CN Flex
Image default
Dienstverlening

Verkoopwagens van InnovaN

Heeft u een bedrijf en heeft u verkoopwagens nodig? Zoekt niet verder! Bij InnovaN trailers bv kunt u verkoopwagens op maat aanschaffen en standaardmodellen van verkoopwagens. Wij zijn te vinden in Ede en hebben aandacht voor u en uw wensen!

Maatwerk verkoopwagens

Wij begrijpen dat verkoopwagens op maat laten ontwerpen en bouwen niet een dagelijkse bezigheid is voor u. Verkoopwagens gaan (als het goed is) ontzettend lang mee, dus u kunt al jaren verder zijn als u uw oude verkoopwagens wilt gaan vervangen door nieuwe verkoopwagens. Voor bedrijfseigenaren die voor de eerste keer verkoopwagens op maat willen laten bouwen en bedrijfseigenaren die hun oude verkoopwagens willen laten vervangen zijn wij er om te begeleiden en adviseren. Ons doel in verkoopwagens op maat bouwen is het realiseren van al uw wensen als we met u om de tafel zitten. Wij weten wat realistisch en haalbaar is door onze ervaring met verkoopwagens bouwen, met deze kennis helpen we u uw wensen in vervulling te brengen. Onze medewerkers zorgen voor een gedetailleerde 3D ontwerp van uw verkoopwagen waardoor u een indruk kunt krijgen van het uiteindelijke product. Aan de hand van dit ontwerp worden de laatste dingen afgestemd met u voor het begin van de productie. Vervolgens wordt uw wagen met oog voor detail en de meest hoogwaardig kwalitatieve materialen gebouwd door ons productieteam. U kunt tijdens het productieproces komen kijken hoe de bouw vordert! Uiteindelijk wordt er feestelijk afgesloten met een feestelijke oplevering van uw unieke verkoopwagen.

Standaardmodellen voor verkoopwagens

Mocht u geen behoefte hebben aan een unieke verkoopwagen voor uw bedrijf, dan kunt u ook bij ons terecht voor een aantal standaardmodellen voor verkoopwagens. Wij hebben de InnovaN Basic verkoopwagen compleet met binnenverlichting en een zeilenpakket die compact tijdens transport is. Ook is de InnovaN Hefdakwagen een populaire keuze, dit model verkoopwagen zie je vaak op markten als loempiakraam en is uitgerust met een trekhaak. Als laatste hebben we ook de InnovaN Markttopper met glazen vitrine en volledig gegalvaniseerde chassis. De voordelen van standaardverkoopwagens zijn de kortere levertijd, de kwalitatief hoogwaardige afwerking en de gunstige prijzen.

Weet u al welke verkoopwagen u wilt voor uw zaak? Neem contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

De voor- en nadelen van het inhuren van een businesscoach

De voordelen van een groene wand

Duurzaam is β€˜in’, ook in de bouw