CN Flex
Image default
Auto's en Motoren

nissan juke

De Nissan Juke is een compacte crossover die in 2010 werd geïntroduceerd als een nieuw, uniek model. Het model heeft een opvallend design dat meteen de aandacht trekt. Het is een auto die geliefd is bij mensen die op zoek zijn naar een compacte auto met een ruim interieur en een stoer uiterlijk. In dit artikel bespreken we de geschiedenis van de Nissan Juke, de kenmerken van het huidige model en wat we kunnen verwachten van toekomstige updates.

Geschiedenis van de Nissan Juke

De Nissan Juke werd in 2010 geïntroduceerd als een compacte crossover met een uniek design. Het model was een groot succes en werd al snel een populaire keuze onder autoliefhebbers over de hele wereld. De Juke was het eerste voertuig dat gebruik maakte van de Nissan B-platform architectuur, die later werd toegepast op de Nissan Note, Nissan Micra en Nissan Cube.

De eerste generatie van de Nissan Juke werd geproduceerd van 2010 tot 2019 en werd verkocht in meer dan 190 landen over de hele wereld. De auto was verkrijgbaar met verschillende motoren, waaronder een 1,6-liter benzine- en diesel- en een 1,5-liter benzinemotor. Het model was ook verkrijgbaar met een handgeschakelde of automatische transmissie.

In 2014 kreeg de Juke een facelift waarbij het design van de auto licht werd aangepast. De grille kreeg een meer gestroomlijnde vorm en de koplampen werden vernieuwd. Ook het interieur kreeg een update, waarbij nieuwe technologieën werden toegevoegd, zoals een geïntegreerd navigatiesysteem en een achteruitrijcamera.

Huidige model: Nissan Juke (2020)

In 2019 werd de tweede generatie van de Nissan Juke geïntroduceerd. Het huidige model heeft een vernieuwd design met een sportiever en gestroomlijnder uiterlijk. Het model is iets groter dan de vorige generatie, waardoor er meer ruimte is in het interieur. De Juke is verkrijgbaar met verschillende motoren, waaronder een 1,0-liter driecilindermotor en een 1,5-liter diesel.

Het interieur van de Juke is modern en ruim. Het dashboard heeft een eigentijds ontwerp met een groot touchscreen display dat verschillende functies bevat, zoals het infotainmentsysteem, het navigatiesysteem en de airconditioning. Het model is ook uitgerust met geavanceerde veiligheidstechnologieën, zoals lane departure warning en een noodremassistent.

Kenmerken van de Nissan Juke

Het ontwerp van de Nissan Juke is uniek en opvallend. Het model heeft een gestroomlijnd uiterlijk met een sportieve uitstraling. De auto heeft een hoog dak en een korte motorkap, wat het zicht van de bestuurder verbetert. De Juke heeft ook opvallende koplampen en achterlichten, waardoor hij er nog stoerder uitziet.

Het is mogelijk om de Nissan Juke, Leaf, Ariya en Qashqai te leasen via private lease. Hieronder vindt u meer informatie over de private lease opties voor elk van deze modellen:

private lease Nissan Juke: De Juke is beschikbaar voor private lease bij verschillende leaseaanbieders. De maandelijkse leaseprijs hangt af van de gekozen uitvoering, de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Inbegrepen bij de leaseprijs zijn onderhoudskosten, verzekering en wegenbelasting.

private lease Nissan Leaf: De Leaf is ook beschikbaar voor private lease bij verschillende aanbieders. Bij private lease van een elektrische auto is het vaak mogelijk om gebruik te maken van aantrekkelijke subsidieregelingen en belastingvoordelen. Ook bij de Leaf zijn de kosten voor onderhoud, verzekering en wegenbelasting inbegrepen bij de leaseprijs.

private lease Nissan Ariya: Op dit moment is de Ariya nog niet beschikbaar voor private lease, maar dit kan in de toekomst veranderen.

private lease Nissan Qashqai: De Qashqai is ook beschikbaar voor private lease bij verschillende aanbieders. Net als bij de Juke en de Leaf zijn de kosten voor onderhoud, verzekering en wegenbelasting inbegrepen bij de leaseprijs.

Let bij het kiezen van een nissan private lease aanbieder goed op de voorwaarden en de contractduur. Vergelijk ook altijd verschillende aanbieders om te zorgen dat u de beste deal krijgt.