CN Flex
Image default
Cadeau

Geboorte cadeau

Geboorte cadeau

Een ooievaar op het raam, beschuit met roze of blauwe muisjes, ballonnen en slingers. Dit herkent vrijwel iedereen in Nederland als tekenen van een leuke gebeurtenis: namelijk de geboorte van een baby. Als voorbereiding op deze blije verwachting gaan familie en kennissen naar de winkel voor een geboorte cadeau. Voor zowel jongetjes als meisjes zijn er onwijs veel leuke dingen te vinden als het gaat om een geboorte cadeau. Hebt u geen tijd om naar de winkel te gaan of zoekt u ideeën voor een origineel geboorte cadeau? Dan kunt u dit ook online vinden. Er zijn echt ondenkbaar veel  mogelijkheden te vinden voor een online geboorte cadeau. Zo kunt u bij de Baby Kado Winkel bijvoorbeeld het volgende aanschaffen:

  • slofjes met een typisch Nederlandse print
  • bad cape en badjas
  • dekentjes met naam
  • knuffels met naam
  • rammelaars
  • rompertjes

En zo zouden we nog wel even door kunnen gaan, maar natuurlijk willen we voor u nog de vrijheid geven om zelf andere producten te ontdekken. U kunt uw gewenste geboorte cadeau vaak ook laten bedrukken. Zo zitten er artikelen tussen waarop u een naam kunt laten afdrukken, of een andere gewenste tekst. Hierdoor kunt u uw geboorte cadeau geheel naar eigen smaak bestellen. Daarnaast is er ook de optie om houten letters te kopen. Denkt u hierbij aan een geboorte cadeau in de vorm van een naamtreintje met een locomotief en, geheel naar eigen wens, ook een eindwagonnetje. Daartussen komt dan de naam van de baby of het kindje. Veel persoonlijker dan dit kan een geboorte cadeau niet worden. Hiermee kan de babykamer extra persoonlijk ingericht worden. Ook deze houten letters zijn in verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld berenletters of Nijntje letters. Op deze manier past het bij de stijl van de kamer. Uiteraard zijn er ook presentjes te vinden die geen opdruk hebben, want ook zonder opgedrukte letters kan een geboorte cadeau leuk zijn. Zo is er bijvoorbeeld een cadeaublikje of een baby hand of voet afdruk.

Geboorte cadeau voor verschillende gelegenheden

Een geboorte cadeau kan natuurlijk voor verschillende gelegenheden zijn. Mensen kopen zo een geschenk niet alleen als een kind al geboren is. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een geboorte cadeau te geven tijdens een babyshower, vlak voordat de moeder is uitgerekend. Dit soort feestjes wordt steeds populairder in ons land. Oorspronkelijk komt het idee om van te voren zo een feest te geven uit de Verenigde Staten. Op zo een dag staat de moeder geheel in het middelpunt en wordt zij helemaal verwend met cadeautjes. Mensen geven een geboorte cadeau, maar dat is niet het enige wat zij doen. Het is gebruikelijk om gezellige en grappige spelletjes te doen die te maken hebben met zwangerschap en baby’s. Natuurlijk kunnen er ook dan al beschuitjes met muisjes gegeten worden en er wordt ook ander lekker eten en drinken meegenomen. Meestal is dit een typisch feestje waar vrouwen samen komen en een gezellige tijd samen hebben. Zij delen dan ook vaak de laatste roddels of geheimen. Voor een gelegenheid als deze is een geboorte cadeau dus ook ideaal. Verder kunt u ook een geboorte cadeau kopen voor een kind dat al wat ouder is. U kunt eigenlijk nooit te laat zijn met een leuk geschenk. Ook na een paar maanden zijn er nog geschikte opties voor een geboorte cadeau te vinden. In sommige gevallen vinden de ouders van een pasgeboren baby het ook fijn als niet alles tegelijk gebeurt. Een nieuw gezinslid kan vaak ook voor een hectische periode zorgen. Natuurlijk is deze tijd ook gevuld met veel vreugde, maar er komt wel veel bij kijken. Het kan daarom zeker niet verkeerd zijn om te besluiten om een aantal weken, of zelfs maanden later met een geboorte cadeau te komen. Zoals iedereen weet groeien kinderen hard en latere geschenken komen dan ook zeker te pas. Als u dan bijvoorbeeld rompertjes van een wat grotere maat als geschenk geeft, zullen de ouders dit zeker op prijs stellen. Welke gelegenheid het ook betreft. Een origineel geboortegeschenk is vanzelfsprekend een leuke verrassing.

Stel zelf samen

Slofjes, knuffels en rompertjes zijn heel leuk en schattig, maar het kan ook een leuk idee zijn om zelf een pakket samen te stellen. Dit kan ook online. Kunt u misschien niet kiezen tussen al die leuke giften? Denk er eens over na om dan een pakketje samen te stellen met een aantal artikelen. Kies een leuk mandje uit en zoek producten bij elkaar die daar mooi inpassen. Zo een zelf samengesteld pakket geeft een persoonlijke draai aan een geschenk en het wordt vast gewaardeerd. Op deze manier kunt u gelijk uw creativiteit uitproberen. Wellicht vindt u zelfs een nieuwe hobby hierin. U kunt op de afdeling ‘stel zelf samen’ een mand of een doos uitkiezen en vervolgens één of meerdere artikelen aan het pakket toevoegen. Kiest u bijvoorbeeld uit Zwitsal producten, opgerolde luiers of een zeepje. U kunt het eenvoudig aangeven op het bestelformulier als u zelf een pakket wilt samen stellen. In het vak OPMERKING vult u dan in dat u alle gekozen artikelen als 1 pakket wilt laten verpakken. Met een zelf uitgezocht pakketje weet u zeker dat het aan uw wensen voldoet. Doordat het meerdere artikelen zijn, zit er sowieso voor ieder wat tussen. Een rieten mand of houten bewaarkistje voegen leuk wat extra’s toe aan het geschenk. De gelukkige ouders zullen het met plezier in ontvangst nemen en uit kunnen pakken.

http://www.babykadowinkel.nl/geboorte-cadeau