Op kraambezoek? Laat een fruitmand bezorgen!

Heeft u er ooit aan gedacht om een fruitmand te laten bezorgen bij een geboorte? Dit is namelijk een gezonde manier van een kraamcadeau. Bovendien een uitstekend idee wanneer u weinig tijd heeft en toch degene wilt feliciteren. Topfruit.nl maakt voor u een mooie fruitbox of fruitmand met vers fruit, een sapje en een leuke roze of blauwe knuffelbeer. Wilt u de fruitmand nog persoonlijker maken? Voeg er dan een kaartje bij met een persoonlijke tekst. Kiest u voor een grote of een kleine box of mand? Het gaat om het gebaar.

Fruit en snoep samen in een fruitmand

Twijfelt u of u aan een jarige een fruitmand cadeau doet? Omdat het normaliter meer op snoep en lekkernijen draait? Dan kunt u online een fruitmand bestellen bij Topfruit.nl. Bij Topfruit.nl kunt u een fruitmand met snoep bestellen of laten bezorgen. Zo kan de jarige genieten van heerlijk vers fruit en af en toe een lekker snoepje. Kies voor een fruitbox of fruitmand. Wilt u de jarige feliciteren met een kaartje? Ook kunt u een persoonlijk kaartje toevoegen aan de fruitmand. Blijft u liever op de gezonde tour? Een fruitmand met noten is ook een uitstekende keuze. Bij het verse fruit worden zakjes met gezonde noten toegevoegd.

Laat een biologische fruitmand bezorgen

Gaat uw voorkeur uit naar fruit dat vrij is van conserveringsmiddelen, bestrijdingsmiddelen en toegevoegde kleur-, smaak- en geurstoffen? Bekijk dan de fruitmanden van Topfruit.nl eens. Topfruit.nl heeft biologische fruitmanden met uiteraard vers fruit en een heerlijk biologisch sapje. Kies voor de basis mand, een grote fruitmand of de luxe fruitmand. Bij Topfruit.nl vindt u een groot assortiment aan fruitmanden. Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid, maar heeft u geen tijd om naar de winkel te gaan? Laat de biologische fruitmand bezorgen door Topfruit.nl. Uiteraard is de fruitmand ook geschikt voor eigen consumptie. Het is belangrijk om twee stuks fruit van ongeveer 100 gram per dag te eten. In een fruitmand zitten veel soorten fruit waardoor u heerlijk kunt afwisselen.