CN Flex
Image default
Beauty en verzorging

Blijf niet met hoofdpijn rondlopen

Je ziet scheel van de hoofdpijn en je hebt toch al vier paracetamollen in genomen. Als je dit te vaak hebt, kan het een behoorlijke impact hebben op je leven. Je werk en je sociale leven leiden eronder. Als je hier last van hebt, hebben Botox behandelaars goed nieuws voor je.

Botox wordt natuurlijk al jaren gebruikt in de strijd tegen rimpels. Maar sinds een tijdje heeft men een nieuwe toepassing gevonden voor dit wondermiddel. Per toeval ontdekte men bij dames die al jaren leden aan migraine dat zij er baat bij hadden als hun gelaatsrimpels waren behandeld met Botox. Het principe is eigenlijk wel logisch. Als je regelmatig bijvoorbeeld je wenkbrauwen overmatig naar elkaar toetrekt in een frons kan de spierspanning zorgen voor hoofdpijn. Door de verlammende werking van Botox na injectie in deze spieren kan deze samentrekking niet meer plaatsvinden. Dientengevolge heb je ook deze overmatig spierspanning niet meer. En hiermee behoort de hoofdpijn tot het verleden.

Als jij ook behoort tot de groep mensen die rondlopen met de vraag “wat te doen tegen migraine?” dan kun je terecht bij Faceland. Hier kunnen ze je er alles over vertellen. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat jouw hoofdpijn niet komt doordat je je wenkbrauwen in een frons trekt maar omdat je je nekspieren overmatig aanspant. Dit kan natuurlijk ook allerlei oorzaken hebben maar met Botox heb je kans dat je van je hoofdpijn verlost kan worden.

Het is helaas wel zo dat niet alle soorten hoofdpijn ermee behandeld kunnen worden. Het is een kwestie van uitproberen. Maar als je geluk hebt, werkt het met jouw soort hoofdpijn. In dat geval moet je er wel rekening mee houden dat Botox na zo’n maandje of vier weer uit je lichaam verdwenen is. De behandeling moet dus regelmatig herhaalt worden.

http://faceland.nl