Eendenborst is lekker in de pan, maar vooral op de barbecue

Bestel eendenborst bij Beef & Steak. Eendenborst is een erg lekker stukje vlees, heeft u het al eens gegeten? Dan weet u allang dat eendenborst waanzinnig lekker is op de barbecue dankzij de stevige structuur van het vlees. Of bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef & Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt! Oeps, nu heeft u alsnog de hele tekst gelezen. Nou ja, nu u toch al zover bent, wist u dat Beef & Steak ook malse ossenhaaspuntjes en heerlijk lamsvlees aanbiedt in de online slagerij?

Eendenborst die kwakend vers bij u thuis wordt afgeleverd!

Heeft u al eens vlees bestelt via het internet? Veel mensen vragen zich af hoe het zit met de kwaliteit van het vlees, omdat ze het niet van tevoren kunnen zien. Terechte zorgen ook, want het betekent dat u kiest voor kwaliteit. Bestel uw eendenborst, ossenhaaspuntjes of een mooi stuk lamsvlees via de website van Beef & Steak. Uw bestelling wordt met grote zorg en supervers voor u ingepakt. Daarna wordt uw bestelling verzonden met de speciale afdeling van het PostNL Foodnetwerk. Die halen het vlees ’s morgens op bij Beef & Steak en dezelfde avond heeft u het al in huis. Het vlees wordt ook nog eens getransporteerd in speciale isolatiedozen die van een koeling zijn voorzien. Ervaar het zelf en bestel nu!

Ossenhaaspuntjes die smelten op uw tong bij de online slager

Heeft u al eens ossenhaaspuntjes gegeten? Dit is in ons land een echte delicatesse waar veel mensen dol op zijn. Het vlees komt van een zeer mals gedeelte van het rund en bevat nauwelijks pezen of vetweefsel. Ideaal dus om te gebruiken in een goede wokschotel! En om uw speciale maaltijd niet alleen een culinair succes te laten worden, maar ook nog eens makkelijk aan topkwaliteit vlees te komen, bestelt u uw ossenhaaspuntjes bij Beef & Steak! Bestellen doet u hier gewoon online en u heeft zelfs de keuze uit verschillende soorten rundvlees. Smaken de ossenhaaspuntjes naar meer? U kunt ook eenvoudig eendenborst of lamsvlees bestellen bij Beef & Steak.