Categoriearchief: Financieel

Cn-flex

Verzekeringen in Bergen op Zoom: wanneer en op welke manier kunt u een huisdierverzekering afsluiten

Wist u dat u een speciale verzekering voor uw huisdieren kunt afsluiten? Dit zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld tegen ongevallen of ziektekosten van uw huisdier verzekerd bent. Op termijn zal dit u veel geld besparen, aangezien specialistische dierenzorg erg duur kan zijn. Heeft u een lieve pluizenbol thuis zitten en zou u uw hond of kat willen laten verzekeren? Dan leest u op deze pagina meer over wat een huisdierenverzekering inhoudt, wanneer u deze verzekering het beste kunt afsluiten en bij welk assurantiekantoor u al uw verzekeringen in de regio Bergen op Zoom het beste kunt afsluiten.

Wat houdt een huisdierverzekering in en wanneer kunt u deze het beste afsluiten?

Vaak wordt u aangeraden om voor huisdieren groter en duurder dan een vogel, vis of hamster een huisdierenverzekering af te sluiten. Denk hierbij aan een verzekeringen voor huisdieren zoals een hond, kat of paard. Wanneer u verzekeringen in de regio Bergen op Zoom zoekt, kunt u bij veel verschillende verzekeraars terecht. Een huisdierverzekering vergoedt vaak bij ongevallen, tot 50% van de ziektekosten en soms zelfs tot 100% van de ziektekosten van uw huisdier. Wanneer u een goede huisdierverzekering kiest, is uw huisdier ook op vakantie verzekerd en kunt u bijvoorbeeld kosten declareren op het moment dat uw huisdier vermist is.

Bent u op zoek naar een assurantiekantoor voor verzekeringen in de regio Bergen op Zoom die bij u past?

Wilt u weten welk type huisdierverzekering u het beste kunt afsluiten? Dan helpt Baas Assurantiën uit Halsteren u graag om de beste verzekeraar en premie voor u te vinden. Baas Assurantiën heeft al ruim 40 jaar ervaring met het bieden van professioneel en persoonlijk verzekeringsadvies. U kunt bij hen voor alle verzekeringen in de regio Bergen op Zoom terecht. Verder hebben zij warme banden met vrijwel alle verzekeraars in Nederland, dus vinden zij altijd een verzekering die naadloos op uw situatie aansluit.

https://baasassurantien.nl/
Cn-flex

Zorgvuldig met vastgoed

Alles wat je aandacht geeft, dat groeit. Alles dat je geen aandacht geeft, dat takelt af. Het is dus aan jou de keuze waar je aandacht aan geeft, en waar niet aan. Als je een ding goed wil houden, of het nu materieel of immaterieel is, je zal het moeten onderhouden. Want zonder onderhoud vervalt of verdwijnt het. Het is dus super belangrijk dat je onderhoudt wat je in je bezit hebt. En dat geldt voor relaties, maar natuurlijk ook voor huizen en spullen. Dit artikel gaat over een van deze twee onderdelen, namelijk over het onderhouden van vastgoed. Als je vastgoed in bezit hebt, dan wil je daar natuurlijk zorgvuldig mee om gaan. En hoe je dat doet, dat vertel ik je in dit artikel! Wij van Laan35 zijn namelijk gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, dus bij ons ben jij op het juiste adres.

 

Wanneer je wil weten hoe je het beste je vastgoed kan onderhouden, is het van belang om allereerst te bedenken wat er überhaupt onderhouden moet worden. En dan wil je ook weten op welke termijn die onderdelen onderhouden moeten worden. En als je dat dan eenmaal weet, dan kan je een eerste inschatting gaan maken van de kosten. Dat kan nog wel eens een probleem zijn, wat als het nou heel veel gaat kosten? Onze eerste oplossing is het maken van een meerjarenbegroting. Maar wat kan je nou met zo’n begroting? Heel veel! Ten eerste is het handig omdat je zo een overzicht hebt en de kosten van het onderhoud een beetje kan spreiden. Op die manier ben je niet ineens in een keer van al je geld af, maar spreidt je het juist. Zo’n plan maken, dat kan best wel eens ingewikkeld zijn. Gelukkig weten wij van Laan35 precies hoe we dat het beste aan kunnen pakken. De tweede tip is om gewoon subsidie aan te vragen, want zo bespaar je ook een hoop geld.

https://laan35.nl/
Cn-flex

Een hypotheek afsluiten in Amsterdam die precies bij uw wensen aansluit

Gaat u een woning, kantoorruimte of bedrijfspand kopen in Amsterdam en heeft u advies nodig om de beste hypotheek af te sluiten? Schakel dan zeker eens de hulp in van Pesschier & Lormans. Hier staan namelijk uw wensen bovenaan de prioriteitenlijst en worden de wetgeving en bankvoorwaarden steeds in achtgenomen. De twee eigenaressen hebben hun professionele bedrijf in 1999 opgesteld, waardoor u – onder andere – zeker weet dat u optimaal wordt geadviseerd en geïnformeerd. Zij zijn erkende hypotheekadviseurs en hypothecaire planners. Samen zoeken zij voor u naar een hypotheek in Amsterdam die precies bij uw situatie en wensen aansluit – zo goedkoop mogelijk. Dit doen ze niet alleen op basis van uw huidige situatie, maar ook met het oog op uw toekomst.

Hypothecaire planners gaan verder dan adviseren

Hypothecaire planning houdt in dat inkomensplanning en vermogensopbouw als basis wordt gebruikt bij het uiteindelijke advies in uw hypotheek in Amsterdam. Er wordt een uitgebreide analyse van uw financiële huishouden gemaakt waarbij er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke situatie en toekomstwensen. Hiermee wordt uw klantprofiel in kaart gebracht. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent tijdens de samenwerking met de dames van Pesschier & Lormans. Zij zeggen ook: ‘Bij ons gaat u een langetermijnrelatie aan’. U wordt namelijk begeleid voor, tijdens en na uw verhuizing. Het belangrijkste is dat u met een gerust gevoel uw hypotheek afsluit voor uw nieuwe woning of ander pand in Amsterdam.

Win het beste advies in bij dit bedrijf

Neem contact op met Pesschier & Lormans, zodat u het beste advies inwint, maar ook zodat u zo soepel en spoedig mogelijk een hypotheek afsluit in Amsterdam. Zij nemen u namelijk zoveel mogelijk uit handen. Het afsluiten van uw hypotheek kan ook bij dit bedrijf, waarna zij zorgdragen voor de gehele financiële administratie en afhandeling. U bereikt hen door te bellen of mailen.

Schakel een deskundige boekhouder in de buurt van Hilversum in

Een boekhouder van Kuperus en Partners uit Bussum is de ideale keuze voor uw onderneming in de buurt van Hilversum. Door administratieve, financiële of fiscale handelingen uit te besteden, heeft u meer tijd en ruimte om te focussen op het ondernemen. U heeft meer tijd en bent er altijd zeker van dat alles keurig geregeld is. Bovendien zijn de boekhouders van dit bedrijf betrokken en flexibel, waardoor ze weten wat er precies nodig is voor uw bedrijf. Deze persoonlijke aandacht is onderscheidend ten opzichte van andere administratiekantoren. De grote klantenkring van Kuperus en Partners zal dit ook voor u beamen!

Als ondernemer wilt u ondernemen en niet met randzaken bezig zijn

Maar waarom kiezen veel ondernemers in de omgeving van Hilversum ervoor om een boekhouder in te schakelen, terwijl zij de administratie ook zelf zouden kunnen doen? De belangrijkste reden: ieder heeft zijn of haar eigen vak. Hoewel administratie een onderdeel is van het ondernemen, heeft niet iedereen er kaas van gegeten. Daarnaast is het ook niet de interesse van iedere ondernemer. Bent u een ondernemer in de omgeving van Hilversum en wilt u de administratie, financiën of belastingen graag uitbesteden aan een professionele boekhouder? Dan moet u de beschikbare dienstverlening bij Kuperus en Partners een keer bekijken! Wellicht zit hier de service tussen waar u naar op zoek bent. Dan kunt u zich bezighouden met ondernemen, in plaats van met de randzaken!

Ontdek de diensten en services tijdens een persoonlijk gesprek

Een boekhouder van Kuperus en Partners uit Bussum, vlak bij Hilversum, levert altijd maatwerk. Daarom is het belangrijk om eerst tijdens een persoonlijk gesprek te kijken wat er nodig is om de juiste ondersteuning aan uw onderneming te bieden. Op de website vindt u de contactgegevens om een afspraak in te plannen. Hier vindt u ook aanvullende informatie over de beschikbare diensten.

 

https://kuperusenpartners.nl/

Start nu met het minen van DuinoCoin crypto

Begin vandaag nog met het minen van de DuinoCoin.

Ook de Bitcoin is als een klein project begonnen. Net als nu de DuinoCoin. Met het verschil dat de Duinocoin zelf heel eenvoudig gemined kan worden met weinig investering. Je kan de duinocoin al minen met je computer en zelfs met je mobiele telefoon maar als je wat proffessioneler te werk wil gaan kan je overgaan op het zelf maken of kopen van een duinocoin miner.

Het project duinocoin is nog maar een paar jaar oud en als je nu instapt heb je kans dat je zelf gemaakte duco´s (de munteenheid van duinocoin) snel in waarde vermeerderen. Het is dus zeker de kans waard te investeren in een echte duinocoin miner. Deze is al te koop voor enkele tientjes en in tegenstelling tot de andere miners die al vele malen duurder zijn verbruikt de duinocoin miner ook weinig stroom. Ook maakt hij geen geluid en is zelf eenvoudig aan te sluiten.

Als je besluit tot het aankopen  van een miner dan kan je zelf een wallet aanmaken op de website van duinocoin. Samen met de ssid en gebruikersnaam van je wallet kan de miner geprogrammeerd worden en hoef je zelf alleen maar de stroom er op te zetten. Dus er is geen specifieke kennis nodig van linux of andere programmeer talen. Hiermee is het minen van crypto binnen ieders bereik gekomen. Het is namelijk erg leuk om te zien dat je iedere dag enkele duco´s er bij gemined hebt. Met een stroom verbruik van enkele euro´s per jaar (rond de 5 euro per jaar bij 4 miners) heb je al snel winst.

Het is erg leuk als hobby maar ook zeker om meer te willen weten over de crypto munten en hoe die gemined worden. Dus perfect voor de kinderen of als kado.

Ben je geinteresseerd in de duinocoin kijk dan eens op hun website of bij warmteshop.eu waar je de miners meteen kan bestellen.

https://warmteshop.eu/product/duinocoin-miner/

Schakel een financieel adviseur van dit belastingadvieskantoor uit Den Haag in

Vraagt u zich af waar u een goede financieel adviseur vindt in de omgeving van Den Haag? Het antwoord is: bij belastingadvieskantoor Punt & Van de Weerdt uit Den Haag! Zij hebben belastingadviseurs in huis die beschikken over uitstekende kennis van de hedendaagse fiscale wetgeving en ook werkzaam zijn in Den Haag en omgeving. Het maakt bij hen niet uit om welk onderwerp het gaat; zij weten immers met ieder probleem raad. Of u nu als particulier, ondernemer of topsporter graag fiscaal advies ontvangt: zij helpen u verder.

Een belastingadviseur met up-to-date kennis

De adviseurs van dit belastingadvieskantoor zetten graag hun kennis in om u te helpen met een fiscaal vraagstuk. Hierbij is het natuurlijk van groot belang dat hun kennis altijd up-to-date is. Dat weten zij ook maar al te goed. Daarom zorgen zij dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fiscaal recht. Dit doen zij door zich regelmatig bij te scholen met behulp van studiebijeenkomsten, interne en externe overleggen en cursussen. Alleen dan zijn ze in staat om hun klanten een optimale dienstverlening te bieden. Omdat hun financieel adviseurs thuis zijn in diverse fiscale heffingswetten, kunnen zij iedereen van een optimaal belastingadvies voorzien. Ze houden van klare taal en helder advies: dan weet u als cliënt waar u aan toe bent.

Zij helpen u te laten scoren

Het doel van een financieel adviseur uit Den Haag? U laten scoren, met behulp van hun dienstverlening! Bent u een startende ondernemer, particulier of topsporter die wel wat advies kan gebruiken omtrent belastingvoordelen en andere belastingzaken? Schakel dan de belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in. Ook voor al uw werkzaamheden op het gebied van administratie en jaarrekeningen kunt u rekenen op hun professionele dienstverlening. Zij bieden namelijk een full-service pakket aan waarmee ze u op verschillende vlakken uitstekend van dienst kunnen zijn.

https://www.defiscalisten.nl/

Koop Egypte met ideaal – uw bedrijf online maken

Als je op zoek bent naar een manier om in de toekomst geld te verdienen, is één ding zeker: je moet leren hoe je ethereum met ideaal kunt kopen. Dit is de meest populaire manier om vandaag in de toekomst van online investeren te komen. Dit wordt een geweldige rit voor degenen die betrokken raken en de winsten die ze kunnen realiseren, zullen groot zijn. Het wordt een allesomvattende manier om te investeren en geld te verdienen in de wereld van online investeringen en e-commerce. Alles wat u hoeft te doen is aanmelden voor een account bij het bedrijf en dan kunt u meteen beginnen met investeren.

  

Wat is een I Enterprise-applicatie of ik deal? Het is een op internet gebaseerd platform waarmee bedrijven applicaties onderweg kunnen maken. Dit is een perfect platform voor iedereen die iets unieks wil maken en wereldwijd beschikbaar is. U hoeft niet te bevinden in de wereld waar uw product of service beschikbaar is. Het maakt niet uit of u E Hennp-producten wilt verkopen of geld verdienen via andere slimme manieren, dit is de manier om eroverheen te gaan.

 

Waarom zou je gebruiken, ik handel om geld te verdienen? Dit is een heel eenvoudige reden. Met het platform kunt u wereldwijd betalingen accepteren. Met andere woorden, iedereen die een e-postwissel verzendt, kan de betalingstransactie leven.

Dit geeft je veel meer flexibiliteit en kansen.

 

Zodra je leert hoe je etherisch met ideaal kunt kopen, kun je enorme winsten maken. Dit komt omdat e-commerce de afgelopen vijf jaar op een enorm tarief is gegroeid. Meer mensen beginnen hun eigen e-commerce websites om te concurreren met grotere bedrijven die al op het web bestaan. Het kost echter nog steeds veel geld om een bedrijf op te starten en te onderhouden. Met behulp van I-deal worden alle kosten die zijn gekoppeld aan het opzetten van een e-commerce-website uitgeroeid.

 

Als u de juiste website hebt, kunt u snel binnen een zeer korte periode veel klanten opbouwen.

U kunt ook een breed scala aan goederen te koop aanbieden. Dit betekent dat u in staat zult zijn om veel verkopen uit verschillende landen te verdienen. Als u een verkopersaccount hebt, kunt u beginnen met het accepteren van betalingen uit elk land. Dit is hetzelfde als het hebben van een retail-outlet in het Midden-Oosten, kunt u gemakkelijk dingen verkopen aan klanten uit de VAE en Egypte.

 

Je kunt Egypte kopen met ideaal met behulp van de populairste betaalmethoden zoals PayPal, Moneybookers en Neteller. E-commerce is in het afgelopen decennium echt gegroeid. Veel mensen beginnen nu hun eigen e-commerce-websites om te concurreren met grotere bedrijven die al jaren zijn vastgesteld. Met het juiste verkopersaccount kunt u meteen beginnen met verkopen op internet en veel winst in te dienen. Als je dit soort bankrekening niet hebt, zijn er andere manieren om met e-commerce te beginnen.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl

Cn-flex

Een vordering verkopen particulier geeft veel rust

Als je te maken hebt met een persoon die het bedrag dat openstaat voor de door jou geleverde diensten of producten alsmaar niet betaald, dan kan je ervoor kiezen om een grote vordering verkopen particulier in te kopen. Je laat de taak hierbij over aan een incassobureau die achter het geld aan gaat dat jij nog tegoed hebt van een particulier. Vaak is de eerste stap, wanneer er niet aan een verplichting van betaling wordt voldaan, dat je een herinnering van de betaling verstuurd. Dat gebeurt vaak 3 tot 4 keer en daarna kom je over tot actie. Je kunt er ook voor kiezen om er dan een bedrag bovenop te doen en de persoon eerder al te waarschuwen dat het bedrag wordt verhoogd. Vaak wordt een klant daar al door afgeschrikt en zal deze je alsnog betalen. 

Wanbetalers

Niet altijd geeft een klant toe en betaalt helemaal niet. Maar zo makkelijk kan je er natuurlijk niet vanaf komen. Zelf heb je niet de tijd om achter alle niet betalende klanten aan te gaan en daarom kan je ervoor kiezen om dit over te laten aan een bureau waar je de vordering verkopen particulier kunt aanschaffen. Dit zorgt ervoor dat het bureau een vrijbrief krijgt om zelf naar de klant toe te gaan om te zorgen dat de klant betaald. Hiermee leg je het risico van wanbetaling bij het bureau. Je betaalt alleen een klein percentage aan commissie, maar hiermee ben je er wel van verzekerd dat het bedrag weer van jou is. 

Successen

Het kan zijn dat je de bedragen juist weer hard nodig hebt voor de vordering van je bedrijf en de vordering verkopen particulier kan je dan helpen bij het behalen van jouw doelen en het bereiken van diverse successen. Door middel van de hulp van dit bureau loop je geen risico meer dat het bedrag niet wordt overgemaakt en dat jij uiteindelijk met de gebakken peren komt te zitten door klanten die maar niet betalen. Het samenwerken met een bureau die dit voor je regelt, kan je een stuk meer rust geven en maakt het werk ook leuker.

 

Cn-flex

No cure no pay incasso als klanten hun rekening niet willen betalen

Dankzij de no cure no pay incasso van incassoadvocaten.nl heeft u grote kans dat u eerder uw onbetaalde facturen overdraagt aan een professional. Als uw bedrijf met een facturatiesysteem werkt, bent u misschien bekend met te late betalingen en misschien zelfs met helemaal geen betaling van uw factuur. Er zijn vele redenen waarom klanten hun facturen niet op tijd (of helemaal niet) betalen, van verloren facturen tot onverwachte extra kosten die klanten zich niet kunnen veroorloven. Veel kleine ondernemers worstelen met de vraag hoe ze het beste achter achterstallige betalingen aan kunnen gaan zonder onbeleefd te zijn. Echter, ongeacht de omstandigheden, een onbetaalde factuur doet uw bedrijf schade. U moet direct handelen als u uw cashflow gezond wilt houden. Wees eerlijk en open naar uw klanten.

No cure no pay dé uitkomst

Voor veel (kleine) ondernemers is deze manier van werken een echte uitkomst. Als ondernemer wilt u uw klant niet tot uw vijand maken. Maar u moet ook voor uw eigen brood op tafel zorgen. Doordat Incasso Advocaten geen betaling van uw vraagt voor hun geleverde diensten als zij niks kunnen incasseren, zult u eerder de stap zetten om hen in de arm te nemen. Het liefst wilt u natuurlijk niet dat het zover moet komen. Het kan altijd uw relatie met uw klant schade toebrengen. Ongeacht het feit dat deze professionals er alles aan zullen doen om dit te voorkomen. Als geen ander weten zij hoe precair zo’n situatie is, voor alle partijen. Toch kunt u ook zelf iets doen. Niet bij een niet betalende klant, maar wel bij elke nieuwe klant voor wie u aan de slag gaat.

Bespreek alle kosten en betalingsvoorwaarden voordat u aan een project begint

Door alles meteen op tafel te leggen, stelt u niet alleen de betalingsverwachtingen van uw klant vast, maar ook het vertrouwen dat nodig is voor een sterke, positieve klantrelatie. Voordat u aan de slag gaat met een nieuw project, zorg er dan voor dat uw klant volledig op de hoogte is van de te verwachten kosten en beantwoord eventuele vragen voor aanvang van de opdracht. Dit helpt het vertrouwen van de klant te versterken en de toewijding om het volledige bedrag te betalen. Mocht er iets wijzigen in de gemaakte afspraken, laat uw klant dit dan direct weten. Daarmee voorkomt u nare verrassingen voor uw klant.

Zoekt u een incassobureau voor uw bedrijf? Neem contact op met Incasso Advocaten als u meer wilt weten over no cure no pay incasso: info@incassoadvocaten.nl of pak de telefoon: 0318 – 514 813.

Cn-flex

Gerechtsdeurwaarder Veenendaal

Misschien woont u in Veenendaal en heeft u een gerechtsdeurwaarder nodig. Misschien heeft u een probleem en weet u niet eens dat u een gerechtsdeurwaarder nodig heeft. Een gerechtsdeurwaarder is een openbare ambtenaar die ambtelijke werkzaamheden uitvoert. Een gerechtsdeurwaarder heeft onder andere als ambtelijk werk het oproepen van individuen om te verschijnen voor de rechter en het uitvoeren van vonnissen die door de rechter zijn uitgesproken. Ook voert een gerechtsdeurwaarder uitgevaardigde dwangbevelen uit door speciaal aangewezen instanties. In zo’n vonnis of dwangbevel staat wat iemand verplicht is te betalen en waarom hij of zij deze veroordeling heeft gekregen. Zonder een gerechtsdeurwaarder die de nodige druk levert om deze persoon zich aan het dwangbevel te laten houden zou deze persoon het gewoon kunnen laten. Kortom, u heeft een gerechtsdeurwaarder nodig als iemand zich niet aan een afspraak heeft gehouden en u dus geld schuldig is. Woont u in Veenendaal of omgeving, dan kunnen wij, Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, u van dienst zijn.

Inmiddels 6 jaar lang gerechtsdeurwaarder te Veenendaal

Laten wij ons eerst introduceren met wat historie over onze dienst als gerechtsdeurwaarder in Veenendaal. Zes jaar geleden in 2011 begon onze oprichter, Oscar Groeneveld, met drie man zijn incassobureau op de Kerkewijk in Veenendaal. Destijds was hij zelf als gerechtsdeurwaarder niet gevestigd in Veenendaal, maar in Harderwijk. Sinds 22 februari vorig jaar in 2016 is Oscar Groeneveld ook als gerechtsdeurwaarder in Veenendaal gevestigd. Inmiddels zijn de incassovestiging en de gerechtsdeurwaardersvestiging samen onder een dak in het nieuwe kantoor op Vendelier 2D in Veenendaal. Ons bedrijf heeft in die tussentijd ook niet stil gestaan, in totaal heeft Groeneveld Gerechtsdeurwaarders zeven medewerkers waarvan drie medewerkers beëdigde deurwaarders zijn in het kantoor in Veenendaal. We zijn trots u te kunnen mededelen dat we in de loop der jaren een grote variatie aan klanten naar tevredenheid hebben kunnen helpen met hun incassowerk en ambtelijke werkzaamheden.

Kom langs bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders

Als de eerste helft van het incassotraject u geen resultaten heeft opgeleverd kunt u een beëdigde gerechtsdeurwaarder van ons kantoor in Veenendaal inschakelen. Dan onderneemt onze gerechtsdeurwaarder verdere stappen. Laat u ons u van dienst zijn?