Cn-flex

Trouwfotograaf Zwolle

Het gaat dan toch echt gebeuren! Jullie hebben besloten te gaan trouwen en ook al hebben jullie die beslissing net genomen, je begint toch al na te denken over de trouwlocatie, het feest, de jurk. Haalt de bruidegom je op van je ouderlijk huis of van jullie eigen huis? Wie nodig je allemaal uit? Wat kost dat eigenlijk? Je huwelijksdag wordt echt de dag van je leven. Je leeft er lang naar toe en je wilt er ook nog lang van nagenieten. Hiervoor komen de diensten van een professionele trouwfotograaf van pas!

Al vanaf de begin jaren negentig verzorgt de fotograaf van Vincent Hartman Fotografie uit Zwolle exclusieve bruidsreportages in de regio Zwolle en Raalte maar ook ver daar buiten. Denk aan Schiermonnikoog, Maastricht en Rotterdam. Inmiddels is de fotostudio van de fotograaf net even buiten Zwolle gevestigd in het Sallandse Heino en is het fotografiebedrijf uitgegroeid tot veelzijdige fotostudio die ook de reclame en bedrijfsfotografie verzorgt, evenals productfotografie, interieurfotografie en redactionele fotografie. De studio is een goede plek voor de tweede kennismaking met Vincent Hartman Fotografie, de eerste hebben jullie namelijk al via de website gehad of via via. In de studio hebben we diverse voorbeeld albums liggen zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten.

Voor de huwelijksdag hebben we elkaar al een aantal keren gesproken en getroffen. We hebben gesproken over welke sfeer jullie willen, de locaties en uiteindelijk het programma. Het grote voordeel van deze zorgvuldige voorbereiding is dat het opde trouwdfag zelf het niet meer opvalt dat de fotograaf er is en dit zorgt voor een relaxte ontspannen sfeer. door de veelzijdige fotografieactiviteiten van de fotostudio is de fotogrook niet beperkt is eeb bepaalde opname stijl of techniek. Dit zorgt voor een uniek en afwisselend album. De albums zijn uitsluitens de topkwaliteit albums van Vakcolor, Verka en Jorgensen en vanzelfsprekend zijn de foto’s zelf afgedrukt op echt fotografisch papier en met de hand ingebonden door de boekbinder. Nieuw is de iPhone app waardoor het album ook op de iPhone en iPad bekeken kan worden.

In de week na de trouwdag krijgen jullie een link waardoor de vorderingen van de fotograaf in de nabewerking gevolgt kunnen worden. Voordat er begonnen wordt met het album ontwerp, hebben jullie de foto’s al meermalen gezien. Als dan het concept albumontwerp komt is het eenvoudig om in overleg foto’s om te wisselen of om aanpassingen te doen in de indeling alvorens het album gemaakt wordt en verzekeren we meer dan 100% tevredenheid. In de fotostudio kunnen jullie ook de materialen bekijken voor de nabestellingen, er zijn schitterende Canvas prints, in baklijst of zware baroklijst, Aluminium Dibond prints, ingelijstte foto’s etc. 

Als de datum en de locatie bekend zijn, leg dan zo snel mogelijk de fotograaf die jullie willen vast. Ieder jaar zijn er weer populaire trouwdata op de vrijdagen in de maanden April, Mei, Juni evenals September, Oktober en in mindere mate November. Op de webstite van Vincent Hartman Fotografie kunnen jullie een uitgebruid portfilio aan trouwfoto’s zien. ook staan er veel interessante links op met meer informatie over de huwelijksdag.

 

 

 

 

http://www.vincenthartmanfotografie.nl/bruidsreportage/