CN Flex
Image default
Horeca

Welkom bij de Theeschenkerij Enschede

Voor de lekkerste zelfgebakken taart, een heerlijk broodje of luxe high tea en de leukste bediening van Enschede ben je bij Theeschenkerij Enschede aan het juiste adres. De Theeschenkerij Enschede een dagbestedingslocatie, waar cliënten met een verstandelijke beperking onder begeleiding de gerechten in de keuken bereiden en in de Theeschenkerij Enschede serveren. Kom je met meer personen, reserveer dan van tevoren.

Een heerlijke plek

Theeschenkerij  Enschede is een plek om zomaar eens binnen te lopen, rond te kijken of iets te nuttigen. Er zijn veel gezellige zitjes in de theetuin. Bij mooi weer buiten, maar bij slecht weer is het gezellig en warm in het tuinhuis binnen. Dus ook ‘s winters kunt u heerlijk warm bij de houtkachel zitten of op het verwarmde terras. Op de menukaart staan veel eigen gebakken producten, zoals appeltaart,  roomboterwafel met kersen of cake. Er is ook een aparte lunchkaart. Verder zijn er leuke cadeautjes, zoals handgemaakte vogels en beeldjes en huisgemaakte jam en advocaat te koop in het winkeltje, veel creatieve en actieve arrangementen voor een dagje uit of een familiedag, een mooie wandeltuin, veel plekjes voor ontvangst van groepen en workshops.

Over Theeschenkerij Enschede

De Theeschenkerij Enschede is een dagbestedingslocatie waar cliënten met een verstandelijke beperking onder begeleiding de gerechten in de keuken bereiden en in de Theeschenkerij Enschede serveren. Onze locatie is rolstoeltoegankelijk en biedt binnen ca. 40 zitplaatsen met zicht op het park. Zomers zit je heerlijk op het grote terras onder de bomen. Kinderen kunnen lekker spelen op de speeltoestellen bij het terras. Parkeren is gratis in de omgeving. Theeschenkerij Enschede is prachtig gelegen in het monumentale park. Op woensdag en donderdag werken twee cliënten in het park. Ze ruimen afval op en maken de speurzuilen en de speeltoestellen schoon. Zo houden we samen het park schoon en netjes.Gerelateerde artikelen

De catering in Marum laat je versteld staan

Horecaboekhouding.nl . Uw specialist op gebied van administratie voor de horeca.