CN Flex
Image default
Bedrijven

Met de selfstorage in Helmond ben je mobiel

Een grote selfstorage in Helmond is de manier om te zorgen dat je nog wel controle hebt over je spullen, maar deze wel tijdelijk even kunt opslaan zonder dat je ergens naar toe moet rijden en de spullen overal heen moet gaan sjouwen. Het is een perfecte manier om te zorgen dat je lekker kan klussen en je spullen vertrouwd op een plek staan waar jij deze graag wilt hebben. Dit kan de tuin zijn, het grasveld aan de overkant van de straat of alvast bij je nieuwe woning. Je kunt ook kiezen om de selfstorage in Helmond wel gewoon te plaatsen in een opslagruimte maar het voordeel van deze box is, is dat je deze bij je huis kunt vullen en niet alle spullen zelf naar de opslag hoeft te rijden.

Meubels

De selfstorage in Helmond wordt dus gebracht, je vult deze vervolgens met je spullen en deze zal dan weer door een chauffeur worden opgehaald en in de opslagruimte gestald. Wanneer je selfstorage in Helmond weer nodig hebt dan wordt deze weer bij je thuis afgeleverd. En kan je kiezen of je de box nog nodig hebt of niet. Die zal dan vervolgens ook weer bij je thuis worden opgehaald. Ideaal dus wanneer je gaat verhuizen of bezig bent met een grote klus in je huis waar je de meubels niet bij kunt gebruiken. Deze staan dan in de weg of mogen niet vies worden of beschadigen. Kies dan voor de selfstorage in Helmond en behoudt je spullen.

Aantrekkelijk

Het is zeer aantrekkelijk om de selfstorage in Helmond te huren, want voor maar zeventig euro in de maand heb je al een opslag voor je spullen en daarnaast wordt ook de service geboden dat deze wordt opgehaald en weer teruggebracht wanneer jij dit wenst. Ook kan de selfstorage in Helmond weer geleverd worden op een ander anders als je dat liever hebt.