Categoriearchief: Internet

Veranderingen ontstaan door de coronapandemie

Door de coronapandemie zit iedereen veel meer thuis. We zitten dan met z’n alle ook al meer dan één jaar in deze pandemie. Gedurende deze periode hebben we een aantal veranderingen gezien. Zo kwamen er gisteren cijfers naar buiten dat er voor het eerst meer pinbetalingen worden gedaan dan dat er betaald wordt met cashgeld. Dit heeft natuurlijk direct te maken met de adviezen om alleen te betalen met de pin. Zo zorgt men er namelijk voor dat het coronavirus niet via geld aan een ander wordt door gegeven. Een extra punt is ook dat steeds meer mensen contactloos betalen. Het pinapparaat hoeft dus niet meer aangeraakt te worden.

Meer tijd op de socials

Een andere trend die we zien is dat iedereen veel meer online is. Het gebruik van social media is het afgelopen jaar flink gestegen. Dit heeft natuurlijk ook direct te maken met het advies om thuis te blijven. Je ziet je vrienden dan veel minder of zelfs niet meer. Het gevolg is dat je toch via social media op de hoogte wilt blijven van de dingen die er spelen bij je vrienden.

Een website is een must

Naast social media zien we ook dat er steeds meer en meer wordt verkocht via het internet. Doordat de meeste winkels dicht zijn is iedereen massaal overgestapt op het online bestellen van spullen. Dit zorgt ervoor dat ieder bedrijf inmiddels wel een goede website moet hebben. Een wordpress website laten maken in Eindhoven is dus wel erg handig. Door een wordpress website in te laten maken in Eindhoven geniet je van het gemak van WordPress.

https://web-wings.nl/

Hoe u SEO-tekst voor u laat schrijven

Als u een eigenaar bent van een klein bedrijf, is de kans groot dat u geen tijd heeft om SEO-teksten voor uw website te schrijven. Het enige waar u aan kunt denken, is om uw websiteverkeer te krijgen. Het mag dan uw belangrijkste baan zijn, maar het is zeker niet uw enige baan. Dus hoe kunt u uw bedrijf mogelijk dat extra voordeel geven in de competitieve markt? Welnu, door professionele SEO-bedrijven in te huren die kunnen leveren wat u zoekt. Maar wat voor diensten mag u verwachten van een bedrijf dat u geweldige resultaten kan bieden?

 Om te beginnen moeten ze SEO-copywriters hebben die bedreven zijn in het schrijven over verschillende onderwerpen. Dit komt doordat verschillende soorten mensen die uw site bezoeken, verschillende behoeften hebben. Sommigen zouden een luchtige aanpak nodig hebben, terwijl anderen een serieuze aanpak nodig hebben. Dus wat verwacht je van een tekstschrijver?

U wilt er een die kan voldoen aan de behoeften van elke niche waar uw website zich op richt.

 Een ander ding waar u op moet letten bij het uitbesteden van SEO teksten laten schrijven aan een bedrijf, is hun klantenservice. Zo’n waardevol project kun je pas op het laatste moment achterlaten. U wilt iemand die responsief is en bereid is om u nauwkeurige feedback te geven over de voortgang van het project. Daarnaast wilt u ook een bedrijf hebben dat u een gratis vrijblijvende offerte kan geven zodat u kunt vergelijken welke dienstverlener de beste deal biedt.

 Het klinkt misschien heel simpel, maar de realiteit is dat bedrijven die goedkope sms-diensten aanbieden soms de ergste blijken te zijn. Dit komt omdat ze mogelijk alle inhoud voor uw site hebben geschreven zonder ze correct te proeflezen. En alsof dit nog niet erg genoeg is, zullen ze misschien zelfs proberen om u het tekstpakket tegen een zeer lage prijs te verkopen. Onthoud dat de inhoud van uw website belangrijker moet zijn dan iets anders. Dus als u een goedkope aanbieder krijgt voor uw outsourcingbehoeften, gooit u misschien gewoon uw geld weg.

En natuurlijk is het belangrijkste om te overwegen bij het uitbesteden van SEO-tekst, ervoor te zorgen dat het bedrijf dat u uitbesteedt ervaring heeft met dit soort werk.

Er zijn veel tekstoptimalisatiebedrijven, maar slechts een paar hebben de juiste ervaring op dit gebied. In de regel wilt u een tekstoptimalisatiebedrijf krijgen dat gespecialiseerd is in inhoud. Als u uitbesteedt aan een bedrijf dat veel met webcontent werkt, moet u hen vragen het hele artikel voor u te herschrijven, zodat het betere resultaten krijgt. Dit komt omdat SEO-copywriting zo’n gespecialiseerd vakgebied is en een professionele copywriter weet hoe hij de woorden die in uw website-inhoud worden gebruikt, kan optimaliseren om deze in de resultaten van zoekmachines te laten verschijnen.

 Dus of je nu een groot bedrijf bent of gewoon een ondernemer, het is altijd beter om SEO-tekst uit te besteden aan een bedrijf dat echt de diensten kan leveren die je nodig hebt. In feite zal de tijd die u besteedt aan het uitbesteden van taken, daadwerkelijk bijdragen aan de winst van uw bedrijf. Hoe meer tijd u kunt besparen, hoe meer winst u maakt. En hoe meer winst u maakt, hoe meer geld u kunt gebruiken om mensen in te huren om een aantal van die vervelende klussen voor u te doen.

Zoek je SEO Teksten met maatwerk?  Klik hier voor meer informatie EIGEN-DOMEIN SEO 

Cn-flex

5 gratis programma’s om WAV naar MP3 te converteren

In dit artikel zullen we de beste 5 gratis programma’s zien om WAV naar MP3 te converteren. Dankzij deze programma’s kunt u dit formaat op een zeer eenvoudige manier converteren, zelfs in batches, afhankelijk van de software die u gaat gebruiken. U kunt onder andere ook veel audiogerelateerde opties wijzigen, zoals bitrate, ID3-tags, samplefrequentie en vele andere dingen. We hoeven alleen maar uit te zoeken wat deze software is en waartoe ze in staat zijn, zodat u degene kunt kiezen die het meest geschikt lijkt voor de conversie van audiobestanden.

1. Free WAV MP3 Converter

Free WAV MP3 Converter is zonder twijfel een van de beste gratis programma’s om WAV naar MP3 te converteren. Met deze software kunt u zelfs een enkel bestand of een set bestanden nemen en deze naar het uitvoerformaat converteren. En u kunt ook enkele opties instellen, zoals de samplefrequentie en natuurlijk de bitrate. De programma-interface is zowel intuïtief als grafisch mooi, en het is echt opmerkelijk aangezien dit een volledig gratis programma is. Ten slotte heeft u met Free WAV MP3 Converter tal van extra opties om een ​​conversie van hoge kwaliteit te bereiken.

2. Shuangs WAV to MP3 Converter

In onze lijst met de 5 beste gratis programma’s om WAV naar MP3 te converteren, neemt Shuangs WAV to MP3 Converter een prominente plaats in. En de reden is te wijten aan het feit dat je met deze software de bovengenoemde bestanden in batches kunt converteren en, zoals in het vorige geval, de GUI-interface zo goed is gemaakt dat het zelfs voor beginnende gebruikers gemakkelijk te gebruiken is. Er moet ook aan worden toegevoegd dat u ook elke uitvoerparameter kunt wijzigen, behalve de bitsnelheid: misschien is dit precies de enige echte limiet van deze software, waardoor deze een positie in de ranglijst verliest.

3. Isg WaveSqueezer

Isg WaveSqueezer is de derde software in onze lijst met de beste gratis programma’s om WAV naar MP3 te converteren. We zijn ervan overtuigd dat je dit programma erg leuk zult vinden, omdat het je een heleboel opties biedt met betrekking tot de uitvoer, daarom vooral handig voor het verkrijgen van een conversieresultaat op hoog niveau: je kunt de ID3-tags, de bitsnelheid bewerken en talloze conversies gebruiken om verschillende soorten MP3-bestanden te verkrijgen, bijvoorbeeld mono of stereo van verschillende kwaliteiten. Het programma ondersteunt onder meer batchconversie en is, zoals gewoonlijk, zeer eenvoudig te gebruiken.

4. Hamster Free Audio Converter

Het is misschien niet zo professioneel als zijn neven, maar Hamster Free Audio Converter is nog steeds een heel leuk programma om WAV-bestanden naar MP3 te converteren. Vooral omdat het conversieprofielen heeft die al zijn geoptimaliseerd voor apparaten zoals BlackBerry, Apple, HTC en natuurlijk Samsung, en omdat je hiermee de WAV ook kunt converteren naar andere audioformaten, zoals MP3. Bovendien zijn de conversiebewerkingen erg eenvoudig en erg snel, en je kunt ook parameters wijzigen zoals de bitrate, de samplefrequentie en vele andere prikkelende dingen.

5. FreeStar Free WAV MP3 Converter

We sluiten ons artikel over de beste 5 gratis programma’s om WAV naar MP3 te converteren met FreeStar Free WAV MP3 Converter. Zelfs deze software blijkt in feite uitzonderlijk eenvoudig en snel te gebruiken: vooral omdat het met zijn minimale interface er echt voor zorgt, met weinig grafische hoogstandjes maar met veel aanpasbare opties, zoals de bitsnelheid, de bemonsteringsfrequentie, de audiokanalen enzovoort. Helaas is de optie met betrekking tot batchverwerking niet beschikbaar in de gratis versie.

Als u geen software op uw computer wilt installeren, raden we u aan de gratis online wav naar mp3 converter te gebruiken. Je kunt WAV naar MP3 converteren met AnyConv.

Cn-flex

Met een SEO specialist Eindhoven komt u verder!

In een stad als Eindhoven is het erg belangrijk om op te vallen met uw bedrijf, maar hoe? Het antwoord op deze vraag is SEO! Door middel van een SEO specialist Eindhoven zorgt u ervoor dat u gaat opvallen bij uw doelgroep. Daarnaast is het een goede manier om u te onderscheiden van uw concurrenten in deze regio. Wellicht heeft u al eens gehoord van deze term, maar wat is het nu precies? Hieronder zijn de belangrijkste tips en andere praktische informatie voor u op een rijtje gezet!

SEO is van essentieel belang voor uw bedrijf!

Tegenwoordig kunt u er niet meer omheen; SEO. Wanneer u in het bezit bent van een mooie website kan een goede SEO-strategie niet meer ontbreken! SEO betekent, zoals de naam al zegt, simpelweg zoekmachineoptimalisatie. Door middel van SEO zorgt u ervoor dat u zo hoog mogelijk op zoekmachines als Google komt. Dit kan door middel van linkbuilding. Hierbij zorg je ervoor dat er zo veel mogelijk externe links naar uw website leiden. Hierdoor wordt uw positie op die zoekmachines beter. Hoe hoger u op deze zoekmachines komt, hoe meer bezoekers er naar uw site zullen komen. De meeste mensen kijken als eerste naar de eerste 3 resultaten. Mocht u dan niet vinden wat u zocht, dan kijkt u vaak de andere resultaten. Maar vrijwel niemand kijkt verder dan pagina 1. Daarom is een hoge positie op zoekmachines dus van essentieel belang. Daarnaast is het gebruik van de juiste zoekwoorden ook erg belangrijk.

Ga ook opvallen met uw bedrijf!

Hoe beter u uw SEO op orde heeft, hoe meer bezoekers er naar uw site zullen komen. Op deze manier zult u ook meer op gaan vallen bij uw doelgroep. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Daarnaast creëert u op deze manier ook meer naamsbekendheid voor uw bedrijf, zodat u in Eindhoven en omgeving nog meer gaat opvallen. U kunt namelijk nog zo’n mooie en unieke website hebben, maar als er geen bezoekers naar uw site komen en u geen naamsbekendheid creëert, komt u nog niet ver. SEO is dus erg belangrijk voor uw bedrijf en de toekomst hiervan!

Neem contact op met een SEO specialist Eindhoven!

Wilt u graag meer weten over SEO? Of wilt u graag een passende SEO-strategie bij uw bedrijf? Neem dan contact op met een SEO specialist Eindhoven! Zij weten alles op het gebied van SEO Eindhoven en kunnen ervoor zorgen dat u gaat opvallen bij uw doelgroep. Op het gebied van alle trends en ontwikkelingen binnen SEO kunnen zij u uitstekend inspireren, maar ook zeker adviseren. Daarnaast kennen zij uw concurrenten en zorgen zij ervoor dat u zich gaat onderscheiden van hen. Wacht daarom niet langer en start vandaag nog met SEO!

Cn-flex

Internet dat past bij jouw huishouden voor minder geld

Bespaar op kosten door te vergelijken

Internet vergelijken is een goede optie om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. Door goed te zoeken kun je het juiste internet pakket vinden die bij je past en tevens ook goedkoop internet. We leven in de 21ste eeuw waarbij we voorgoed vaarwel hebben gezegd tegen traag internet. Traag internet behoort tot de verleden tijd. Afhankelijk van het huishouden en uit het aantal personen waaruit deze bestaat kies je internet afgestemd op het gebruik. Betaal nooit teveel. Kwaliteit en stabiliteit hoeven niet duur te zijn. Vele aanbieders bieden internet aan waarop je veel kunt besparen per maand. We hebben al veel vaste laste en internet is tegenwoordig geen extra luxe. Het is zelfs niet meer weg te denken uit de maatschappij. We kunnen niet meer zonder. Ga er dus rustig voor zitten alvorens je een keuze maakt. Als je heel veel films kijkt, zware bestanden, spellen en software download kan snel internet wel goed van te pas komen. Maar bij normaal gebruik hoef je niet een groot aantal MB’s. Check altijd wat er mogelijk is op jouw adres en postcode voordat je daadwerkelijk een overeenkomst aangaat met de provider.

Internet in jouw postcode gebied

Glasvezel is een mooie snelle verbinding maar helaas niet op elk adres mogelijk. Vaak betaal je erg veel voor het aantal MB’s terwijl ook het beloofde aantal MB’s niet altijd op jouw adres mogelijk is. 30 MB is al voldoende voor een alleenstaande. En 50 MB voor een klein huishouden. Je merkt soms niks qua snelheid ook al denk je dat 100 of 150 MB supersnel is. Dit is meestal alleen nodig in grote huishoudens waar veel media wordt gedownload en games worden gespeeld. Bij normaal gebruik is 50 MB gemiddeld en dus snel genoeg. Ook hangt het er vanaf hoeveel apparaten er op het internet zijn aangesloten. Goedkoop internet en de juiste keuze maken doe je door internet te vergelijken.

Combinatie pakketten

Je kunt met een combinatie pakket van internet, TV en bellen vaak van hoge kortingen profeteren. Natuurlijk kan dat ook met alleen internet maar vaak zijn er aanbiedingen bij providers te vinden die alles in een pakketten aanbieden. Soms worden er ook kortingen aangeboden zoals gratis zenderpakketten of een korting van 3 maanden in combinatie met internet, TV en bellen. Internet vergelijken kan online op websites van de aanbieders of op vergelijkingssites. Laat je niet teveel overhalen om extra’s te nemen want dan ben je alsnog vaak onvoordelig uit. Extra’s zijn vooral bijzaak. Je favoriete sportkanaal als extra is natuurlijk leuk als je er vaak naar kijkt en daadwerkelijk gebruik van maakt. Anders zijn extra’s bij internet pakketten overbodig. Belangrijk is dat je over stabiel en normaal snel internet kunt beschikken. Als je internet en TV bijvoorbeeld apart van elkaar afsluit kan dit een stuk onvoordeliger uitpakken. Dat geld ook voor aparte vaste telefonie. Ook kun je korting krijgen als je bij dezelfde provider al een mobiel abonnement hebt bijvoorbeeld en ook nog andere diensten afneemt. Kortom het kiezen van de juiste provider vergt een kritische kijk en een goede berekening van wat jij per maand kwijt wilt zijn aan internet.

 

Cn-flex

3-in-één of een los abonnement?

 

Veel mensen kiezen ervoor om hun telecom zaken voor thuis in één keer te regelen. Dat kan middels all in one telefoon internet tv pakketten Daarmee krijg je vaste telefoon, televisie en internet niet van meedere glasvezel aanbieders. Natuurlijk is het ook mogelijk om een los telefonie abonnement af te sluiten. Het bellen met een vaste lijn heeft een aantal voordelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van een betrouwbaar en stabiel netwerk. Doordat bellen met een vaste lijn al heel lang bestaat hebben de aanbieders dus ook erg veel ervaring hiermee waardoor ze kunnen zorgen voor een goede kwaliteit. Bovendien zijn vaak de kosten van bellen met een thuistelefoon relatief laag. Voor bedrijven is het een goede optie om gebruik te maken van vaste telefonie omdat je dan tegelijkertijd gebruik kan maken van verschillende telefoonlijnen. Zo ben je als bedrijf altijd bereikbaar terwijl je medewerkers ook hun telefonische zaken kunnen regelen.

 

Veel aanbieders voor vaste telefonie

Er zijn verschillende aanbieders via glasvezel te vinden voor vaste huistelefonie, zoals onder andere KPN, Ziggo, Tele2. Vaak hanteren ze hun eigen aanbiedingen en belkosten. Wanneer je een abonnement afsluit bij je telefonie aanbieder zal je in de meeste gevallen eenmalige aansluitkosten moeten betalen. Daarna betaal je per maand een vast bedrag voor je abonnement en daarnaast betaal je voor de minuten dat je ook daadwerkelijk gebeld hebt. Wanneer je erg veel belt of lange gesprekken hebt, zou je op zoek kunnen gaan naar een aanbieder die daar een aantrekkelijke aanbieding voor heeft. Zo is er de mogelijkheid om bij je abonnement een de extra optie van onbeperkt vast bellen toe te laten voegen. Dan betaal je een vast tarief voor je belkosten, ongeacht hoe lang je aan de telefoon bent. De overige extra opties waar je bij de meeste providers voor kunt kiezen zijn nummerweergave, doorschakelen, anoniem bellen en nummer blokkeren. Bij welke glasvezel provider je een abonnement afsluit en welk telefoniepakket je neemt, bepaalt hoe hoog jouw telefoonrekening uiteindelijk zal zijn. Elke Alles in 1 vergelijken internetprovider heeft namelijk andere tarieven en andere aanbiedingen.

 

Waar ben je?

Wanneer je gebruik maakt van een vaste alles in een telefoonlijn krijg je een telefoonnummer met een netnummer. Een netnummer geeft aan in welke regio het telefoonlijn gebruikt wordt. Zo geeft het netnummer 020 Amsterdam aan, 070 is Den Haag en het netnummer 040 geeft aan dat je je in Eindhoven bevindt. Het is echter mogelijk om je telefoonnummer met je mee te nemen wanneer je tijdelijk in een andere regio of zelfs in het buitenland verblijft. Dat is superhandig omdat je dan via je vertrouwde telefoonnummer bereikbaar blijft voor je familie en vrienden en voor zakelijke klanten, in het geval het om het telefoonnummer van je bedrijf gaat. Via je telefonie aanbieder kan je opvragen hoe dit in zijn werk gaat. Niet alleen de verschillende regio’s in Nederland hebben hun eigen netnummer. Ook landen hebben een eigen landnummer. Wanneer je naar het buitenland belt, moet je beginnen met het ingeven van het landnummer, gevolgd door het netnummer van de regio waar je naartoe belt en pas daarna komt het abonnee nummer.

Cn-flex

Butter Project – Waar Te Downloaden?

Wat is Butter precies?

Butter is ontstaan na het weghalen halen van zn oude genoot, Popcorn Time. Net als Popcorn, is met butter heel gemakkelijk gratis films en series te streamen. Het is een simpel stuk tool die u op elke device kunt gebruiken, van Mac tot Android, je kunt het zo gek maken als u maar wil.

Is het veilig?

Butter is veilig omdat het geen gebruik maakt van films met copyright, wat bij Popcorn wel het geval was. Hierdoor is Butter officiëel legaal.

Wij prefereren om Butter te draaien op de Windows software. Het is hiervoor gespecialiseerd, maar is ook compatibel met andere besturings-systemen. Omdat Butter legaal is is het aanbod helaas wat minder, er zijn minder films te vinden maar de oude goude staan er natuurlijk nog altijd op om gezellig met vrienden of familie te bekijken. Dus, download nu butter en wij wensen u allemaal heel veel kijkplezier.

Als u vragen over de software hebt kunt u ook op onze website terecht, onderin zit het contactformulier waar u uw contact mee kunt opnemen.

http://butterprojectdownload.nl
Cn-flex

butter project nu downloaden

 

Het was afgelopen weekend groot nieuws, popcorntime.io is offline gehaald. Dit is de populairste versie van de illegale online streamingdienst van films en series. Echter was er ook positief nieuws, want de ontwikkelaars van popcorn time kwamen me butter, 1 streamingdienst waarmee je legaal films en series zou kunnen streamen. De (Nederlandse) media bracht dit dan ook als de verlosser onder de streamingdiensten en stelde dat we nu via dit media eindelijk gratis online films en series kunnen streamen. Toch blijkt de praktijk wat minder rooskleurig.

Hoe Butter werkt

Het is ten eerste van belang om te bekijken hoe Butter werkt. In wezen is het precies hetzelfde als Popcorn Time. Bij deze streamingdienst is het de bedoeling dat developers van over de hele wereld aan de ontwikkeling en het aanbieden van de software werkten. Er was echter een probleem met het ontwikkelen van Popcorn Time. Doordat er illegale content op stond durfden developers zich niet meer aan de dienst te koppelen en dus aan de software te werken. Doordat Butter van beginsel geen illegale content meer gaat aanbieden is deze barrière vermeden.