Categoriearchief: Hobby en vrije tijd

Cn-flex

De Brig Eagle is een eigentijdse aanwinst voor iedere watersportliefhebber

De sportieve Brig Eagle modellen zijn de ideale pleziervaartuigen. Het Oekraïense merk Brig produceert al meer dan 25 jaar boten voor uw vaargenot. De mensen achter Brig zijn van origine luchtvaartingenieurs die de overstap maakten van straaljagers naar pleziervaartuigen. Talloze optionele toevoegingen zorgen ervoor dat het samenstellen van uw eigen Brig Eagle geheel aan uw wensen zal voldoen. Met een eigentijds ontwerp, krachtige prestaties en genoeg zitgelegenheid zult u zich komend vaarseizoen niet gaan vervelen. Neem het hele gezin mee en vaar samen vol genot de horizon tegemoet!

Uit de Eagle-series is de Brig Eagle 6 van vrijwel alles voorzien
Deze hypermoderne boot is pas sinds kort leverbaar en biedt comfort en zitplaatsen voor maar liefst 8 passagiers. Grote opbergplekken onder iedere stoel bieden mogelijkheden tot langere vaartrips met het hele gezin. De Brig Eagle 6 bezit over de nieuwste technologieën en ideeën waar het merk Brig zo bekend om staat. De gehele Eagle-serie is ontworpen met een diepe V-romp in combinatie met een verlengde waterlijnlengte. Dankzij de brede buizen en een vierkante boog, zult u altijd een droge (er)varen. Overal is aan gedacht om uw vaargenot zo stabiel en vertrouwd mogelijk te maken. Bent u ook al verkocht om eens een kijkje te nemen naar de Brig modellen?

De verlengde Brig Eagle 10 spreekt eigenlijk voor zich
In tegenstelling tot zijn kortere versies is de Brig Eagle 10, zoals de naam al doet vermoeden, 10 meter lang. En meer lengte betekend ook meer ruimte voor passagiers en bagage. Tot maar liefst 12 passagiers en de mogelijkheid tot 2 buitenboordmotoren van 350pk maakt de Eagle 10 een krachtpatser voor iedere watersportliefhebber. Stoelen gemaakt voor comfort, een zonneterras, wastafel, koelkast en gasfornuis maken deze Brig vrijwel bewoonbaar als een huis. En vergeet niet dat het ook beschikt over een uitgeruste kajuit met een 2-persoonsbed. Luxe en comfort komen samen bij de goed uitgeruste Brig Eagle vaartuigen. Mocht u dit model zelf willen bezichtigen, dan is dat mogelijk in diverse showrooms.

Beleef de Brig modellen zelf bij een waterport speciaalzaak
Wilt u de Brig Eagle-series met eigen ogen bewonderen? Kom dan naar uw dichtstbijzijnde watersport speciaalzaak om de showroom te bekijken. U kunt ook terecht voor advies, aankoop, reparatie, onderhoud en winterstallingen. Gedreven vakspecialisten staan iedere dag voor u klaar om u bij te staan in het maken van de voor u geschikte bootkeuze. Op iedere boot past ook een buitenboordmotor waar u zo goed mogelijk over ingelicht zult worden. Bij verdere vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de watersport speciaalzaak.

Cn-flex

Waarom voetbal de meeste sportprijzen in de wacht sleept als populairste sport

Voetbal is verreweg de meest populaire sport in Nederland en Europa. Op een paar uitzonderingen, zoals de Verenigde Staten na, is het zelfs de meest populaire sport wereldwijd. Heb je je ooit afgevraagd hoe dat zo is gelopen? Voetbal is immers niet de enige sport met Europese roots en ook niet de enige teamsport die je op een veld speelt. Dus waar heeft voetbal zijn populariteit aan te danken?

Voetbal als onderdeel van de ‘traditionele’ Europese sporten

Voetbal is ooit ontstaan als een soort ‘Gentlemen’s game’ in Engeland. Althans, de regels zoals we ze min of meer nu nog steeds kennen zijn halverwege de 19e eeuw geïmplementeerd. In dat opzicht heeft voetbal dezelfde lijn gevolgd als andere traditionele, Engelse sporten zoals cricket, rugby en tennis. Waarom Engeland? Omdat Groot Brittannië in die tijd het machtigste land ter wereld was en de spelregels van sporten dus automatisch werden overgenomen van de Britten. Om sportprijzen te winnen moesten teams zich dus aan de Engelse manier van spelen houden en dat creëerde uniformiteit binnen de sport. 

Maar waarom dan voetbal?

Maar waarom is dan juist voetbal zo populair geworden? Dat is vooral ontstaan aan het eind van de 19e eeuw, tijdens de industriële revolutie. Vanwege nieuwe productietechnieken hadden arbeiders opeens een dag vrij in de week en bovendien werd voetbal gepromoot door de Kerk en door leraren op publieke scholen. Dat was niet zonder effect want binnen een paar jaar was voetbal de meest populaire sport in Engeland.

Wat er veranderd is binnen de voetballerij

In de beginjaren was voetbal een sport voor aristocraten. En die peinsden er niet over om tegen het plebs te spelen. Pas enkele tientallen jaren later werd voetbal toegankelijk voor de arbeidersklasse en begon het ‘volkse’ karakter van de sport vorm te krijgen.

Één ding herinnert echter nog steeds aan de aristocratische roots van de sport. Traditioneel gezien ontvangt de winnaar van een toernooi of competitie een kampioensschaal of beker. In andere sporten kiest de organisatie er juist vaker voor om medailles te bestellen. Een medaille kopen toont namelijk aan dat je de inzet van alle sporters waardeert, dat niemand uit het team minder is en er worden zelfs medailles online besteld voor alle deelnemers als gebaar van waardering. In de voetbal wordt met één enkele, vaak luxe prijs, benadrukt dat er een duidelijke winnaar en een duidelijke verliezer is.

Ben je op de hoogte van de verandering in trends van kindervermaak? Lees hier hoe dit vergaat

Naarmate de tijd verandert, komen er nieuwe en geavanceerde trends in beeld. De smaak van voedsel en kleding verandert ook als mensen nieuwe dingen uitproberen die op de markt komen. Op dezelfde manier is de bron van vermaak en plezier in de afgelopen tien jaar ook veranderd. Vroeger bezochten mensen dure lounges, bars, goksalons en namen ze hun peuters mee naar speeltuinen en parken om plezier te hebben, maar nu zijn ze niet goed genoeg omdat hun belangrijkste doel is om winst te maken.

Wellke voorbeelden kun je aan denken bij de niuwe trends van plezier en vermaak?

Trampolineparken hebben de plaats ingenomen van deze lounges en bars en zijn met een knal onderdeel geworden van de top 10 dagje uit deze industrie! Ondanks het geven van uren en uren van ultiem plezier, bieden ze ook een fit en sterk lichaam van binnenuit en van buitenaf. Dit is de reden voor de snelle groei van de industrie. Kinderen kunnen spelen en rennen en springen waar ze maar willen, ze staan onder volledige vrijheid. Voor het verkrijgen van een goede gezondheid en ultiem plezier, omvatten stuiterparken diverse activiteiten voor mensen van alle leeftijden.

Dodge Ball met een Twist is steeds populairder aan het worden

Maakt niet uit je bent een professionele speler of een newbie in een dodgeball spel, hier zal iedereen net zo getalenteerd zijn als de dingen een beetje anders zijn. Als je denkt dat je een meester bent en iedereen kan verslaan in dodgeball, probeer het dan in trampolineparken en geef je beste schot! Normaal gesproken wordt dit spel gespeeld op de vlakke grond, natuurlijk, maar hier wordt de grond gemaakt met trampolines die je niet laten settelen maar steeds weer stuiteren. Tijdens het spelen van het spel, in plaats van alleen maar links en rechts te gaan of te duiken door te gaan zitten, kun je zelfs springen en, ook dat is, hoger om de bal te dunken. Laat je peuters verschillende flips onder de knie krijgen en spring dat hij/zij altijd al gedacht heeft te proberen. 

Heb je wel eens gehoord van schuimkuil vallen? 

Heb je er ooit aan gedacht om van een behoorlijke hoogte te vallen door flips en sprongen te maken en niet gewond te raken? Je zou denken dat we gek zijn, maar dit is mogelijk. Trampolineparken hebben het mogelijk gemaakt door het toevoegen van een aparte sectie van schuimrubberen dozen en ballen met de naam Foam Pit waarin u en uw kinderen een miljoen keer kunnen vallen en niet eens een klein krasje krijgen. Eigenlijk is de grond in deze schuimkuil bedekt met minstens 10.000 schuimblokken die u altijd boven de grond houden. 

Als je van wind in je haren houdt dan moet je de touwschommel eens proberen

Stuiterende parken bieden ook een spannende activiteit voor kinderen die de Tarzan of Ninja in zichzelf willen stimuleren – Rope Swing. Als u het eerder hebt geprobeerd, zult u in staat zijn om dat te verbinden in de buitenwereld, het is niet veilig om te proberen, maar in trampoline parken, kunt u en uw kinderen klimmen en schommelen op touwen zonder zich zorgen te maken over de landing, want ze zullen altijd veilig zijn als gevolg van trampolines. 

Dit zijn enkele van de leuke dingen om te doen in een trampolinepark die zo zijn ontworpen dat elk kind en elke persoon in staat zijn om te genieten en tijd door te brengen met ultiem plezier!

https://ticketforsale.nl/
Cn-flex

Zeilringen in allerlei soorten en maten

Zeilringen: waarvoor dienen deze ringen precies?

Zeilringen zijn speciale ringen die gebruikt worden om gordijnen of zeil aan op te hangen, zodat deze open en dicht geschoven worden. Aan het eind van de gordijnstang wordt daarbij een knop aangebracht, die voorkomt dat het gordijn los kan schieten en van de rails kan raken. Zeilringen zijn als ophangsysteem verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren, materialen en maten. En ze hebben diverse interessante voordelen.

Waarom zeilringen nuttig zijn: de voordelen & de mogelijkheden

Als grootste pluspunt van zeilringen wordt vaak het feit genoemd dat je hieraan nagenoeg elk type gordijnstof kunt bevestigen. Zo kun je de ringen gebruiken in de badkamer om er douchezeil mee op te hangen. Voor zware gordijnstoffen zijn er speciale, extra robuuste ringen. Ook lederen materialen kun je perfect voorzien van specifieke ringen. Door te kiezen voor een groter of kleiner aantal ringen, kun je precies bepalen hoe groot de gordijnplooien moeten zijn. Qua kleuren en materiaalsoorten zijn er ringen verkrijgbaar van metaal, koper, kunststof of hout. Ook qua kleuren is er voldoende variatie mogelijk, van wit, grijs, zwart tot primaire kleuren als rood en geel. Het is maar net welke type ring het beste past bij de stoffen en materialen die je in huis gebruikt. Er zijn dus mogelijkheden genoeg en er is voor ieder wat wils!

Bestel jouw ringen voordelig online bij een specialist

Ten slotte nog een leuk voordele van dit type ringen: tegenwoordig kosten goede zeilringen nagenoeg niets meer. Zeker niet als je ze online bestelt via een goede leverancier. Bekijk nu het aanbod via onze webshop en bestel jouw ringen, in de benodigde aantallen, eenvoudig en snel.

Cn-flex

Wil je een inbouw zwembaden kopen?

Wil je een inbouw zwembad kopen voor in de tuin? Maar je weet niet precies waar je moet beginnen met zoeken? Of bij wie je terecht kan voor een inbouw zwembad te kopen? Bekijk dan eens ons grote aanbod zwembaden in onze webshop. Wij bieden allerlei soorten opzet en in te bouwen zwembaden voor in je tuin! Een ingebouwd zwembad om eens heerlijk ontspannen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een inbouw zwembad te kopen

Een metalen zwembad

Onze bouwkundige zwembaden zijn op vrij eenvoudige wijze zelf te bouwen. Bovendien vergt het onderhoud niet veel tijd. We hebben verschillenden mogelijkheden voor een inbouw zwembad te kopen. Kom eens langs in onze showroom dan laten we zien wat er allemaal mogelijk is. Ben je op zoek naar een betaalbare oplossing voor een inbouw zwembad te kopen? Dan zijn de metalen zwembaden zijn wellicht de juiste oplossing om een zwembad in jouw tuin te realiseren. Deze inbouw zwembaden kopen zijn van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Luxueuze uitstraling

Een inbouwzwembad geeft een luxueuze uitstraling aan de woning, terwijl ze betaalbaar zijn. Door een inbouw zwembad te kopen heb je een luxe en aangenaam zwembad voor een betaalbare prijs. Wij bieden een ruime keuze aan kwalitatieve inbouw zwembaden. De topkwaliteit van onze zwembaden verzekert kwaliteit en duurzaamheid, zodat ontspannen in je zwembad nog aangenamer wordt – en betaalbaarder! Een inbouw zwembad kopen is makkelijk. Maar dat geldt ook voor het monteren. De bouwkundige zwembaden zijn gemakkelijk zelf te monteren scherp geprijsd, maar ook van verrassend hoge kwaliteit. Alle benodigdheden zoals de bevestigingsmaterialen worden altijd bij je zwembad geleverd. Extra sfeer toevoegen kan met behulp  zwembadverlichting. Met een inbouw zwembad kopen kun je zo ook thuis van een optimaal vakantiegevoel te genieten.Cn-flex

Je haar beschermen met een pet

De zon is voor bijna iedereen in Nederland puur genieten. Iedereen kan z’n ogen wel even sluiten en heerlijk wegdromen als de zon op ons gezicht schijnt. Ons lichaam is weer volop bezig met het aanmaken van vitamine d en onze gemoedstoestand gaat er op vooruit. We krijgen allemaal weer zin om proactief stappen te ondernemen. Lekker met je vrienden dobberen op een bootje, genieten van een ijskoud drankje op een terrasje of met z’n alle naar de zee. Dit zijn allemaal dingen die veel gebeuren in de zomer. We vergeten soms wel eens dat de zon heel slecht is voor ons lichaam.

De combinatie van de warme temperaturen en de grote hoeveelheid uv-straling die op ons lichaam komt zorgt ervoor dat we ons verbranden en ons lichaam te warm wordt. Het is niet voor niks noodzakelijk om ons in te smeren met zonnebrand voordat we de zon in gaan, met aftersun daarna en dat we genoeg water moeten drinken. 

Deze ‘gevaren’ van de zon zijn niet heel onbekend bij de meeste mensen. Maar wie wist er dat de zon ook slecht is voor je haar? De grote hoeveelheid uv-straling tast je haar aan en dat kan je zien in de kleur van je haar. Hier komt nog eens boven op dat het chloor water en het zoutwater ook nog eens slecht is voor je haar. Het droogt je haar uit en zorgt ervoor dat het helemaal gaat pluizen. 

Een pet kopenis daarom heel slim. Je kan deze dragen en het beschermt je haar en overigens ook nog eens je gezicht voor de zon. Een pet- of cap kopen kan makkelijk online. Het ziet er ook nog eens heel fancy uit. De juiste pet kan je outfit afmaken en dan maak je ook nog eens de blits bij het water.

https://www.snapbacks.nl/
Cn-flex

De verschillende soorten filamenten voor de 3d printer

Voor wie een 3d printer heeft zal begrijpen dat filamenten voor een 3d printer net zoiets zijn als papier of inkt voor een gewone printer. Zonder filamenten kun je geen enkel 3d object printen en dus moet er een bewuste keuze worden gemaakt voor het materiaal van uw 3d objecten. Momenteel zijn er verschillende soorten filamenten en afhankelijk van uw 3d printer kunt u hier keuzes in maken. Natuurlijk zal een 3d filament moeten worden gekozen van de juiste dikte en de favoriete kleur die uiteindelijk moet worden geprint. Vaak wordt er gekozen om een grote hoeveelheid filament te bestellen die veelvuldig wordt gebruikt want hoe meer filament per rol wordt besteld des te goedkoper de prijs per meter.

ABS en PLA filamenten

ABS en PLA filamenten zijn de populairste filamenten die tegenwoordig te bestellen zijn. PLA filament is een natuurlijke filament soort die eenvoudig is toe te passen en vaak door de beginner wordt gebruikt. Er komen verder geen giftige stoffen vrij bij het printen als wel bij het ABS filament. Maar bovendien is er ook geen heated bed nodig en ontstaat er geen krimp bij het printen. Het materiaal is sterk en zelfs vorstbestendig maar wel breekbaarder dan ABS. ABS filament is dan ook meer voor de gevorderde gebruiker en heeft een sterker resultaat. Wel is hier een heated bed voor de 3d printer noodzakelijk en kun je de mooiste 3d objecten maken als je exact weet hoe je de 3d printer qua snelheid moet instellen.

Overige filamenten

Natuurlijk zijn er nog veel meer filamenten beschikbaar om uiteindelijk qua resultaat een bepaalde uitstraling te realiseren. Woodfill is een filament die exact op hout lijkt en voor verschillende kleuren of beter houtsoorten is te gebruiken. Er zijn lichtgevende filamenten maar ook bijvoorbeeld filamenten die op metaal of glas lijken. Kortom voldoende mogelijkheden en voor een compleet overzicht kun je het beste even op de website van goedkope3dfilamenten.nl kijken.

Cn-flex

Uitjesaanbod: De leukste uitjes met korting bij jou in de buurt

Altijd al eens willen weten wat er allemaal te doen is  bij jou in de buurt? Op Uitjesaanbod.nl vindt je de leukste uitjes en activiteiten in jouw omgeving. Stuk voor stuk aanbiedingen met hoge kortingen. Door te zoeken met je postcode en de reisafstand die je af wilt leggen in te vullen, kom je er al snel achter waar je  goedkoop uit eten kunt gaan, welke bioscoop je kunt bezoeken met korting en in welk hotel in de buurt je heerlijk kunt overnachten. Ook met korting natuurlijk. 

Diverse activiteiten

De uitjes op Uitjesaanbod.nl zijn van verschillende aanbieders en heel divers. Naast de wat gangbare uitjes naar pretparken, dierentuinen en zwembaden, vind je er ook activiteiten zoals paintballen, golven en quad rijden. Verder zijn er aanbiedingen voor het volgen van een slipcursus of zelfs een vliegles. En kun je een dagje rondrijden in een quad. Met wie je ook wilt gaan of wat je ook wilt doen er is zeker wat te vinden op Uitjesaanbod.nl. Voor een heerlijke tijd buiten de deur.

Uitje Kopen

Als je een leuke activiteit hebt gevonden, kun je die vervolgens kopen. Het kopen van een uitje is heel erg makkelijk. Als eerste maak je een persoonlijk profiel aan. Hierna kun je direct meebieden in een veiling of je gewenste uitje met korting kopen. Je betaalt vervolgens veilig met IDEAL. Nadat je bestelling is afgerond, krijg je meteen je e-tickets. Die gebruikt je als toegangsbewijs voor je uitje. 

https://www.uitjesaanbod.nl

Verschillende soorten gasaanstekers, voor vuurwerk en/of kaarsen

Een gasaansteker is een handig hulpmiddel voor het creëren van een vlammetje en het aansteken van bijvoorbeeld kaarsen, waxinelichtjes en barbecues. Gasaanstekers zijn over het algemeen veiliger in gebruik dan bijvoorbeeld lucifers, iets wat een belangrijk voordeel is van gasaanstekers. Daarnaast geven gasaanstekers minder rommel en zijn ze ook gemakkelijker in het gebruik dan lucifers en andere soorten aanstekers. Kortom, gasaanstekers kennen vele voordelen ten opzichte van andere hulpmiddelen waarmee onder andere kaarsjes aangestoken kunnen worden en waarmee een vlammetje gecreëerd kan worden. Dat een gasaansteker relatief veilig in gebruik is wil niet zeggen dat men er slordig mee om kan gaan. Houdt gasaanstekers altijd buiten het bereik van kinderen om ongelukken en gevaarlijke situaties te voorkomen. Spelen met vuur kan voor ongewenst en onnodig gevaar zorgen. Er zijn verschillende soorten gasaanstekers te verkrijgen, met elk zo hun eigen eigenschappen en daarbij behorende voor- en nadelen.

Koop hier goedkope gasbranders.

Verschillende soorten gasaanstekers

Zoals gezegd kan men tegenwoordig kiezen uit vele soorten gasaanstekers. Sommige gasaanstekers zijn navulbaar, andere niet. Navulbare gasaanstekers kunnen, wanneer deze leeg zijn, nagevuld worden met aanstekergas. Aanstekergas kopen kan men in veel verschillende winkels. Het voordeel van een navulbare gasaansteker is dat deze nog niet direct weggegooid hoeft te worden wanneer deze leeg is. Navullen is, in vergelijking met steeds een nieuwe gasaansteker kopen, wel goedkoper, maar kost u wel wat extra tijd en moeite. Daarnaast zijn er gasaanstekers te koop waarvan de punt buigzaam is en gasaanstekers waarbij dit niet het geval is. Een buigzame punt kan het gebruiksgemak enigszins vergroten. Dan is er nog een verschil in gasaanstekers op het gebied van veiligheid. Er zijn gasaanstekers die beschikken over een kinderslot; meestal in de vorm van een klein knopje wat omgezet moet worden alvorens de gasaansteker gebruikt kan worden. Dit komt de veiligheid ten goede, mits het knopje gebruikt wordt zoals de bedoeling is. Verder is het bij een groot aantal gasaanstekers wat op de markt te verkrijgen is mogelijk om de vlamgrootte te reguleren. Dit kan van pas komen bij het gebruiken van de gasaansteker. Een grote vlam is bijvoorbeeld niet altijd nodig en zorgt soms alleen maar sneller voor onveilige situaties. Als laatste is er nog een verschil dat betrekking heeft op het uiterlijk van gasaanstekers. Zo zijn er gasaanstekers op de markt die speciaal ontworpen zijn voor een bepaald thema of voor een bepaalde gelegenheid. Voorbeelden hiervan zijn gasaanstekers in het thema van Halloween, gasaansteker voor vuurwerk en gasaanstekers speciaal voor bruiloften.

https://www.dutch-pyro.nl/
Cn-flex

538, het populairste radiostation van Nederland

In Nederland hebben wij aardig wat radiozenders tot onze beschikking die wij dagelijks luisteren. Of het nou te maken heeft met muziek, sport, nieuws of roddels, het wordt door mensen beluisterd. Sinds radio online te beluisteren is, is de wereld online radio een heel stuk groter geworden en hebben deze radiozenders een veel groter bereik dan ze vroeger hadden. Radio 538 is de meest bekende en meest populaire radiozender van Nederland en heeft ook veel profijt aan de ontwikkeling van online radio. Ze zijn nu ook zelfs in andere landen te beluisteren, waardoor het bereik veel groter wordt en ook het aantal luisteraars zal stijgen. Dit zorgt voor meer inkomsten voor 538 en de mensen zijn tevreden dat zij naar zo’n goede zender kunnen luisteren, waar ze ook zijn.

Radio 538 heeft dus een erg groot bereik aan luisteraars en daar is eigenlijk ook wel alle reden toe. 538 heeft alle nieuwe muziek, de leukste radio Dj’s en organiseert daarnaast ook grote feesten in Nederland op bijvoorbeeld Koningsdag. Edwin Evers is één van de bekendste radio Dj’s van Radio Nederland en heeft veel fans door de leuke manier van radio maken die hij doet op radio 538. Vaak komen er veel bekende artiesten uit binnen- en buitenland live optreden in de studio van radio 538, wat ervoor zorgt dat je deze artiesten ook live kunt horen, in plaats van op de cd. Veel bekende Dj’s van Nederlandse bodem presenteren ook radioprogramma’s op 538 zoals Armin van Buuren, Afrojack en nog veel anderen. Dit zorgt ervoor dat 538 zich onderscheid van andere zenders en exclusief is. De grote feesten die zij organiseren op bijvoorbeeld een Koningsdag worden ook jaarlijks door heel veel mensen bezocht en staan meestal alle beste Dj’s die wij kennen van Nederlandse bodem. Benieuwd naar het opkomende feest? Luister dan nu naar radio 538!

http://www.radioguide.fm