CN Flex
Image default
Cadeau

iTunes kaart online kopen

iTunes kaart zonder servicekosten

 

Met de iTunes kaart kun je aankopen doen in de iTunes Store, App Store, iBooks Store en Mac App Store. Je hoeft hem dus niet alleen in te wisselen bij de iTunes store, wat de naam wel doet vermoeden. 

iTunes kaart online kopen

Bij 123ituneskaart.nl kun je een iTunes kaart kopen met een bedrag van €15,-. In de winkel betaal je vaak het daadwerkelijke bedrag wat op de kaart staat, maar als je de kaart online koopt betaal je vaak 1 tot 3 euro meer. Dit zijn zogenaamde servicekosten, je hoeft als klant zelf namelijk niet naar de winkel en de code niet over te typen, want die wordt je digitaal geleverd. Bij 123ituneskaart vinden we die servicekosten overbodig en bieden we je de kaart voor €14,99 aan in plaats van €16,99. Je betaalt gemakkelijk met iDeal en je krijgt direct de code toegeleverd. 

iTunes kaart inwisselen

Je kunt je iTunes kaart inwisselen nadat je een Apple ID hebt aangemaakt. Het tegoed is daar namelijk aan gekoppeld. Zo is het mogelijk dat je het tegoed niet alleen hoeft in te wisselen in de iTunes Store en kun je het op verschillende apparaten gebruiken. Je kunt je kaart inwisselen via de Mac, Pc, iPhone, iPad of iPod. Als je tegoed is opgewaardeerd kun je het direct besteden aan muziek, games, applicaties of e-books. 

Je kunt de iTunes kaart alleen inwisselen bij een iTunes Store van Nederland. De kaarten zijn verbonden aan een land. Mocht je in het buitenland een kaart hebben gekocht, dan kan je hem dus niet in Nederland inwisselen. De kaarten zijn geldig op het moment van versturen. Als een kaart niet geaccepteerd wordt, kijk dan goed naar de code. Het kan namelijk zijn dat deze verwarrende cijfers en letters bevat. Kopieer en plak daarom de code om typefouten te voorkomen. 

Een iTunes kaart is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om als cadeau weg te geven. Bespaar je zelf een bezoek aan een winkel en ga voor het gemak door hem bij 123ituneskaart.nl te bestellen. Je betaalt hetzelfde bedrag, direct via iDeal en je krijgt de code direct toegestuurd!

http://www.123ituneskaart.nl