CN Flex
Image default
Groothandel

Handlier of andere hijsmiddelen op Hijswinkel

Op Hijswinkel.nl kunt u terecht voor een handlier of andere producten op het gebied van hijsen en heffen. Wij zijn een betrouwbare leverancier van hijsproducten van hoge kwaliteit.

Handlier online kopen

Bent u op zoek naar een handlier? Neem dan eens een kijkje op onze website. Wij hebben een breed assortiment lieren en ook voor u het juiste materiaal voor uw klus. Elke klus vraagt om specifiek materiaal en wij helpen u daar graag bij met advies en kwaliteit. Wanneer u niet zeker weet welk materiaal u nodig heeft voor uw klus, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten hebben alle benodigde kennis in huis om u op weg te helpen.

Erkend keurbedrijf

Alle lieren van de Hijswinkel voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij vinden veilig werken namelijk enorm belangrijk. Om die reden zijn wij dan ook een Erkend Keurbedrijf Hijs- en Hefmiddelen (EKH). Heeft u dus zelf al materiaal dat u vaak gebruikt? Dan kunt u bij ons ook terecht voor de jaarlijkse keuring. Zo houdt u uw materiaal in topconditie en blijft u veilig werken. Naast de juiste hijsmiddelen, heeft u ook de juiste valbeveiliging nodig om het hijsen veilig te houden. Portaalkranen, werkplaatskranen en bovenloopkranen zijn ook onderdeel van het assortiment en wij leveren alles om hier ook veilig mee aan het werk te kunnen. Al onze hijsmiddelen worden jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd, zodat u zeker weet dat u veilig aan het werk kunt met onze producten. Daarnaast hebben wij alleen kwalitatief goede merken in ons assortiment om uw veiligheid nog beter te kunnen garanderen.

Werkplaatsinrichting

Bent u geen particulier, maar een bedrijf op zoek naar iemand die de gehele werkplaatsinrichting kan overnemen? Wij verkopen diverse ladders, trappen, veerbalancers, liften en meer. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw werkomgeving. Onze producten zijn voordelig en eenvoudig te bestellen. Ook hierbij helpen onze adviseurs u graag op weg. Een veilige werkplaatsomgeving begint met de producten van Hijswinkel. Deze producten worden vervolgens ook nog eens super snel geleverd! Bij ons krijgt u goede service tegen een eerlijke prijs!