Categoriearchief: Auto’s en Motoren

Een betrouwbare gebruikte Ford Focus

Als je op zoek bent naar een betrouwbare gebruikte Ford Focus zijn er veel mogelijkheden. Je kan het beste zoeken naar Ford Focus viabovag.nl. Bij viabovag.nl vind je alleen de beste occassions. Alle garages die hier voertuig verkopen zijn namelijk getest op hun betrouwbaarheid en bovendien krijg je garantie. Er is een ruim aanbod van Ford Focus bij viabovag.nl, dit is zo omdat de Ford Focus een hele populaire auto is. De auto is over het algemeen heel betrouwbaar en goedkoop in onderhoud. Ook zijn dit zeer zuinige auto’s, tenzij je gaat voor een model met een zwaardere motor. De Ford Focus heeft een relatief lage nieuwprijs. Je koopt dus al een jong gebruikte Ford Focus met een goede kilometerstand voor rond de €10.000. Hoe goed een auto ook is, we raden je altijd aan om de auto eerst door een specialist te laten nakijken voordat je hem aanschaft. Er kunnen namelijk altijd problemen zijn waar je niks van merkt. Meer een ding is zeker, bij viabovag vind je altijd de geschikte Ford Focus voor jou. Begin dus maar met zoeken.

Tijdens en na de aankoop

Stel, je hebt de juiste Ford Focus gevonden. Maak dan een afspraak bij de garage en maak een testrit. Laat de auto ook even nakijken door een specialist. Als de auto goed is, spreek dan een prijs af met de verkoper. Als dit allemaal rond is hoef je de auto alleen nog te verzekeren en je kan de weg op. Het is een heerlijk gevoel om kilometers te maken in de voor jouw nieuwe auto. Hoe goed een auto ook is, je kan altijd stil komen te staan door pech. Gelukkig zijn er instanties voor hulp bij pech onderweg. Als je stil komt te staan, zorgen zij ervoor dat je weer verder kunt rijden, of je krijgt vervangend vervoer. Zorg dus dat je dit geregeld hebt want het kan je veel problemen besparen.

 

Cn-flex

De autodealer uit Etten-Leur legt de voordelen van financial lease uit

Er is de laatste jaren een hoop te doen om financial lease. Daarnaast zijn er nog andere lease opties zoals operational en private lease. Toch blijft het vaak lastig om de verschillende financieringsmogelijkheden uit elkaar te houden. MV Motive is een autodealer in Etten-Leur die zich specialiseert als automakelaar en die klanten informeert en helpt met de financiering.

Een helder overzicht van de lease opties door autodealer MV Motive in Etten-Leur

MV Motive helpt je als automakelaar bij het vinden van de auto die je wilt en die aan je praktische behoeften voldoet. Wanneer ze een geschikt voertuig hebben gevonden kun je zelf kiezen of je gaat kijken op locatie of dat je de auto naar de autodealer in Etten-Leur wilt laten brengen. Ben je tevreden, dan gaan we kijken naar de financiering. Financial lease is als ondernemer je beste optie. Waarom zie je in het onderstaande overzicht. Per leasevorm wordt aangegeven welke zaken er in zijn opgenomen.

 • Operational lease
  • Onderhoud
  • Wegenbelasting
  • Verzekering
 • Private lease
  • Boetevrij aflossen
  • Looptijd tot zes jaar mogelijk
  • Aanbetalen mogelijk
  • Inruilen auto mogelijk
 • Financial lease
  • Boetevrij aflossen
  • Looptijd tot zes jaar mogelijk
  • Aanbetalen mogelijk
  • Inruilen auto mogelijk
  • De auto wordt jouw eigendom

Zoals je ziet is Financial lease de enige optie waarbij de auto na de looptijd daadwerkelijk van jou is. Dat maakt financial lease een stuk voordeliger.

Een jongere occasion is op termijn goedkoper

Bij de autodealer in Etten-Leur merken ze dat jongere occasions op termijn een stuk voordeliger zijn dan oudere auto’s. Kies daarom voor een auto van 1 of 2 jaar oud. Een benzineauto hoeft namelijk pas na 4 jaar gekeurd te worden en daarna om de twee jaar totdat de auto 8 jaar oud is. Aan een jonge auto heb je de eerste jaren dus nauwelijks kosten. Omdat dieselauto’s gemiddeld meer kilometers maken moeten deze na drie jaar al gekeurd worden en daarna ieder jaar.

Meer weten over de mogelijkheden bij MV Motive?

Autodealer MV Motive biedt je gemak, voordelige financiering en eerlijk advies over voertuigen, verzekeringen, garantie en financiering. Ga vooral een keer langs voor meer informatie. De autodealer vind je in Etten-Leur, vlak aan de A58. Je bent er dus zo en als je overdag geen tijd hebt maak je gewoon een afspraak voor in de avonduren.