Categoriearchief: Banen en opleidingen

Cn-flex

Loopbaancoaching: ontwerp uw carrière voor maximale impact

Ben je benieuwd naar loopbaancoaching en hoe dit voor jou van nut kan zijn? Margreet Jonker, dé loopbaancoach, heeft 20 jaar ervaring in de wereld van ontwikkeling en sociale impact. Lees haar advies over hoe u uw carrièremogelijkheden kunt optimaliseren.

Na meer dan 20 jaar in de wereld van loopbaancoaching en sociale impact, heb ik geleerd dat de belangrijkste manier waarop je een positief verschil kunt maken in de wereld, is door werk te doen waar je van houdt en een leven vol betekenis te leiden. We hebben allemaal een unieke combinatie van natuurlijke talenten, interesses, doelen, passies, voorkeuren en vaardigheden en door je volledige zelf te benutten, kun je zowel een zinvolle bijdrage leveren als in vreugde leven. Loopbaancoaching kan je helpen om duidelijk te krijgen welke bijdrage je wilt leveren en hoe je daar kunt komen.

Ik koos voor loopbaancoaching vanwege mijn verlangen naar gelijkheid, rechtvaardigheid en kansen voor alle mensen, ongeacht waar ze geboren zijn of hun individuele omstandigheden. Ik ben geïnspireerd door de mensen met wie ik samenwerk. Ik heb geleerd dat ontwikkeling complex is en een hele reeks vaardigheden en sterke relaties vereist. Het is het meest effectief als het een samenwerkingsproces is dat is gebaseerd op wederzijds respect en waarbij gebruik wordt gemaakt van ieders sterke punten en middelen.

Vanuit de wens om loopbaanontwikkeling effectiever te maken, heb ik onderzocht welke soorten organisaties en projecten een blijvend verschil hebben gemaakt. Er zijn veel verschillende manieren om een ​​positief verschil te maken en ik vind het geweldig om mensen te helpen het pad te vinden dat het beste bij hen past.

 

Loopbaancoaching door Margreet Jonker

Door coaching kan ik mensen in alle fasen van hun leven betrappen om burn-out te voorkomen en hun zoektocht naar werk opnieuw af te stemmen op idealen. Burn-out ontstaat niet door moeilijk werk te doen, maar door werk te doen dat niet past bij jouw sterke punten en persoonlijkheid of door te werken voor bureaus die niet het soort leven ondersteunen dat ze willen leiden. Uitgebrande professionals veranderen de wereld niet! Sterke, zelfverzekerde en strategische professionals doen dat.

Aangezien er veel manieren zijn om via uw carrière een positieve sociale of ecologische impact te hebben, is het cruciaal om bij uzelf te beginnen. Ik focus me op de bijdrage die je wilt leveren en help je de mogelijkheden te verkennen waar je dat kunt doen. Als je werk doet dat past bij je sterke punten en persoonlijkheid, kun je uitkijken naar een lange en lonende carrière!

Ik gebruik loopbaanontwerp, het proces om je ideale werk voor te stellen en vervolgens een realistische strategie te bedenken om je zo dicht mogelijk bij je ideaal te krijgen. Zie jezelf als een kunstenaar die je levensmeesterwerk bewerkt, want dat is inderdaad wat je bent!

Carrièreontwerp werkt omdat het is gebaseerd op uw persoonlijke eigenschappen en kracht. Het maakt van het zoeken naar een baan een creatief en proactief proces, dat je kracht geeft en gaandeweg het zelfvertrouwen vergroot. En het eindresultaat is een perfect passende carrière. Om je carrière vorm te geven, zul je:

 • Onderzoek uw basis. Dit zijn de stukjes van jezelf – je sterke punten, doelen en visie – die je in je carrière wilt opnemen. Een carrière gebaseerd op je grondstoffen maakt je klaar voor succes, plezier en impact.
 • Maak een servettenschets van uw toekomst. Voordat u zich ergens aan vastlegt, geeft u prioriteit aan wat voor u het belangrijkst is en onderzoekt u welke banen en kansen het beste bij u passen. Dit omvat uw vaardigheden maar brengt u verder dan wat u kunt doen met wat u wilt doen.
 • Kies een carrièreontwerp dat u graag wilt maken! Het loopbaanontwerpproces omvat het opbouwen van uw netwerk, het identificeren van de organisaties waarvoor u wilt werken en het toewijden aan een duidelijke en boeiende toekomst.
 • Ontwikkel uw tools voor het creëren van een carrière – uw cv, uw sollicitatie, uw LinkedIn-profiel – om te laten zien dat u de perfecte persoon bent voor de door u gekozen carrière. Al uw tools voor het creëren van een carrière worden veel effectiever wanneer ze zijn gebaseerd op de vorige stappen. Uw cv en LinkedIn-profiel zijn geen chronologieën van uw werkgeschiedenis; het zijn marketingdocumenten die uw sterke punten, prestaties en potentieel laten zien.

Om effectief te zijn, moet je leren, groeien en jezelf en anderen uitdagen om op hun best te zijn. U hoeft dit niet alleen te doen! Daarom zijn we er om u te ondersteunen.

https://margreetjonker.nl/

Ervaar herverpakken: hoe je een cv schrijft bij het wijzigen van een veld

werk zoeken

moeilijkheden bij het zoeken naar een baan
Een persoon die op volwassen leeftijd de professionele sfeer verandert, moet voorbereid zijn op moeilijkheden aan het begin van het pad. Het is alsof hij weer in de positie zit van een afgestudeerde zonder ervaring op zoek naar zijn eerste baan. Het betekent dat:

U zult heel hard moeten werken om potentiële werkgevers te overtuigen om voor u te kiezen. Recruiters zijn meer geïnteresseerd in werkzoekenden met gespecialiseerde ervaring in het vereiste vakgebied.
Tegelijkertijd is de kans groter dat je, in termen van je soft skills, super-gekwalificeerd bent voor het instapniveau in een nieuw beroep (vooral wanneer je vanuit een leidende positie in een vorig beroep gaat). Ook voor de super-bekwame is het moeilijk om werk te vinden.
In het begin zul je veel in salaris moeten dalen ten opzichte van de gebruikelijke inkomsten in het vakgebied waar je een specialist met ervaring bent.
Hoe kun je de overgang gemakkelijker maken? U moet uw eerdere ervaring goed “verpakken” in een cv, zodat u de werkgever kunt laten zien wat belangrijk is voor uw nieuwe beroep. Hier is hoe het te doen.

1. Breng functietitels samen
Vergelijk en maak de namen van de gewenste en laatste posities zo consonant mogelijk. Dit is natuurlijk niet in alle gevallen van beroepsverandering mogelijk. Maar soms is het mogelijk.

Laten we zeggen dat u een verkoopmanager bent, maar ervan droomt om in marketing te gaan. Dit zijn nauwe gebieden. U kunt de laatste positie hernoemen naar Development and Sales Support Manager.

Een verkoper die wil overstappen naar projectmanagement, gegeven een bepaald scenario en een reeks competenties, kan zijn laatste positie in het cv noemen als projectmanager. Bijvoorbeeld als hij bezig was met verkoop met een lange cyclus, en zijn functionaliteit omvatte het beheer van aangetrokken artiesten.

2. Ontwikkel een aantal sleutelvaardigheden
“De meesten zien hun ervaring niet van buitenaf en gaan er niet van uit dat een deel van hun functionaliteit in de toekomst buitengewoon nuttig kan zijn”, zegt Polina Brezhneva.

Een voorbeeld uit haar praktijk is de transitie van specialist van een hoog handelsniveau naar een vrij hoge functie op het gebied van interne (bedrijfs) opleidingen. De verkoopdirecteur heeft een solide basis (leidinggevende ervaring, sterke communicatieve vaardigheden, strategische visie) die belangrijk zijn voor het organiseren van personeelstrainingen. Het is belangrijk om deze vaardigheden naar voren te brengen in je cv en uit te leggen hoe je ze in een nieuw vakgebied zou kunnen toepassen.

Een ander voorbeeld: stel dat een advocaat zich met marketing wil bezighouden. Vervolgens moet hij zich concentreren op analytische vaardigheden in zijn cv, het vermogen om een ​​grote hoeveelheid informatie te verwerken en te structureren, zijn standpunt verdedigen. Advocaten hebben hier veel praktijk in en ook voor een marketeer is dit een zeer nuttige competentie. Het vermogen om met tekst te werken, onberispelijke mondelinge en schriftelijke geletterdheid – deze punten zijn belangrijk voor zowel een advocaat als een marketeer. Ervaring met spreken in de rechtbank kan worden omgezet in spreekvaardigheid voor een publiek, enzovoort.

3. Elimineer irrelevante vaardigheden
Het is noodzakelijk om niet alleen te focussen op vaardigheden die belangrijk zijn voor het nieuwe vakgebied, maar ook om uit het cv de vermelding van eerdere ervaring te verwijderen, die integendeel overbodig is voor nieuwe taken.

Als u bijvoorbeeld een leider was in het vorige vakgebied en met grote projecten hebt gewerkt, en in een nieuw beroep gaat beginnen vanuit een lineaire positie, moet u niet uw eerdere grote verdiensten, geïmplementeerde projecten vermelden. Anders lijkt u een overgekwalificeerde kandidaat. Voormalige bazen tot onderwerping nemen is sowieso niet erg populair, uit angst voor concurrentie, en als je de nadruk legt op je eerdere status, lijkt dat misschien een teken van grote ambitie.

Het is beter om de openheid voor nieuwe ervaringen te benadrukken, de wens om van collega’s te leren en het vermogen om nieuwe kennis direct op te doen. En demonteer de grote blokken van uw werkcontrole in kleinere, geef aan welke nuttig zullen zijn in het nieuwe beroep. Geef bijvoorbeeld in plaats van een algemene ervaring in “het optimaliseren van bedrijfsprocessen”, meer specifieke voorbeelden van het verminderen van eventuele uitgavenposten in het budget en schrijf op welke tools u hiermee heeft bereikt.

Polina Brezhneva herinnert zich hoe ze ooit met een klant werkte: een topmanager, die projecten beheerde met budgetten van miljoenen dollars.

Ze bracht verschillende jaren door met het opbouwen van een managementcarrière in één bedrijf, maar nadat ze hoogten had bereikt, raakte ze opgebrand. Ik wilde evenementen gaan organiseren.

4. Bereken de afbeelding die het cv uitzendt
Als je solliciteert naar een juniorpositie in een nieuw beroep, probeer je cv-tekst dan dichter bij de stijl te brengen waarin een jonge professional het zou schrijven. Op deze manier zal het niet te sterk opvallen tegen de achtergrond van andere reacties op de vacature. Gebruik lichtere, modernere formuleringen. Verander bijvoorbeeld het beheer van financiële stromen in financiële planning, HR-administratie in teambeheer.

Bedenk welke stijl van het presenteren van informatie op je cv de meeste voorkeur heeft in het professionele veld waarin je streeft. Het kan anders zijn dan u gewend bent. Een puur formele stijl, die normaal gesproken wordt waargenomen in een cv vanuit de financiële of juridische sfeer, is bijvoorbeeld onwaarschijnlijk geschikt in een cv voor journalistiek, PR en het creatieve beroep.

Let op de foto: in een cv voor een creatief beroep is het nauwelijks de moeite waard om het beeld van een persoon in een strikt kantoorpak over te dragen.

5. Schrijf een goede sollicitatiebrief
Voor een kandidaat die van loopbaan verandert, is een sollicitatiebrief een must. Dit is een kans om aan de recruiter uit te leggen waarom je solliciteert naar een baan waarbij je cv niet volledig aan de eisen voldoet en waarom je er zeker van bent dat je het beter kunt doen dan een gewone beginner.

Benadruk informatie die belangrijk is voor de nieuwe rol – aanvullende opleiding in een nieuw profiel, een krachtige theoretische basis, op zijn minst een episodische ervaring, indien aanwezig (bijvoorbeeld stage of uitvoering van individuele projecten op freelance basis).

En leg uit waarom je zo aangetrokken was tot het nieuwe gebied dat je besloot erin te gaan wonen, met name dit bedrijf en deze functie. Dit is geen loze formaliteit: alle werkgevers willen echt gemotiveerde werknemers met “brandende ogen” krijgen. Nieuwkomers die naar een nieuw beroep gaan, zijn meestal enthousiast – dit is hun concurrentievoordeel. Maar er is een belangrijk voorbehoud: het is belangrijk dat uw enthousiasme gebaseerd is op realistische verwachtingen van het nieuwe beroep, en niet op illusoire ideeën erover.

https://www.vindazo.be

Hoe uw technische stack topontwikkelaars kan aantrekken

Voor ontwikkelaars is de belangrijkste factor bij het evalueren van een baanaanbieding de technologiestack die ze zullen gebruiken. De tools en technologieën die worden geselecteerd als onderdeel van de kerntechnologiestack van een bedrijf, zullen een grote invloed hebben op het vermogen van het bedrijf om snel code te ontwikkelen en te implementeren en gemakkelijk te schalen.

Wat is de grootste zorg voor ontwikkelaars op de werkplek? Het gaat niet om geld, wekelijkse happy hours of zelfs hun collega’s. Dit is de code.

Als uw IT-rekruteringsteam invloed zal hebben op het binnenhalen van topontwikkelaars naar uw bedrijf, moet u hen laten zien dat u de technologie gebruikt die ze leuk vinden.

Voor IT-professionals is de belangrijkste factor bij het evalueren van een baanaanbieding de technologiestack die ze zullen gebruiken. Van de meer dan 80.000 respondenten zei 54% dat de programmeertalen, frameworks en andere technologieën waarmee ze zullen werken de belangrijkste criteria zijn bij het kiezen van een werkgever.

Hier zijn enkele tips voor het maken van een moderne stapel en hoe u deze kunt promoten, zodat u de beste softwareontwikkelaars voor uw team kunt aantrekken.

Wat is een technologiestack?

Wanneer een team of organisatie het heeft over hun technologiestapel, hebben ze het in feite over technologieën die samenwerken om hun product te creëren. Voor de meeste netwerktoepassingen omvatten de technologieën in de stack een interne taal, front-end framework en / of mobiele technologieën, een database en mogelijk een cloudserviceprovider, een webserver en / of een content delivery network (CDN). Voor geïnstalleerde applicaties gebruiken ze het besturingssysteem en de bijbehorende SDK, een programmeertaal, een grafische bibliotheek en mogelijk een database.

De technologiestack kan vaak veranderen op basis van veranderende technologiebehoeften, en veel bedrijven staan ​​hun software-ingenieurs toe om bij te dragen aan de ontwikkeling van de technologiesuite van een bedrijf. De stack kan ook aanvullende technologieën bevatten voor testen, analyse en CRM. Bedrijven kunnen enigszins verschillende technische stacks hebben voor de ontwikkeling van web- en mobiele apps.

De tools en technologieën die zijn geselecteerd als onderdeel van de core-stack van een bedrijf, hebben een grote invloed op het vermogen van het bedrijf om snel code te ontwikkelen en te implementeren en gemakkelijk te schalen. Het is absoluut noodzakelijk om een ​​technologiestack te kiezen met technologieën die een soepele integratie hebben en een grote open source-community, zodat uw ontwikkelingsteam kan putten uit de kennis van anderen bij het schrijven van code.

Bij Stack Overflow is de tech-stack bijvoorbeeld zo belangrijk voor het bedrijf dat ze deze op de voorpagina’s van het bedrijf zetten. Elk IT-personeel dat een bedrijf wil inhuren, moet zich op zijn gemak voelen met de technologie die een potentiële werkgever gebruikt, dus bedrijven hebben een plek nodig (op Stack Overflow Talent of elders) om transparant te zijn over hoe ze hun werk doen.

Welke technologieën behoren tot uw technologiestack?

Kies bij het kiezen van uw technologiestapel niet standaard de technologieën die u het meest gebruikt – het klinkt misschien veilig en helpt u het internet op te blazen, maar laat geen ruimte voor innovatie.

Het geldbeheerplatform AgentRisk ontdekte zelfs dat het hebben van een onconventionele technologiestack hen hielp bij het vinden van technische kandidaten van de hoogste kwaliteit. Omdat ze een minder gangbare programmeertaal, Elixir, gebruikten, vonden ze een hogere toetredingsdrempel: de meeste junior-kandidaten maakten geen gebruik van de technologie, terwijl de oudere ontwikkelaars waarmee ze spraken er ervaring mee hadden, evenals een paar anderen. programmeertalen en begrepen technologie diep.

Richt u bij het opbouwen van uw stack op het implementeren van de technologieën waar de ontwikkelaars een passie voor hebben. In een Stack Overflow-peiling waren Rust (83,5%), Python (73,1%), TypeScript (73,1%), Kotlin (72,6%) en WebAssembly (69,5%) de meest favoriete talen. ). Slechts één van deze talen, Python, staat in de top 5 van populairste programmeertalen.

Weet wat kandidaten in uw stapel moeten markeren

Uw technische team speelt een belangrijke rol bij het bouwen van uw projectstack en het regelmatig bijwerken ervan op basis van hun leerdoelen en ontwikkelingsbehoeften. Ze zullen cruciaal zijn bij het uitzoeken welke technologieën de interesse van kandidaten zullen wekken. Om te bepalen welke talen en kaders u wilt markeren, stelt u uw team vragen, zoals de volgende:

 • Wat we maken (of hoe we het maken) verschilt van andere bedrijven?
 • Welke veranderingen zijn het belangrijkst geweest voor het technische team in de afgelopen twee tot vijf jaar?
 • Over welke carrières ben je het meest enthousiast over volgend jaar?
 • Vertel me over onze technische stack. Welke technologieën zijn onlangs toegevoegd of verwijderd?
 • Hoe lossen we het probleem anders op dan onze concurrenten?

Het moet een voortdurend gesprek zijn op basis van de veranderende behoeften van uw bedrijf. Het zal u ook helpen erachter te komen welk kandidaatprofiel de toekomst van uw engineeringteam zal beveiligen door uit te zoeken welke ervaring het belangrijkst is voor uw bedrijf, vandaag en in de komende jaren. 

Welke technologie uw team ook gebruikt, om de plek te zijn waar de beste programmeurs van alle vaardigheidsniveaus willen werken, moet u een open samenwerkingsruimte creëren waar uw ontwikkelingsteam nieuwe programmeertalen, frameworks en tools waarin ze zich bevinden kan bespreken en delen. het potentieel zien en vervolgens ondersteuning bieden om teamgenoten te leren hoe ze ze kunnen gebruiken.

De veranderingen in je stack en de transparantie eromheen creëren een geweldig thought leadership voor content voor employer branding. Startup Spokeo.com is bijvoorbeeld overgestapt van het handmatig kopiëren van code naar servers naar het gebruik van Elastic Load Balancer-implementaties op basis van Amazon Machine Image (AMI), waardoor de implementatietijd van een halve dag met hoge uitvalpercentages wordt teruggebracht tot minuten, waardoor versiebeheer eenvoudiger wordt. Ontwikkelaars zullen uitgebreid onderzoek doen naar hun toekomstige werkgever. Als u dit bij de artefacten vindt, betekent dit dat ze uw manier van werken al goed begrijpen voor het eerste interview.

Waarom uw technische stapel zo belangrijk is

Ervaren ontwikkelaars hebben waarschijnlijk met tientallen technologieën gewerkt en hebben ervoor gekozen om vloeiend te zijn in de technologieën waar ze echt gepassioneerd over zijn. Hoogstwaarschijnlijk nemen ze al deel aan open source-projecten in deze talen en leveren ze een zinvolle bijdrage aan de gemeenschap. Hun superieure vaardigheden worden gevalideerd door leeftijdsgenoten en zijn belangrijker voor hen en potentiële werkgevers dan hun cv.

Velen van hen gebruiken Stack Overflow om hun favoriete technologieën en open source-projecten waaraan ze hebben bijgedragen publiekelijk te delen. In het verhaalprofiel van de ontwikkelaar kun je zien hoe gepassioneerd ze zijn over bepaalde technologieën en kunnen ze je vertellen welke technologieën ze liever vermijden.

U moet ook transparant zijn over uw technologiestapel naar de externe gemeenschap, een ontwikkelaarsblog bijhouden of details over uw ontwikkelingsprojecten delen in externe publicaties en podcasts. Blogposts over de statistieken van één dag voor al uw tools geven potentiële werknemers bijvoorbeeld een geloofwaardig beeld van uw filosofie en helpen hen de uitdagingen te begrijpen waarmee ze op het werk te maken krijgen.

Bijdrage moet de kern van uw ontwikkelingsteam zijn. Wanneer uw ingenieurs hun programmeeruitdagingen en -overwinningen openlijk delen met de bredere IT-gemeenschap en bijdragen aan het open source softwareontwikkelingsteam, kunt u de reputatie van uw merk opbouwen als werkgever die programmeurs helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Hiermee komt u op de lijst van gewenste IT-professionals over de hele wereld. En dit is hoe uw technische stack topontwikkelaars kan aantrekken.

global recruitment

https://www.globalrecruitment.info/

Tekenaar Industriebouw

Onze klant

Onze opdrachtgevers zijn experts in bouwprojecten in de industriële en agrarische sector.

Het geniet een hoge reputatie op het gebied van kwaliteit en service, en is mensgericht.

Het bedrijf blijft groeien en is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van metaalconstructie. Deze projecten situeren zich voornamelijk in Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk.

De functie inhoud

Als tekenaar bedrijfsgebouw ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van meerdere bedrijfsgebouwen.

 • Nadat het project is verkocht, stelt u het ontwerp en het algemene plan volledig op.
 • Maak in overleg met de klant en / of projectmanager productietekeningen.
 • Daarnaast dient u ook een montageplan op te stellen, zodat de montage ter plaatse vlekkeloos kan verlopen.
 • Tijdens het project houd je contact met de projectmanager.

Het profiel

 • Je hebt een hoog technisch diploma.
 • Op basis van je eerdere werkervaring als tekenaar kun je goed samenwerken met Autocad en Tekla.
 • Idealiter heb je ervaring in de industriebouw.
 • Als je stabiliteit begrijpt, dan is dit een groot voordeel.
 • Naast het Nederlands kun je je ook vloeiend uitdrukken in het Frans.

Omdat je als tekenaar ook contact opneemt met klanten, ben je zakelijk georiënteerd. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kan goed samenwerken in een team. Daarnaast is stiptheid als tekenaar erg belangrijk.

Het aanbod

Als tekenaar bedrijfsgebouw krijgt u de volgende pakketten:

 • Competitief salarispakket, inclusief extralegale voordelen.
 • De kans krijgen om uw vaardigheden verder te ontwikkelen en u continu te trainen.
 • Werk in een solide, financieel stabiel bedrijf dat in volle groei is.

https://www.vindazo.be/vacatures/technisch-tekenaar.html

Medewerker commerciële binnendienst

administratief medewerker

Introductie

Dyka Group maakt deel uit van de Tessenderlo Group en is niet alleen fabrikant van kunststofleidingsystemen. Door water, lucht en andere energie op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen we elke dag bij aan een betere planeet. Bovendien gebruiken we recyclebare materialen of recyclebare materialen om deze taak te volbrengen. Daarom kunnen we met trots zeggen dat we een “natuurlijk netwerk” zijn. We hebben internationale vertegenwoordigingen in België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Roemenië.

Dyka Plastics in Overpelt is onze productiebasis in België. Daarnaast hebben we 9 regionale vestigingen in België die servicegerichte bevoorrading verzorgen voor handelaren, aannemersbedrijven, professionele installateurs, openbare instellingen, nutsbedrijven en de industrie.

Op onze verkoopafdeling zijn we op zoek naar een zakelijke backoffice voor de 4/5 medewerker

Jouw verantwoordelijkheid

 • Je verzorgt het offertetraject voor klanten in niet-projectmarkten.
 • Je werkt nauw samen met de accountmanager
 • Je licht de offerteaanvraag toe (technisch en commercieel) en stelt de offerte op
 • Om een ​​offerte te kunnen maken, kunt u verwijzen naar de specificaties, de juiste producten zoeken, de voorraad controleren, prijzen volgen en nauw contact onderhouden met andere interne afdelingen (zoals productie en logistiek).
 • Wanneer een offerte wordt toegekend, kunt u deze via beheer (SAP) in het systeem omzetten in een order
 • Je verricht overige beheeractiviteiten ter ondersteuning van de verkoop, zoals het behandelen van klachten, het opvolgen van inspectierapporten, etc.
 • Je komt terecht in een team van tien collega’s
 • Je rapporteert aan de servicemanager

Jouw profiel

 • Je komt terecht in onze bedrijfscultuur die zich kenmerkt door: klantgericht handelen, actie ondernemen, dingen laten gebeuren en samen hopen te groeien!
 • Je hebt bij voorkeur een graduaat of bachelordiploma op administratief en / of technisch gebied
 • Je hebt meerdere jaren (minimaal 3 jaar) ervaring in de zakelijke backoffice.
 • Moet een duidelijke affiniteit hebben met onze technologieproducten
 • U kunt vloeiend Nederlands spreken en u uitdrukken in het Frans
 • Je bent goed in MS Office en beschikt over een ERP pakket (SAP kennis is een pluspunt)
 • Je hebt sterke administratieve vaardigheden, zakelijk inzicht, een sterk gevoel voor service en sterke communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod

 • Open contract 4/5 dienstverband; daglichturen
 • Werklocatie: Pilt
 • Competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Na de lange zomervakantie is de vakantie met 12 dagen verlengd en staat er niet veel werk op je te wachten, want DYKA is tijdens de bouwvakantie collectief gesloten.

Het beste van twee werelden: werk in een lokaal gepositioneerde organisatie die ook deel uitmaakt van een internationale organisatie

https://www.administratieve-medewerker.be/
Cn-flex

Vind de interim inkoper die bij uw bedrijf past

Is er een onmisbaar lid van uw inkoopteam langdurig thuis door ziekte? Bevindt u zich met uw inkoopactiviteiten in een piekperiode? Weet u nu al dat u extra capaciteit nodig heeft omdat er een project van start gaat dat een enorm beroep zal doen op uw inkoopprofessionals? Dan is een interim inkoper helemaal geen verkeerd idee. Maar waar vindt u zo een professional? Bij Insinc natuurlijk. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van de beste interim verkoper(s) voor uw bedrijf. Zij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Op deze manier weten zij precies wat ze voor u mogen realiseren.

Voor inkoop detachering zit u hier tevens goed

Naast het vinden van de juiste interim inkoper, zit u bij Insinc ook goed voor inkoop detachering. Bijvoorbeeld wanneer u tijdens piekperioden of speciale projecten een tijdelijk gebrek heeft aan gekwalificeerde inkoopexpertise. INSINC levert op basis van tijdelijke inkoop detachering professionals die niet alleen de grote lijnen feilloos weten uit de stippelen, maar ook de details van het vak volledig beheersen. Van strategisch tot operationeel niveau en van junior inkoper tot CPO. U hoeft zich dus werkelijk nergens meer om te bekommeren wanneer u dit bedrijf inschakelt.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheid tot inkoop detachering of een interim verkoper middels Insinc? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de website voor de contactgegevens. Hier vindt u tevens veel meer aanvullende informatie over de uitgebreide dienstverlening. Heeft u een vraag over een van de diensten? Ook hiervoor kunt u terecht bij een van de experts van Insinc. Zij staan voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Cn-flex

Business coaching voor zzp : carrière switch maken?

De beslissing nemen om in een carrièreverandering te duiken, is iets om trots op te zijn, dus gefeliciteerd met het nemen van de eerste stap. Op dit moment heb je waarschijnlijk uren besteed aan het verfijnen van je cv, het bijwerken van je LinkedIn-profiel en het doorzoeken van internet voor geweldige vacatures op spannende gebieden. Dit proces kan ontmoedigend en tijdrovend zijn en kan je vaak het gevoel geven dat je nergens komt. Je weet dat je een wijziging wilt aanbrengen, maar je weet niet zeker waar je moet beginnen. Denk eens aan business coaching.

Met de hulp van een business coach kun je een bruikbare roadmap maken om je bedrijf goed te runnen. Of wellicht heb je wel een verkeerde onderneming gekozen dan wat je eigenlijk wil doen. De voordelen van werken met een business coach zijn talrijk, maar hier hebben we een top 10 gemaakt.

 

1. Leer kritische vaardigheden die vereist zijn in de huidige werkomgeving.

De werkomgeving van vandaag verandert voortdurend en om succesvol te zijn in jouw strategie om succesvol te zijn, is het cruciaal om inzicht te hebben in de vaardigheden die je het beste zullen positioneren voor succes.

 

2. Bouw vertrouwen op en definieer jouw waardepropositie.

We zijn zo dicht bij ons werk dat het vaak moeilijk is om een ​​stap terug te doen en te begrijpen hoe jouw unieke achtergrond en ervaring zich kunnen lenen voor het succes dat je wil behalen. Door met een business coach te werken, kun je jouw waardevoorstel identificeren, onder woorden brengen waarom je een goede aanwerving zou doen en je onderscheiden van jouw concurrentie.

 

3. Bouw een krachtig en relevant track record.

Gewoon een bestaand track record bijwerken, is zelden succesvol. In plaats daarvan zal je business coach je helpen een track record op te stellen dat je begrip laat zien van de rol waarvoor je je positioneerd en de behoeften van de organisatie.

 

4. Neem weloverwogen beslissingen over de evolutie van je carrière.

Natuurlijk, het lijkt een droom om naar een verkooprol in de ambachtelijke bierindustrie te gaan, maar hoe zal je volgende zet je positioneren om je carrièredoelen op korte en lange termijn te halen? Je coach zal je helpen de evolutie van je carrière te begrijpen en de juiste stappen te identificeren om daar te komen.

 

5. Stel doelen en maak een routekaart naar jouw bestemming.

Het stellen van doelen is essentieel om vooruitgang te boeken bij het zoeken. Je coach helpt je te bepalen waar je heen gaat en maakt benchmarks om daar te komen.

 

6. Netwerken.

Als deelnemer aan een netwerk geeft het voordeel om mensen te leren kennen en zo meer kennis te krijgen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

 

7. Verwerf levenslange carrièrevaardigheden.

Hoewel de Career Coaching-cursus  is ontworpen om je de vaardigheden en middelen te geven om onmiddellijk actie te ondernemen, zullen de geleerde carrièrevaardigheden een lange levensduur hebben om met u mee te groeien naarmate je vordert in jouw carrière.

 

8. Start een carrière op een nieuw gebied.

Toch wat anders doen? Zet dan je nieuwe opleiding in voor een stage of een fulltime baan door tegelijkertijd te kijken en te leren. Vervolgens kun je jou kennis en ervaring omzetten naar een andere onderneming.

 

9. Bereid je voor op interviews.

Gesprekken kunnen intimiderend zijn en voorbereiding is noodzakelijk. Haal het mysterie uit het interviewproces door je voor te bereiden op je gesprekken met leveranciers en klanten.

 

10. Help je verhaal vorm te geven om je droomdeal te krijgen.

Zorg voor een sterk en onderscheidend verhaal vooral voor jouzelf en jouw bedrijf.

Contractmanager

Contractmanager

Als contractmanager heb jij al enkele jaren ervaring met de inkoop, voorbereiding, aanbesteding en het uitvoering van contracten met aannemers, leveranciers en partijen in de grond-, weg- en waterbouw. Jij bent de innoverende kapitaal achter het uitbreiden van succesvolle samenwerkingsverband, in het speciaal van dijkversterkingsprojecten en kadeverbeteringsprojecten.

Over jouw werk

Je zal arbeidend zijn binnenshuis één van de omvangrijke programma’s van het waterschap, in eerste instantie zal jouw brandpunt ligt op het hoogwaterbeschermingsprogramma. In dit planning werk je gezamenlijk in ipm-teams aan het verwerkelijken van een robuust en klimaatbestendig watersysteem en het verkleinen van de veiligheidsrisico’s voor de primaire waterkeringen. Je scheppen dan deel uit van een of twee ipm-projectteams. Jouw knobbel ligt in het smeden van sterke cassettebandjes en het ontplooien van energieke interactie tussen nieuwe en bestaande marktpartijen en het waterschap.

Als contractmanager:

Ben je inzetbaar in alle stappen – van verkenning tot en met ontwikkeling – van projecten ; ga jij aan de slag met contractbeheersing, toetsingen, relatiemanagement, risicomanagement- en management, voortgangsbewaking, besluitneming en rapportages ; ondersteun je de projectmanagers en zoek je onafgebroken naar optimalisatie in kwaliteit, tenuitvoerlegging en kosten van contracten ; draag je proactief bij aan de doorontwikkeling van het lijnteam en het specialisatie ; ben jij de sleutel tussen betrokken partijen. Je weet kloppend hoe de contracten in elkander zitten en hoe je de nieuwe en bestaande partijen aangesloten krijgt en houdt.

Over jouw team

Ongeacht het deel uitmaken van een of twee projectteams, maak je ook deel uit van het ( lijn ) team contractmanagement en management projectbeheersing. Dit team, met standplaats tiel, bestaat momenteel uit zestien collega’s. Van contractmanagers en managers projectbeheersing tot en met collega’s van financiën en administratieve ondersteuning. De sfeer is maatschappelijk en vief, met open en directe communicatie en een veilige mogelijkheid voor feedback en advies. Het team heeft samenwerken, kennisdeling en gedeelde verantwoordelijkheid hoog in het norm staan. Dit gecombineerd met passie voor innovation en betrokkenheid bij klimaatverandering, waterveiligheid en maatschappelijke opgaven scheppen het team tot een hechte club van enthousiastelingen. Ons aanbod een volledig baan als medior contractmanager voor 36 uur per week bij een dynamische organisatie. Voorts bieden wij : een gage tussen € 3. 224, – en € 4. 455, – bruto per tijdsperiode ( schaal 10 ). Je exacte gage vaststellen we aan de hand van vorming en ervaring. Om te opstarten een jaarcontract en bij goed functioneren een vaste aanstelling. De mogelijkheid om zelf je tijd in te porties en soms thuis te werken. Een stevig pensioenregeling. Een individueel keuzebudget ( ikb ) ter waarde van 20 % van je gage ( alleen vakantiegeld en eindejaarsuitkering ). Het ikb kun je voor gevarixeberde doelen inzetten, zoals snipperdag kocht of je kunt het uit laten betalen. Reiskostenvergoeding. Een persoonlijk onderstel budget ( pbb ) van € 5. 000, – voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Over jou

Met minstens drie jaar ervaring als contractmanager in gww-projecten, ben je een connaisseur in contractmanagement. Je gaat geen uitdaging uit de weg en als er actie ondernomen moet geworden ben jij degene die er daarboven zit. Dankzij je oplettendheid, goede sentiment voor verhaal liefhebben en een sterk ontwikkeld sociaal en empathisch kracht, heb jij oog voor alles en allemaal die bij het project betrokken is. Je bent een bedeeld verbinder die het specialisatie kent en op ondernemende wijze de juiste mensen en partijen opzoekt, enthousiasmeert en activeert.

Overigens heb je in huis:

Een hbo-diploma in een technische, juridische of bedrijfskundige richting. Aanvullende met een vorming in contract- of projectmanagement. Praktische en theoretische weten van grote ruimtelijke en/of infrastructurele projecten, ervaring met het opstellen en intomen van contracten in ingenieursdiensten, raw, uav-gc, d & c en bij bijsmaak ook samenwerkingsvormen zoals een gemeenschappelijk bouwteam. Sterke communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van nederlandse taal. Bij bijsmaak financiële en juridische weten.

Over ons : wij zijn water

In het prachtige, waterrijke gebied tussen de rijn, de lek en de maas zorgen wij – waterschap rivierenland – voor droge voeten en schoon oppervlaktewater. We zuiveren rioolwater, onderhouden sloten en vaarten, verstevigen dijken, leggen vispassages aan en administreren polderwegen. Kortom, wij doen belangrijke spullen voor ‘onze inwoners’ op het gebied van water, veiligheid, activiteit en werk. Bestendigheid en maatschappelijke inpasbaarheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Want wij zijn water. Jij ook? dompel je dan bij in de wondere waterwereld van waterschap rivierenland en solliciteer gelijksoortig naar de functie van oudste contractmanager.

Deze vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen inwonende kandidaten voorrang.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/management.html

Vacature Projectleider ICT

Vacature Projectleider ICT

HBO of hoger
Medior niveau
Vast contract / Detachering
Salaris in overleg
40 uur p/w

Functieomschrijving

Ten behoeve van een gemeentelijke herindeling is een organisatie op zoek naar een geoefend projectleider/adviseur. Meer specifiek gaat het om de voorbereiding op de herindeling, door het verwezenlijken van een automatiseringsomgeving voor de nieuwe gemeente, gebruikmakend van de al bestaande technische wegennet van 1 van de desbetreffende gemeenten.

Taken die vallen tijdens het plan zijn het voorts uitrekenen van de draft versie van de toekomstige automatiseringsomgeving van de nieuwe gemeente. Ook het voorzitten van de werkgroep automatisering van de herindeling valt tijdens de werkzaamheden. Daarnaast poneert de projectleider het projectplan op, alleen de outillage middelen. Dit alles doe jij door voorgaan te aanreiken aan de tenuitvoerlegging van het projectplan automatiseringsomgeving nieuwe gemeente vanuit een hands-on houding.

Functie-eisen

Het profiel van de nieuwe projectleider kenmerkt zich aan de hand van de volgende kenmerken:

Hbo-werk en denk niveau een professional die autonoom is van leveranciers heeft ruime ervaring in het leiden van vergelijkbare projecten te de overheid ( must! ) en bij voorliefde bij een gemeente heeft bekende van de stand van de techniek ( avanti workspace, citrix, office365, vm-ware, windows server 2019 ) aanbod bedrijfsomschrijving wat ontvang je er voor terug:

Vanuit een ( vast ) dienstverband bij maandag® kun je op diverse opdrachten wordt ingezet ; verdienste en vakantiedagen overeenkomstig car-uwo ; reiskostenvergoeding ( €0, 19 per kilometer ) ; mits gewenst : extra trainingen op de maandag® academy ; werkervaring bij verscheidene opdrachtgever binnenshuis de publieke deel ; startklaar baanvak wanneer je binnenshuis de publieke deel korter dan een jaar werkervaring hebt ; een team vol leuke maandag® collega’s. Salarisinformatie verdienste in conferentie

https://www.vindazo.nl/keywords/projectleider-ict.html