Hyundai i10 private lease wint populariteit

De Hyundai i10 private lease wint populariteit in ons land. Misschien bent u één van de vele personen die deze optie ook overweegt. Private lease, bijvoorbeeld van een Hyundai i10 of Seat, wordt steeds populairder in Nederland. Steeds vaker kiest men ervoor een auto te leasen in plaats van de kopen. Wat houdt private lease dan precies in? U huurt hierbij een auto voor een langere periode voor privégebruik. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Dit is uw lease-abonnement. Wanneer het leasecontract afloopt, levert u de auto weer in bij de dealer waar u deze heeft gehaald. Private lease is populair omdat het goedkoper is dan het kopen van een auto wanneer u de auto maar voor een korte tijd nodig heeft of wanneer u niet vaak autorijdt. Populaire auto’s voor private lease zijn Hyundai i10 en Seat.

Private lease Seat en Hyundai i10: mogelijke uitbreidingen op lease abonnement

Informeer bij een dealer bij u in de buurt eens wat de mogelijkheden ten aanzien van private lease zijn. De medewerkers kunnen u daar namelijk alles over vertellen. Als u kiest voor private lease van een Seat of Hyundai i10 betaalt u een maandelijks bedrag voor het leasen van deze auto. Daarin is de wegenbelasting en een schadeverzekering inbegrepen. Daarnaast krijgt u vaak ook gratis onderhoud, reparaties of schadeherstel voor het bedrag dat u bepaalt. Zelfs internationale pechhulp en vervangend vervoer bij onderhoud krijgt u er vaak bij als u een leaseabonnement afsluit. Bovendien kunt u vaak zelf kiezen hoeveel u wilt betalen per maand op basis van de kilometers die u gemiddeld aflegt. Wanneer u minder rijdt, kunt u vaak kiezen voor een goedkoper abonnement. Dat maakt private lease van een Hyundai i10 of Seat zeer aantrekkelijk.

Verschillen tussen zakelijk en private lease van Seat en Hyundai i10

Veel mensen zijn bekend met het leasen van een auto voor het werk. Echter, het is ook mogelijk om voor privégebruik een auto te huren. Zakelijk leasen is al jaren een begrip. In plaats van dat u een auto koopt voor het werk, huurt u deze. Dit wordt leasen genoemd. U kunt bijvoorbeeld een Hyundai i10 of Seat leasen. Een nieuw begrip is echter private lease. Private lease houdt in dat u diezelfde Hyundai i10 of Seat ook voor privégebruik kunt huren. Het verschil is met name fiscaaltechnisch. Bij zakelijke lease krijgt u de auto van de zaak en wordt de auto door de Belastingdienst soms als inkomen gezien. Bij private lease van een Seat of Hyundai i10 betaalt u een vast bedrag per maand voor de auto en verder niets.

http://vanderlindengroepleasing.nl/