CN Flex
Image default
Dienstverlening

Inzicht in jouw competenties verkrijgen bij Je Bent Meer

Ieder mens heeft bepaalde doelen en uitdagingen in zijn of haar leven. Aan jou de taak om deze uitdagingen aan te gaan. Investeer in je persoonlijke ontwikkeling en bereik meer. Loop je vast op persoonlijk of zakelijk vlak of wil je bepaalde vaardigheden leren, dan kan Je Bent Meer je daar bij helpen. Wij maken persoonlijke groei leuk en inspirerend.

Je Bent Meer kan je helpen het volgende te bereiken:

-Grenzen stellen en kiezen voor je eigen belang

-Het effect van je communicatie vergroten

-Van jezelf houden

-Inzicht in je eigen functioneren

-Professionele vaardigheden ontwikkelen

-Oude denkbeelden leren loslaten

Je Bent Meer geeft je een duwtje in de goede richting met effectieve workshops en trainingen

Bij Je Bent Meer kun je onder andere terecht voor workshops op persoonlijk en zakelijk gebied. Je Bent Meer biedt verschillende vormen van coaching aan. Kies voor persoonlijke coaching als je je op persoonlijk gebied wilt ontwikkelen. Wil je juist op professioneel gebied groeien? Dan is de zakelijke coaching ideaal voor jou.

Ook kun je bij Je Bent Meer diverse trainingen en inspirerende workshops volgen. Kies bijvoorbeeld voor de workshop Effectief Communiceren, waarin je leert om helder en doelgericht te communiceren. Daarnaast is er de workshop ‘Kernkwaliteiten’ en de trainingen Body & Mind Language en Mindfulness. De workshops en trainingen zijn ideaal als je bepaalde vaardigheden wil verbeteren.

Ben jij gemotiveerd, nieuwsgierig en wil je op ontdekkingsreis? Neem dan vandaag nog contact op.

http://www.jebentmeer.nl/workshops-trainingen/