Categoriearchief: Electronica en Computers

Cn-flex

Kies zelf je laptop

Veel mensen vinden het fijn om zelf in controle te zijn over wat er gebeurt in hun levens. We willen zelf kiezen wat we doen wat we laten. Daarom is het ook heel belangrijk dat wij wel die keuze zelf kunnen maken. Het moet wel mogelijk zijn om zelf te kiezen. Als die mogelijkheid er niet is, voel je je niet vrij en dat is heel vervelend. Wij willen niet gedwongen worden om iets te kiezen wat wij niet willen, we willen het zelf uitzoeken. Als het gaat om een huis, als het gaat om een laptop, als het gaat om het avondeten; we willen zelf kiezen. Wij van Laptopsamenstellen herkennen dat heel erg, dat je controle wil hebben over je eigen leven. Daarom hebben wij er voor gekozen om een winkel op te richten waarin jij de baas bent, jij mag alles kiezen. Wij verkopen laptops, maar eigenlijk is elke laptop van ons uniek. Waarom? Omdat de klant in controle is, bij ons kan je namelijk zelf laptop samenstellen. Om dat mogelijk te maken, bieden wij custom laptops aan die net een beetje specialer en bijzonderder zijn dan de standaard laptop. Bij ons kan je allereerst het formaat van de laptop uitkiezen. Wil je een 14, 15 of 17 inch laptop kopen? Vervolgens kies je alle componenten en software die je op de laptop wil hebben. Een specialiteit van ons zijn laptop met linux, dat is een gratis alternatief voor Microsoft Windows. Hierna kan je bij ons kiezen uit verschillende andere componenten, bijvoorbeeld videokaarten, processoren, het werkgeheugen, de opslag, bluetooth, WLAN-modules en accessoires. Zo weet jij zeker dat jij alles hebt wat je nodig hebt, niets meer en niets minder. Ben je al een beetje nieuwsgierig geworden? Neem dan gauw een kijkje op onze website! Voor vragen, suggesties of opmerkingen staan wij natuurlijk altijd open.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/
Cn-flex

Denk aan het milieu en aan uw portemonnee en koop een refurbished laptop

Heeft u een nieuwe laptop nodig, maar wilt u hier niet de hoofdprijs voor betalen? Dan koopt u het best een refurbished laptop bij Mr-at. Dit bedrijf levert refurbished laptops, telefoons en tablets van uitstekende kwaliteit met drie of twaalf maanden garantie. Zo weet u zeker dat u nog lang vooruit kunt met uw nieuwe laptop. Daarnaast heeft u enkel keuze uit A-merken, zodat u een refurbished laptop van uitstekende kwaliteit koopt. Wanneer u dus niet zozeer het beste van het beste wilt, is het kopen van een tweedehands laptop een uitstekend idee. Op die manier kunt u veel geld besparen en bent u bovendien goed bezig voor het milieu, want u geeft een gebruikte laptop een tweede kans.

Kies uit verschillende tweedehands apparaten van uitstekende kwaliteit

Mr-at kan veel meer refurbished apparatuur leveren dan een laptop alleen. Zo kunt u ook bij hen terecht voor refurbished telefoons en tablets. Ook deze apparaten zijn van uitstekende kwaliteit en worden gecontroleerd en refurbished door een expert, voordat ze aan u geleverd worden. Dit geldt voor alle apparaten die u bij Mr-at kunt bestellen. Daarnaast ontvangt u uw bestelling altijd snel, want de apparaten worden de volgende werkdag al bezorgd. Zo geniet u binnen de kortste keren van een nieuwe telefoon, tablet of laptop. Hiervan bent u gegarandeerd, want de refurbished apparaten zijn altijd direct uit voorraad leverbaar.

Kijk op uw gemak rond in de webshop

Zoekt u een HP laptop, een refurbished iPhone of juist een tweedehands tablet? Waar u ook naar op zoek bent; u vindt het in de webshop van Mr-at. Kijk rustig rond in het ruime assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek product? Dan kunt u deze eenvoudig vinden door gebruik te maken van de handige zoekfunctie. Heeft u een vraag over een bepaalde laptop, telefoon of tablet of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de vriendelijke klantenservice van Mr-at.

Cn-flex

Ipad reparatie Lichtenvoorde kan ook jou helpen om je ipad te repareren.

Laat Ipad reparatie Lichtenvoorde je helpen om te kunnen genieten van het gevoel van een reparatie van je ipad. Je hebt nooit meer een kapotte ipad want Ipad reparatie Lichtenvoorde staan altijd voor je klaar en kunnen je altijd ondersteunen bij het maken van je ipad zodat jij weer optimaal kunt genieten van een hele en goed werkende ipad. Ipad reparatie Lichtenvoorde biedt je de kans en ondersteuning om altijd je ipad te kunnen laten repareren. Dit geeft een fijn, veilig en vertrouwd gevoel. Iedereen laat wel eens zijn of haar tablet vallen, of telefoon of laptop, noem maar op. Is het je telefoon niet dan is het je tablet wel of je laptop. IPad reparatie Lichtenvoorde kan je helpen om je tablet te maken zodat alles weer werkt. Deze zaak in Lichtenvoorde is er altijd voor je en kan je altijd helpen om je ipad weer werkend te maken. Misschien wil je ipad niet meer opladen of is je ipad gevallen en is het scherm kapot, er zijn zoveel dingen die per ongeluk kunnen gebeuren en daarom is belangrijk dat je altijd een helpende hand achter de hand houdt die je kan helpen in deze tijden van nood.

Ipad reparatie Lichtenvoorde biedt je de kans op een werkende ipad.

Laat Ipad reparatie Lichtenvoorde je helpen door je ipad te repareren zodat jij weer kunt genieten van een werkende en goede tablet waar je al je werkzaamheden op kunt voortzetten. Of je hem nou privé gebruikt, alleen voor spelletjes of voor je werk. Je wilt toch dat een ipad altijd werkt naar behoren en daarom kan de Ipad reparateur in Lichtenvoorde je helpen en je bijstaan om te zorgen dat jouw ipad altijd blijft doen wat die moet doen.Wasmachine reparatie Utrecht geeft tips voor uw wasmachine

Wasmachine reparatie Utrecht geeft tips om uw wasmachine langer mee te laten gaan

Als u niet voorzichtig bent met het gebruik van uw wasmachine, moet u mogelijk regelmatig reparaties uitvoeren. Misschien moet u het zelfs vervangen door een nieuwer model als u geen voorzorgsmaatregelen neemt met uw wasgoed. Wasmachines nemen de “lading” van ons af als het gaat om het doen van was. Maar ze vereisen ook onderhoud en zorg voor een langere levensduur. Als u enkele eenvoudige tips volgt, moet uw wasmachine lang meegaan.

Overbelast uw wasmachine niet

Wanneer u uw wekelijkse was doet, is het eerste waar u aan moet denken nooit de wasmachine te overbelasten. Als je wasmand overloopt, is het best verleidelijk om alle kleding in één keer te laden, maar het helpt niet als je ze allemaal tegelijk laadt. Overbelasting van de wasmachine kan de levensduur verkorten door grotere slijtage van de mechanische onderdelen. U moet op de hoogte zijn van de aanbevelingen voor de belasting en deze bij elke cyclus volgen.

Toch een probleem met de trommel? Bel wasmachine reparatie Utrecht.

Gebruik kwaliteit afwasmiddel

Het is ook een goed idee om altijd een afwasmiddel van hoge kwaliteit te gebruiken en het verstandig te gebruiken bij elke wasbeurt. Heel vaak overladen mensen hun wasmachine met te veel afwasmiddel. De meeste wasmachines hebben een markering voor de hoeveelheid wasmiddel die voor elke lading wordt aanbevolen. Je moet ook weten hoeveel kleding je aan het wassen bent en welke cyclus je gebruikt. Geïnformeerd worden helpt uw ​​wasmachine langer mee te gaan.

Gebruik geen vloeibare wasverzachter

Wanneer u vloeibare wasverzachters gebruikt, blijft er een residu achter op uw kleding. Het lijkt misschien dat uw kleding zachter is, maar ze worden niet goed schoongemaakt als u vloeibare wasverzachter gebruikt. Je krijgt een coating die grime vasthoudt en stinkt. Dit soort laag voorkomt ook prestatiekenmerken in trainingskleding en een aantal moderne stoffen. Het is nooit een goed idee om vloeibare wasverzachter te gebruiken omdat het van invloed is op alle soorten materiaal. Uw handdoeken kunnen bijvoorbeeld krassend en stinkend aanvoelen vanwege ophopingen van wasverzachters.

Gebruik volledige wasmachinebelastingen

Soms kom je misschien in de verleiding om halverwege de week een paar kleren te wassen of als je op reis bent. Uitzonderingen zijn oké, maar over het algemeen kunt u de levensduur van uw wasmachine verlengen door volledige ladingen te wassen. Maak er geen gewoonte van om sokken apart te wassen of slechts een handvol kledingstukken. Wanneer u dit doet, gebruikt u veel water en verhoogt u uw energierekeningen, naast het verkorten van de levensduur van uw wasmachine.

Bij witgoed reparatie Utrecht bieden we onze klanten hoogwaardige diensten tegen een concurrerende prijs. Wij zijn een familiebedrijf en worden geëxploiteerd en zijn trots op de uitstekende klanttevredenheid. Neem voor reparatie van uw wasmachine contact op met witgoed reparatie Amsterdam via 0686360040.

https://witgoedreparatieserviceutrecht.nl

Witgoed reparatie Amsterdam en het veiligheidsrisico bij wasdrogers

Witgoed reparatie Amsterdam over het veiligheidsrisico bij wasdrogers

U denkt misschien niet vaak aan het pluksel dat zich in uw droger ophoopt, maar als dit niet wordt gecontroleerd, kan dit een aanzienlijk veiligheidsrisico vormen. Geloof het of niet, kledingdrogers liggen elk jaar aan de basis van meer dan 20.000 huisbranden, en de ophoping van pluisjes is een van de grootste redenen waarom deze apparaten brandgevaarlijk kunnen worden.

Lint bouwt zich op in uw droger, ongeacht het type droger dat u gebruikt. Er is de pluizenval, maar er is ook een ventilatie- en drogeropening om te overwegen. Hoe meer pluis zich in deze gebieden ophoopt, hoe meer luchtstroming wordt beperkt en de efficiëntie van het drogen zal worden verminderd. Misschien vindt u zelf wasdroger reparatie in Amsterdam nodig om het probleem te verhelpen. Pluis kan ook leiden tot een opeenhoping van luchtvochtigheid rond luchtgaten, waardoor schimmel en meeldauw in uw muren of isolatie groeien. Maar het grootste veiligheidsrisico van iedereen is dat pluizen brandbaar zijn, wat betekent dat het brand kan veroorzaken.

Het verwijderen van pluisjes is een eenvoudig proces – de eerste stap zou moeten zijn om de pluizen van de droger te verwijderen na elk gebruik en pluisjes uit de binnenkant te verwijderen. Als het scherm verstopt is, is er een kans dat het te wijten is aan onjuist gebruik van de droger.

Het kan ook helpen om te investeren in een pluispenseelborstel, een flexibele borstel met lange steel die u helpt enkele delen van het apparaat te bereiken waar u anders niet met de hand zou komen. Verwijder het pluisfilter en duw de borstel omlaag in de opening om pluizen te verwijderen die zijn opgebouwd in de val die niet met het filter uitkwam. U hoeft niet te hard op de borstel te duwen – u hoeft alleen de borstel rond de opening te manoeuvreren en zo veel mogelijk oppervlakken te raken, zodat u de grote stukken pluizen eruit krijgt. De kleinere stukjes zijn geen grote zorg. Wanneer u klaar bent, plaatst u het filter terug in de droger.

De ventilatieopeningen van uw droger reinigen

Terwijl de meeste mensen eraan denken om na elk gebruik hun droger pluisjes te verwijderen, vergeten mensen vaak hun drogeropeningen schoon te maken. Dit is een taak die minstens één keer per jaar moet worden gedaan.

Om dit te doen, koppelt u de droger los en zoekt u waar de uitlaatopening en de droger zijn aangesloten. Er zal een pijp of slang op zijn plaats worden gehouden door een klem of klem, die u gemakkelijk met het juiste gereedschap kunt losmaken (een tang of een schroevendraaier zou voldoende moeten zijn). Nadat je de pijp hebt verwijderd, reik je in de opening van de droger of gebruik je een ontluchtingsborstel en haal je zoveel plukjes als je kunt. U kunt dan een vochtige doek gebruiken om de verbinding af te vegen om eventuele pluizen te verwijderen.

Als uw droger nog steeds een witte of zilveren slang voor vinylkanalen heeft, moet u deze nu vervangen omdat deze brandbaar is en brand kan veroorzaken bij ontsteking.

Neem vandaag nog contact op met wasdroger reparatie Amsterdam voor meer informatie over het reinigen van de ventilatieopeningen en pluizen van de droger of om de reparatie van uw droger in te plannen.

https://witgoed-reparatie.net
Cn-flex

3d tekenen met een goede 3d pen

Het 3d tekenen is een ware rage geworden in Nederland en met de komende feestdagen zullen de 3d pennen weer massaal over de toonbank gaan. Waar we vooral de jeugd zien als de grootste afnemer van de 3d pen komen er ook steeds meer scholen en volwassenen die de 3d pen gaan gebruiken voor educatieve of hobbymatige toepassingen. De 3d pen zelf is enorm in ontwikkeling geweest sinds de 3doodler op de markt kwam als eerste 3d pen in de USA. In Nederland kun je nu al wel 20 verschillende merken vinden en niet elke pen is kwalitatief goed en er zitten zelfs modellen bij die eigenlijk niet meer verkocht kunnen worden. De 3d pen heeft zich enorm verbeterd en dus wordt het tekenen pas echt leuk als je ook een goede 3d pen hebt.

Wat maakt een 3d pen goed

Een 3d pen moet vooral tegen een verstopping kunnen voor PLA filament en of ABS filament. Niets is zo vervelend als wanneer je aan het tekenen bent met een 3d pen en je pen verstopt raakt. Je zult dan eerst de 3d pen moeten schoonmaken met een speciaal reinigingsfilament om er weer mee te kunnen tekenen. Dit laatste is voor veel gebruikers storend en zeker voor kinderen een reden om snel te stoppen met tekenen met een 3d pen. Koop dus altijd een 3d pen die niet kan verstoppen. Wanneer je verder kijkt naar de materiaalsoorten die gebruikt worden om te tekenen dan zijn dit ABS en PLA filament. Kies je gewenste materiaal en of kies een 3d pen die met beide filamenten kan werken.

Waar koop je een 3d pen

Wanneer je een 3d pen wilt gaan bestellen is het belangrijk om een goed vergelijk te hebben van de verschillende 3d pennen die momenteel op de markt te koop zijn. Bij 3dpenstunter.nl heb je altijd de beste 3d pennen geselecteerd op functionaliteit, kwaliteit, veiligheid en prijs. Bestel niet zomaar een 3d pen vanwege alleen de scherpe prijs maar beoordeel de 3d pen op zijn mogelijkheden.

Cn-flex

3d Pen kopen? Begin bij het begin!

Dat 3d tekenen leuk is, hebben inmiddels veel mensen ondervonden. Heb je het tekenen eenmaal onder de knie, dan maak je met gemak de mooiste dingen. Wij weten er alles van: hele kunstobjecten hebben wij al mogen bewonderen, geweldig! Maar ben je nog niet een gevorderde tekenaar, of heb je zelfs nog nooit met een 3d pen gewerkt, dan is het raadzaam met een eenvoudige pen te beginnen. Want het is even wennen, tekenen met plastic en in de lucht! Ga dus niet direct voor een duur, geavanceerd exemplaar, maar begin met een standaard pen.

Vele aanbiedingen..

Omdat 3d tekenen erg populair is de laatste tijd zijn er veel aanbieders op de markt gekomen met allerlei soorten en maten pennen. Wij adviseren je te hier te kijken naar een pen die wordt aangeboden door een leverancier die er verstand van heeft. Iemand die van alles op zijn website aanbiedt, is meestal niet erg deskundig als je eens problemen met je 3d pen krijgt. Verder zijn er veel aanbiedingen te vinden. Vaak zijn deze gecombineerd met filamenten. Dat is makkelijk, want dan kan je meteen beginnen. Tekenen zonder filament is nou eenmaal niet mogelijk.

En vele pennen

Heb je de aanbiedingen op een rij, dan is het de kunst om er een pen tussen uit te kiezen die het best bij je past. De dikkere pennen zijn niet zo geschikt voor kinderen. Kinderhandjes hebben weinig grip op zo’n dikke pen. Vaak staan er reviews bij van gebruikers. Deze zijn erg waardevol, dus lees ze gerust en kijk wat de ervaringen van anderen met deze pen zijn. Er zijn pennen die geschikt zijn voor ABS én voor PLA filament. PLA is milieuvriendelijk; dit plastic is gemaakt van rietsuiker en mais. Als je er mee werkt, ruikt het naar popcorn. ABS is weliswaar harder, maar gemaakt van aardolie en dat ruik je. Dus ventileren is in dit geval een must!

Cn-flex

Video management software, de oplossing voor een goede marketing strategie

Video management software, ideaal voor u!

Wanneer u reclame maakt dan wilt u daarmee natuurlijk een zo’n groot mogelijk publiek mee bereiken. Dat is natuurlijk ook heel erg belangrijk want alleen dan heeft uw reclame echt effect. Reclame maken kan namelijk ook nog wel eens wat tijd kosten, u zult namelijk zelf moeten bedenken hoe u uw reclame eruit wilt laten zien. Hoe denkt u dat u het grootste publiek bereikt? Een ding is zeker, u zult zeker de aandacht van het publiek moeten trekken. Ze moeten willen blijven kijken naar uw reclame. Dit kan op veel verschillende manieren, vroeger werd en nog wel eens een mooi artikeltje in de krant geplaatst maar tegenwoordig leven we in 2016. 2016 Staat ook wel bekend als het digitale tijdperk, bijna iedereen is online te vinden en hier zult u ook zeker gebruik van moeten maken. Wat dacht u van interactieve video’s? Hiermee blijft u namelijk de aandacht trekken van de kijker. U kunt hiervoor video management software gebruiken, op die manier kunt u de video heel eenvoudig monteren om het gewenste effect te krijgen. U bereikt hier meerdere dingen mee. Wanneer u video management software installeert dan krijgt u hogere openingspercentages van (e)DM”s, hogere clickthrough ratio’s, langere kijkduur, hogere conversie en last but not least; hogere klanttevredenheid. Dit is natuurlijk alles wat u wilt bereiken met uw reclame. Wanneer u goede video management maakt dan duurt het ook nog eens niet lang om zo’n video te maken. Dit komt omdat het programma zo duidelijk is dat alles eigenlijk voor zich spreekt en u niet een zeer ervaren technicus hoeft te zijn om een prachtig resultaat te krijgen. Dat is natuurlijk iets wat u wilt, weinig tijd, een prachtig resultaat en nog eens klanttevredenheid waardoor de klant zeker vaker bij u zal komen.

Waar kunt u de video management software aanschaffen?

Wanneer u deze video management software graag wilt aanschaffen dan kunt u dit het beste online doen. U zult immers ook online aan de slag gaan en dan is het wel zo makkelijk dat u het programma meteen op uw computer heeft staan. Wanneer u vragen heeft dan kunt u natuurlijk wel altijd bij een van de werknemers terecht. Zij zijn namelijk ervaren in hun werk en kunnen u altijd overal mee helpen.

https://www.ivorystudio.net/home
Cn-flex

Toepassingen van coderen

Coding and marking zien we overal om ons heen. Als je bewust om je heen kijkt zijn alle producten gecodeerd of gemarkeerd. Zo zijn de verschillende kabels in uw huis gecodeerd. Maar ook de producten die u in uw badkamer en keuken vindt. Het is zeer belangrijk dat deze producten worden gecodeerd. Wanneer er iets niet klopt aan het product kan er op die manier namelijk makkelijk worden nagegaan om wat voor specifiek product het gaat. Vaak wanneer een technisch product terug gaat voor reparatie wordt er om een code gevraagd. Op deze manier kunnen makkelijk via de computer de specificaties van het desbetreffende product worden opgevraagd. Zodoende kun je altijd het fabrieksgeschiedenis van het product zien.

Vaak kennen technische producten een kwetsbare ondergrond dat gecodeerd moet worden. Denk maar aan kabels of de accu van je telefoon. Voor verschillende producten zijn er verschillende technieken van coderen ontwikkeld. Zo zijn er verschillende machines en inktsoorten waar er mee wordt gecodeerd. Voor kabels wordt er vaak een kabel printer zoals de inkjet printer gebruikt. Dit is een printer van codes die op verschillende ondergronden makkelijk te gebruiken is. Zo kan het gebruikt worden voor zowel kabels maar ook in de farmaceutische industrie. Tevens kan het makkelijk worden toegepast op voedingsmiddelen.

Een andere toepassing die vaak wordt gebruikt voor het coderen is de hot foil printer. Bij een hot foil printer wordt er gebruik gemaakt van folie. De folie wordt door middel van hitte aan de oppervlakte aangebracht. De folie hecht zich direct aan de oppervlakte. Deze manier van coderen wordt voornamelijk gebruikt in de farmaceutische industrie en tevens voedingsmiddelen.

Producten moeten verplicht gecodeerd worden. Het is daarom ook zo dat we dit ook in alle producten die we om ons heen hebben kunnen terugzien. Voor verschillende industrieën zijn er verschillende geschikte codeer systemen ontwikkeld.

http://www.kba-metronic.com
Cn-flex

Cloud specialist

Mensen begrijpen hedendaags nog niet wat het belang is van een cloud specialist en dat is eigenlijk wel volkomen logisch. Niemand weet eigenlijk wat de cloud is, hoe moet men dan weten welke cloudfuncties er dan beschikbaar zijn.

Wat is een cloud specialist?

Voordat men kan weten wat een cloud specialist is, is het van belang dat zij weten wat de cloud is en hoe de cloud werkt. Werken met de cloud brengt vele voordelen met zich mee. In plaats van het opslaan van bestanden op de harde schijf van de computer, worden de bestanden nu allemaal online opgeslagen. Het voordeel hiervan is dat wanneer een computer crasht, de bestanden niet weg zijn omdat ze online zijn opgeslagen. Daarnaast is het voordeel ook dat het veel makkelijker werkt, doordat de bestanden online zijn opgeslagen zijn ze op alle apparaten gemakkelijk op te halen. Zo ontstaat er een flexibele werkplek.

Cloud Specialist

Een cloud specialist is dus gespecialiseerd op het gebied van de cloud, hij weet hoe hij werkplekken in kan richten zodat mensen met de cloud kunnen werken. Er zijn verschillende soorten specialisten, echter is de functieomschrijving nog niet altijd duidelijk. Dit komt omdat zo weinig mensen af weten van deze functies, mede omdat zo weinig mensen ook eigenlijk kennis hebben van de cloud. Echter is het wel van belang dat mensen die kennis op gaan doen, zodat wij als maatschappij steeds meer over kunnen stappen op de cloud.

Toekomst

Er moet in Nederland veel meer informatie beschikbaar komen over de cloud, zodat mensen weten wat het inhoud en welke voordelen het allemaal met zich meebrengt. Wanneer die kennis er in Nederland is, zal ook de markt voor de cloud zich sneller ontwikkelen. De grotere bedrijven in Nederland werken tegenwoordig over het algemeen al met de cloud, echter zijn er nog veel kleinere bedrijven die dat nog niet doen. Tijd dus om daar verandering in te brengen.

http://www.cloudrecruiter.it/35941/cloud-specialist