Kom alles te weten over koffie en professionele koffiemachines voor uw bedrijf

Vandaag de dag zijn er ontelbaar soorten espresso machines te koop, in verschillende prijsklassen. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Maar welke is nu het meest geschikt? Lees snel verder voor meer informatie.

Hoe kiest u een koffiemachine?

Er zijn dus erg veel soorten apparaten te koop. Maar welke past nu het beste bij uw bedrijf? Goede koffie bevordert de creativiteit van uw werknemers, maar hoe bepaal je of een koffiemachine de perfect match is? Dit is een lastige keus. Hieronder zetten we verschillende soorten machines op een rij. Ons advies is: bekijk alle apparaten goed en kom zo tot een goede conclusie welke het beste bij uw organisatie past.

* Faema

* Rex Royal

* Animo

* Etna

* Jura


Deze koffiemachines zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven door de grote capaciteit en veelzijdigheid voor het echte barista-gevoel, maar dan gewoon op het werk. 

Koffiebonen zijn belangrijk

Koffiebonen zorgen voor de intense smaak van koffie. Er zijn verschillende soorten bonen. De meest gedronken koffie in Nederland is gemaakt van Arabica en Robusta bonen. Arabica is een grotere boon en heeft een andere kleur. Tevens bevatten Arabicabonen minder cafeïne dan Robusta bonen. Maar het grootste verschil is toch wel de smaak. En smaak is heel persoonlijk. Meng daarom de bonen naar eigen smaak voor het perfecte kopje koffie.

Thuis kopen we kwaliteitskoffie. Wanneer er op het werk slechte kwaliteit koffie wordt aangeboden, is dat meteen te merken. Koffie is een visitekaartje voor uw bedrijf. U schenkt namelijk niet alleen koffie aan uw medewerkers, maar ook aan uw klanten. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/