CN Flex
Image default
Beauty en verzorging

Een traplift biedt meer toepassingsmogelijkheden

Traplift

Wanneer u de aankoop van een traplift overweegt, denk dan eens aan een buitenlift voor op het terras of de veranda. Alle niveauverschillen, bijvoorbeeld ook die naar de kelder of naar het balkon, kunt u overbruggen met een Triwa traplift. Wij denken met u mee om passende oplossingen voor alle moeilijkheden te vinden! Een misverstand over de traplift, is dat die zo veel plaats inneemt dat de trap door andere mensen moeilijk meer kan worden gebruikt. Een Triwa traplift is aanpasbaar aan uw situatie en laat dientengevolge altijd ruimte voor ander verkeer op de trap. Ook voor zeer smalle trappen heeft Triwa Trapliften de juiste oplossing.

Triwa Trapliften biedt een enorm aanbod aan trapliften. Er is altijd wel een traplift die bij uw trap past. Of deze recht is, een bocht heeft of zelfs diverse bochten telt, een goede traplift is te vinden bij Triwa Trapliften. Neem met ons contact op voor vragen en raadgeving! De TR 70, 75 en 80 zijn trapliften voor trappen met bochten. De TR 80 is van deze trapliften de eenvoudigste die snel aangeleverd kan worden. De deskundigen van Triwa Trapliften assisteren u met plezier bij de keuze van een Triwa traplift voor een gebogen trap. Natuurlijk komt de deskundige vrijblijvend bij u in huis!

Het assortiment van Triwa Trapliften is bijzonder compleet. We beschikken over trapliften voor rechte en gebogen trappen, trapliften voor binnenshuis en buitenshuis, een traplift waarop u kunt staan of een waarop u kunt zitten en uiteraard vindt u tevens de traplift voor rolstoelen in ons assortiment. Triwa Trapliften heeft in haar aanbod in platformtrapliften die bedoeld zijn om u met uw rolstoel veilig naar een andere etage te vervoeren. Deze traplift, die zeer eenvoudig te gebruiken is, kan ook bij een gebogen trap worden gemonteerd. Een opgeklapte platformlift neemt erg weinig plaats in!

Een traplift biedt meer toepassingsmogelijkheden dan u denkt

Wanneer u wilt weten hoe een Triwa traplift er uitziet, kijk dan eens op onze website. Wij tonen er een grote hoeveelheid foto’s van diverse modellen. Natuurlijk kunt u vele trapliften bovendien in onze toonzaal in Heerenveen aanschouwen. Belt u even om een afspraak te maken, wij zorgen dan dat wij beschikbaar zijn om toelichting te geven.

Obesitaspatienten hebben veelal moeite met traplopen. Ze vermijden trappen en worden daardoor beperkt in hun vrijheid. Is dat op u van toepassing? In dat geval hebben wij voor u specifieke obesitas-liften in onze collectie die alle verdiepingen weer binnen uw bereik brengen. Neem met ons contact op zodat wij u zonder enige verplichting kunnen informeren! Vraag ons zonder enige verplichting om een prijsopgave voor uw Triwa traplift te maken. Een adviseur zal bij u thuis de omstandigheid verkennen, raad geven en uw behoeften opnemen. Wij maken een prijsopgave op maat en vermelden daarin alle materiaal- en montagekosten waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Op de begane grond van uw woonruimte kunt u zich handig bewegen terwijl u zich vasthoudt aan het meubilair. Lukt dat niet meer, dan zijn hulpmiddelen als de stok en de rollator te gebruiken. De trap is de eerste hindernis die echt onneembaar lijkt te zijn. Een traplift van Triwa Trapliften is de oplossing! Veel huizen hebben buiten een kleine trap als entree naar de voordeur. Ook deze paar treden kunnen een onneembare vesting worden voor wie fysieke beperkingen heeft. Het monteren van een Triwa traplift voorkomt ongevallen en geeft u meer bewegingsvrijheid omdat de ruimte buiten uw woning opnieuw begaanbaar wordt.

Ouder worden vraagt om een creatieve oplossing voor alledaagse problemen. Gelukkig zijn er verschillende middelen die ervoor zorgen dat u zo lang als mogelijk in uw eigen woning kunt blijven wonen. De traplift is een van deze middelen en Triwa Trapliften is een zeer deskundige partner die u een traplift kan leveren.

Ook voor spoedoplossingen gaat u het beste naar ons. Bel of mail ons direct voor advies aangaande uw traplift.

Met een traplift is meer mogelijk dan u denkt

De TR 70, 75 en 80 zijn trapliften voor trappen met bochten. De TR 80 is van deze trapliften de eenvoudigste die snel aangeleverd kan worden. De deskundigen van Triwa Trapliften helpen u met plezier bij de keus van een Triwa traplift voor een gebogen trap. Natuurlijk komt de deskundige vrijblijvend bij u thuis!

In de collectie van Triwa Trapliften zijn veel uitvoeringen opgenomen, toepasbaar in allerlei situaties en qua vormgeving varierend van standaard tot bijzonder luxe. Iedere traplift kan verder voorzien worden van extra’s, zoals elektrische besturing en ruimtebesparende opklapmogelijkheden. U vindt op onze site een overzicht van alles wat wij u kunnen bieden. Uw eigen woonhuis is van belang voor u. U voelt zich er vertrouwd en bent gewend aan de directe omgeving. Dat hoeft u niet gelijk op te geven wanneer u, om welke reden dan ook, niet meer in staat bent om de trap naar uw verdieping te nemen. Met de investering in een traplift van Triwa Trapliften houdt u uw woongenot op een hoog niveau!

U bent bij Triwa Trapliften aan het goede adres voor een traplift die op een gebogen trap geinstalleerd moet worden. Er is een ruimtebesparend model voor eenvoudige gebogen trappen dat heel snel (in een week!) geleverd kan worden. Een oplossing als u in een crisissituatie terecht bent gekomen.

Onze experts staan klaar voor u wanneer het gaat om een mooie traplift. Neem direct met ons contact op.

http://www.triwatrapliften.nl/

Gerelateerde artikelen

COSRX bha blackhead power liquid

Prettige schoonheidssalon in Oosterhout

De schoonheidssalon in Doetinchem is erg professioneel