Categorie archief: Beauty en verzorging

Prettige schoonheidssalon in Oosterhout

Wat is er nou lekkerder dan een behandeling in de mooie schoonheidssalon Oosterhout? Heeft u last van een doffe huid, veel rimpels, schoonheidsplekjes, pigmentvlekken, oneffenheden, acne, een overgevoelige huid, een rode huid, eczeem, een slechte bloedsomloop of andere problemen, dan ben u bij schoonheidssalon Oosterhout aan het juiste adres. Doordat zij gebruik maakt van geavanceerdere technieken, producten en apparatuur, komt een behandeling iets meer in de buurt van een klinische behandeling of een behandeling die een arts eventueel zou kunnen uitvoeren. Hierdoor biedt schoonheidssalon Oosterhout meer mogelijkheden dan de meeste andere schoonheidssalons op de markt. En geloof me, dat zijn er enorm veel. Dat maakt het soms ook lastig voor de klant om een geschikte keuze te maken. In een stad zijn vaak al wel meer dan 2 schoonheidssalons te vinden. Daarom staat schoonheidssalon Oosterhout achter een paar belangrijke punten. De behandelingen en werknemers zijn erg klantgericht. Elke persoon en huid(probleem) is anders, dus elk persoon zal een andere aanpak en behandeling nodig hebben. Daarnaast vindt schoonheidssalon Oosterhout het erg belangrijk dat de klant zich zowel tijdens de behandeling prettig en op zijn of haar gemak voelt, als wanneer de klant weer naar huis gaat. Niet alleen moet de behandeling fijn zijn en resultaat leveren, ook moet de ervaring prettig zijn. 

Behandelingen 

Dit zijn de behandelingen waar u uit kunt kiezen bij schoonheidssalon Oosterhout. Verbeteren van de huid door middel van: intake en huidanalyse (standaard eerste afspraak voor elke nieuwe klant). Huidverjonging door middel van microneedling, bindweefselmassage, biologische rimpelcorrectie, mesotherapie. Behandelingen tegen acnehuid: microdermabrasie, Pascaud radiofrequentie. Wilt u de textuur van uw huid verbeteren dan kunt u kiezen voor: een peeling, professionele behandelingen, marmatrix gezichtsmaskers. Bent u geïnteresseerd in een behandeling die hierboven niet genoemd staat, dan is het verstandig om even te bellen en de mogelijkheden te bespreken met schoonheidssalon Oosterhout. Voorgoed verlost van je donkere huidplekken met deze tips

 

Onze huid, een belangrijk en groot orgaan van ons lichaam. We moeten er dus te allen tijde zorg voor dragen want het weerspiegelt eigenlijk onze levensstijl. Heb je een mooie en egale, glanzende huid, dan is de kans groot dat jij een gezond persoon bent met een goede en gezonde levensstijl. Onze huid kan namelijk allerlei schuldige maar ook onschuldige kwaaltjes vertonen. Denk hierbij aan pigmentvlekken. Soms kunnen deze in zo’n grote mate optrede waardoor het lijkt alsof je een donkerdere huid hebt. Wil je deze donkere huid bleken? Perfect te begrijpen. Hier vind je daarom hoe je dat juist moet aanpakken!

 

Epileren, niet scheren

Heb je donkere huid onder je oksels en wil je je donkere huid bleken? Dan is een eerste stap misschien al eens om je huid onder de oksels te gaan epileren in plaats van te gaan scheren. Wanneer je je oksels gaat scheren, blijven de haartjes en de wortels immers aan de binnenkant van je oksel zitten. Hierdoor kan het lijken alsof je een donkere schijn of gloed hebt op je huid. Wanneer je gaat epileren, dan neem je alle haartjes en wortels aan de binnenkant van je huid mee en zal je dit niet hebben.

Juiste deodorant

Als je pigment lichter maken mogelijk wilt maken dan moet je eens nagaan of je de juiste deodorant gebruikt? Een deo moet altijd voedend zijn en moet geschikt zijn voor jouw huidtype. Is dat niet dan kan dit allerlei neveneffecten gaan geven zoals een donkere huid. Ga dus in de drogisterij of bij de drogist op zoek naar een deodorant die op jouw lijf geschreven is!

 

Pigmentvlekken crème

Nog nooit gehoord van Skinlight? Dan wordt het dringend tijd om daar verandering in te brengen. Dit is namelijk een pigmentvlekkencrème die wonderen voor jou kan doen. Er zijn verschillende voordelen aan verbonden. Het is in de eerste plaats een heel zuinige crème omdat je er maar een kleine hoeveelheid van nodig hebt en dit twee maal per dag. Bovendien hoef je geen schrik te hebben voor allergieën, want Skinlight heeft een neutrale PH waarde en is gebaseerd op enkel neutrale ingrediënten. Wat het hem nu echt doet is zijn speciale whitening technologie die tot diep in de huid door dringt. Hierdoor zal het pigment aangepakt worden en zal de aanmaak van nieuw pigment afgeremd worden.

Wist je niet dat het zó eenvoudig kon zijn om pigment lichter maken te realiseren? Wel dus! Vanaf nu kan jij dus weer met een gerust hart die korte rokjes en topjes bovenhalen en in je bikini op het strand gaan paraderen! Je zal je immers niet meer hoeven te schamen of te frustreren over die vervelende pigmentvlekken.

 

Unieke behandelingen van schoonheidssalon Hengelo

Welke behandelingen kun je ondergaan bij de schoonheidssalon in Hengelo? Je kan veel verschillende behandelingen ondergaan bij de schoonheidssalon in Hengelo. Deze behandelingen zijn er niet alleen op gericht om je gezicht en lichaam te verzorgen, maar ook om te ontspannen en om tot rust te komen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke massage. De massage helpt om pijnlijke of stijve spieren te ontspannen. Als je last hebt van stress, dan zullen deze gevoelens afnemen. Je kan je gedachten even laten afdwalen van de dingen waar jij je misschien zorgen over maakt. Na de massage voel jij je rustig en ontspannen. Bij de schoonheidssalon in Hengelo kun je ook diverse gezichtsbehandelingen ondergaan. Veel mensen willen graag een mooie en jeugdige huid hebben.

Behandelingen bij de schoonheidssalon in Hengelo

Bij de schoonheidssalon in Hengelo kun je dan ook meerdere behandelingen uitzoeken die bij jouw huis passen. Als je last hebt van acne of van een ongelijkmatige huid, dan is een peeling een goede keuze. Door het zuur van de peeling zullen dode huidcellen oplossen. Het huidoppervlak zal gladder en egaler worden. Dit geldt zowel voor de structuur als voor de teint. Tevens zijn er oplossingen voor een droge huid met eventueel fijne lijntjes. Het is daarbij belangrijk om de huid te stimuleren om zichzelf te vernieuwen en om de huid te voeden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een bindweefselmassage of voor een luxe gezichtsbehandeling. Wil je een behandeling bij de schoonheidssalon in Hengelo ondergaan die vooral ontspannend is? Dan kun je kiezen voor de aromatherapie. Hierbij geniet je van heerlijke geuren terwijl je gezicht en je lichaam verzorgd worden. Je kan ervoor kiezen om één behandeling te ondergaan bij de schoonheidssalon in Hengelo, maar je kan ook meerdere behandelingen achter elkaar boeken. Misschien wil je graag eerst een uitgebreide gezichtsbehandeling en daarna een ontspannende massage, het is allemaal mogelijk.

http://www.skinglow.nl/schoonheidssalon-in-hengelo/

Ouder worden we allemaal

Ouder worden is een proces waar we allemaal aan moeten geloven. Het is iets wat eigenlijk niemand wilt, want ouder worden betekend dat je er minder mooi uit gaat zien. Maar waarom maken we ons er allemaal zo een druk om. Het zou beter zijn als we het leven accepteren zoals het is en gewoon gelukkig ouder worden. Je moet niet bang zijn dat je rimpels krijgt of dat je lichaam niet meer zo strak is als vroeger, want dit hoort ook helemaal niet bij oudere mensen. En niemand boeit het als een oma een strak lichaam heeft. Ze hoeft toch niet meer op mannenjacht. Ouder worden heeft niet alleen maar nadelen. Ouder worden kan ook zo zijn voordelen hebben. Als je ouder word dan kan je namelijk ook heel veel leuke dingen doen. Want als je ouder word dan ga je ook een keer met pensioen en dan hoef je dus niet meer te werken. Als je niet meer hoeft te werken dan kun je tijd maken voor leuke dingen zoals reizen. Als jij en je partner goed hebben kunnen sparen dan heb je geld over om een paar mooie reizen te maken. Dit kan je niet doen als je nog jong bent en volop aan het werk bent. Wat ook leuk is aan ouder zijn is dat je veel tijd kan doorbrengen met je kleinkinderen als je die krijgt. Je hebt het zelf niet zo druk meer met je werk dus dan kan je mooi leuke dingen doen met je kleinkinderen. Met je eigen kinderen zou je nooit meer kunnen spelen en met je kleinkinderen gelukkig wel. Je kan gezellig naar de dierentuin of samen pannenkoeken bakken. Er zijn genoeg leuke dingen om te doen. En wat maken die paar rimpels dan nog uit? Daar hoef je geen botox of fillers voor te nemen. Botox spuiten is nergens voor nodig als je accepteert dat je ouder wordt. Als je oma bent mag je rimpels hebben want dat hoort er gewoon bij.

http://www.faceland.nl

Een overzichtelijk kassasysteem is dé uitkomst voor u als kapper

Met Tanworld houdt u overzicht in uw administratie. Wel zo prettig, toch? Als u kiest voor het kappers kassa programma van Tanworld, kunt u rekenen op een totaalpakket. U kunt dit totaalpakket verder aanvullen met speciale modules. Zo kunt u kiezen voor de administratie software van Tanworld. Met deze software is uw boekhouding altijd accuraat en up-to-date. De krachtige rapportagetools geven u altijd een duidelijk overzicht in uw administratie. Ook is de software direct gekoppeld aan uw kassasysteem als kapper, agenda en eventuele marketingtools. U kunt de module gebruiken voor bijvoorbeeld product-, klanten-, werknemers- en voorraadbeheer. Maar ook voor facturatie en het beheren van de leveranciers. Het administratiepakket maakt uw Tanworld kappers kassa programma nog completer!  

Kies voor hardware en maatwerk met dit kappers kassa programma

Werkt u momenteel met een modern kappers kassa programma? Zo niet, wordt het tijd om hiervoor te kiezen! Bent u kapper en heeft u een eigen onderneming? Regel dan uw kassasysteem als kapper goed en kies voor het kappers kassa programma van Tanworld. Dit is een programma waarmee u alles kunt regelen van administratie tot afsprakenboek. De hard- en software wordt op locatie geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt. Het kassasysteem kan afgestemd worden op uw wensen als kapper. Ook wordt er rekening gehouden met de uitstraling van uw kapsalon en kunt u het kappers kassa programma flink uitbreiden.  Zo kunt u een interactief klantenscherm, klantenpassen, cadeaubonnen en een reclamescherm creëren. Het kassasysteem voor een kapper van vanBeurden is dus echt maatwerk en wordt afgestemd op uw onderneming! Makkelijk afrekenen met een kappers kassa programma wil toch elke ondernemer?!

Snel en gemakkelijk uw marketingtools beheren in een speciaal kassasysteem voor u als kapper

Niet alleen biedt een overzichtelijk kassasysteem u hulp. Het ondersteunt u ook bij de nodige marketingactiviteiten.  Vindt u het beheren van uw marketingtools lastig of tijdrovend? Kies dan voor een kappers kassa programma dat u kan helpen bij deze klus. Het kassa systeem voor een kapper van Tanworld kan dit. U kunt met de speciale marketingtools module sms- en emailberichten versturen. Maar ook afspraakbevestigingen, – herinneringen, verjaardagsmailtjes, nieuwsbrieven, enquêtes en welkomstberichten verzenden. Alles doet u dus met dit ene kappers kassa programma, dat wilt u toch ook?! Maak eenvoudig een afspraak en wij komen het kassasysteem voor een kapper bij u op locatie installeren. Het systeem is altijd uit voorraad leverbaar en u betaalt een vaste prijs per maand. Eenvoudig de marketingtools beheren en makkelijk afrekenen doet u met een kappers kassa programma!

Een kassa voor uw schoonheidssalon, ga voor diverse opties

U bent van plan om een nieuwe kassa te kopen, dan is het verstandig om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn van een specialist op dit specifieke vakgebied. Toch is dat niet het geval. Sommige systemen zijn speciaal ontwikkeld voor een bepaalde branche. Zo bestaat er een kassasysteem voor een schoonheidssalon, zonnestudio of kapsalon. Met dit kassasysteem kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk cadeaubonnen en coupcodes worden uitgegeven en verzilverd en is het gemakkelijk om abonnementen te herkennen en verwerken. Daarnaast kan deze kassa voor een schoonheidssalon ook gemakkelijk worden gekoppeld met bijvoorbeeld de agenda of een administratiepakket. Ook kunnen speciale modules worden toegevoegd. Zo kan een schoonheidssalon informatie achterlaten over het gezicht of lichaam van de klant. Een kapper kan daarentegen weer analyses van hoofd en huid maken en kleurenkaarten genereren. De module voor de zonnestudio geeft dan weer inzicht in allerlei informatie over de verschillende zonnebanken. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit kassasysteem voor de schoonheidssalon, zonnestudio en kapsalon.

Gratis een kassa uitproberen voor uw schoonheidssalon

Tegenwoordig zijn er diverse soorten kassasystemen, maar waar valt uw keuze dan precies op? Dan is het verstandig om te bekijken naar een kassasysteem voor het bijhouden van uw klantgegevens. U kunt natuurlijk veel informatie verzamelen over de kassa voor de schoonheidssalon en advies vragen aan deskundigen. Toch weet u pas of het kassasysteem bij u en uw schoonheidssalon past als u het eenmaal probeert. Gelukkig bieden sommige leveranciers de mogelijkheid aan om eerst een systeem gratis uit te proberen, bijvoorbeeld voor een maand. U leert het dan gebruiken en komt er snel achter of het u wel of niet bevalt. U kunt tijdens de testperiode altijd support aanvragen als u bepaalde functies van de kassa voor uw schoonheidssalon niet snapt.

Kassa software en hardware voor schoonheidssalon

U zult het niet zo snel zeggen, maar zelfs in een schoonheidssalon is zowel hardware of software nodig. Hierdoor bent u verzekerd dat er op een juiste wijze wordt omgegaan met uw gegevens. Een flexibel kassasysteem voor uw schoonheidssalon moet natuurlijk wel aan bepaald eisen voldoen. U wilt zeker weten dat alles goed functioneert. Hardware die niet mag ontbreken zijn onder andere een barcode scanner, kassabonnen-printer, kassa-lade en een touchscreen toetsenbord. De software maakt het geheel af. Er zijn speciale programma’s waarin bijvoorbeeld klanten beheerd kunnen worden en waarin acties, kortingen, promoties en campagnes kunnen worden ingevoerd. Dat maakt de kassa in uw schoonheidssalon nog veel handiger dan een eenvoudige ouderwetse kassa.

Professionele kwasten van Real Techniques

Real Techniques kwasten van Beauty88 zijn de beste keuze wanneer u zo professioneel mogelijk uw make-up wil aanbrengen. Real Techniques biedt kwasten in allerlei soorten en maten, en voor allerlei soorten make-up. De prijs-kwaliteitverhouding van deze kwasten is de beste die u zult vinden.

Real Techniques helpt u bij het creëren van de perfecte make-up look

Kwasten zijn belangrijker dan u zou denken bij het aanbrengen van uw make-up. U kunt wel de perfecte make-up hebben, maar het goed aanbrengen is minstens zo belangrijk. De structuur en vorm van een kwast bepalen bij welk type make-up Real Techniques kwasten zijn stuk voor stuk speciaal gemaakt voor het aanbrengen van bepaalde soorten make-up. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale kwasten voor het in vorm brengen van de wenkbrauwen, of voor het aanbrengen van foundation.

Real Techniques kwasten helpen u bij uw dagelijkse make-up routine. Voor bijvoorbeeld het aanbrengen van oogschaduw is het belangrijk dat de kwast vrij klein en wat zachter is. Zo wordt de oogschaduw mooi over het ooglid verspreid. Bij het aanbrengen van wenkbrauwpoeder is juist een wat harder borsteltje belangrijk, om de haren goed te verdelen. Voor het aanbrengen van foundation zijn sponsjes vaak het handigst. Deze zorgen ervoor dat de laag niet te dik wordt, en dat de foundation er natuurlijk uitziet.

De kwasten van Real Techniques zijn verkrijgbaar in de webshop van Beauty88. Hier kunt u snel en gemakkelijk make-up producten bestellen. De kwasten zijn er verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hierbij kunt u natuurlijk ook direct uw favoriete make-up bestellen! Dan kunt u die direct aanbrengen met uw nieuwe kwasten van Real Techniques. U zult direct het verschil merken en zien dat uw make-up een professionelere look heeft. 

Real Techniques kwasten kopen?

Als u interesse heeft om de Real Techniques kwasten te kopen, surf dan snel naar de webshop van Beauty88. Is er iets waar u nog vragen over heeft, neem dan contact op met de klantenservice van Beauty88. U kunt hiervoor mailen of een berichtje sturen via één van hun social media kanalen. U zult dan binnen een half uur een antwoord ontvangen.

Een stralende huid met QMS medicosmetics

Heeft u al eens gehoord van de huidverzorgingslijn van QMS medicosmetics? Of bent u er nog helemaal niet bekend mee? Het gaat hier om revolutionaire producten van uitstekende kwaliteit. Met een QMS behandeling wordt huidverbetering en huidverjonging mogelijk gemaakt. Maar hoe kan dat precies? QMS medicosmetics werkt met exclusieve collageenproducten, die het aanvullen van het eigen collageen in de huid stimuleren. Omdat deze revolutionaire producten 82% actieve werkstoffen bevatten die de basis leggen voor huidverbetering en huidverjonging, zijn zichtbare resultaten het gevolg. Wilt u ook genieten van een mooie en stralende huid? Voor een QMS behandeling gaat u gewoon even langs bij de professionele beautysalon!

QMS behandeling met producten van QMS medicosmetics door een professional

Minder rimpels door een QMS behandeling: het behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. Een QMS behandeling met producten van QMS medicosmetics is een professionele beautybehandeling, ofwel huidbehandeling. Kies er wel voor dat te laten doen in een professionele beautysalon. Uw huid kan namelijk heel heftig reageren op bepaalde stoffen. Een professional weet daarmee om te gaan. Het gaat namelijk wel om uw lichaam! Bij een professionele beautysalon werken uitsluitend gediplomeerde medewerkers die verstand hebben van hun vakgebied. Ook werken zij bij elke behandeling alleen met de beste producten, zoals producten van QMS medicosmetics. Welke behandeling is goed voor uw huid? En welke behandeling kan uw huid aan? De professional kan het u exact vertellen.

QMS behandeling in luxe beautysalon

Een dagje in de beautysalon kan heerlijk ontspannend zijn. Het wordt dan ook gezien als een echt vrouwenuitje. Wilt u een middagje heerlijk ontspannen? Dat kan in de professionele beautysalon. En natuurlijk kunt u helemaal ontspannen als deze beautysalon van alle luxe is voorzien. Dan kunt u namelijk kiezen uit een groot aantal verschillende behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan lekker ontspannen op de zonnebank, maar ook aan visagiebehandelingen, afslankbehandelingen en gezichts-, hand- en voetbehandelingen. Zo biedt de professionele beautysalon bijvoorbeeld een huidverbeterende en huidverjongende behandeling met zichtbaar resultaat: de QMS behandeling met producten van QMS medicosmetics. Met een QMS behandeling met producten van QMS medicosmetics ziet u er in een mum van tijd weer een stukje jonger uit!

Rimpels vervagen met de juiste behandeling in de schoonheidssalon

Bezoekt u een schoonheidssalon voor een behandeling tegen rimpels? U kunt er dan vanuit gaan dat uw rimpels snel zullen vervagen. Iedereen wordt ouder. En bij ouder worden horen mindere zaken, zoals rimpels. Veel vrouwen, maar ook zeker mannen, vinden deze rimpels niet mooi en willen er graag vanaf komen. Het is echter erg lastig om rimpels volledig te laten verwijderen. Als u naar de schoonheidssalon gaat, kan dit echter zeker wel gebeuren. Zelfs diepe rimpels kunnen verwijderd worden. Allereerst wordt uw huid onderzocht; elke huid is immers anders. Zo worden vocht, pigment, elasticiteit en talg gemeten en wordt er een plan van aanpak opgesteld. Met de nieuwste technieken worden rimpels zichtbaar verminderd en sommige rimpels zelfs verwijderd. Zo ziet u er weer jaren jonger uit.

Het effect van de behandeling in de schoonheidssalon versterken

Heeft u in een deskundige schoonheidssalon het gewenste effect behaald? Dan wilt u natuurlijk het resultaat van de QMS oxytreat zo lang mogelijk vasthouden. Gaat u regelmatig naar de schoonheidssalon voor bijvoorbeeld huidbehandelingen? Het is dan ook erg slim om zelf ook met de juiste producten te werken. U kunt natuurlijk naar de drogist gaan voor bepaalde middeltjes, maar het is net zo slim om dezelfde producten als in de schoonheidssalon te gebruiken. Dan kunt u het effect van de behandeling in de schoonheidssalon versterken, en er dagelijks zo stralend uitzien alsof u net van de schoonheidssalon afkomt. Kies dan ook voor speciale make-up die ook in de schoonheidssalon gebruikt wordt. Deze make-up is goed voor uw huid en zorgt ervoor dat u er prachtig uitziet.

Naar de schoonheidssalon voor speciale make-up

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk wel zo stralend mogelijk uitzien. Bezoek daarom een schoonheidssalon in de buurt van Goes, Middelburg en Terneuzen voor het laten aanbrengen van speciale make-up. Er zijn dagen of avonden waarbij u er speciaal uit wil zien; net wat mooier dan normaal. Als u zelf uw eigen make-up aanbrengt, doet u al snel hetzelfde als u gewoonlijk doet. In de schoonheidssalon werken specialisten die precies weten wat voor make-up mooi is bij uw kleur huid, ogen en haar. U kunt zich daarom ook zeker professioneel laten opmaken in de schoonheidssalon. Gaat u trouwen? Dan kunt u kiezen voor speciale bruidsmake-up. Maar ook voor een speciaal feest, zoals een gala of andere bijeenkomst, is het mogelijk om bijvoorbeeld avond make-up te laten aanbrengen. U zult zeker opvallen en er stralend uitzien!

Een ooglidcorrectie zorgt voor een jongere huid.

Een ooglidcorrectie is een operatieve correctie van het onderste of bovenste ooglid. Het is altijd mogelijk dat je oogleden kunnen gaan hangen na verloop van tijd. Dit kan vermoeidheid, druk op de ogen of gezichtsveldverlies tot gevolg hebben. De oogleden kunnen gaan hangen als deze minder elastisch worden en door de zwaartekracht gaan hangen. Het is geen grote ingreep om dit te herstellen. Er wordt overtollig huid verwijderd, nadat je een plaatselijke verdoving hebt gekregen. Na het verwijderen van de huid worden de haarvaten dichtgeschroeid om het bloeden tegen te gaan. De duur van deze ingreep duurt meestal maar maximaal 45 minuten. Een ooglidcorrectie vergoeding door de ziektekostenverzekering is niet altijd inbegrepen. Zo vergoedt de basis- en ziektekostenverzekering bijna nooit deze ingreep. Echter als je in het bezit bent van een aanvullende verzekering kan het soms wel zo zijn dat je het vergoed krijgt. De verzekering verplicht je wel om te voldoen aan de zware criteria die hiervoor gesteld zijn om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Het resultaat van een ooglidcorrectie voor en na zijn goed zichtbaar. De ogen hebben een uitstraling gekregen alsof deze zijn opgetrokken en groter zijn. De huid rondom de ogen zal strakker eruit zien en een frissere uitstraling meegeven.  Na een ooglidcorrectie zullen mensen niet direct doorhebben wat er veranderd is aan je gezicht, maar zal de kans wel aanwezig zijn dat ze vinden dat je een jongere uitstraling hebt. Na de korte behandeling kan iedereen weer direct naar huis toe. Het kan wel zo zijn dat de oogleden in de eerste week nog een beetje dik en opgezwollen kunnen zijn. In enkele gevallen zal de zwelling een blauwe verkleuring geven. Dit trekt na verloop van tijd weer weg, waardoor er niks meer zichtbaar zal zijn van de complicaties. Ogen zeggen bijna alles over de emoties die je toont en zullen door deze behandeling alleen maar extra goed zichtbaar zijn.

http://faceland.nl/

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie zorgt er door middel van een hele kleine operatie voor dat jouw oogleden weer kunnen herstellen en weer volledig fris en fruitig zijn. Het is namelijk zo dat we nog steeds niet de bron van de eeuwige jeugd ontdekt hebben en dus kunnen oogleden in de loop der jaren een beetje gaan hangen. Een ooglid correctie is een kleine cosmetische ingreep waarbij overtollig weefsel word weggesneden zodat de ogen er weer strak en fris uit zien. Kijk voor een goede indicatie van kosten voor een ooglidcorrectie op faceland.nl.

Voor veel mensen is het een deceptie dat de fontijn der eeuwige jeugd nog steeds niet gevonden is. Juan Leon de Ponche een Spaanse gouverneur heeft er in de 17e eeuw ter vergeefs jaren naar gezocht. Hij hoorde van lokale indianen een legende over de bron en dat hij op een eiland in de buurt moest liggen. Het eiland is echter nooit terug gevonden en het lijkt hier achteraf dan ook om een list te gaan om de Ponche weg te krijgen van het eiland Hispania. Ondertussen gaat de veroudering bij ons gewoon gestaag door, na 30 jaar gaat de zwaartekracht zijn invloed uitoefenen op de huid. Deze zal hierdoor op veel plaatsen aan elasticiteit verliezen en dit veroorzaakt rimpels. In het geval van oogleden gaan deze vooral hangen. Hangende oogleden zorgen er voor dat je vermoeid en somber er uit ziet en je zal dan ook snel veel bezorgde opmerkingen krijgen of alles wel goed met je gaat.

Veel bekende Nederlanders doen ook aan cosmetische ingrepen. Oud voetballer Andy van der Meijde deelt zijn ooglidcorrectie ervaringen in de RTL reality soap rondom de oud voetballen en zijn familie. De reality soap is genaamd Andy en Melissa: een huwelijk in de steigers. De show is vanaf 1 september te volgen op RTL 5 en heeft als grote verhaallijn het verbouwen van een oud huis uit 1890. Vroeger waren dit twee huizen en het is de bedoeling dat het geheel tot 1 huis wordt vervormd.

http://faceland.nl

Lift in je gezicht

Als de leeftijd voorbij de 30 schiet dan is er geen houden meer aan. De zwaartekracht die ons met beide benen op aarde houd gaat ook op ons gezicht werken en men begint een minder elastische huid met rimpels te ontwikkelen. Het gaat bij de een sneller als bij de andere, veel factoren werken hier in mee zoals stress, levensstijl en vermoeidheid.

De Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de Léon had de perfecte oplossing gevonden volgens een legende. Hij was in het begin van de 16e eeuw een gouverneur van het toenmalig Spaanse grondgebied Puerto Rico. De plaatselijke Taino indianen vertelden hem de legende over de bron van de eeuwige jeugd. De fontein zou op het eiland Bimini staan. Nadat de zoon van Christoffel Columbus gouverneur werd van Puerto Rico had Juan Ponce ineens behoorlijk veel tijd over. Hij besloot dan ook nieuwsgierig op zoek te gaan naar deze legendarische bron. In 1513 dacht hij het toenmalige eiland ontdekt te hebben. Het was echter een verblijf van korte duur. Hij kwam in 1521 terug om een expeditie te organiseren. Het bleek echter geen eiland te zijn maar het schiereiland van Florida. De fontein der eeuwige jeugd was dus ook niet gevonden. Hij heeft het wel voor elkaar gekregen om een eilandengroep naar zijn legende te vernoemen.

Een optie die wel werkt is een rimpelbehandeling met injectables. Je hebt geen eeuwige jeugd, want na 6 maanden is behandeling weer uitgewerkt maar het verjongd je wel aanzienlijk. Er wordt gebruik gemaakt van stoffen die ook van nature in het menselijk lichaam voorkomen zoals bijvoorbeeld hyaluronzuur. Hyaluron zorgt er voor dat de elasticiteit van de huid wordt verhoogt en de vochtopname wordt verbeterd. De behandeling is snel en tijdelijk. Vaak staat u al binnen 10 minuten weer bij uw auto. Liquidfacelift prijzen zijn dan ook een stuk lager dan de kosten voor crèmes of een chirurgische ingreep.

http://www.injectableklinieken.nl/

Blijf niet met hoofdpijn rondlopen

Je ziet scheel van de hoofdpijn en je hebt toch al vier paracetamollen in genomen. Als je dit te vaak hebt, kan het een behoorlijke impact hebben op je leven. Je werk en je sociale leven leiden eronder. Als je hier last van hebt, hebben Botox behandelaars goed nieuws voor je.

Botox wordt natuurlijk al jaren gebruikt in de strijd tegen rimpels. Maar sinds een tijdje heeft men een nieuwe toepassing gevonden voor dit wondermiddel. Per toeval ontdekte men bij dames die al jaren leden aan migraine dat zij er baat bij hadden als hun gelaatsrimpels waren behandeld met Botox. Het principe is eigenlijk wel logisch. Als je regelmatig bijvoorbeeld je wenkbrauwen overmatig naar elkaar toetrekt in een frons kan de spierspanning zorgen voor hoofdpijn. Door de verlammende werking van Botox na injectie in deze spieren kan deze samentrekking niet meer plaatsvinden. Dientengevolge heb je ook deze overmatig spierspanning niet meer. En hiermee behoort de hoofdpijn tot het verleden.

Als jij ook behoort tot de groep mensen die rondlopen met de vraag “wat te doen tegen migraine?” dan kun je terecht bij Faceland. Hier kunnen ze je er alles over vertellen. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat jouw hoofdpijn niet komt doordat je je wenkbrauwen in een frons trekt maar omdat je je nekspieren overmatig aanspant. Dit kan natuurlijk ook allerlei oorzaken hebben maar met Botox heb je kans dat je van je hoofdpijn verlost kan worden.

Het is helaas wel zo dat niet alle soorten hoofdpijn ermee behandeld kunnen worden. Het is een kwestie van uitproberen. Maar als je geluk hebt, werkt het met jouw soort hoofdpijn. In dat geval moet je er wel rekening mee houden dat Botox na zo’n maandje of vier weer uit je lichaam verdwenen is. De behandeling moet dus regelmatig herhaalt worden.

http://faceland.nl

Pigmentvlekken op gezicht, handen en hals tegen gaan

Hoe ontstaan Pigmentvlekken?

De grootste oorzaak in het Ontstaan van Pigmentvlekken is de zon. De zon zoals vele nu wellicht al wel weten is buiten de vitamine D om niet gezond. De zon is zelfs zeer schadelijk voor de huid. Binnen enkele minuten brengt het al schade aan. De schadelijke stoffen die zorgen voor pigmentvlekken, kanker, bruine kleur en roodheid zijn UVA, UV & UVB. Een goede zonnefactor zorgt ervoor dat de eerder genoemde schadelijke stoffen worden beperkt. Let er hierbij wel op dat je minstens een zonnebrandcrème met factor 20 en daarboven opsmeert. Nooit lager dan twintig! Een goede zonnebrandcrème zorgt ervoor dat er geen pigmentvlekken bijkomen en dat de bestaande pigmentvlekken niet donkerder worden. Een andere oorzaak van pigmentvlekken is ouderdom. Met de jaren kan er een ophoping van pigment ontstaan dat pigmentvlek wordt genoemd. Hier is niet veel tegen te doen buiten goed blijven smeren met een zonnefactor om.

Hoe ga ik mijn bestaande pigmentvlekken te lijf?

Pigmentvlekken zijn vaak donkere vlekjes en komen vaak voor op handen, hals en gezicht. Buiten een dagcreme om dat goed werkt tegen pigmentvlekken heb je echt wel een iets extremer middel nodig. Met een extremer middel doel ik op een Lighting creme dat de donkere vlekjes lichter maakt. Een goede Whitening Cream is die van Skinlight. Skinlight is puur natuurlijke crème dat voor 100% uit natuurlijke bestandsdelen bestaat. De creme smeer je twee maal daags op de pigmentvlek gedurende één tot drie weken. Binnen deze termijn zullen de pigmentvlekken helemaal verdwenen zijn en kun je er minstens een aantal maanden van genieten. Daarna dient de behandeling opnieuw uitgevoerd te worden totdat het gewenste resultaat weer bereikt is. Indien je deze bereikt hebt stop je met smeren. Je hoeft dus niet langer door te gaan, het enige wat je dan doet is de huid nog lichter maken en dat wil je niet. Als het goed is ben je er op uit om een egale huid te creëren.

Voor meer Informatie over dit Product en over het  Klik dan hier.

Review Huid Bleken

 

Wat is Huid Bleken en hoe gaat het in zijn werk?

Huidbleken is zoals de naam eigenlijk al zegt het bleken van de huid. De vraag die u wellicht rest is waarom zou een Europees persoon zijn huid willen bleken, wij zijn toch al blank? Dat klopt! Huid bleken wordt namelijk vooral door de donkergekleurde Europeanen volop gebruikt. Vergelijk het met dat de blanken graag bruiner willen worden zo is dat voor de donkere personen net andersom. Zij willen graag juist een lichtere huid. Omdat ik zelf een Afrikaanse afkomst heb en ik het zelf ook mooier vind om een lichtere huid te hebben, gebruik ik enkele producten die ik graag voor jullie wil reviewen. Naast het gebruiken van een ruwe scrub, mix ik deze altijd met twee eetlepels citroensap. Daarbij gebruik ik een blekend product voor mijn lichtere huidskleur.

 

Huidbleken met citroen: huidbleken met citroen is een natuurlijke manier om een lichtere huid te krijgen. Zoals eerder beschreven mix ik citroen door een harde scrub. Ik gebruik dit zo’n drie keer in de week.

 

Huid bleken met een bleekcrème: Daarbij heb ik mijn huid zo’n drie weken gebleekt met een bleekcrème. Daarvoor heb ik Sterwit Skin gebruikt maar als onderhoudskuur gebruik ik iets anders namelijk Skinlight. Dit is een vrij nieuwe merk op huid bleek gebied en werkt erg goed. Sterwit ook trouwens hoor. Ik was eerst nogal sceptisch. Is het uberhaupt mogelijk en hoe zal het resultaat zijn. Even voor de duidelijkheid, ik heb dit blekende product voor mijn hele lichaam gebruikt en ook mijn intieme delen. Dit durft niet iedereen, maar omdat het product uit 100% natuurlijke ingredienten bestaat en het geschikt is voor de intieme delen, heb ik dat gedaan. Indien dit niet op het product vermeld staat, is het zeer af te raden om deze op de gevoelige gebieden van je lichaam te smeren.

Resultaat Huid Bleken

Het resultaat was en is verbluffend. Dat is een groot woord maar ik ben dan ook heel erg tevreden. Het product beloofd binnen twee a drie weken het gewenste resultaat te bieden en dat was bij mij ook zo. Let op: ik heb een hele donkere huid en heb hem echt wel voor de volle drie weken opgesmeerd. Daar heb ik enkele maanden van kunnen genieten om dat zo maar even te zeggen. Daarna werd mijn huid donkerder, kan ook door de zon komen en toen ben ik op een nieuw product gestuit namelijk, Skinlight. Erg fijn product, mooie verpakking en bied goed resultaat.

Hygiënisch en Discreet Huid Bleken doe je met een huidbleekcrème. Dat is niet duur, bied snel resultaat en houd lang aan.

 

http://huidbleken.com/donkere-huid-bleken/

Een traplift biedt meer toepassingsmogelijkheden

Traplift

Wanneer u de aankoop van een traplift overweegt, denk dan eens aan een buitenlift voor op het terras of de veranda. Alle niveauverschillen, bijvoorbeeld ook die naar de kelder of naar het balkon, kunt u overbruggen met een Triwa traplift. Wij denken met u mee om passende oplossingen voor alle moeilijkheden te vinden! Een misverstand over de traplift, is dat die zo veel plaats inneemt dat de trap door andere mensen moeilijk meer kan worden gebruikt. Een Triwa traplift is aanpasbaar aan uw situatie en laat dientengevolge altijd ruimte voor ander verkeer op de trap. Ook voor zeer smalle trappen heeft Triwa Trapliften de juiste oplossing.

Triwa Trapliften biedt een enorm aanbod aan trapliften. Er is altijd wel een traplift die bij uw trap past. Of deze recht is, een bocht heeft of zelfs diverse bochten telt, een goede traplift is te vinden bij Triwa Trapliften. Neem met ons contact op voor vragen en raadgeving! De TR 70, 75 en 80 zijn trapliften voor trappen met bochten. De TR 80 is van deze trapliften de eenvoudigste die snel aangeleverd kan worden. De deskundigen van Triwa Trapliften assisteren u met plezier bij de keuze van een Triwa traplift voor een gebogen trap. Natuurlijk komt de deskundige vrijblijvend bij u in huis!

Het assortiment van Triwa Trapliften is bijzonder compleet. We beschikken over trapliften voor rechte en gebogen trappen, trapliften voor binnenshuis en buitenshuis, een traplift waarop u kunt staan of een waarop u kunt zitten en uiteraard vindt u tevens de traplift voor rolstoelen in ons assortiment. Triwa Trapliften heeft in haar aanbod in platformtrapliften die bedoeld zijn om u met uw rolstoel veilig naar een andere etage te vervoeren. Deze traplift, die zeer eenvoudig te gebruiken is, kan ook bij een gebogen trap worden gemonteerd. Een opgeklapte platformlift neemt erg weinig plaats in!

Een traplift biedt meer toepassingsmogelijkheden dan u denkt

Wanneer u wilt weten hoe een Triwa traplift er uitziet, kijk dan eens op onze website. Wij tonen er een grote hoeveelheid foto’s van diverse modellen. Natuurlijk kunt u vele trapliften bovendien in onze toonzaal in Heerenveen aanschouwen. Belt u even om een afspraak te maken, wij zorgen dan dat wij beschikbaar zijn om toelichting te geven.

Obesitaspatienten hebben veelal moeite met traplopen. Ze vermijden trappen en worden daardoor beperkt in hun vrijheid. Is dat op u van toepassing? In dat geval hebben wij voor u specifieke obesitas-liften in onze collectie die alle verdiepingen weer binnen uw bereik brengen. Neem met ons contact op zodat wij u zonder enige verplichting kunnen informeren! Vraag ons zonder enige verplichting om een prijsopgave voor uw Triwa traplift te maken. Een adviseur zal bij u thuis de omstandigheid verkennen, raad geven en uw behoeften opnemen. Wij maken een prijsopgave op maat en vermelden daarin alle materiaal- en montagekosten waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Op de begane grond van uw woonruimte kunt u zich handig bewegen terwijl u zich vasthoudt aan het meubilair. Lukt dat niet meer, dan zijn hulpmiddelen als de stok en de rollator te gebruiken. De trap is de eerste hindernis die echt onneembaar lijkt te zijn. Een traplift van Triwa Trapliften is de oplossing! Veel huizen hebben buiten een kleine trap als entree naar de voordeur. Ook deze paar treden kunnen een onneembare vesting worden voor wie fysieke beperkingen heeft. Het monteren van een Triwa traplift voorkomt ongevallen en geeft u meer bewegingsvrijheid omdat de ruimte buiten uw woning opnieuw begaanbaar wordt.

Ouder worden vraagt om een creatieve oplossing voor alledaagse problemen. Gelukkig zijn er verschillende middelen die ervoor zorgen dat u zo lang als mogelijk in uw eigen woning kunt blijven wonen. De traplift is een van deze middelen en Triwa Trapliften is een zeer deskundige partner die u een traplift kan leveren.

Ook voor spoedoplossingen gaat u het beste naar ons. Bel of mail ons direct voor advies aangaande uw traplift.

Met een traplift is meer mogelijk dan u denkt

De TR 70, 75 en 80 zijn trapliften voor trappen met bochten. De TR 80 is van deze trapliften de eenvoudigste die snel aangeleverd kan worden. De deskundigen van Triwa Trapliften helpen u met plezier bij de keus van een Triwa traplift voor een gebogen trap. Natuurlijk komt de deskundige vrijblijvend bij u thuis!

In de collectie van Triwa Trapliften zijn veel uitvoeringen opgenomen, toepasbaar in allerlei situaties en qua vormgeving varierend van standaard tot bijzonder luxe. Iedere traplift kan verder voorzien worden van extra’s, zoals elektrische besturing en ruimtebesparende opklapmogelijkheden. U vindt op onze site een overzicht van alles wat wij u kunnen bieden. Uw eigen woonhuis is van belang voor u. U voelt zich er vertrouwd en bent gewend aan de directe omgeving. Dat hoeft u niet gelijk op te geven wanneer u, om welke reden dan ook, niet meer in staat bent om de trap naar uw verdieping te nemen. Met de investering in een traplift van Triwa Trapliften houdt u uw woongenot op een hoog niveau!

U bent bij Triwa Trapliften aan het goede adres voor een traplift die op een gebogen trap geinstalleerd moet worden. Er is een ruimtebesparend model voor eenvoudige gebogen trappen dat heel snel (in een week!) geleverd kan worden. Een oplossing als u in een crisissituatie terecht bent gekomen.

Onze experts staan klaar voor u wanneer het gaat om een mooie traplift. Neem direct met ons contact op.

http://www.triwatrapliften.nl/