Categoriearchief: Bedrijven

Cn-flex

Erg veel keuze als het aankomt op het design van moderne kachels Zwolle

Vandaag de dag is er erg veel keuze als het aankomt op het design van moderne kachels Zwolle. Het design verschilt hierdoor aardig wat vergeleken met de ‘kachels van gisteren’, waar u misschien op mee bent gegroeid. Naast dat een kachel dient als een uitstekende warmtebron, kan het ook zonder twijfel een echte eyecatcher worden genoemd in het interieur. Heerlijk om naar te kijken tijdens bijvoorbeeld een gure dag in de herfst of een koele dag in de winter.

De haarden Apeldoorn zijn vrijwel overal in huis te plaatsen

Kan een extra hoek in de woonkamer wel wat sfeer gebruiken? Of wilt wilt u juist een centraal punt in de ruimte creëren en mag de haard daar komen te staan? De haarden Apeldoorn zijn vrijwel overal in huis te plaatsen. Het enige waar u zeker van moet zijn, is dat er een ontluchtingspijp naar de buitenkant van het huis kan worde geplaatst. Kiest u ervoor om een kachel op een slimme plaats in huis te plaatsen, dan kan dit zelfs betekenen dat een centrale verwarming bijna kan worden volledig vervangen.

U profiteert van een uitzonderlijke kwaliteit van de warmte

Door een kachel in huis te plaatsen, profiteert u van een uitzonderlijke kwaliteit van de warmte. Doordat een houtkachel werkt op het principe van stralingswarmte, kan een ruimte efficiënter en sneller worden verwarmd vergeleken met warme lucht via een ventilatiesysteem.

Voorkom dat u langer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen

Wist u dat het materiaal hout als “koolstofneutraal” wordt beschouwd? Hierdoor maakt u niet langer meer gebruik van fossiele brandstoffen zoals kolen, propaan en aardgas. Hierdoor draagt u ook nog eens een duurzaam steentje bij aan het milieu.

https://www.kachelswk.nl/

Er zijn meer gezonde broodvervangers dan je denkt

Broodloos eten is al een tijdje een echte gezondheidshype. Dit komt er niet alleen maar door doordat je zonder brood sneller afvalt, maar doordat in broodvervangers vaak nog gezondere vetten, eiwitten en koolhydraten zitten. Vaak is het zo dat koolhydraten worden gezien als iets slecht, maar zolang je kiest voor goede complexe koolhydraten is er niks aan de hand. Om jou te ondersteunen zodat je ook al wat inspiratie kan op doen voor gezonde broodvervangers hebben we enkele voorbeelden voor je.

Avocado-banaan smoothie als gezonde broodvervanger

Smoothies zijn altijd populair en over het algemeen vrij simpel te maken. Je kan dit als ontbijt gebruik, gezond tussendoortje of echt als complete maaltijd. Een voorbeeld hiervan is een avocado-baan smoothie die perfect is als gezonde broodvervanger. Door de grote hoeveelheid aan fruit krijg je al veel vitamines binnen.

Groene wrap als gezonde broodvervanger

Toch wil je af en toe niet alleen maar fruit eten maar ook wat groente. Ook hier heb je meerdere oplossingen voor, zoals groene smoothies maar een populairder gerecht is ook wel een groene wrap. Hier zitten veel groente in verwerkt en is over het algemeen een gezonde broodvervanger. Je merkt dus dat je niet veel nodig hebt om tot meerdere inspiratie ideeën te komen om je standaard keuze van brood langzamer af te bouwen. En wie weet als je het eenmaal doet, bevalt het ook nog heel goed.

https://dieetschema.nl/brood-waarom-kun-je-het-beter-niet-eten/

Reden zat om in Litecoin te investeren!

Als je ook maar een blik werpt op crypto in het algemeen hoor je vaak standaard onderwerpen. Bitcoin, ethereum en Elon Musk worden altijd veel besproken. Toch valt het op dat litecoin niet vaak aan de orde komt. Opmerkelijk, aangezien het laatste litecoin nieuws altijd vol zit met relevante informatie. Verder ook vreemd dat litecoin niet zo vaak gesprek van de dag is als sommige andere munten. Litecoin is er namelijk al enige tijd en doet het nog steeds goed op het gebied van bereik en technische ontwikkeling. Er zijn in onze ogen in ieder geval genoeg redenen om litecoin als een potentiële investering te zien!

 

 

Litecoin is gedecentraliseerd

Dit is iets waar veel mensen direct naar kijken bij een cryptovaluta. Is de betreffende munt gedecentraliseerd? In het geval van litecoin is dat een dikke ja. Decentralisatie houdt in dat er niemand invloed kan uitoefenen op de koers. De controle over wat er gebeurd is volledig in de handen van litecoin zelf. Zelfs de oprichter Charlie Lee kan hier niets aan doen.

 

Aantrekkelijke instapprijs

Hou jij het laatste litecoin nieuws (en crypto nieuws in het algemeen) een beetje in de gaten, dan zal het vast geen nieuwe informatie voor je zijn als we je zeggen dat litecoin relatief goedkoop is. Momenteel hangt de koers van litecoin iets boven de 46 euro. Als je dan bedenkt dat ethereum rond de 2.500 zit en bitcoin zelfs boven de 30.000, dan lijkt litecoin ineens betaalbaar. Dit is voor vele ook de reden om in te stappen. Het is allemaal gewoon een stuk toegankelijker.

https://cryptobenelux.com/litecoin-nieuws/

Veel keuze in verschillende soorten Apple hoesjes

Elk jaar krijg je het wel mee. Apple komt jaarlijks met nieuwe telefoons, waar veel mensen lang op zitten te wachten. Wie weet is er weer iets innovatiefs toegevoegd of iets handigs, waardoor jij de nieuwe iPhone in bezit wilt hebben. Mobiele telefoons en met name iPhones zijn prijzige apparaten die goed beschermd moeten worden tegen factoren van de buitenkant. Apple hoesjes bieden vaak de oplossingen voor dit soort situaties. In deze blog zullen we iets dieper in gaan in de verschillende soorten en welke keuzes je hebt als iPhone bezitter.

Apple hoesjes beschermen de achterkant

De laatste iPhones hebben steeds opnieuw een glazen achterkant gekregen, zodat er draadloze oplaad technologie in verwerkt kan worden in deze apparaten. Dit is natuurlijk een leuke optie, maar biedt ook weer nieuwe mogelijkheden waarop de mobiele telefoon beschadigd kan worden. Apple hoesjes zijn hier een goede oplossing voor.

Apple hoesjes beschermt ook de voorkant in sommige gevallen

Over het algemeen zijn de meeste hoesjes alleen maar om de achterkant van de telefoons te beschermen. Sommige mensen maken ook de keuze om de voorkant te beschermen door een bookcase hoesje in te zetten.

Buiten het feit dat deze hoesjes ook de voorkant beschermen, kan je hier vaak ook pasjes in vervoeren. Toch heb je ook altijd nog de optie om een screenprotector te gebruiken op je scherm, zodat je niet helemaal verplicht bent om voor een bookcase hoesje te gaan in het geval dat je dit niet mooi vindt.

https://www.telefoonhoesje.nl/apple
Cn-flex

Hoe kan ik mijn huis verkopen zonder makelaarscourtage te betalen?

Makelaarscourtage verledentijd

De afgelopen jaren zijn er grote veranderingen geweest op de woningmarkt, niet alleen de huizenprijzen zijn flink gestegen maar ook steeds minder mensen zijn bereid om courtage te betalen aan een makelaar bij de verkoop. Door de krapte op de woningmarkt worden huizen twee tot drie keer zo snel verkocht dan een aantal jaar geleden. Dit heeft eraan bij gedragen dat het nut om een makelaar in de arm te nemen steeds meer in twijfel wordt getrokken. Een makelaar begeleid het verkoopproces en verzorgt de presentatie van de woning. In deze tijd zijn deze aspecten veel minder van belang geworden simpelweg omdat woningen nagenoeg zichzelf verkopen.

Huis verkopen zonder makelaar

Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen hun woning te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een huis te verkopen zonder makelaar waaronder via soical media of door de verkoop aan een opkoper. De directe verkoop aan een opkoper zoals De Nationale Vastgoedportefeuille is verreweg het populairst. Voordelen hiervan zijn een snel verkoopproces, geen verkoopkosten, geen courtage maar daarnaast hoeft de woning niet verkoopklaar gemaakt te worden en keer op keer opengesteld te worden voor bezichtigingen.

Snelheid en direct zekerheid zijn de key

De Nationale Vastgoedportefeuille heeft de afgelopen jaren een efficiente en klantgerichte werkwijze ontwikkeld om onze klanten snel en naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn. Het gehele verkoopproces wordt kosteloos verzorgt en doordat wij financieren uit eigen middelen is ons bod zonder voorbehoud op financiering en gegarandeerd. U bent direct verzekerd van verkoop en indien gewenst kan na het tekenen van het koopcontract de officiele overdracht al binnen een week worden vastgelegd bij de notaris. U kunt hierdoor snel uw overwaarde verzilveren. Wij zijn zeer flexibel bij de verkoop, indien u nog opzoek bent naar een nieuwe woning kunt u na de verkoop gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/

Hulp nodig met afvallen? Merk verschil in 2 weken met Fast Burn Extreme

Volg jij een dieet en sport je veel, maar zie je nog steeds geen verschil in de cijfers op de weegschaal? Maak je geen zorgen, want je bent zeker niet de enige die kampt met dit probleem. Of dit nu komt door een verkeerde aanpak of door je genetische aanleg, er bestaat een oplossing. Het supplement fast burn extreme zorgt voor aanzienlijke verbeteringen binnen slechts één dag van gebruik.

Wat is het?

FBE is een middel dat vet reduceert doormiddel van actieve stoffen die het bevat. Het zorgt ervoor dat het vet dat je hebt opgebouwd wordt omgezet in energie. Daarnaast geeft het een mooie spieropbouw voor zowel mannen als vrouwen. Het supplement bestaat uit acht ingrediënten. Als eerste bevat het vijf extracten van Indische brandnetel, groene thee, garcinia combogia, bittere sinaasappel en paprika. Deze extracten stimuleren de verbranding van vet en blokkeren de opslag ervan. Daarnaast bevat het Chromium, dat de eetlust onderdrukt. Ook vind je in fast burn extreme een gezonde hoeveelheid vitamine B6, dat bijdraagt aan een goed energiemetabolisme. Het laatste ingrediënt is cafeïne, wat je een onmiddellijke boost geeft waardoor je een verhoogd concentratie- en uithoudingsvermogen hebt. Een aangeraden portie is 800 mg, zodat je voldoende binnenkrijgt van elk ingrediënt.

Hoe gebruik je het?

De juiste dosering bij dit supplement hangt af van je lichaamsgewicht. Als je onder de 85 kg weegt, dan neem je 2 doseringen per dag. Als je hierboven zit, dan is het aangeraden om deze hoeveelheid tweemaal per dag in te nemen.

https://snelweerslank.nl/fast-burn-extreme/

Een coole, strakke look voor mannen

Kleding definieert voor een gedeelte de persoonlijkheid van de drager. Deze zal namelijk alleen kleren dragen die hij of zij leuk vindt. Daarnaast moet de kleding natuurlijk ook lekker comfortabel aanvoelen. Voor mannen zijn er verschillende soorten kledingstukken om uit te kiezen. Het is maar net waar bij jou de voorkeur ligt. Zo heb je casual kleren, maar ook casual chic men kleren. Casual kleren zijn normale kleren die je iedere dag zou kunnen dragen.

Casual chic men kleren zijn daar een variant op. Het is namelijk een mix van zeer nette en strak uitziende look, gecombineerd met een alledaagse look. Deze vorm van herenkleding wordt vooral gedragen op het werk of bij bijzondere gelegenheden. Zo hoef je geen net pak aan, maar zie je er toch goed gekleed uit. Daarnaast is er meer bewegingsvrijheid dan bij een pak of kostuum. Ook zijn er veel combinaties mogelijk.

Casual chic herenkleding

Mocht je vaak belangrijke meetings en vergaderingen hebben of wil je er gewoon vaker netjes en chic uitzien? Dan zul je voor casual chic herenkleding moeten kiezen. Bij Topsuits vind je verschillende soorten outfits om jouw chique look compleet mee te maken. Zo zie je er altijd verzorgd en strak uit.

Het is ook zeker mogelijk om casual chic herenkleding op een bruiloft te dragen. Waarom zou je ook volledig in een kostuum gaan? Dit is vaak te warm en niet zo comfortabel als casual kleding. Daarnaast zien anderen beter jouw lichaam. Ideaal als dit lichaam goed is afgetraind en je nog single bent.

https://www.topsuits.be/casual-chic-herenkleding/
Cn-flex

Wat doet een schrobmachine en voor wie is deze bestemd?

Ben je eigenaar van een groot pand of bedrijf en ben je opzoek naar een handige tool of machine om de vloer sneller en beter schoon te krijgen? Kijk eens naar een schrobmachine, de schrobmachines zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven die zo groot zijn en daarom het niet heel fijn is als je de hele ruimte met een dweil of een mob moet doen. De schrobmachines zijn er ook in veel verschillende groottes te krijgen. De ene ruimte is natuurlijk groter dan de ander, of er is meer of minder vloerruimte. Voor smallere paadjes heb je dus een kleinere machine nodig. 

Wat doet een schrobmachine? 

De schrobmachines zijn er in automaten en handmatige soorten. De automatische schrobmachines rijden uit zichzelf en kunnen door middel van een bedieningspaneel bedient worden. De handmatige schrobmachines moet je zelf vooruit duwen. Sommige schrobmachines kunnen zo groot zijn dat er een stoel op zit waardoor je het makkelijker kunt besturen. De schrobmachines kunnen ook een zuig optie bevatten die de stofjes en kruimels voor het schoonmaken opzuigen. Zo blijft de machine langer schoon. 

Voor wie is de schrobmachine bestemd?

De schrobmachine kan door iedereen gebruikt worden die graag snel en gemakkelijk de vloer willen schoonmaken en ook echt een schone vloer willen. Doordat de machines in veel verschillende maten te verkrijgen zijn kunnen ook kleinere bedrijven genieten van een makkelijkere schoonmaak. De schrobmachines zorgen ervoor dat de vloer schoner wordt dan in de meeste gevallen wanneer dit met een dweil of mop gedaan word. Voor schoonmaakmiddeltjes die bij de machines gebruikt worden kun je ook terecht op de website van Blinkt Shop. De schrobmachines nemen zwaar werk uit handen en beter voor je werknemers en fijner natuurlijk om ermee te werken. 

Als eigenaar van een groot pand is fijn om bepaalde schoonmaak handelingen makkelijker te maken, niet alleen voor het personeel maar ook voor het bedrijf.

 

Motiveer personeel met een standard operating procedure

Ontzettend vervelend, personeel dat maar niet vooruit te branden is. Zinnen als: ‘we zijn toch al bijna klaar met onze taken’ komen je echt de neus uit. Daar moet toch een oplossing voor zijn? Die is er! Een standard operating procedure! Op deze manier weet je personeel precies wat ze moeten doen en komt er ook veel meer werk af.

 

De takenlijst van een standard operating procedure

Een standard operating procedure is een werkinstructie waarin duidelijk staat beschreven hoe bepaalde handelingen uitgevoerd moeten worden. Door hier gebruik van te maken kun je consistentie realiseren in het eindresultaat. Maar dit is zeker niet alles, hier zit ook een takenlijst aan vast. Of zoals het in de app staat beschreven, een digitale checklist. Personeel weet dus precies wat er uitgevoerd moet worden en hoe.

 

Twee vliegen in een klap

Naast dat er meer werk gedaan wordt doordat personeel niet meer stil staat, gaat de kwaliteit er ook nog eens flink op vooruit. Zo kun je je klanten ervan garanderen enkel de hoogste kwaliteit te verwachten. En dit allemaal puur en alleen door het continu handhaven van de productie-omgeving. Om het nog beter te maken worden alle taken niet alleen gedigitaliseerd waardoor ze niet verloren kunnen gaan, maar ook nog eens visueel in beeld gebracht. Zo is het inzien van informatie ineens een stuk makkelijker en sneller! Kwaliteit waarborgen was nog nooit zo makkelijk en dat allemaal met dank aan een standard operating procedure.

 

https://ezfactory.nl/standard-operating-procedure/

Het huis van je dromen met een moderne architect

Het vinden van je droomkavel

Het vinden van een huis dat precies voldoet aan jouw wensen en eisen is lastig, vooral in een tijd waar de huizenmarkt extreem druk is. Een ideale uitkomst zou het bouwen van een eigen huis kunnen zijn. De eerste stap bij het bouwen van een huis is het vinden van een geschikte kavel. Bij het zoeken naar een kavel zijn er een aantal dingen waar je goed op moet letten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met de omgeving van het kavel. Denk van te voren goed na of je bijvoorbeeld graag in de natuur wilt wonen of toch liever in een meer stadse omgeving. Het is tevens belangrijk om goed te kijken naar de grond van het kavel, check goed of de grond al gelijk klaar is om op te bouwen, of dat er eerst nog veel gedaan moet worden.

Het vinden van een moderne architect

Als je dan eenmaal het juiste kavel gevonden hebt is de volgende stap meestal om op zoek te gaan naar de juiste architect. Een architect kan je helpen bij het visualiseren van jouw wensen. Een moderne architect heeft een frisse, vernieuwende stijl die toekomstbestendig is. Een architect zal er alles aan doen om datgene wat jij graag wilt voor jouw toekomstige huis te gaan visualiseren. Als je in zee gaat met de juiste architect, dan zal deze ook de wensen die je zelf nog niet kunt uitspreken weten te realiseren.

https://www.ihcarchitects.com/moderne-architect/