Categoriearchief: Horeca

Cn-flex

De catering in Marum laat je versteld staan

Het bereiden van het eten voor een grote groep mensen is niet altijd even gemakkelijk. Maar bij de lekkere catering in Marum is het wel een zeer makkelijke manier om te zorgen dat een grote groep aan mensen wordt gevoed en geniet van heerlijke hapjes en drankjes die er zullen worden geserveerd of bezorgd. Het catering bedrijf dat de catering in Marum kan regelen is handig om in te schakelen wanneer je een event organiseert en de mensen wilt voorzien van lekkernijen. Je kunt contact met hen opnemen om demogelijkheden met hen door te spreken. Voor iedere gelegenheid is de catering in Marum in te huren., Dit kan gaan om een vergadering of een bruiloft. De gelegenheden zijn hierin zeer uiteenlopend, maar dat betekent ook dat er diverse soorten eten beschikbaar zijn. 

Inhuren van het bedrijf

Je hoeft niets zelf te bereiden wanneer je kiest voor het inhuren van de catering in Marum. Je hebt een eindeloos aantal aan mogelijkheden en je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een buffet, maar ook borrelhapjes en belegde broodjes behoren tot de mogelijkheden. Heb je een zakelijk overleg en dat duurt dan uren, dan heb je toch wel behoefte aan wat eten en wat te drinken tijdens de vergadering. Door de catering in Marum dit voor je te laten verzorgen, hoef je zelf niet onderbroken te worden en krijgt iedereen een lekker belegd broodje of een kopje soep tijdens de vergadering en blijft iedereen scherp. 

Voeding bezorgen

Het bedrijf dat de catering in Marum regelt heeft hier veel ervaring mee en weet goed hoe alles moet worden aangepakt. Dat betekent niet alleen maar het bereiden van het eten en drinken, maar ook het tijdstip van leveren, de manier van bezorgen en de temperaturen van het voedsel. Heb je soep besteld? Dan moet dit natuurlijk wel warm zijn wanneer dit gaat worden genuttigd. Daar zorgt de catering in Marum allemaal voor.Cn-flex

Welkom bij de Theeschenkerij Enschede

Voor de lekkerste zelfgebakken taart, een heerlijk broodje of luxe high tea en de leukste bediening van Enschede ben je bij Theeschenkerij Enschede aan het juiste adres. De Theeschenkerij Enschede een dagbestedingslocatie, waar cliënten met een verstandelijke beperking onder begeleiding de gerechten in de keuken bereiden en in de Theeschenkerij Enschede serveren. Kom je met meer personen, reserveer dan van tevoren.

Een heerlijke plek

Theeschenkerij  Enschede is een plek om zomaar eens binnen te lopen, rond te kijken of iets te nuttigen. Er zijn veel gezellige zitjes in de theetuin. Bij mooi weer buiten, maar bij slecht weer is het gezellig en warm in het tuinhuis binnen. Dus ook ‘s winters kunt u heerlijk warm bij de houtkachel zitten of op het verwarmde terras. Op de menukaart staan veel eigen gebakken producten, zoals appeltaart,  roomboterwafel met kersen of cake. Er is ook een aparte lunchkaart. Verder zijn er leuke cadeautjes, zoals handgemaakte vogels en beeldjes en huisgemaakte jam en advocaat te koop in het winkeltje, veel creatieve en actieve arrangementen voor een dagje uit of een familiedag, een mooie wandeltuin, veel plekjes voor ontvangst van groepen en workshops.

Over Theeschenkerij Enschede

De Theeschenkerij Enschede is een dagbestedingslocatie waar cliënten met een verstandelijke beperking onder begeleiding de gerechten in de keuken bereiden en in de Theeschenkerij Enschede serveren. Onze locatie is rolstoeltoegankelijk en biedt binnen ca. 40 zitplaatsen met zicht op het park. Zomers zit je heerlijk op het grote terras onder de bomen. Kinderen kunnen lekker spelen op de speeltoestellen bij het terras. Parkeren is gratis in de omgeving. Theeschenkerij Enschede is prachtig gelegen in het monumentale park. Op woensdag en donderdag werken twee cliënten in het park. Ze ruimen afval op en maken de speurzuilen en de speeltoestellen schoon. Zo houden we samen het park schoon en netjes.Horecaboekhouding.nl . Uw specialist op gebied van administratie voor de horeca.

Boekhouder voor uw Horeca onderneming

Horecaboekhouder.nl heeft zich als finaciele dienstverlener gespecialiceerd in boekhoudingen voor de horeca. Naast de boekhouding zijn ze er tevens om een advies te geven op gebied van ondernemen en genereren van meer winst, omzet en fiscale adviezen.

Als een van de weinige boekhouders hebben de mensen achter horecaboekhouder.nl ook ruime ervaring in de horeca. En wel als eigenaar van meerdere grand cafe´s en discotheken. Ze weten dus als geen ander wat er allemaal speelt in de horeca. Zo hebben ze een groot netwerk van leveranciers en inkoopcombinaties waarmee men meteen al veel geld kan besparen.

Men heeft te maken met veel contante geldstromen, risico op stelen, veel wisselend personeel en alles wat daar bij komt kijken. Al deze problemen kosten een horecaondernemer veel tijd en geld. Horecaboekhouder.nl kan u hierin vanuit eigen ervaring een goed advies geven.

Gekoppeld aan Kassasysteem

De boekhouding die bij Horecaboekhouder.nl is ondergebracht loop geheel automatisch. Het boekhoudpakket kan gekoppeld worden met uw eigen administratie, kassasysteem en zelfs met uw tapinstallatie. Alle bonnetjes kunt u inscannen met uw mobiele telefoon en een gratis applicatie. Deze worden automatisch door het boekhoudpakket gelezen en geboekt op de juiste rekening. U kunt iedere stap ook zelf nog controleren in uw applicatie. Omdat het geheel automatisch verwerkt wordt is de kans op fouten tot nihil teruggebracht. Dat is waarom dit boekhoudpakket een van de weinigen is die gecertificeerd is door de belastingdienst.

Als u ook een betrouwbare boekhouder zoekt neem dan eens contact met horecaboekhouder.nl op. U vindt alle gegevens op hun website in deze link. Horecaboekhouder heeft meerdere vestigingen over geheel Nederland. In bijna alle gevallen is er wel een vestiging bij u in de buurt maar in de tijd van automatisering is dit gelukkig niet meer noodzakelijk.

 

https://www.horecaboekhouder.nl/