leeftijden

Een van de grote pluspunten van Fischertechnik is ook dat het geschikt is voor alle leeftijden. Er zijn namelijk verschillende lijnen te koop, die ieder geschikt zijn voor een bepaalde leeftijdscategorie. Doordat, zoals gezegd, alle onderdelen echter altijd op elkaar passen, kunnen alle aankopen altijd gebruikt blijven worden in nieuwe bouwwerken. Bij Fischertechnik zijn er dus verschillende lijnen verkrijgbaar, namelijk:

 • Junior, speciaal geschikt voor kinderen tot vijf jaar. Hiermee kunnen zij hun eerste machines zelf in elkaar knutselen en zo leren zij al spelenderwijs hun eerste technieken. De montage-instructies zijn helder en duidelijk, zodat zij er helemaal zelf mee aan de slag kunnen gaan.
 • Basic, voor de leeftijdscategorie van vijf tot zeven jaar. Kinderen van deze leeftijd willen niet meer de simpele dingen bouwen die de kleinsten wel willen maken, zij zijn immers al groot! Tegelijkertijd zijn ze nog niet groot genoeg voor de ingewikkeldste technieken. Daarom biedt Fischertechnik de Basic lijn, deze is technisch gezien wat moeilijker, de onderdelen zijn ook wat kleiner, maar het is nog niet te ingewikkeld.
 • Advanced, voor iedereen van zeven jaar en ouder. In deze bouwpakketten komen ingewikkeldere technieken aan bod en leren kinderen bijvoorbeeld hoe vier-wiel besturing werkt en hoe kranen zware dingen op kunnen tillen.

Naast deze leeftijdsgerichte lijnen, heeft Fischertechnik ook nog pakketten voor een ieder die de technieken die daar gebruikt worden al onder de knie hebben. Er kan dan begonnen worden met de Profi serie. Met deze pakketten kunnen ze leren hoe zonne-energie werkt, hoe elektrische motoren werken en hoe brandstofcellen hun werk doen. Profi geeft inzicht in veel technologieën en is echt een aanrader voor uitvinders en techneuten in spe. De Plus lijn geeft extra losse onderdelen, waarmee er nog creatiever aan de slag gegaan kan worden. Daarnaast kan er nog gekozen worden voor pakketten waarbij er gebruik gemaakt wordt van de computer. Hiermee kunnen bijvoorbeeld een zelfgemaakte lasrobot of ponsmachine aangestuurd worden. Tegenwoordig wordt er in iedere industrie immers volop met computeraansturing gewerkt, Fischertechnik maakt het mogelijk om de basis hierachter al op jongere leeftijd te leren. Tot slot is er nog Fischertechnik Industry. Hierin komen zeer ingewikkelde constructies aan bod, zoals het bouwen van een robot.

Levenslang plezier

Met de producten van Fischertechnik kunnen uw zoons en dochters dus levenslang plezier beleven. U kunt het niveau immers steeds iets moeilijker voor hen maken en zo kunnen zij steeds weer nieuwe dingen leren. Fischertechnik is daarom ook een zeer goede keus om al op jonge leeftijd aan uw dochters en zonen te geven. Zo leren zij van jongs af aan al te werken met verschillende technieken en kunnen zij verschillende vaardigheden ontwikkelen. Blijkt uw kind aanleg te hebben voor techniek en wil het een carrière op dit gebied nastreven, dan kan hij of zij met dit speelgoed al een grote voorsprong opbouwen. Veel veelgebruikte technieken komen hierin immers al aan bod en leren zij zo al in het klein toepassen. Dit zorgt ervoor dat zij dat later ook gemakkelijker in het groot kunnen gebruiken. Het speelgoed van Fischertechnik is dus niet alleen erg leuk en een vorm van vermaak, maar het is ook een goed instrument om mee te leren en om vele vaardigheden mee te ontwikkelen. Vaardigheden waar zij hun hele leven nog van gebruik kunnen maken. Als u dus op zoek bent naar nieuw speelgoed voor uw kind, speelgoed dat leerzaam is en dat ervoor zorgt dat uw zoon of dochter zich goed kan ontwikkelen, dan zijn de producten van Fischertechnik dus een echte aanrader.

http://www.fischertechnikwebshop.com/

Fischertechnik

Slimme fischertechnik

Ik ben al jarenlang een trouwe fan van alles wat maar te maken heeft met het bouwen van modellen. En dan heb ik het over echt van alles: huisjes, bruggen, voertuigen en ook vaak bouwvoertuigen. Dat laatste vind ik echt een leuke uitdaging, vooral omdat mijn vader in de bouw heeft gewerkt en ik vaak ging kijken naar zijn werkzaamheden. Die grote kranen en graafmachines hebben daarom een plekje in mijn hart veroverd en ik kan dan ook niet meer zonder mijn modelbouw. Toen ik klein was, speelde ik veel met lego en later met technisch lego. Op den duur heb je al die mogelijkheden wel gezien en was ik toe aan iets anders, iets meer volwassen speelgoed. En zo kwam ik via een vriend terecht bij de modelkunst van fischertechnik. Fischertechnik is een Duitse onderneming die ook daadwerkelijk in de bouw werkzaam is. In de jaren zestig hebben ze een onderdeel van hun bedrijf vrijgegeven voor het creëren van het zogenaamde fischertechnik speelgoed. Dit is zeker niet alleen geschikt voor kinderen maar is functioneel voor iedereen. Het is namelijk zeer toepasbaar omdat de delen zo gedetailleerd en accuraat zijn nagemaakt. Het lijkt daardoor net echt, ondanks de kleurverschillen met de echte wereld. Het echte zit hem in de manier waarop de delen aan elkaar worden verbonden. Dat is de grote kracht van fischertechnik, dit is direct overgenomen van de daadwerkelijke voertuigen of architectuur. Ik leerde als tiener dan ook erg veel van dit soort constructies door het simpelweg te maken en na te doen. Dat leidde er zelfs toe dat ik architectuur ben gaan studeren. En dat allemaal dankzij fischertechnik. Ik ben hen dan ook heel erg dankbaar en ik hoop dat ik dat met deze tekst een beetje kenbaar weet te maken. Ik ben trouwens vast niet de enige die zich op deze manier heeft ontwikkeld. Fischertechnik is niet een grote marktleider, maar dat is puur omdat ze niet veel aan promotiewerk doen. Mensen die serieus geïnteresseerd zijn in dit soort werk komen vanzelf wel uit bij fischertechnik. Dat staat als een paal boven water.

Fischertechnik is voor jong en oud

Want niet alleen heb ik onlangs fischertechnik aan mijn kinderen gegeven om eens te proberen, het is ook erg geschikt voor mijn studenten. Het moge duidelijk zijn dat ik enorm fan ben geworden van fischertechnik en dat wil ik erg graag uitdragen. Dankzij hen ben ik de architectuur ingerold en heb mooie bruggen kunnen en mogen ontwerpen die daadwerkelijk in Nederland zijn gebouwd. Als je goed kijkt zal je vast en zeker bepaalde technieken terugvinden die ik al sinds ik met fischertechnik speelde, had ontwikkeld of had geleerd dankzij de uitgebreide handleidingen die je altijd krijgt aangereikt als je met dit prachtige materiaal aan de slag gaat. Wellicht vraag je jezelf af wat je nu precies allemaal kunt gaan maken met fischertechnik. Ten eerste kan je dit terugvinden op bijvoorbeeld de Nederlandse importeurssite: fischertechnikwebshop.nl. Via hen bestel ik al jarenlang fischertechnik, dus ik kan met gerust hart deze site aanraden, hier werken ware professional sop het gebied van het runnen van een webshop. En ten tweede heb ik eventjes een kort lijstje samengesteld om je een indruk te geven van de grote catalogus waaruit je kunt kiezen:

 • JUNIOR
 • BASIC
 • ADVANCED
 • PROFI
 • ROBOTICS
 • PLUS
 • INDUSTRIE
 • ONDERDELEN

Je ziet dat er voor jong en oud wel iets te vinden is als je verder gaat kijken bij deze categorieën. Het mooi is dat ik zowel mijn kinderen als mijn leerlingen gek heb weten te krijgen van fischertechnik. Dat laatste komt omdat ik vaak modellen nodig heb om mij lesstof over een bepaalde constructie kenbaar te maken. Het is veel leerzamer om daadwerkelijk iets in handen te hebben dan om dit af te kijken via een of ander scherm. Daarnaast kunnen leerlingen er ook zelf mee aan de slag om zo hun vaardigheden in de praktijk te oefenen. Dat heeft al tot zeer hoopgevende en vernieuwende constructies geleid.

Probeer het zelf ook eens

Mocht je dus ook net als ik gek zijn van dit soort speelgoed, eigenlijk doe ik fischertechnik te kort door het speelgoed te noemen maar je begrijpt nu onderhand wel wat ik bedoel, dan is het zeker aan te raden om eens een proefpakket voor kinderen aan te schaffen. Gewoon een kleine fischertechnik doos om mee te beginnen en dan zie je wel waar het schip strand. Of doe dit samen met je kind of kleinkind, dat staat zeker garant voor urenlang spelplezier. Dit is weer eens iets anders dan al die videogames op je consoles waar kinderen mee doodgeslagen worden. Leg die smartphone eens en tijdje weg en ga eens met je handen werken. Met fischertechnik zal je kind zich niet alleen urenlang vermaken, de kans is groot dat hij of zij ook een ruimtelijk inzicht zal verwerven en dat is alleen maar functioneel en gunstig voor later. Als je eerst nog even de kat uit de boom wilt kijken en zit met vragen over alles wat maar met fishertechnik te maken heeft, schroom dan niet en neem eens contact op. Mijn vragen kan ik altijd keurig kwijt bij hun klantenservice en ze zijn snel van repliek. Bezorgen laten ze over aan twee bekende pakketdiensten namelijk PostNL en DHL. Daardoor kan je het pakketje volgen vanaf het magazijn tot aan je huis en weet je wanneer je voor de deur kunt gaan zitten wachten. Veel speel- en knutselplezier!

http://www.fischertechnikwebshop.com/

Gardinen Kinderzimmer

Gardinen Kinderzimmer

Wenn man sich in den Dschungel zwischen Gardinen, Kinderzimmer und gutem Geschmack begibt, kann man sich leicht verirren. Geradezu einschüchternd ist die scheinbar unübersehbare Fülle von Stoffen und Motiven, mit denen Gardinen Kinderzimmer schöner machen können. So reichen die Materialien von hochwertigem Samt bis zu günstigeren Nylonstoffen. Ein schöner Stoff soll sich selbstverständlich auch schön anfühlen. Von billigen Plastikstoffen ist in vielen Fällen jedoch abzuraten, da sie schädliche Substanzen enthalten können. Meist bieten Baumwollstoffe eine gute Alternative in Sachen Preis/Leistung. Sie sind haltbar, leicht zu bedrucken und weisen je nach Dichte des Stoffes unterschiedliche Verdunklungsqualitäten auf. Dünne und leichte Stoffe lassen mehr Licht ins Zimmer, dicke und schwere Stoffe in der Regel weniger. Die Qual der Wahl hat der Käufer aber nicht nur bezüglich des Materials. Auch auf die Motive selbst kommt es an: Kinder, die gern mit Autos spielen, haben sicher eine Freude daran, ihre Lieblingsmotive auf den Vorhängen wieder zu entdecken. Andere bevorzugen vielleicht Blumen auf ihren Gardinen. Kinderzimmer lassen immer Rückschlüsse auf den Geschmack eines Kindes zu.  Natürlich finden sich auch schlichter bedruckte Vorhänge. So eignen sich besonders Punkt- oder Streifenmuster in allen Farben für Gardinen. Kinderzimmer bekommen so ihren ganz individuellen Anstrich und sind beliebig austauschbar, wenn das Kind mit fortschreitendem Alter seinen Geschmack ändert! Geeignete Vorhänge gibt es in beinahe allen erdenklichen Größen. Wer besonders verwinkelte Fenster zu verdunkeln hat, muss oft selbst zur Nähmaschine greifen. Das Vernähen eigenen Stoffs kann bereits Anfängern gelingen, wenn einige Grundregeln beachtet werden. Bei der Anfertigung sollte man zum Beispiel immer daran denken, dass Gardinen je nach Qualität des Stoffes ‚aushängen‘, das heißt, im Laufe der Zeit länger werden können. Auf der anderen Seite sollte natürlich keine Gardine zu kurz konzipiert werden. Will man in Sachen Länge auf der sicheren Seite sein, sollte man zwischen fünf und zehn Zentimeter mehr Stoff einplanen. Am Ende lässt sich jede Bahn schließlich durch geschicktes Vernähen des Saums fast beliebig kürzen. Wie bei vielen anderen Dingen im Leben gilt dabei natürlich das Grundprinzip „Übung macht den Meister“. Nur Mut – produzieren Sie selbst Ihre ganz eigene Gardine! Kinderzimmer können so eine ganz individuelle Note erhalten. Wer nicht selbst nähen möchte, kann natürlich auf Fertigvorhänge von guter Qualität zurück greifen – Onlineshops bieten eine überwältigende Auswahl an Größen, Stoffen und Motiven. Hier kann man durch Kollektionen stöbern und sich inspirieren lassen, sodass am Ende Gardinen, Kinderzimmer und individueller Geschmack miteinander im Einklang stehen. Sie werden sehen, wie vielseitig das Anbot in diesem Bereich ist.

Welche Art von Gardinen? Kinderzimmer sind verschieden!

Was ist das Geheimnis von Gardinen, Kinderzimmer im besten Licht dastehen zu lassen? Auf diese Frage gibt es keine eindeutige Antwort. Wir sehen, es gibt viele verschiedene Arten von Gardinen. Kinderzimmer variieren ebenso voneinander. Schließlich geht es bei Entscheidungen über die Inneneinrichtung auch immer um den individuellen Geschmack nicht nur des Kindes, sondern auch seiner Eltern. Lässt sich guter Geschmack daher objektiv beschreiben? Wohl kaum. Ist die Entscheidung darüber, welche Vorhänge welches Fenster dekorieren und bedecken sollen, eine Eltern- oder eine Kinderentscheidung? Am besten, man überlässt Gardinen, Kinderzimmer und den Bewohner des Letzteren ihrer eigenen Harmonie. Schließlich sollen sich vor allem die Kinder selbst in ihrem Zimmer wohlfühlen. Ist Ihre Tochter ein großer Fußballfan, können Sie mit Vorhängen ihres Lieblingsteams wohl kaum etwas falsch machen. Falls ihr Sohn sich in der Natur am wohlsten fühlt, sind Sie mit einem mit Ahornblättern bedruckten Stoff vielleicht gut beraten. In anderen Fällen lohnt es sich bestimmt, Motive gemeinsam am Computerbildschirm auszuwählen. Lassen Sie sich von Ihrem Kind überraschen; es findet mit Sicherheit das Lieblingsmotiv seiner künftigen Gardinen! Kinderzimmer und Vorhänge stehen dann in einem ganz persönlichen Verhältnis zueinander und das Kind kann sich mit dem eigenen Heim identifizieren. Lassen Sie der Kreativität ihrer Kinder also unbesorgt freien Lauf: Die Harmonie zwischen Gardinen, Kinderzimmer und dem Geschmack ihres Kindes wird dafür sorgen, dass es sich in seinem Reich wohl fühlen wird. Dieses Wohlbefinden innerhalb der eigenen vier Wände ist jedoch nicht nur die Grundlage für die spielerische Entfaltung und das Zusammenkommen mit Freunden. Studien beweisen, dass sich das Interieur eines Raumes stark auf die Konzentrationsfähigkeit von Kindern auswirkt: Fühlen sich Kinder in ihrem Zimmer wohl, können sie sich beispielsweise beim Lesen, Schreiben und Rechnen besser und länger konzentrieren. Mit anderen Worten: Gardinen, Kinderzimmer und Konzentrationsfähigkeit stehen in einem direkten Zusammenhang. Daher spielt die sorgfältige Auswahl des Stoffes und der Motive auch so eine zentrale Rolle.

Gute Qualität zum günstigen Preis

Natürlich sollte man sich fragen: Wie viel möchte ich ausgeben für meine Gardinen? Kinderzimmer mit vielen großen Fenstern erfordern eine Menge Stoff. Ein Satz neue Vorhänge kann dann schon einmal schnell ins Geld gehen. Darüber hinaus empfiehlt sich, darauf zu achten, dass bei einem Tausch die neuen Vorhänge problemlos mit dem existierenden System der Aufhängung zu vereinbaren sind. Ringaufhängungen unterscheiden sich beispielsweise von solchen mit einem Schlaufensystem und Stangen oder Drahtseile können unterschiedlich große Ösen verlangen. Oft kann es auch günstiger sein, ein komplettes Set inklusive der Aufhängung neu anzuschaffen anstatt die neuen Vorhänge mühsam der alten Aufhängung anzupassen. Damit kleine Unterschiede nicht zum großen Problem werden, empfiehlt es sich, von vornherein auf seriöse Anbieter mit großem Sortiment zu vertrauen. Dort sind oftmals Vorhänge von guter Qualität für wenig Geld zu haben, ob Fertigvorhänge, Stoffe zur eigenen Verarbeitung oder Maßanfertigungen mit schneller Produktions- und Lieferzeit. Schauen Sie nach Anbietern, die sich auf Gardinen, Kinderzimmer und Motive für Kinder spezialisiert haben. Ihre Kinder werden es Ihnen danken!

http://www.kidsfabrics.de/gardinen-kinderzimmer

Fishertechnik

Fishertechnik

We staan eigenlijk allemaal wel hetzelfde in het leven: naast onze dagelijkse bezigheden, de vaste baan en de huishoudelijke klusjes, willen we ook wel eens leuke dingen kunnen doen. Daarmee bedoelen we in dit geval niet een vakantie, of iets anders dat veel tijd in beslag neemt, maar refereren we eerder naar een leuke hobby. Gewoon, iets leuks waar u wat tijd aan kunt besteden, waar u de nodige uurtjes in kunt steken en waarvoor u ook nog eens het huis niet hoeft te verlaten. Elke avond naar dezelfde programma’s op de televisie kijken gaat na een tijdje toch ook wel vervelen? Sowieso is onze drang naar de digitale wereld soms wel erg ver doorgeslagen. Het grootste gedeelte van onze tijd brengen we door achter computers, voornamelijk op ons werk, om dan vervolgens na een lange werkdag nog een keer plaats te nemen achter een scherm. Een generatie van vierkante ogen lijkt het gevolg te zijn. En natuurlijk, wat te denken van onze kinderen? Zij zijn al vanaf jongs af aan gewend om alles via de elektronische weg te kunnen doen: huiswerk op de computer, vermaak op de tv en spelletjes op de spelcomputer. Het is een volledige digitalisering van onze wereld, terwijl er toch eigenlijk niets mooier is dan met uw handen werken? Bent u dus op zoek naar:

 • een leuke hobby
 • een niet-digitale bezigheid
 • uw kinderen zullen er ook dol op zijn
 • een positieve bijdrage aan uw leven

Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk terecht voor de producten van fishertechnik. Fishertechnik is een schitterende manier om uw kinderen de basis van bouwsystemen te leren, maar ook iets waarvan uzelf ook uw hobby kan maken. Met fishertechnik kunt u echt functionerende modellen maken, waarbij het idee is dat u dit zelf allemaal in elkaar zet. De producten zelf zijn geheel van een kunststof, genaamd nylon, die zeer stevig te noemen zijn. Hierdoor kunt u op eenvoudige wijze een prachtig systeem in elkaar zetten. Wordt u al enthousiast?

Wat kan ik precies met fishertechnik?

Vele mensen zijn verknocht aan de fishertechnik producten, en toch zal het u wel zijn opgevallen dat u er waarschijnlijk nog nooit van gehoord heeft. De reden hiervoor is simpel: fishertechnik kent geen grote reclamebudgetten om al hun producten zo veel en zo vaak mogelijk aan de klant aan te bieden. In plaats daarvan geldt het motto dat kwaliteit simpelweg voor zichzelf spreekt. Met fishertechnik kunt u erop vertrouwen dat u altijd de hoogst mogelijke kwaliteit in huis haalt. Dit zijn complete bouwsystemen, waarmee u prachtige en goed functionerende modellen helemaal zelf in elkaar kunt zetten. Natuurlijk, hier komt het nodige werk bij kijken, maar dat brengt juist een groot aantal voordelen met zich mee. Zo is fishertechnik van nature zeer goed persoonlijk te maken. Dat wil zeggen, met fishertechnik bent u niet van tevoren gebonden aan een strikt einddoel. U kunt ervoor kiezen om naar een doel toe te werken, maar door de grote mate van variatie kunt u werkelijk in elke richting bewegen die u voor ogen heeft. Wat hierbij ook nog eens helpt, is het feit dat de verbindingen, tussen de verschillende onderdelen, die u creëert ook nog eens ijzersterk is. Zo kunt u uw fantasie dus de vrije loop laten gaan! Daarnaast haalt u ook nog eens een product in huis waaraan u de nodige uurtjes kwijt zal zijn. Op het eerste gezicht klinkt dat niet echt als een enorme aanbeveling, maar bedenkt u zich eens dit: als u een nieuwe hobby zoekt, dan wilt u toch ook zeker weten dat u daar een tijdje mee vooruit kunt? Met fishertechnik kunt u dat sowieso, want fishertechnik is zeer goed uit te breiden. Daarbij hebben we het nu niet alleen over de standaard uitbreidingen, die u wel vaker tegenkomt bij andere bouwpakketen. Het gaat hierbij niet alleen om andere dozen vol met nieuwe bouwstenen, maar om motoren, adapters, schakelaars, hydraulica en nog veel meer. De mogelijkheden zijn werkelijk ongekend met fishertechnik! Bent u ook geïnteresseerd geraakt in fishertechnik, wilt u meer weten over de vele mogelijkheden of zoekt u naar een gespecialiseerde webwinkel die fishertechnik verkoopt? Dan moet u snel verder lezen!

Meer weten

Op www.fischertechnikwebshop.com kunt u allemaal informatie vinden over fishertechnik, over de verschillende soorten producten en over de voorwaarden van de levering. Onze producten zijn handig in verschillende categorieën onderverdeeld. Hierbij wordt vooral onderscheid gemaakt tussen de verschillende moeilijkheidscategorieën. Fishertechnik is voor iedereen te begrijpen en het is voor iedereen mogelijk om het onder de knie te krijgen, maar dat wil niet zeggen dat iedere constructie even eenvoudig is. Daarom kunt u bij ons zeer gemakkelijk kiezen tussen de verschillende niveaus, zodat u zeker weet dat u het maximale plezier uit uw aankoop zult halen. Hebt u nu iets leuks gezien? Gefeliciteerd! Wees er zeker van dat wij uw producten met de grootst mogelijke zorg zullen verzenden. Dit doen wij al vanaf het zeer lage bedrag van €2,95. Onze producten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd, zeker in vergelijking met het aantal uren plezier dat u eruit haalt en worden zo snel mogelijk na betaling naar u verzonden. U kunt bij ons met de gebruikelijke betaalmethoden uw bestelling afrekenen, maar het is ook prima mogelijk om het pakket onder rembours te betalen. Wij hopen u dan ook graag te mogen verwelkomen als klant en voornamelijk binnen de fishertechnik familie. U zult ervan genieten, dat is een ding dat absoluut zeker is!

http://www.fischertechnikwebshop.com/