CN Flex
Image default
Beauty en verzorging

Review Huid Bleken

 

Wat is Huid Bleken en hoe gaat het in zijn werk?

Huidbleken is zoals de naam eigenlijk al zegt het bleken van de huid. De vraag die u wellicht rest is waarom zou een Europees persoon zijn huid willen bleken, wij zijn toch al blank? Dat klopt! Huid bleken wordt namelijk vooral door de donkergekleurde Europeanen volop gebruikt. Vergelijk het met dat de blanken graag bruiner willen worden zo is dat voor de donkere personen net andersom. Zij willen graag juist een lichtere huid. Omdat ik zelf een Afrikaanse afkomst heb en ik het zelf ook mooier vind om een lichtere huid te hebben, gebruik ik enkele producten die ik graag voor jullie wil reviewen. Naast het gebruiken van een ruwe scrub, mix ik deze altijd met twee eetlepels citroensap. Daarbij gebruik ik een blekend product voor mijn lichtere huidskleur.

 

Huidbleken met citroen: huidbleken met citroen is een natuurlijke manier om een lichtere huid te krijgen. Zoals eerder beschreven mix ik citroen door een harde scrub. Ik gebruik dit zo’n drie keer in de week.

 

Huid bleken met een bleekcrème: Daarbij heb ik mijn huid zo’n drie weken gebleekt met een bleekcrème. Daarvoor heb ik Sterwit Skin gebruikt maar als onderhoudskuur gebruik ik iets anders namelijk Skinlight. Dit is een vrij nieuwe merk op huid bleek gebied en werkt erg goed. Sterwit ook trouwens hoor. Ik was eerst nogal sceptisch. Is het uberhaupt mogelijk en hoe zal het resultaat zijn. Even voor de duidelijkheid, ik heb dit blekende product voor mijn hele lichaam gebruikt en ook mijn intieme delen. Dit durft niet iedereen, maar omdat het product uit 100% natuurlijke ingredienten bestaat en het geschikt is voor de intieme delen, heb ik dat gedaan. Indien dit niet op het product vermeld staat, is het zeer af te raden om deze op de gevoelige gebieden van je lichaam te smeren.

Resultaat Huid Bleken

Het resultaat was en is verbluffend. Dat is een groot woord maar ik ben dan ook heel erg tevreden. Het product beloofd binnen twee a drie weken het gewenste resultaat te bieden en dat was bij mij ook zo. Let op: ik heb een hele donkere huid en heb hem echt wel voor de volle drie weken opgesmeerd. Daar heb ik enkele maanden van kunnen genieten om dat zo maar even te zeggen. Daarna werd mijn huid donkerder, kan ook door de zon komen en toen ben ik op een nieuw product gestuit namelijk, Skinlight. Erg fijn product, mooie verpakking en bied goed resultaat.

Hygiënisch en Discreet Huid Bleken doe je met een huidbleekcrème. Dat is niet duur, bied snel resultaat en houd lang aan.

 

http://huidbleken.com/donkere-huid-bleken/