Categoriearchief: Gezondheid

Cn-flex

WAT IS BURN OUT?

Burn out is een psychische en lichamelijke aandoening dat zich presenteert wanneer u meer dan normaal stress. Bij Burn out in Apeldoorn pakken we dat heel serieus aan. Strest u al reeds enkele maanden en misschien zelf jaren, heeft u klachten van depressie, lusteloosheid, machteloosheid, besluiteloosheid, snel agressief worden, klachten die u eerder niet had, dan bent u hoogstwaarschijnlijk een burn out aan het doormaken. Onze experts in stress en burn outs hier in Apeldoorn zullen u vanaf het begin heel erg goed begeleiden totdat het gewenste eindresultaat is bereikt en dat is volledig herstel. Het wederom inzien van de leuke dingen van het leven en leren omgaan met stresserende situaties en factoren. Ook wel stress management genoemd. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring in het vak en weten u heel goed bij te staan in deze onrustige periode in uw leven.  

WANNEER MAAK IK CONTACT MET JULLIE EN HOE?

 Het moment u voelt dat u geen pret meer heeft in vele dingen in het leven, dat u dagenlang aan 1 onderwerp denkt en er maar niet uit uw hoofd kunt halen dan is het reden genoeg om ons te contacten. Het kan een begin zijn van een burn out. Wacht u niet totdat het erger wordt. Maar ook al zou u deze klachten helemaal niet vertonen maar wilt u graag weten hoe om te gaan met stress, omdat u misschien een hele zware taak binnenkort op u zal nemen, dan kunnen wij u ook in dat proces bijstaan. Voorkomen is uiteindelijk beter dan genezen. Als u zover bent dat u hulp nodig acht dan aarzelt u niet langer en neemt u contact met ons op hier in Apeldoorn via onze website, sociale media of telefonisch. We zullen dan meten een afspraak met u plannen voor een intakegesprek.  

HOEVEEL KOST EEN SESSIE?

De kosten van onze sessie om stress, maar in het bijzonder burn out te behandelen zijn afhankelijk van de intensiteit van uw burn out. Sommige mensen hebben een lichte ofwel startende burn out en bepaalde mensen zijn jammer genoeg al rand depressief door hun burn out. Gezien de gevoeligheid van deze aandoening en wat het teweeg kan brengen zijn wij hier in Apeldoorn er ons sterk van bewust wat de impact is van het werk dat wij verrichten. Daarom zijn onze prijzen zo laag mogelijk gehouden om zoveel als mogelijk mensen te kunnen bereiken met onze dienstverlening. 

 

Cn-flex

Hooikoorts, wat is het en hoe kan ik mijn hooikoorts behandelen?

In de lente hebben veel mensen last van hooikoorts. Echter kunnen mensen ook in andere seizoenen hooikoortsklachten ervaren. Hooikoorts ontstaat wanneer bomen of planten hun pollen loslaten in de lucht met de intentie om te verspreiden of te bevruchten. Echter zijn sommige mensen overgevoelig voor deze pollen. Als de pollen je lichaam binnendringen kunnen deze de slijmvliezen in je neus en luchtwegen irriteren. Dat kan voor een loopneus, een verstopte neus, traanogen, rode ogen, jeuk, benauwdheid, astmatische klachten, vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, concentratieproblemen en een kriebel in de keel zorgen. Sommige mensen hebben erg veel last van hooikoorts, andere wat minder. 

Waar kan je allergisch voor zijn?

Je kan allergisch zijn voor boompollen, graspollen of kruidpollen. Enkele boomsoorten waar je hooikoorts van kan krijgen zijn berken, eiken, beuken, kastanjes, essen, kamperfoelie en esdoorns.  Soorten gras zijn, lampenpoetsergras, blauwgras, prachtriet, struisriet, Japans bloedgras, Japanse slangenbaard, pampasgras, vedergras en pijpenstrootje. Enkele kruidsoorten zijn ambrosia, bijvoet, brandnetel, ganzenvoet, weegbree en zuring. 

Hoe kan je hooikoorts behandelen?

Een goede manier om hooikoorts te behandelen is met tabletten. Je kan echter ook een neusspray gebruiken. Soms kan je hooikoorts ook behandelen door een speciale bril op te zetten. Door de bril kunnen er minder pollen je ogen binnen komen, waardoor je minder snel een reactie ervaart. Als je hooikoorts hebt moet je vaak veel niezen. Dit doet je lichaam in een poging de pollen uit je neus te blazen. Je kan ook dingen preventief doen zodat het niet nodig is hooikoorts te behandelen. Zo kan je proberen je raam wat zo veel mogelijk dicht te houden zodat de pollen het huis niet binnen komen. Je kan een zonnebril opzetten, plaatsen vermijden waar veel pollen zijn en geen snijbloemen in huis nemen. Zo is het misschien niet nodig je hooikoorts te behandelen.Cn-flex

Fysiotherapie in Amsterdam Zuid zoekt jou

 

Last van vermoeide gewrichten of heb je een blessure opgelopen bij het sporten? Fysiotherapie kun je daar vaak van af helpen. Fysiotherapie in Amsterdam Zuid is speciaal voor sporters die blessures hebben (gehad). Het volgen van fysiotherapie in Amsterdam Zuid wordt gecombineerd met sporten met een personal trainer.

Een effectieve behandeling

 De fysiotherapie praktijk in Amsterdam Zuid is speciaal voor sporters. De fysiotherapie in Amsterdam Zuid combineert namelijk fysiotherapie met een sporten. Ze hebben een samenwerking met de sportschool uit Amsterdam. Een personal trainer helpt je met effectief bewegen en sporten. Vaak is dit gericht op fitness oefeningen, maar het kan ook iets anders zijn, zoals bijvoorbeeld het weer opnieuw opbouwen van kracht. Een personal trainer is helemaal op jou afgestemd en in samenspraak met de fysiotherapie in Amsterdam Zuid wordt er snel gewerkt aan jouw herstel. De personal trainer helpt jou niet alleen om te motiveren, maar ook om op de juiste manier te sporten, zodat de fysiotherapie in Amsterdam zuid ook baat bij heeft.

 

Wil je ook aanmelden?

Ben je een sporter en wil je fysiotherapie in Amsterdam Zuid volgen? Allereerst maak je een afspraak bij de praktijk van de fysiotherapie in Amsterdam Zuid. Vervolgens stelt de fysiotherapeut de klachten vast en koppelt een personal trainer aan jou. De personal trainer helpt jou bij het opnieuw fit en gezond te worden. Hierbij houdt de personal trainer rekening met jouw mogelijkheden. Ze geven advies over fitness oefeningen het meest passen bij je doelstellingen. Ook leggen ze uit hoe je de fitness apparaten op de beste manier kunt gebruiken.  De voordelen van de combinatie van fysiotherapie in Amsterdam Zuid en een personal trainer is dat je weer sneller sterker en gezond bent. Ook leer je weer het sporten opbouwen en voorkom je andere blessures tijdens de tijd dat je fysiotherapie in Amsterdam Zuid volgt.Cn-flex

Stress in Deventer

Stress, steeds meer mensen hebben er last van in Nederland. Zo is het percentage mensen dat last heeft van last van stress in Deventer meer dan 65%. Dat is hoog. Als je niks met de stress doet kan het uiteindelijk lijden tot ernstige klachten zoals een burn-out.

Achtergronden stress in Deventer

Aan de slag met het verhelpen van stress in Deventer is dus goede oplossing. Maar voordat je kunt beginnen met het behandelen van de stress moet er eerst naar de achtergrond worden gezocht. Stress in Deventer komt namelijk ergens vandaan. Op het moment dat je stress ervaart is het duidelijk dat er meer wordt gevraagd dan dat je kunt geven op dat moment. Misschien krijg je stress van al het ‘moeten ’in leven.  Of misschien heb je stress vanwege te hoge werkdruk. Wat het ook is, stress in Deventer is nooit goed.

Wat kun je doen?

Wat kun je dan doen om stress in Deventer te voorkomen of tegen te gaan? Simpel, ga ont-stressen. Maar hoe simpel dat ook lijkt, hoe moeilijk dat ook is. Want je moet jezelf vertragen, je moet even weer een pas op de plaats maken. Heb je last van te veel ‘moeten’? Misschien moet je dan jezelf afvragen wat belangrijk voor jou is in het leven. Moet je wel echt alles of kun je ook bepaalde dingen laten vallen? Want dan worden dagelijkse uitdagingen in de toekomst misschien een stuk makkelijker. En ervaar je minder stress in Deventer.  Neem daarom een moment om even stil te zijn. Dat kan door een korte meditatie of door even met jezelf af te spreken dat je niks moet. Vind je dat lastig? Dan kun je ook altijd nog professionele hulp zoeken voor het tegengaan van stress in Deventer. Hij of zij helpt je met het verminderen van stress. Ga je gelukkiger – minder stressvolle – leven snel tegemoet.

Cn-flex

De meest voorkomende tennisblessures

Hoewel tennis geen contact sport is, is de kans op blessures wel aanwezig. Je lichaam krijgt aardig wat te voorduren door al het draaien, springen en impulsief allerlei bewegingen maken. Als je eenmaal een verkeerde beweging gemaakt heb en een blessure opspeelt is het vaak einde verhaal. De gevolgen zij desastreus, maar verschillen gelukkig per geval. Iedereen kent vast wel iemand die een blessure heeft opgelopen tijdens het tennissen. Als je weken, maanden, jaren of misschien zelfs wel nooit meer kan spelen is dat geen leuke ervaring. De meest voorkomende blessures worden door mij in dit artikel beschreven. Zo weet je waar je op moet letten en hoe je een blessure kan herkennen 

De enkel
Als eerst is er de enkel. Dit gewricht is heel gevoelig voor blessures. Veel draai bewegingen hebben invloed op je enkel en hij slaat makkelijk dubbel. Een verstuikte enkel is de meest voorkomende blessure bij tennissers. Vaak ontstaat een verstuikte enkel doordat je teveel op de buitenkant van je voet land en hij dubbel klapt.

Achillespees
Hoewel deze blessure niet heel vaak voorkomt, is het één van de meest pijnlijke blessures. Deze blessure komt vaak bij oudere mensen voor. Naarmate je ouder wordt gaat de kwaliteit van de Achillespees achteruit. Zo ontstaat tendinopathie.

De knie
Je draait, je springt en je zet je af. Dit doet allemaal een beroep op je knie. De knie is één van de meest complexe gewrichten van het lichaam. Er zitten namelijk kruisbanden die er voor moeten zorgen dat je bovenbeen en je kuitbeen goed op elkaar blijven zitten. Hiernaast is er de meniscus die ervoor moet zorgen dat de klappen van het springen worden opgevangen. Deze kunnen allemaal scheuren of beschadigd raken door een verkeerde beweging. Zorg er daarom voor dat je niet alleen het juiste tennisracket hebt, maar dat je ook de juiste k swiss tennisschoenen hebt.

https://www.kctennis.nl/

ADD bij volwassenen sneeuwt onder

ADD bij volwassenen

ADD is een stoornis waarbij mensen anders functioneren. Over het algemeen is het niet direct te herkennen bij mensen. Maar als je ze langer kent zal je een aantal kenmerken snel opvallen. ADD wordt tegenwoordig veel sneller geconstateerd dan vroeger. Dit komt omdat mensen steeds meer te weten komen van ADD. ADD staat voor Attention Deficit Disorder. ADD komt veel voor onder de jongeren, vroeger werd dit nog weleens weggewuifd als lastig gedrag. Maar tegenwoordig snappen mensen steeds sneller dat er iets mis is. Er kan wel wat tegen gedaan worden namelijk als je weet dat je dit hebt. ADD komt ook voor bij volwassenen, alleen wordt ADD bij volwassene niet snel geconstateerd. Bij klachten denken mensen al snel dat dit aan het werk ligt, of aan stress. Er wordt minder goed verdergekeken waardoor heel veel volwassenen hiermee rondlopen.

Therapie voor ADD bij volwassenen

Ook voor volwassenen met ADD zijn er therapieën om beter om te gaan met de stoornis. Mensen met ADD zijn dromerig maar hebben een hoofd vol gedachten. Ze zijn overgevoelig voor uitwendige prikkels en trekken zich regelmatig terug om opgedane ervaringen te verwerken. Wanneer mensen met ADD in een groep zijn voelen ze zich vaak niet op hun plek omdat er te veel prikkels binnenkomen. Ze zijn vaak onzeker en hebben zich soms vanaf hun kinderjaren al anders gevoeld. De diagnose ADD onder volwassene wordt vaker vastgesteld bij mannen dan bij vrouwen. Terwijl ook veel vrouwen ADD hebben. Dit komt omdat vrouwen vele trucjes hebben ontwikkeld om het te verbergen. Mannen zijn daar anders in. Wanneer je ADD hebt en je wil er zo goed mogelijk mee omgaan zijn er therapieën. Hierbij ga je leren hoe je kan omgaan met je ADD. Alle symptomen worden genoemd en degene die je hebt wordt mee gewerkt. Als je bijvoorbeeld niet kan plannen dan wordt er gekeken naar hoe jij daarmee geholpen kan worden zodat je dit leert en vervolgens zelf kan doen. Dit is erg handig en nodig voor mensen met ADD. Je kan hierdoor vaak beter functioneren in een groep wanneer je therapie hebt gehad. Het is dus zeker een aanrader om naar therapie te gaan kijken wanneer je denkt ADD te hebben.

https://www.add-coaching.nl/2017/08/add-volwassenen/
Cn-flex

Waar kan ik mediwiet olie aanschaffen of inkopen?

Ben je op zoek naar CBD olie, dan is het belangrijk om te weten welke olie je precies zoekt, en waarvoor je het nodig hebt. Het doet mij zeer deugt dat je medicinale wietolie overal kunt kopen. Echter weet je zo op het blote oog niet of de olie veel of weinig CBD bevat. Als je CBD gaat afnemen dan wil je wel het beste van het beste lijkt me.

Toepassingen CBD olie

De voordelen/toepassingen staan in onderstaand overzicht.

 • Stopen met Roken
 • Kankerbestrijdend
 • verminderd aantal en hevigheid Epilepsie aanvallen
 • verminderd last Astma
 • Tegen Braken
 • Ontstekingsremmend
 • verminderd Migraine

Cannabisoil helpt ook tegen allerlei geesteziekten:

 • verminderd uittingen Autisme, ADD en ADHD
 • verminderd ernst angststoornissen (anxiolyticum)
 • verminderd Depressie (antidepressivum)
 • antipsychotisch
 • Schizofrenie
 • Neuro beschermend
 • verbeterd neurodegeneratieve ziekten (Alzheimer, MS, Parkinson etc.)
 • Helpt bij Slaapproblemen
 • PTSS
 • Balanceert de Holistische mens

Ga voor kwaliteit als je wietolie gaat kopen

Ben je op zoek naar de juiste wietolie die je mogelijk kan ondersteunen bij jouw klachten? Cannabisolie.com doet er heel veel aan om jou zo goed mogelijk te voorzien van de beste informatie die allemaal gerelateerd is aan medicinale wietolie, cannabisolie, wietolie en mediwiet? We hopen je graag terug te zien in onze webshop www.cannabisolie.com

 

http://www.cannabisolie.com
Cn-flex

Een faalangsttraining helpt u in de toekomst

Faalangsttraining volgen? Heb jij ook last van faalangst en wil je hier training in krijgen? Dan ben je bij onze kliniek aan het juiste adres! Omgaan met faalangst kan erg lastig zijn en prestaties die je normaalgesproken zou halen, kun je nu niet meer doen. Of het nou gaat om het presteren op school, tijdens je sport, voor je vrienden of andere zaken, faalangst kan altijd en overal optreden. Een faalangsttraining kan ervoor zorgen dat jij je minder druk maakt om eventuele prestaties die je in de toekomst moet leveren, zodat jij je meer kan richten op de prestatie zelf in plaats van op het feit dat je het waarschijnlijk niet gaat halen. Jouw gedachten zeggen tegen jou dat je het niet gaat halen, maar dit is nergens op gebaseerd. Je gaat je gedachten geloven die zeggen dat je het niet kunt, waardoor je op voorhand de prestatie al niet meer kan leveren. Denk jij dat je een faalangsttraining nodig hebt of wil je meer weten over deze training? Kijk eens op de bovenstaande website en laat je verrassen door het bijzondere resultaat dat gebonden is aan deze faalangsttraining. Je kunt eerst een vrijblijvende afspraak maken om te kijken of deze training iets voor jou is of niet.

Faalangsttraining voor leerlingen

Heb jij last van faalangst op school en wil je hier graag training in krijgen? Dan bent je bij onze praktijk aan het juiste adres. Op school wordt er constant gevraagd om prestaties te leveren en als je last hebt van faalangst kan dit een lastige situatie zijn. Jou vaardigheden laten je niet in de steek, maar het zijn je gedachten die tegen jou zeggen dat je het niet kunt. Deze gedachten ga je op een gegeven moment geloven, zo erg zelfs dat er faalangst van komt. Door deel te nemen aan een speciale faalangsttraining voor leerlingen gaan we kijken hoe we deze lastige situatie kunnen voorkomen en hoe je beter op kan gaan met dit soort problemen. Je zult merken dat zodra je hebt meegedaan aan een faalangsttraining je ook bij andere dagelijkse bezigheden minder last zult hebben van faalangst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het halen van je rijbewijs, het beoefenen van je sport of het geven van presentaties.

Wil jij meer weten over een faalangsttraining of twijfel jij of je je op wilt geven voor deze training? Neem dan eens contact met ons op, zodat we je kunnen helpen en kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

http://www.actinmove.nl/faalangsttraining/
Cn-flex

Ooglidcorrectie, dé nieuwe trend!

Een lange tijd is het een taboe geweest: een ooglidcorrectie. Plastische chirurgie wordt nog steeds door veel mensen gezien als iets negatiefs. Toch wordt het steeds meer geaccepteerd. Met het hedendaagse schoonheidsbeeld is dit ook wel te verwachten en niets vreemds. Veel vrouwen rond de dertig beginnen langzaam met ooglidcorrecties. Hoe eerder, hoe beter. Op deze manier blijft het namelijk zo natuurlijk mogelijk.

Is een ooglidcorrectie duur?

Omdat tot voor kort plastische chirurgie alleen voor de elite was, weten weinig mensen wat van de kosten af. Ook zijn er veel vragen over hoe het precies werkt. De prijzen voor plastische chirurgie verschillen natuurlijk en het ligt er helemaal aan wát je precies wilt laten doen. Bij www.ooglift.nl willen ze je maar al te graag helpen. Zij zijn namelijk dé specialist in ooglidcorrecties. Zij richten zich alleen op oogliftcorrecties wat zorgt dat ze zeker specialist genoemd mogen worden. Terugkomend op de vraag: is een ooglidcorrectie duur? Ja, het is prijzig. Toch is het zeker de moeite waard omdat het een investering is. Een ooglidcorrectie bij ooglift.nl is net onder de 900 euro voor beide ogen! Het totaalbedrag is dus onder de 1000 euro, dit is absoluut goedkoop.

Jubileum met korting

Omdat ooglift.nl 5 jaar bestaat hebben ze nu een speciale deal. Alle oogliften die worden ingepland en betaald voor het eind van het jaar krijgen 20% korting. Dit is een zeer grote korting, maar er is ook wat te vieren. Vorig jaar zijn ze verkozen tot de beste specialist op dit gebied en dit jaar worden ze 5 jaar. Ook heeft de eigenaar dit jaar een dochtertje gekregen en om die reden heeft ze deze maand een hele speciale deal. De moeder-dochter-deal. Moeder en dochter kunnen samen binnen komen en dit laten doen. De korting bij deze deal is enorm. Je betaalt namelijk maar één behandeling. Dit is alleen geldig deze maand én je moet echt kunnen bewijzen dat je moeder en dochter bent. De bedoeling is dat je je inschrijft deze maand, de behandeling hoeft nog niet deze maand plaats te vinden. Wacht dus niet langer, grijp nu je kans!

Cn-flex

Lust opwekkende middelen kopen

Een stimulerend middel kopen zonder schaamte

Jullie seksleven, dat is het belangrijkste aspect in de relatie tussen jou en je partner. Het is datgene waar de buitenwereld weinig tot niets mee te maken heeft; de intimiteit tussen jou en je partner. Het is dan ook om die reden dat je regelmatig denkt over de aankoop van een stimulerend middel, maar het toch liever nog even uitstelt. Stel je toch eens voor dat je in de drogisterij of seksshop staat en opeens een bekende tegenkomt, of – nog erger – je schoonmoeder. Je speelt dus wel met de gedachte aan lustopwekkers, maar de aankoop ervan gaat toch vaak niet door.

Lustopwekkers op je nachtkastje

Veel zaken die jullie seksleven nieuwe energie moeten inblazen bewaar je maar liever uit het zicht in een la van je nachtkastje. Dergelijke dingen open en bloot etaleren is nou eenmaal vragen om moeilijkheden wanneer er eens iemand anders op jullie slaapkamer komt. Toch bestaat er een lustopwekker, vrouw vriendelijk, die prima in het openbaar kan worden bewaard zodat jullie er altijd naar kunnen grijpen wanneer jullie zin hebben in een gezellige tijd tussen de lakens.

Kan een lustopwekker vrouw vriendelijk zijn

Bij lustopwekkers (stimulerend middel) denk je vaak aan seksspeeltjes, maar de meest oude lustopwekker die nu nog steeds zijn werking bewijst ligt waarschijnlijk gewoon in jullie voorraadkast. De kans is zelfs groot dat je vrouw een stiekeme voorraad heeft; chocola. Chocola is een lustopwekker, vrouw vriendelijk, die werkzame stoffen bevat waardoor je vrouw zich gelijk gelukkiger voelt. Het gevoel wat dan ontstaat is vergelijkbaar met liefde op het eerste gezicht. Helaas zitten er ook minder werkzame stoffen in zoals suiker en vetten. Choco Stimula XL is in feite niets anders dan heel geconcentreerde cacao waardoor de lust van je vrouw direct wordt opgewekt. Het smelt in haar mond, smaakt heerlijk, en doet direct zijn werking. Chocolaatjes op je nachtkastje; wie had dat ooit verwacht.

http://chocostimulaxl.nl/