CN Flex
Image default
Banen en opleidingen

Vind de interim inkoper die bij uw bedrijf past

Is er een onmisbaar lid van uw inkoopteam langdurig thuis door ziekte? Bevindt u zich met uw inkoopactiviteiten in een piekperiode? Weet u nu al dat u extra capaciteit nodig heeft omdat er een project van start gaat dat een enorm beroep zal doen op uw inkoopprofessionals? Dan is een interim inkoper helemaal geen verkeerd idee. Maar waar vindt u zo een professional? Bij Insinc natuurlijk. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van de beste interim verkoper(s) voor uw bedrijf. Zij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Op deze manier weten zij precies wat ze voor u mogen realiseren.

Voor inkoop detachering zit u hier tevens goed

Naast het vinden van de juiste interim inkoper, zit u bij Insinc ook goed voor inkoop detachering. Bijvoorbeeld wanneer u tijdens piekperioden of speciale projecten een tijdelijk gebrek heeft aan gekwalificeerde inkoopexpertise. INSINC levert op basis van tijdelijke inkoop detachering professionals die niet alleen de grote lijnen feilloos weten uit de stippelen, maar ook de details van het vak volledig beheersen. Van strategisch tot operationeel niveau en van junior inkoper tot CPO. U hoeft zich dus werkelijk nergens meer om te bekommeren wanneer u dit bedrijf inschakelt.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheid tot inkoop detachering of een interim verkoper middels Insinc? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de website voor de contactgegevens. Hier vindt u tevens veel meer aanvullende informatie over de uitgebreide dienstverlening. Heeft u een vraag over een van de diensten? Ook hiervoor kunt u terecht bij een van de experts van Insinc. Zij staan voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Gerelateerde artikelen

Hoofdrol voor de schadebehandelaar

Loopbaancoaching: ontwerp uw carrière voor maximale impact