Een handige thermobox met allerlei accessoires

Als u in de horeca werkt, maakt u misschien al wel gebruik van een thermobox. Dit product is namelijk erg handig voor in de horeca, maar ook voor in de industrie sector. Lagro Waalwijk is een leverancier in deze thermoboxen. Naast thermoboxen zijn er ook diverse toebehoren leverbaar. Denk aan een trolley voor het vervoer van de boxen, warmhoudplaten, een GN houder voor een thermobox en een koel opzet-unit. Hiermee zijn producten gemakkelijk warm én koud te houden. Het handhaven van de juiste temperatuur van keuken tot tafel is geen kunst. Het bewaren van de juiste temperatuur over een langere afstand wel. Door te werken met de juiste producten kan dit probleem echter moeiteloos worden opgelost.

Een thermobox kent vele toepassingen

In bepaalde sectoren is het belangrijk dat producten op de juiste temperatuur worden gehouden, of dit nu warm of koud is. Dit geldt bijvoorbeeld voor de farmaceutische industrie en de zorgsector. Ook in de horeca is een thermobox onmisbaar. Zo gebruikt u deze handige thermobox foor in een professionele keuken. Een thermobox leent zich ook uitstekend voor particulier gebruik. Handig voor onderweg of op vakantie. Niet alleen boxen kunnen maaltijden op de juiste temperatuur houden, ook een afruimwagen voor de horeca kan zo worden uitgevoerd dat het temperatuurswisseling van voedsel tegen gaat. De producten hebben een isolerende werking waardoor de oorspronkelijke temperatuur van maaltijden behouden blijft. Thermoboxen zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Naast de horeca worden ze bijvoorbeeld ook veel toegepast in de zorg.

Een thermobox aanschaffen bij de specialist en langsgaan bij een showroom

Wilt u voor uw bedrijf een thermobox aanschaffen? Dat kan best ingewikkeld zijn omdat er zo veel verschillende thermoboxen zijn. Het is belangrijk dat u er op let dat het type box dat u bestelt, perfect past bij uw toepassing. Hoewel er een groot online aanbod is op het gebied van thermoboxen en bijvoorbeeld een afruimwagen voor de horeca, is het vanaf het scherm vrij lastig te bepalen of deze producten aan uw voorwaarden voldoen. Zeker wanneer u producten op maat wilt laten maken is het slim om een specialist in te schakelen en langs te komen in de showroom. Hier staan alle producten uitgestald en kan er op basis van advies op maat een weloverwogen keuze worden gemaakt.