Energiezuinige kelderbouw is goed voor het milieu

Energiezuinige kelderbouw is goed voor het milieu. En daarnaast is het ook niet slecht voor je portemonnee. In 2006 voerde de Europese Unie de EPB-regelgeving (EnergiePrestatie en Binnenklimaat) in met als doel de CO2-uitstoot te verminderen. Deze regelgeving heeft betrekking op het energetisch totaalplaatje van de woning, waarbij zaken als isolatie, ventilatie, verwarming hernieuwbare energie en luchtdichtheid van toepassing zijn. Wanneer je op zoek gaat naar een aannemer voor een nieuwbouwhuis, kelderbouw (het bouwen van betonnen kelders) of de bouw van andere betonwerken, dan is het van belang dat deze aannemer weet te voldoen aan de steeds strenger wordende EPB-regelgeving.

Betonwerken en betonnen kelders met persoonlijke aanpak gebouwd

Heb je een bepaald budget te besteden en wil je dat niet overschrijden? Geef dat dan aan bij de aannemer. Wanneer je betonwerken als betonnen kelders wilt laten bouwen, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een ondernemer die een persoonlijke aanpak hanteert. Een ontwerp moet volledig aansluiten bij wat jij voor ogen heeft. Bij een deskundige en ervaren aannemer kun je rekenen op professionele begeleiding vanaf de start van het project tot de voltooiing ervan. Alles moet volgens de planning verlopen; de kelderbouw moet klaar zijn op de dag die op voorhand is afgesproken en geen dag later.

Betonwerken en betonnen kelders bij nieuwbouw in verschillende bouwstijlen mogelijk

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste stijl? Een gespecialiseerd bouwbedrijf adviseert je graag. Schakel een betrouwbare aannemer in wanneer je een nieuwbouwhuis, betonnen kelders of andere betonwerken wilt laten bouwen. Bij nieuwbouw heb je vaak de keuze uit diverse stijlen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een landelijke stijl, een warm huis met rustieke elementen. Of een moderne woonst gemaakt van vernieuwende materialen en een strakke vormgeving. Of geef je de voorkeur aan een klassieke stijl, een elegant en rustiek huis dat rijk gedetailleerd is. Denk bij het laten bouwen van een nieuwbouwhuis ook aan kelderbouw.

https://www.peetermans-beton.be/