Categoriearchief: Financieel

Cn-flex

Een vordering verkopen particulier geeft veel rust

Als je te maken hebt met een persoon die het bedrag dat openstaat voor de door jou geleverde diensten of producten alsmaar niet betaald, dan kan je ervoor kiezen om een grote vordering verkopen particulier in te kopen. Je laat de taak hierbij over aan een incassobureau die achter het geld aan gaat dat jij nog tegoed hebt van een particulier. Vaak is de eerste stap, wanneer er niet aan een verplichting van betaling wordt voldaan, dat je een herinnering van de betaling verstuurd. Dat gebeurt vaak 3 tot 4 keer en daarna kom je over tot actie. Je kunt er ook voor kiezen om er dan een bedrag bovenop te doen en de persoon eerder al te waarschuwen dat het bedrag wordt verhoogd. Vaak wordt een klant daar al door afgeschrikt en zal deze je alsnog betalen. 

Wanbetalers

Niet altijd geeft een klant toe en betaalt helemaal niet. Maar zo makkelijk kan je er natuurlijk niet vanaf komen. Zelf heb je niet de tijd om achter alle niet betalende klanten aan te gaan en daarom kan je ervoor kiezen om dit over te laten aan een bureau waar je de vordering verkopen particulier kunt aanschaffen. Dit zorgt ervoor dat het bureau een vrijbrief krijgt om zelf naar de klant toe te gaan om te zorgen dat de klant betaald. Hiermee leg je het risico van wanbetaling bij het bureau. Je betaalt alleen een klein percentage aan commissie, maar hiermee ben je er wel van verzekerd dat het bedrag weer van jou is. 

Successen

Het kan zijn dat je de bedragen juist weer hard nodig hebt voor de vordering van je bedrijf en de vordering verkopen particulier kan je dan helpen bij het behalen van jouw doelen en het bereiken van diverse successen. Door middel van de hulp van dit bureau loop je geen risico meer dat het bedrag niet wordt overgemaakt en dat jij uiteindelijk met de gebakken peren komt te zitten door klanten die maar niet betalen. Het samenwerken met een bureau die dit voor je regelt, kan je een stuk meer rust geven en maakt het werk ook leuker.

 

Cn-flex

No cure no pay incasso als klanten hun rekening niet willen betalen

Dankzij de no cure no pay incasso van incassoadvocaten.nl heeft u grote kans dat u eerder uw onbetaalde facturen overdraagt aan een professional. Als uw bedrijf met een facturatiesysteem werkt, bent u misschien bekend met te late betalingen en misschien zelfs met helemaal geen betaling van uw factuur. Er zijn vele redenen waarom klanten hun facturen niet op tijd (of helemaal niet) betalen, van verloren facturen tot onverwachte extra kosten die klanten zich niet kunnen veroorloven. Veel kleine ondernemers worstelen met de vraag hoe ze het beste achter achterstallige betalingen aan kunnen gaan zonder onbeleefd te zijn. Echter, ongeacht de omstandigheden, een onbetaalde factuur doet uw bedrijf schade. U moet direct handelen als u uw cashflow gezond wilt houden. Wees eerlijk en open naar uw klanten.

No cure no pay dé uitkomst

Voor veel (kleine) ondernemers is deze manier van werken een echte uitkomst. Als ondernemer wilt u uw klant niet tot uw vijand maken. Maar u moet ook voor uw eigen brood op tafel zorgen. Doordat Incasso Advocaten geen betaling van uw vraagt voor hun geleverde diensten als zij niks kunnen incasseren, zult u eerder de stap zetten om hen in de arm te nemen. Het liefst wilt u natuurlijk niet dat het zover moet komen. Het kan altijd uw relatie met uw klant schade toebrengen. Ongeacht het feit dat deze professionals er alles aan zullen doen om dit te voorkomen. Als geen ander weten zij hoe precair zo’n situatie is, voor alle partijen. Toch kunt u ook zelf iets doen. Niet bij een niet betalende klant, maar wel bij elke nieuwe klant voor wie u aan de slag gaat.

Bespreek alle kosten en betalingsvoorwaarden voordat u aan een project begint

Door alles meteen op tafel te leggen, stelt u niet alleen de betalingsverwachtingen van uw klant vast, maar ook het vertrouwen dat nodig is voor een sterke, positieve klantrelatie. Voordat u aan de slag gaat met een nieuw project, zorg er dan voor dat uw klant volledig op de hoogte is van de te verwachten kosten en beantwoord eventuele vragen voor aanvang van de opdracht. Dit helpt het vertrouwen van de klant te versterken en de toewijding om het volledige bedrag te betalen. Mocht er iets wijzigen in de gemaakte afspraken, laat uw klant dit dan direct weten. Daarmee voorkomt u nare verrassingen voor uw klant.

Zoekt u een incassobureau voor uw bedrijf? Neem contact op met Incasso Advocaten als u meer wilt weten over no cure no pay incasso: info@incassoadvocaten.nl of pak de telefoon: 0318 – 514 813.

Cn-flex

Gerechtsdeurwaarder Veenendaal

Misschien woont u in Veenendaal en heeft u een gerechtsdeurwaarder nodig. Misschien heeft u een probleem en weet u niet eens dat u een gerechtsdeurwaarder nodig heeft. Een gerechtsdeurwaarder is een openbare ambtenaar die ambtelijke werkzaamheden uitvoert. Een gerechtsdeurwaarder heeft onder andere als ambtelijk werk het oproepen van individuen om te verschijnen voor de rechter en het uitvoeren van vonnissen die door de rechter zijn uitgesproken. Ook voert een gerechtsdeurwaarder uitgevaardigde dwangbevelen uit door speciaal aangewezen instanties. In zo’n vonnis of dwangbevel staat wat iemand verplicht is te betalen en waarom hij of zij deze veroordeling heeft gekregen. Zonder een gerechtsdeurwaarder die de nodige druk levert om deze persoon zich aan het dwangbevel te laten houden zou deze persoon het gewoon kunnen laten. Kortom, u heeft een gerechtsdeurwaarder nodig als iemand zich niet aan een afspraak heeft gehouden en u dus geld schuldig is. Woont u in Veenendaal of omgeving, dan kunnen wij, Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, u van dienst zijn.

Inmiddels 6 jaar lang gerechtsdeurwaarder te Veenendaal

Laten wij ons eerst introduceren met wat historie over onze dienst als gerechtsdeurwaarder in Veenendaal. Zes jaar geleden in 2011 begon onze oprichter, Oscar Groeneveld, met drie man zijn incassobureau op de Kerkewijk in Veenendaal. Destijds was hij zelf als gerechtsdeurwaarder niet gevestigd in Veenendaal, maar in Harderwijk. Sinds 22 februari vorig jaar in 2016 is Oscar Groeneveld ook als gerechtsdeurwaarder in Veenendaal gevestigd. Inmiddels zijn de incassovestiging en de gerechtsdeurwaardersvestiging samen onder een dak in het nieuwe kantoor op Vendelier 2D in Veenendaal. Ons bedrijf heeft in die tussentijd ook niet stil gestaan, in totaal heeft Groeneveld Gerechtsdeurwaarders zeven medewerkers waarvan drie medewerkers beëdigde deurwaarders zijn in het kantoor in Veenendaal. We zijn trots u te kunnen mededelen dat we in de loop der jaren een grote variatie aan klanten naar tevredenheid hebben kunnen helpen met hun incassowerk en ambtelijke werkzaamheden.

Kom langs bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders

Als de eerste helft van het incassotraject u geen resultaten heeft opgeleverd kunt u een beëdigde gerechtsdeurwaarder van ons kantoor in Veenendaal inschakelen. Dan onderneemt onze gerechtsdeurwaarder verdere stappen. Laat u ons u van dienst zijn?

Cn-flex

Bij Ditzo stel je zelf je rechtsbijstandverzekering samen

De beste rechtsbijstandverzekering die aansluit op jouw specifieke situatie sluit je snel en gemakkelijk online af! Je kunt zelf aangeven welke zaken voor jou belangrijk zijn. Als je een eigen huis hebt, is het verstandig je op dat gebied te verzekeren. Je kiest dan voor de module Consument & Wonen. Bij Ditzo geldt standaard geen eigen risico. Kies je ervoor een advocaat in de hand te nemen tijdens een proces waarbij dat niet waarbij dat niet nodig is, geldt wel een eigen risico. Heb je behoefte aan advies op maat voordat je jouw nieuwe rechtsbijstandverzekering afsluit? Neem contact op met onze klantenservice. Onze experts zitten klaar! Denk je dat je een conflict krijgt waarvoor je juridische hulp nodig hebt? En gaat dit over iets wat binnen deze verzekering valt? Dan kun je hierover één keer telefonisch advies aan DAS vragen.

 

Kies voor een rechtsbijstandverzekering Werk en Inkomen

Zoek jij een rechtsbijstandverzekering Werk en Inkomen? Dan is Ditzo een vertrouwde keuze. Onze module Inkomen dekt je in gevallen van onenigheid op het gebied van sociale zekerheid en pensioen. Kies je vervolgens aanvullend voor Werk, dan kun je op ons rekenen tijdens conflicten waar je als ambtenaar of in vaste dienst mee te maken kunt krijgen. Wanneer je de rechtsbijstandverzekering bij Ditzo regelt, biedt dat een aantal praktische voordelen: je kunt de verzekering 24/7 online afsluiten, wij hanteren geen wachtperiode en onze zeer scherpe prijzen zijn natuurlijk ook belangrijk. Daarnaast zet je overbodige dekkingen gemakkelijk uit. Wist je dat de Consumentenbond onze vernieuwde rechtsbijstandverzekering met een dikke voldoende aanprijst? We zijn trots op onze 7,5!

https://www.ditzo.nl
Cn-flex

Tips om geld te lenen

Geld lenen kan zo makkelijk gaan dat je er niet meer bij zou nadenken. Een bank binnen stappen, even met een bankbediende alles in orde maken en buiten stappen met een lening. Of zelfs via het internet kan je tegenwoordig een lening in orde brengen. Als je weet wat je doet kan je het op die manier doen, maar anders hebben we enkele tips voor je.

 

De eerste tip is dat je het aanbod moet vergelijken. Banken hebben allemaal dezelfde diensten, maar ze rekenen andere kosten aan. Bekijk dit goed bank per bank en wees alleen maar tevreden als je de laagste kosten hebt bij een lening. Dan betaal je ook minder af en bespaar je geld. Dat geld kan je zelf voor andere zaken gebruiken of op je spaarboek laten. Over de volledige duurtijd van je lening kan je toch heel wat euro’s besparen. Geld is bij elke bank hetzelfde, maar de kosten verschillen en daar moet je dus een oogje in het zeil houden.

 

De volgende tip die we je kunnen meegeven is dat je niet overhaast te werk moet gaan. Een lening voor bijvoorbeeld een auto of een woning zijn altijd serieuze bedragen. Je wil niet zonder twee keer na te denken een lening ondertekenen en vast zitten aan een bedrag en voorwaarden waar je je eigenlijk niet goed bij voelt. Als je in een bankkantoor zit en ze pushen je iets te ondertekenen, vraag steeds of je bedenktijd kan krijgen. Neem alles mee naar huis en denk er daar nog enkele dagen over na. Met een frisse geest kan je dan de beslissing nemen. Iemand die je snel wil doen tekenen heeft vaak iets te verbergen en daar zal je met de tijd wel achter komen wat het precies is. Geld lenen mag je niet overhaasten, het hoeft geen wedstrijd te worden.

 

 

http://www.kredietje.be/
Cn-flex

Nog niet zeker van je zaak? Probeer een demo account voor je CFD handel

Handelen op de beurs is een leuke en spannende onderneming. Dit geld ook voor de snellere handelsvariant van handelen in CFD’s. Dit gebeurt online bij brokers die CFD’s aanbieden op daarvoor bestemde platforms. Handelen in aandelen en in CFD’s brengen echter ook financiële risico’s met zich mee. Zo snel je geld kunt vergaren, kun je het ook weer kwijtraken. Zelfs als je veel kennis hebt over de markt. Voordat je begint met CFD handel, is het dan ook aan te raden om je er goed in te verdiepen. Wanneer je bang bent dat je te gehaast aan de slag gaat en snel veel geld verliest, kun je eerst ‘proef’ spelen met een demo account. Wanneer je met een CFD demo account speelt, heb je de beschikking over alle opties die je ook hebt wanneer je voor echt geld speelt, alleen speel je met een demo account voor fictief geld, zodat je niet daadwerkelijk geld kunt verliezen. Wanneer je jezelf rijp acht voor ‘het echte werk’, kun je alsnog een echt geld account openen.

Meerdere manieren om risico’s te beperken
Een demo account openen is verstandig, maar er zijn meer manieren waarop je de risico’s kunt beperken. Je kunt bijvoorbeeld eerst op zoek gaan naar een online broker waar je niet een minimum bedrag hoeft te betalen. Dit is tevens ideaal wanneer je niet te veel risico wilt nemen en wel de spanning van het echte handelen wilt ervaren. Je hebt immers niet het gevoel dat je voor niets speelt (wat je bij een demo account wel hebt), maar je hoeft ook niet veel te investeren. Tijdens het handelen met een echt geld account kun je een grens instellen tot waar je wilt gaan. Wanneer je de grens bereikt wordt je lopende contract direct beëindigd, zodat je verlies beperkt blijft. Naast het oefenen met een demo account zijn dit goede manieren om het risico te beperken.

Leerzame Handleidingen bij je demo account
Om beslagen ten ijs te komen, kun je bij veel online platformen tevens handleidingen vinden die je helpen om inzicht te krijgen in de markt en in je mogelijkheden. Deze handleidingen zijn ideaal wanneer je op een CFD demo account speelt, omdat je zo op een speelse wijze leert over alle ins en outs van de financiële markt.

http://ido-nl.blogspot.nl/

Geld lenen in simpele taal uigelegd.

Voor het afsluiten van een kleine lening doe je er verstandig aan onderzoek te verichten. Echter worden in de financiële branche vaak vak termen gebruikt. Daarom een handige geheugensteun voor iedereen; een lijst met alle basis begrippen van het lenen.

Kredietverstrekker:

De kredietverstrekker is de partij die het geld bedrag ter beschikking stelt voor de kredietnemer. (vaak een bank of verzekeringsmaatschappij)

Kredietnemer:

De kredietnemer is de partij die het geld bedrag nodig heeft en hiervoor bereid is rente te betalen. (de consument)

Rente:

De rente zijn de verdiensten voor de kredietverstrekker, het rente percentage staat in de overeenkomst tussen kredietverstrekker en de kredietnemer.

Lening:

Bij een lening stelt de kredietverstrekker het afgesproken bedrag ter beschikking aan de kredietnemer. Het afgesproken bedrag wordt verhoogd door rente en terug betaald volgens de voorwaarden van de overeenkomst.

Aflossing:

De aflossing het maandbedrag (inclusief rente) wat de kredietnemer dient te betalen aan de kredietverstrekker.

Looptijd:

De looptijd is de tijd waarin de kredietnemer de lening + rente zal afbetaald hebben, wanneer het maandbedrag elke maand betaald wordt. (meestal aangegeven in aantal maanden)

Ga op onderzoek naar de goedkoopste kleine lening

http://www.minileningaanvragen.com/op-welke-websites-kan-je-een-kleine-lening-aanvragen/
Cn-flex

Voordelig eten op tafel met een maaltijdbox

Ze zijn er al een paar jaar maar het laatste jaar neemt deze box vol met vaak verse producten enorm in populariteit toe. De reden? Onze al langer bestaande snelle maatschappij en economie. Zo’n maaltijdbox speelt goed in op de vraag van de hard werkende consument die tegenwoordig nog maar weinig tijd heeft om boodschappen te doen en na te denken over de maaltijd voor de avond.

Maaltijdbox Aanbieders

Met de komst van de maaltijdbox is dit een stuk makkelijker: de recepten worden voor jou bedacht, de boodschappen worden in de juiste hoeveelheden in een box voor je verzameld en op adres naar keuze bezorgd. Daarnaast zijn de gerechten die in de maaltijdbox zitten allemaal binnen 30 minuten op tafel te zetten, de recepten zijn eenvoudig te bereiden, er zitten duidelijke instructies bij en vaak staan ook nog de allergenen en voedings-informatie vermeld. Nu deze maaltijdbox zo enorm in populariteit toeneemt, komen er ook steeds meer aanbieders op de markt. Naast de paar hele grote aanbieders van maaltijdboxen zoals HelloFresh, Marley Spoon, Mathijs Maaltijdbox en sinds kort De Allerhande Box van Albert Heijn, zijn er ook heel veel kleinere aanbieders die zonder groot budget en dus een grote marketing-machine toch goede kwaliteit leveren. Deze vind je in het maaltijdbox overzicht

Ook wordt er op deze vraag in deze groeiende markt goed ingespeeld. Zo is er het initiatief van Maaltijdbox Vergelijken, een website waarop je de huidige populaire maaltijdboxen kunt vergelijken met elkaar. Zo kun je van elke maaltijdbox-aanbieder snel de nodige informatie over het achter liggende bedrijf en de gedachte erachter lezen, je kan de belangrijkste kenmerken eenvoudig inzien en zodoende kun je dus voor jezelf heel eenvoudig een keuze maken welke maaltijdbox het beste bij jou past.

Het is net als bij de vele verzekeraars en de vergelijkwebsites belangrijk dat door de vele aanbieders het aanbod overzichtelijk blijft. Daarom is maaltijdbox Vergelijken een erg mooi concept waar je als consument de aankomende tijd erg veel aan kunt hebben met de stijgende groei in maaltijdboxen. Naast de informatie die ze je bieden over de verschillende maaltijdboxen kun je je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief en ontvang je regelmatig de nieuwste aanbiedingen, kortingscodes en kun je een gratis maaltijdbox winnen. Wil jij direct een maaltijdbox bestellen? Bezoek dan de website van een van de aanbieders.

Maaltijdboxen Vergelijken

Omdat de vraag naar maaltijdboxen en daarbij de hoeveelheid aanbieders toeneemt, wordt het voor de consument ook steeds onoverzichtelijker om de verschillende maaltijdboxen met elkaar te kunnen vergelijken. Hoewel de maaltijdboxen op elkaar lijken en het concept over het algemeen toch wel het zelfde is, zit er tussen de aanbieders wel verschil, zoals de bezorgregio. Niet elke maaltijdbox-aanbieder bezorgt namelijk overal en de bezorgtijden zijn bovendien nogal verschillend. De ene maaltijdbox-aanbieder is daarnaast heel flexibel is en biedt meerdere bezorgdagen aan, terwijl de ander enkel één dag of datum suggereert om te bezorgen. Verder bezorgt de een de box gekoeld, terwijl de ander dit niet doet.

https://www.maaltijdbox.net
Cn-flex

Hoe kan ik extra geld verdienen

Hoe kan ik extra geld verdienen

 

Hoe kan ik extra geld verdienen is tegenwoordig een vaak gehoorde vraag. Daar er steeds meer mensen minder geld te besteden hebben, zijn er steeds meer die graag een extra inkomen willen genereren. Echter is het vinden van werk waar je leuk extra geld mee kunt verdienen niet zo makkelijk.

 

Geld verdienen met internet

 

Extra geld verdienen met het gebruik van internet is erg in. Daar je via internet op verschillende manieren geld kunt verdienen, waar en wanneer jij dat wilt, is het erg goed te combineren met een vaste baan. Het mooie is dat je vaak geen opleiding of kennis van computers nodig bent om geld te verdienen met internet. Je kunt al geld verdienen door simpel vragenlijsten in te vullen. Je zult met dit werk geen grote bedragen verdienen, maar het is wel mogelijk om vijftig tot honderd euro per maand extra te verdienen.

 

Geld verdienen met e-mails klikken is ook een mogelijkheid, echter zul je hier maar enkele euro’s per maand verdienen. Vaak kun je dit werk er voor de lol bij doen om aan het einde van het jaar toch een leuk bedrag te hebben voor een dagje weg, echter is het qua geld tegenover tijd een erg slechte thuisbaan. Wat wel helpt is om je bij meerdere bedrijven in te schrijven, maar het blijven maar een paar centen per gelezen e-mail.

 

Geld verdienen met filmpjes

 

Met het maken van filmpjes kun je ook geld mee verdienen. Door ze op internet te zetten op websites zoals Youtube, kun je geld verdienen aan de kijkers. Door er advertenties bij te zetten van google adsense, verdien jij geld per klik of view. De inkomsten die je kunt genereren met het maken en online zetten van filmpjes variëren sterk. Met een paar filmpjes zul je maar enkele euros verdienen, maar er zijn ook mensen die er erg veel mee verdienen.

http://www.geldmax.nl
Cn-flex

Geld besparen op televisiekijken, internetten en bellen

Bellen, tv en internetten zijn één van de grotere kostenposten in een gezin en daarop kun je veel geld besparen.

Wanneer je bellen, tv en internetten bij verschillende aanbieders hebt, betaal je waarschijnlijk een stuk meer dan nodig is. Ik heb het laatst uitgezocht en de losse abonnementen bij KPN en Ziggo kosten 63 euro per maand. Zou ik het combineren bij KPN dan betaal ik 58 euro en bespaar ik 5 euro per maand. Maar kies ik voor Ziggo dan ben ik maar 44,95 kwijt. Een besparen van 216 euro op jaarbasis.

Zeker als je al klant bent is het heel eenvoudig om het hele pakket bij één aanbieder onder te brengen. Neem gewoon even telefonisch contact op en je hebt het zo geregeld. Zorg wel dat je nummerbehoud goed is geregeld.

Heb je al een alles in 1 pakket? Ook dan bestaat de kans dat het goedkoper kan. Pakketten worden namelijk ieder jaar sneller en goedkoper. Als je al langer dan een jaar bij internetprovider zit, kom je in aanmerking voor verlenging en de lagere prijs. Je moet dan wel zelf actie ondernemen, want de lagere prijs krijg je niet zomaar. Ik heb het telefonisch geregeld en bespaar nu 162,50 per jaar met één telefoontje.

Wat is belangrijk bij de keuze van een pakket voor televisiekijken, internetten en bellen? Ten eerste de snelheid van het internet. Deze is standaard vaak zo snel dat een gewone consument het verschil niet merkt met een duurder abonnement met een hogere snelheid. Je kunt het abonnement later altijd nog upgraden als het niet bevalt. Alleen als je via internet veel films kijkt en games speelt kan een hogere internetsnelheid de moeite waard zijn.

Als je heel veel belt kan het de moeite waard zijn om te kiezen voor onbeperkt bellen naar vast en mobiel in Nederland.

http://www.geldreview.nl/