CN Flex
Image default
Energie

Zonnepanelen van Tenten Solar

De keuze voor zonnepanelen is niet eenvoudig. Tenten Solar biedt u daarom een compleet pakket zonnepanelen. Met een complete set hoeft u nergens meer naar om te kijken. Wij hebben een ruim aanbod aan complete pakketten zonnepanelen. Onze complete pakketten zijn ideaal voor personen die eenvoudig en maximaal willen profiteren van de voordelen van zonnepanelen, tegen minimale aanschafkosten.

Het gebruik van zonnepanelen leveren veel voordelen op: onafhankelijkheid van stijgende stroomprijzen en daarmee een lagere energierekening, een bijdrage aan een beter milieu, een waardestijging van uw woning, diverse belastingvoordelen en nog veel meer.

Ruim aanbod complete pakketten zonnepalen

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan complete pakketten zonnepanelen in diverse samenstellingen. Alles wat u nodig heeft voor het opwekken van zonne-energie is in deze sets te vinden: van zonnepanelen, omvormer, montagesysteem tot de monitoring. U kunt kiezen uit verschillende aantallen zonnepanelen, namelijk: 8, 12, 15, 18 of meer zonnepanelen.Daarnaast kunt u nog kiezen uit verschillende merken zonnepanelen, zoals: JA SolarSimaxYingli Solar en Sunrise Solartech. U heeft de mogelijkheid om de omvormer te vervangen door de SolarEdge Optimizer omvormer, die van uw zonnepanelen slimme panelen maakt. Deze wekken maar liefst tot 25% meer energie op!

Installatie compleet pakket zonnepanelen

Met de aanschaf van een compleet pakket zonnepanelen heeft u de keuze: u kunt de zonnepanelen zelf installeren, of u kunt u totaal laten ontzorgen door ons installatiebedrijf. Ons gespecialiseerde installatieteam monteert het complete pakket zonnepanelen efficiënt op het dak, en het wordt compleet werkend afgeleverd. Hiermee geniet u direct van alle voordelen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om alleen de elektra door ons te laten verzorgen. Wilt u meer informatie over onze sets of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden van zonnepanelen en de mogelijkheden van uw dak in het bijzonder.

Tenten Solar: de specialist in zonnepanelen

Tenten Solar is de specialist in zonnepanelen.Wij zijn een groothandel, leverancier en installateur in één. Het hoofdkantoor bevindt zich in Lichtenvoorde, daarnaast hebben wij tevens vestigingen in Rosmalen en Breda. Met uitvoerende solarpartners door het gehele land, bieden wij een landelijke dekking op het gebied van zonnepanelen montage. Wij streven erna om zoveel mogelijk particulieren, MKB’ers, overheidsinstellingen en agrariërs gebruik te laten maken van zonne-energie. Bekijk de website voor onze referenties of kom eens een kijkje nemen in onze showroom.

http://www.tentensolar.nl

Gerelateerde artikelen

Een ideale accu milwaukee

Zonnepanelen snelle terugverdientijd

Isolatie spouwmuuur? Via Isolatie-spouwmuur.info!