Categoriearchief: Entertainment

Cn-flex

Volg een cocktail workshop in Amsterdam

 

Op zoek naar een cocktail workshop in Amsterdam? Dan zit je goed bij ons. Wij geven een  verzorgde cocktail workshop in Amsterdam en op andere locaties door Nederland. Dit is leuk voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten of voor speciale uitjes met een groep vrienden of familie. Tijdens deze workshop hoef je je nergens zorgen over te maken, wij regelen alles. Van de lekkerste ingrediënten, drank tot het glaswerk! Jij hebt nergens omkijken naar, bovendien wordt bij deze cocktail workshop Amsterdam alles klaargezet en opgeruimd in de staat waarin we het aantroffen ls we op een andere locatie komen

Locaties cocktail workshop

Een cocktail workshop in Amsterdam kan op iedere locatie gegeven worden. Wij toveren een kantoorkantine of vergaderruimte binnen no-time om tot een cocktailbar. Zoals eerder gezegd nemen wij alles mee; vers fruit, de bar, glaswerk, alcohol, frisdrank. Echt alles wordt geregeld. Zo kun je overal een cocktail workshop volgen. Voor de voorbereiding hebben wij van tevoren ongeveer een uur nodig om alles klaar te zetten en na de workshop nog een uur nodig om alles weer op te ruimen.

Wat leer je dan?

Tijdens de cocktail workshop leer je om allemaal cocktails te maken. De cocktail workshop Amsterdam wordt afgetrapt door een van onze shakers. Hij of zij gaat op een tafel staan, heet iedereen welkom en na een korte introductie en geschiedenis over de cocktails gaan we meteen van start met het maken van de cocktails. Door de ruimte staan drie verschillende bars waar drie verschillende cocktails worden geschonken. Je leert niet alleen hoe je een recept volgt, je leert ook hoe je de materialen goed gebruikt en wat de juiste hoeveelheden zijn. Uiteraard worden de cocktails na het bereiden opgedronken door de makers. Je moet wel weten wat je gemaakt hebt natuurlijk. Kijk voor meer informatie en boeken van een cocktail workshop Amsterdam op onze website.



Cn-flex

Wat te doen in Istanbul

Als je opzoek bent naar een stad voor een leuke stedentrip dan is Istanbul een goede keuze. Istanbul is Arabisch, maar ook Europeaans en dat maakt het een unieke stad. Je hebt in Istanbul ontzettend veel te doen. Er staan veel paleizen, moskeeën en unieke gebouwen die je kunt bezoeken. Istanbul lijkt net op een openluchtmuseum door alle bezienswaardigheden die je er hebt. Het is er wel erg heet dus je kunt beter in het najaar of voorjaar gaan als je deze stad bezoekt. In de zomer kan het er echt 40 graden worden en dan kun je beter niet en een stad lopen. Als je nou voor een stedentrip is Istanbul kiest dan zijn er een paar dingen die je zeker gedaan moet hebben. Zo kennen we allemaal wel de beroemde hammam uit Turkije. Dit is een beetje te vergelijken met een sauna in Nederland, maar dan beter. Tenminste dat is wat de meeste mensen vinden. Als je uit de hammam komt schijn je jezelf als herboren te voelen. De massages zijn er ook erg goed. Je denkt misschien waarom zou ik tijdens mijn stedentrip naar zo een soort sauna gaan, dat kun je in Nederland ook. Maar dit is echt niet waar, want een hammam in Istanbul is echt heel anders dan in Nederland. Geen een sauna in Nederland kan op tegen een hammam in Turkije, die zijn werkelijk echt fantastisch. Breng hier dus zeker een bezoek aan. Wat je ook zeker moet doen in Istanbul is een bezoek aan een moskee. Er staan in Istanbul alleen al 500 moskeeën dus er is er vast wel eentje waar je langs komt. De moskee in Istanbul zijn indrukwekkend om te zien vanwege de ontwerpen en de mooie details. Je moet wel rekening houden dat wanneer je een moskee bezoekt dat het wel een gebedsplaats is en dus heilig voor de gelovigen. Je moet dus altijd houden aan kledingvoorschriften en je mag geen schoenen aan. Verder kun je in Istanbul ook prima terecht voor een gezellig avondje relaxen in een waterpijp lounge. In Istanbul heb je uiteraard mooie waterpijp lounges met keuze uit veel shisha smaken en de beste materialen.

https://premium-hookahs.nl