Categorie archief: Internet

3-in-één of een los abonnement?

 

Veel mensen kiezen ervoor om hun telecom zaken voor thuis in één keer te regelen. Dat kan middels all in one telefoon internet tv pakketten Daarmee krijg je vaste telefoon, televisie en internet niet van meedere glasvezel aanbieders. Natuurlijk is het ook mogelijk om een los telefonie abonnement af te sluiten. Het bellen met een vaste lijn heeft een aantal voordelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van een betrouwbaar en stabiel netwerk. Doordat bellen met een vaste lijn al heel lang bestaat hebben de aanbieders dus ook erg veel ervaring hiermee waardoor ze kunnen zorgen voor een goede kwaliteit. Bovendien zijn vaak de kosten van bellen met een thuistelefoon relatief laag. Voor bedrijven is het een goede optie om gebruik te maken van vaste telefonie omdat je dan tegelijkertijd gebruik kan maken van verschillende telefoonlijnen. Zo ben je als bedrijf altijd bereikbaar terwijl je medewerkers ook hun telefonische zaken kunnen regelen.

 

Veel aanbieders voor vaste telefonie

Er zijn verschillende aanbieders via glasvezel te vinden voor vaste huistelefonie, zoals onder andere KPN, Ziggo, Tele2. Vaak hanteren ze hun eigen aanbiedingen en belkosten. Wanneer je een abonnement afsluit bij je telefonie aanbieder zal je in de meeste gevallen eenmalige aansluitkosten moeten betalen. Daarna betaal je per maand een vast bedrag voor je abonnement en daarnaast betaal je voor de minuten dat je ook daadwerkelijk gebeld hebt. Wanneer je erg veel belt of lange gesprekken hebt, zou je op zoek kunnen gaan naar een aanbieder die daar een aantrekkelijke aanbieding voor heeft. Zo is er de mogelijkheid om bij je abonnement een de extra optie van onbeperkt vast bellen toe te laten voegen. Dan betaal je een vast tarief voor je belkosten, ongeacht hoe lang je aan de telefoon bent. De overige extra opties waar je bij de meeste providers voor kunt kiezen zijn nummerweergave, doorschakelen, anoniem bellen en nummer blokkeren. Bij welke glasvezel provider je een abonnement afsluit en welk telefoniepakket je neemt, bepaalt hoe hoog jouw telefoonrekening uiteindelijk zal zijn. Elke alles-in-een internetprovider heeft namelijk andere tarieven en andere aanbiedingen.

 

Waar ben je?

Wanneer je gebruik maakt van een vaste alles in een telefoonlijn krijg je een telefoonnummer met een netnummer. Een netnummer geeft aan in welke regio het telefoonlijn gebruikt wordt. Zo geeft het netnummer 020 Amsterdam aan, 070 is Den Haag en het netnummer 040 geeft aan dat je je in Eindhoven bevindt. Het is echter mogelijk om je telefoonnummer met je mee te nemen wanneer je tijdelijk in een andere regio of zelfs in het buitenland verblijft. Dat is superhandig omdat je dan via je vertrouwde telefoonnummer bereikbaar blijft voor je familie en vrienden en voor zakelijke klanten, in het geval het om het telefoonnummer van je bedrijf gaat. Via je telefonie aanbieder kan je opvragen hoe dit in zijn werk gaat. Niet alleen de verschillende regio’s in Nederland hebben hun eigen netnummer. Ook landen hebben een eigen landnummer. Wanneer je naar het buitenland belt, moet je beginnen met het ingeven van het landnummer, gevolgd door het netnummer van de regio waar je naartoe belt en pas daarna komt het abonnee nummer.

Websitebouwer die uw business begrijpen

Ik hoor je al de vraag stellen: wat zijn webbouwers of webdesigners? Allereerst moet je weten dat webbouwer en webdesigner hetzelfde betekent. De woorden zijn synoniem aan elkaar en hebben dezelfde definitie. Webdesigners zijn mensen of organisaties die instaan voor het opzetten van een website voor uw bedrijf. Zij geven die website vorm van begin tot einde met afbeeldingen, tekstmateriaal, interactieve mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een aankoop of het inschrijven op een nieuwsbrief.

Veel bedrijven maken gebruik van webdesigners. Vaak zullen bedrijven ook webdesigners in dienst nemen zodat ze binnen de IT-afdeling van hun company iemand hebben die verantwoordelijk is voor de opzet en het beheer van de website. Hoewel er tegenwoordig veel platformen bestaan waar men zelf al dan niet gratis een website kan opzetten op basis van bestaande templates, kiezen veel professionele organisaties toch voor een webdesigner. Particuliere personen die zelf een webpagina maken over hun favoriete onderwerpen zoals een televisieserie zullen bijvoorbeeld minder snel een beroep doen op een webdesigner dan de makers van die televisieserie.

Het belang van de persoon die verantwoordelijk is voor de website mag binnen een bedrijf nooit onderschat worden. Wanneer er iets aan de hand is met het bedrijf of er moet een nieuw product gelanceerd worden is de website steeds één van de eerste zaken waar klanten en partners hun informatie gaan zoeken. De website geeft een doorslaggevend oordeel en is voor een bedrijf een krachtig wapen. Wanneer een webpagina slordig, onverzorgd en chaotisch oogt en het haast onmogelijk is om er iets op terug te vinden is de kans dat mensen terug komen naar je website zeer klein. De uitdrukking ‘ een eerste indruk is de belangrijkste’ is hierbij van zeer groot belang. Zeker als bedrijf moet je er steeds voor zorgen dat je website optimaal in orde is. Kleine foutjes of gebreken moeten zo snel mogelijk verholpen worden. Hiertoe kan een interne webbouwer bijdragen. Wanneer een bedrijf een beroep doet op externe designers zal het ook goed gedaan zijn maar waarschijnlijk meer kosten en langer duren omdat zo’n bedrijf zich vaak bezighoudt met verschillende websites.

https://www.bluenotion.nl/webbouwer-nijmegen

Butter Project – Waar Te Downloaden?

Wat is Butter precies?

Butter is ontstaan na het weghalen halen van zn oude genoot, Popcorn Time. Net als Popcorn, is met butter heel gemakkelijk gratis films en series te streamen. Het is een simpel stuk tool die u op elke device kunt gebruiken, van Mac tot Android, je kunt het zo gek maken als u maar wil.

Is het veilig?

Butter is veilig omdat het geen gebruik maakt van films met copyright, wat bij Popcorn wel het geval was. Hierdoor is Butter officiëel legaal.

Wij prefereren om Butter te draaien op de Windows software. Het is hiervoor gespecialiseerd, maar is ook compatibel met andere besturings-systemen. Omdat Butter legaal is is het aanbod helaas wat minder, er zijn minder films te vinden maar de oude goude staan er natuurlijk nog altijd op om gezellig met vrienden of familie te bekijken. Dus, download nu butter en wij wensen u allemaal heel veel kijkplezier.

Als u vragen over de software hebt kunt u ook op onze website terecht, onderin zit het contactformulier waar u uw contact mee kunt opnemen.

http://butterprojectdownload.nl

butter project nu downloaden

 

Het was afgelopen weekend groot nieuws, popcorntime.io is offline gehaald. Dit is de populairste versie van de illegale online streamingdienst van films en series. Echter was er ook positief nieuws, want de ontwikkelaars van popcorn time kwamen me butter, 1 streamingdienst waarmee je legaal films en series zou kunnen streamen. De (Nederlandse) media bracht dit dan ook als de verlosser onder de streamingdiensten en stelde dat we nu via dit media eindelijk gratis online films en series kunnen streamen. Toch blijkt de praktijk wat minder rooskleurig.

Hoe Butter werkt

Het is ten eerste van belang om te bekijken hoe Butter werkt. In wezen is het precies hetzelfde als Popcorn Time. Bij deze streamingdienst is het de bedoeling dat developers van over de hele wereld aan de ontwikkeling en het aanbieden van de software werkten. Er was echter een probleem met het ontwikkelen van Popcorn Time. Doordat er illegale content op stond durfden developers zich niet meer aan de dienst te koppelen en dus aan de software te werken. Doordat Butter van beginsel geen illegale content meer gaat aanbieden is deze barrière vermeden.