CN Flex
Image default
Beauty en verzorging

Lift in je gezicht

Als de leeftijd voorbij de 30 schiet dan is er geen houden meer aan. De zwaartekracht die ons met beide benen op aarde houd gaat ook op ons gezicht werken en men begint een minder elastische huid met rimpels te ontwikkelen. Het gaat bij de een sneller als bij de andere, veel factoren werken hier in mee zoals stress, levensstijl en vermoeidheid.

De Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de Léon had de perfecte oplossing gevonden volgens een legende. Hij was in het begin van de 16e eeuw een gouverneur van het toenmalig Spaanse grondgebied Puerto Rico. De plaatselijke Taino indianen vertelden hem de legende over de bron van de eeuwige jeugd. De fontein zou op het eiland Bimini staan. Nadat de zoon van Christoffel Columbus gouverneur werd van Puerto Rico had Juan Ponce ineens behoorlijk veel tijd over. Hij besloot dan ook nieuwsgierig op zoek te gaan naar deze legendarische bron. In 1513 dacht hij het toenmalige eiland ontdekt te hebben. Het was echter een verblijf van korte duur. Hij kwam in 1521 terug om een expeditie te organiseren. Het bleek echter geen eiland te zijn maar het schiereiland van Florida. De fontein der eeuwige jeugd was dus ook niet gevonden. Hij heeft het wel voor elkaar gekregen om een eilandengroep naar zijn legende te vernoemen.

Een optie die wel werkt is een rimpelbehandeling met injectables. Je hebt geen eeuwige jeugd, want na 6 maanden is behandeling weer uitgewerkt maar het verjongd je wel aanzienlijk. Er wordt gebruik gemaakt van stoffen die ook van nature in het menselijk lichaam voorkomen zoals bijvoorbeeld hyaluronzuur. Hyaluron zorgt er voor dat de elasticiteit van de huid wordt verhoogt en de vochtopname wordt verbeterd. De behandeling is snel en tijdelijk. Vaak staat u al binnen 10 minuten weer bij uw auto. Liquidfacelift prijzen zijn dan ook een stuk lager dan de kosten voor crèmes of een chirurgische ingreep.

http://www.injectableklinieken.nl/

Gerelateerde artikelen

Een traplift biedt meer toepassingsmogelijkheden

De schoonheidssalon in Doetinchem is erg professioneel

COSRX bha blackhead power liquid